- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
İnşallah canım benim bu kadar gün geçti buda geçecek Allahın izniyleCanım göz açıp kapayana kadar geçer inşallah kalan günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim bu kadar gün geçti buda geçecek Allahın izniyleCanım göz açıp kapayana kadar geçer inşallah kalan günler
Günaydııııın
Kızlaaaar, gelemedim affedin. Hemen açıklamamı yapıyorum
Gözümün üzerinde mantar oluşmuştu ben epeydir erteliyordum diğer gözüme de bulaşınca e artık gideyim dedim ve çarşamba günü gittim.Sevdiceğim de rahatsızdı raporluydu 3 gündür. Bugün şu soğukta gitti Onunla işlerimiz vardı işte, nikah için işlemlere başladık ama kan almanın saatleri varmış o yüzden yetişemedik gelecek hafta içine kaldı
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallahGünaydııııın
Gözümün üzerinde mantar oluşmuştu ben epeydir erteliyordum diğer gözüme de bulaşınca e artık gideyim dedim ve çarşamba günü gittim.Sevdiceğim de rahatsızdı raporluydu 3 gündür. Bugün şu soğukta gitti Onunla işlerimiz vardı işte, nikah için işlemlere başladık ama kan almanın saatleri varmış o yüzden yetişemedik gelecek hafta içine kaldı
Nasıl düşüyor değil mi maşallah kuzumGünaydın Kızçeler
60'lara düştük çok şükür
Şafak 69 Bayburt
Günaydın herkese
Başım ağrıyo yaaa
Evet kuzum şükürler olsun Bu zaman zarfında bana çok destek oldun hakkını ödeyememGünaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallah
Nasıl düşüyor değil mi maşallah kuzum
Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor sessiz söyleyeyim bari Cuma günü dersen bütün hafta ağrır derler
Estagfirullah kuzum ne hakkı helal olsun benden yana birşey varsa burada arkadaşımsın sen her zaman yanındayım seninde ben kafanı çok şişirdim sen asıl helal etEvet kuzum şükürler olsun Bu zaman zarfında bana çok destek oldun hakkını ödeyemem
nişanlısıyla kavgalı sen nasılsın tatlım
Günaydııııın
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallah
Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor sessiz söyleyeyim bari Cuma günü dersen bütün hafta ağrır derler
Evet ama biz batıl inanç diyip gülelimBütün hafta mııı olamazzzz:)
Olur mu kuzum kafa şişirmiş çok güzel muhabbetler ettik Her zaman helal olsunEstagfirullah kuzum ne hakkı helal olsun benden yana birşey varsa burada arkadaşımsın sen her zaman yanındayım seninde ben kafanı çok şişirdim sen asıl helal et
Evet unutulmaz burada dertleşmelerimiz konuşmalarımız veda ediyor gibi oldu ama evlendikten sonrada inşallah görüşeceğiz nasipseOlur mu kuzum kafa şişirmiş çok güzel muhabbetler ettik Her zaman helal olsun
Görüşürücez tabikide kuzumEvet unutulmaz burada dertleşmelerimiz konuşmalarımız veda ediyor gibi oldu ama evlendikten sonrada inşallah görüşeceğiz nasipse
Evet ama biz batıl inanç diyip gülelim
Görüşürücez tabikide kuzum
Çok şükür canımGeçti zaten çok şükür
Günaydııııın
Canim gecmis olsun ya neden ihmal ediyosun göz önemli simdi nasılsın?
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallah
Olur böyle şeyler ama bence uzatmayın nasıl olsa barışcaksınız:)))
Geçmiş olsun ablacım
Nasılsın peki şimdi
Gözde mantar nasıl oluyo ki ilk defa duydum
Geçmis olsun ikinizede canim
Mutim içinden at şu sıkıntıları vesveseleri şeytan zaten hep uğraşır hayırlı işlerle de insanın içini sıkar böyle güzel düşün güzel olsun kansızlık vardır yorulmuştur stres yoruyordur bağışıklık sistemi zayıflamıştır bir çok nedeni var aklına kötü şeyler getirme lütfenÇok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor
Canım valla bilemedim ki ihmal ettim. Acımaya başlayınca gittim krem verdi 2 gündür kullanıyorum epey geçti. İyiyim şimdi. Nazar nazar
Çok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor
Sağol canımm
Göz kapağımda ya böyle yarık yarık oldu kızarıyor kaşınıyor ve acıyor.
Sağol kuzucum
Mutim içinden at şu sıkıntıları vesveseleri şeytan zaten hep uğraşır hayırlı işlerle de insanın içini sıkar böyle güzel düşün güzel olsun kansızlık vardır yorulmuştur stres yoruyordur bağışıklık sistemi zayıflamıştır bir çok nedeni var aklına kötü şeyler getirme lütfen