• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım valla bilemedim ki ihmal ettim. Acımaya başlayınca gittim krem verdi 2 gündür kullanıyorum epey geçti. İyiyim şimdi. Nazar nazar :nazar::KK53:

Çok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi:KK62:
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye:KK61: Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor :KK61:

Sağol canımm:KK15:
Göz kapağımda ya böyle yarık yarık oldu kızarıyor kaşınıyor ve acıyor.

Sağol kuzucum:KK15:

Aa neden kötü seyler düşünüyosyn tatlım?Allah korusun ikinizi de.Kötü düşünme kötüyü çağırma.Mevsimden bile oluyor yorgunluk.Düğün telaşıydı kıştı salgındı olur yani hastalık.Kansızlık vardır belki

Aa neden kötü seyler düşünüyosyn tatlım?Allah korusun ikinizi de.Kötü düşünme kötüyü çağırma.Mevsimden bile oluyor yorgunluk.Düğün telaşıydı kıştı salgındı olur yani hastalık.Kansızlık vardır belki

Korkuyorum yaa... Bi yazı vardı o geliyor aklıma hep :KK61:

BhRBLLlIcAAII8Y.jpg

Eki Görüntüle 1424986

Güzel demiş Mevlana.Her şey insanlar için ama bu illa ki başına kötü seyler gelecek demek değil.Sen olan biten her şey için, karşına nişanlın çıktığı için, huzurun için şükret.

Eki Görüntüle 1424986
Mutim herşey bizler için en başta bunu unutma ve eğer ki nişanlının bu durumundan dolayı Allah'a isyan edersen şükretmek yerine yanlış olur. Her an dilinde olsun şükretmek. Rabbim bir hastalık bile verecekse bile her daim kullarını sınadığını unutma. Hastalık olsa da olmasa da tek düşündüğün şey çaresiz bir hastalık olmasın. Duayı sadece başına birşey geldiğinde değil de sabah gözünü açabildiğin için bile etmelisin. Bizlerin yerinde olamayan çokça insan var. Duyamayan, göremeyen, yürüyemeyen, ihtiyacını bile göremeyen çokça insan var.

Kalbini ferah tut. İyi şeyler düşün. Bu durum bizlerinde başına geliyor sabahları halsiz oluyoruz, keyifsiz oluyoruz, kolumuzu kıpırdatamadığımız zamanlar oluyor. En ufak bir hastalıkta bu kadar dirençsiz olursan, kendini harab edersen Allah korusun önemli bir hastalıkta nasıl destek olacaksın nişanlına ? Destek, moral, her ne olursa olsun gülmek bunları en iyi biz biliriz. O kadar ay bekledin sevdiğini askerde. O günlerin gelsin aklına. :KK15:

Kızlar Merhaba bir konuda yardıma çok ihtiyacım var.
Ben 21 yaşındayım 6 yıldır beraber olduğum bir insan var. Bende istiyorum onunla bir Yuvam olsun genç anne olayım. Lakin 25 yaşında bir ablam var ve bu evliliğe karşı çıkacağını syluyor onunda hayatında biri var oncelik onunmus. . Sevdiğim artık evlenelim diyor babama soyleyemedim henüz Antepin bi ilçesinde oturuyor bizde uzun yıllar orda oturduk lakin ailem orayı hiç istemez bu yüzden babama syleyemiyorum lütfen bana bi akıl verin sevdiqimde bnde çok üzülüyorum :(

Back