• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydınn kızlar

Günaydın herkese hayırlı haftalar musmutlu bir hafta olsun inşallah :KK68:

Günaydınlar :KK25:

Şafak 66 Yozgat En Büyük TÜRKİYE

291233_279443902167656_589674242_o.jpg

Naber kızlar?

Kızlar Merhaba bir konuda yardıma çok ihtiyacım var.
Ben 21 yaşındayım 6 yıldır beraber olduğum bir insan var. Bende istiyorum onunla bir Yuvam olsun genç anne olayım. Lakin 25 yaşında bir ablam var ve bu evliliğe karşı çıkacağını syluyor onunda hayatında biri var oncelik onunmus. . Sevdiğim artık evlenelim diyor babama soyleyemedim henüz Antepin bi ilçesinde oturuyor bizde uzun yıllar orda oturduk lakin ailem orayı hiç istemez bu yüzden babama syleyemiyorum lütfen bana bi akıl verin sevdiqimde bnde çok üzülüyorum :KK43:

Canım ben senin yerinde olsam eğer ablamın evlenme tarihi yakınsa beklerdim. Onu ezersen hem o hem sen kötü hissedersiniz. Daha yaşın küçük. 25 inde bile evlensen genç anne olursun.

Ne guzelll , ne aliyon kiz ? bana da söyle :KK8::KK8:
Sabah bakiniyordum internet'te ama bi sey almadim... :oops:

madama cocoda indirim vardı kadehlerde.
Rakı bardağı, şarap kadehi, viski bardağı aldım.Şarap kadehini yanlış almışım ama:)
Bi de çay bardağı yoktu onu alamadım.Netten alcam.

Canım ben senin yerinde olsam eğer ablamın evlenme tarihi yakınsa beklerdim. Onu ezersen hem o hem sen kötü hissedersiniz. Daha yaşın küçük. 25 inde bile evlensen genç anne olursun.
Ablamin evlenmesine daha çok zaman var. Eniste kndisini henüz hazirlayamaDi. Sevdiğim evlenmek istiyor artık yeter diyor. Kafam çok karışık

madama cocoda indirim vardı kadehlerde.
Rakı bardağı, şarap kadehi, viski bardağı aldım.Şarap kadehini yanlış almışım ama:)
Bi de çay bardağı yoktu onu alamadım.Netten alcam.

Türkiye'nin ekonomisi sizinle güvende :KK70:
biz çeyiz delileriii :KK45:

Ablamin evlenmesine daha çok zaman var. Eniste kndisini henüz hazirlayamaDi. Sevdiğim evlenmek istiyor artık yeter diyor. Kafam çok karışık
Canim bence hemen acele etmeyin .
Önce bi aileler tanissin, sen onun ailesini tani, o da senin aileni tanisin... Zaten bu süreç biraz zaman alir. Acele etmeyin..
Bakarsin ablanla çifte dügün yaparsin :KK8:

Canım ablan neden hayır diyor peki?

Evet ama bana bugün cumaymış gibi geldi :confused:Hemide ne yoğun yani inşallah nerede hareket orada bereket:KK53:Şubatta yattık resmen :KK70:

Hahahah:KK70:
Ben de bi pazartesi yataktan kalkıp oh neyse ki bugün cuma demiştim:KK57:

Canim bence hemen acele etmeyin .
Önce bi aileler tanissin, sen onun ailesini tani, o da senin aileni tanisin... Zaten bu süreç biraz zaman alir. Acele etmeyin..
Bakarsin ablanla çifte dügün yaparsin :KK8:

:)) sevdigimde tanisayim diyor bn onun ailesini tanıyorum onlarda beni. Ama ben babama nasıl söylemeliyim hatta söylemeli miyim bilmiyorum :(

Ya sorma alıp alıp pişman oluyorum fazla alıyorum galiba:)

Bi de bornoz alcam sanırım yarın:KK70:

Ya bende Sarevin nevresim takimlarina bayiliyorum ama burda yok.... Agustos ayinda Tr'e gidecez, aile ziyaretine ve yakin arkadasimin dügününe. Ama ona sira kalir mi bilemem... :KK14:

Back