2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim gecmis olsun ya neden ihmal ediyosun göz önemli simdi nasılsın?

Günaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallah
Günaydın Kızçeler

60'lara düştük çok şükür

Şafak 69 Bayburt

Nasıl düşüyor değil mi maşallah kuzum
Günaydın herkese
Başım ağrıyo yaaa

Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor sessiz söyleyeyim bari Cuma günü dersen bütün hafta ağrır derler

Evet kuzum şükürler olsun Bu zaman zarfında bana çok destek oldun hakkını ödeyemem

nişanlısıyla kavgalı sen nasılsın tatlım

Olur böyle şeyler ama bence uzatmayın nasıl olsa barışcaksınız:)))

Geçmiş olsun ablacım
Nasılsın peki şimdi
Gözde mantar nasıl oluyo ki ilk defa duydum

Bütün hafta mııı olamazzzz:)

Geçmis olsun ikinizede canim

Canim gecmis olsun ya neden ihmal ediyosun göz önemli simdi nasılsın?

Canım valla bilemedim ki ihmal ettim. Acımaya başlayınca gittim krem verdi 2 gündür kullanıyorum epey geçti. İyiyim şimdi. Nazar nazar

Çok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor

Olur böyle şeyler ama bence uzatmayın nasıl olsa barışcaksınız:)))

Geçmiş olsun ablacım
Nasılsın peki şimdi
Gözde mantar nasıl oluyo ki ilk defa duydum

Sağol canımm
Göz kapağımda ya böyle yarık yarık oldu kızarıyor kaşınıyor ve acıyor.

Geçmis olsun ikinizede canim

Sağol kuzucum

Mutim içinden at şu sıkıntıları vesveseleri şeytan zaten hep uğraşır hayırlı işlerle de insanın içini sıkar böyle güzel düşün güzel olsun kansızlık vardır yorulmuştur stres yoruyordur bağışıklık sistemi zayıflamıştır bir çok nedeni var aklına kötü şeyler getirme lütfen

Yaa evet hep nazar nazar
Gecmis olsun tekrardan tatlim

Valla uğraşıyor şeytan benimle
İnşallah sadece yorulmuştur. Kötü bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…