- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Valla uğraşıyor şeytan benimle
İnşallah sadece yorulmuştur. Kötü bişey yoktur.
Mutim tabi ki kötü birşey yok lütfen düşünme böyle şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla uğraşıyor şeytan benimle
İnşallah sadece yorulmuştur. Kötü bişey yoktur.
Canım valla bilemedim ki ihmal ettim. Acımaya başlayınca gittim krem verdi 2 gündür kullanıyorum epey geçti. İyiyim şimdi. Nazar nazar
Çok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor
Sağol canımm
Göz kapağımda ya böyle yarık yarık oldu kızarıyor kaşınıyor ve acıyor.
Sağol kuzucum
Aa neden kötü seyler düşünüyosyn tatlım?Allah korusun ikinizi de.Kötü düşünme kötüyü çağırma.Mevsimden bile oluyor yorgunluk.Düğün telaşıydı kıştı salgındı olur yani hastalık.Kansızlık vardır belki
Mutim herşey bizler için en başta bunu unutma ve eğer ki nişanlının bu durumundan dolayı Allah'a isyan edersen şükretmek yerine yanlış olur. Her an dilinde olsun şükretmek. Rabbim bir hastalık bile verecekse bile her daim kullarını sınadığını unutma. Hastalık olsa da olmasa da tek düşündüğün şey çaresiz bir hastalık olmasın. Duayı sadece başına birşey geldiğinde değil de sabah gözünü açabildiğin için bile etmelisin. Bizlerin yerinde olamayan çokça insan var. Duyamayan, göremeyen, yürüyemeyen, ihtiyacını bile göremeyen çokça insan var.
günaydınn kızlar
Günaydın herkese hayırlı haftalar musmutlu bir hafta olsun inşallah
Günaydınlar
Şafak 66 Yozgat
Günaydıınn
Günaydınlar
Şafak 66 Yozgat
Günaydıınn
Günaydin güzellerrrr, iyi haftalar diliyorum herkese !!
Nasılsınız güzel gelinler
Bende iyiyim canımIyidir senden naber kuzum ?
Herkese selaaam