• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydııııın :KK68:

Kızlaaaar, gelemedim affedin. Hemen açıklamamı yapıyorum :KK23:

Gözümün üzerinde mantar oluşmuştu ben epeydir erteliyordum diğer gözüme de bulaşınca e artık gideyim dedim ve çarşamba günü gittim.Sevdiceğim de rahatsızdı raporluydu 3 gündür. Bugün şu soğukta gitti:KK62: Onunla işlerimiz vardı işte, nikah için işlemlere başladık ama kan almanın saatleri varmış o yüzden yetişemedik gelecek hafta içine kaldı:KK51:

Canim gecmis olsun ya neden ihmal ediyosun göz önemli simdi nasılsın?

Gözümün üzerinde mantar oluşmuştu ben epeydir erteliyordum diğer gözüme de bulaşınca e artık gideyim dedim ve çarşamba günü gittim.Sevdiceğim de rahatsızdı raporluydu 3 gündür. Bugün şu soğukta gitti:KK62: Onunla işlerimiz vardı işte, nikah için işlemlere başladık ama kan almanın saatleri varmış o yüzden yetişemedik gelecek hafta içine kaldı:KK51:
Günaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam :KK1:Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallah:KK60:
Günaydın Kızçeler :KK54:

60'lara düştük çok şükür :nazar:

Şafak 69 Bayburt En Büyük TÜRKİYE

bayburt%204.jpg
Nasıl düşüyor değil mi maşallah kuzum:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:
Günaydın herkese
Başım ağrıyo yaaa:mad:

Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor sessiz söyleyeyim bari Cuma günü dersen bütün hafta ağrır derler :KK17::KK70:

Günaydın canım geçmiş olsun inşallah toparlar nişanlın çabucak hava çok soğuk hasta olma havası tam :KK1:Kötü olmuş canım vardır bunda da bir hayır önümüzdeki hafta rahatça halledersiniz inşallah:KK60:

Geçmiş olsun canım benimde ağrıyor sessiz söyleyeyim bari Cuma günü dersen bütün hafta ağrır derler :KK17::KK70:
Evet kuzum şükürler olsun En Büyük TÜRKİYE Bu zaman zarfında bana çok destek oldun hakkını ödeyemem :KK19:

nişanlısıyla kavgalı:KK47: sen nasılsın tatlım

Olur böyle şeyler ama bence uzatmayın nasıl olsa barışcaksınız:)))

Geçmiş olsun ablacım
Nasılsın peki şimdi
Gözde mantar nasıl oluyo ki ilk defa duydum

Bütün hafta mııı olamazzzz:)

Geçmis olsun ikinizede canim :KK74:

Canim gecmis olsun ya neden ihmal ediyosun göz önemli simdi nasılsın?

Canım valla bilemedim ki ihmal ettim. Acımaya başlayınca gittim krem verdi 2 gündür kullanıyorum epey geçti. İyiyim şimdi. Nazar nazar :nazar::KK53:

Çok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi:KK62:
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye:KK61: Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor :KK61:

Olur böyle şeyler ama bence uzatmayın nasıl olsa barışcaksınız:)))

Geçmiş olsun ablacım
Nasılsın peki şimdi
Gözde mantar nasıl oluyo ki ilk defa duydum

Sağol canımm:KK15:
Göz kapağımda ya böyle yarık yarık oldu kızarıyor kaşınıyor ve acıyor.

Geçmis olsun ikinizede canim :KK74:

Sağol kuzucum:KK15:

Çok sağol kuzucum inşallah geçer. Ben nişanlım için çok endişeliyim aslında. Hep yorgun hissediyor. Kan tahlili yaptıracağız, haftaya kadar sarkıttı beyfendi:KK62:
Şeytan direk vesvese veriyor zaten, ona bişey olursa diye:KK61: Niye yorgun bu çocuk hep niye hasta oluyor :KK61:
Mutim içinden at şu sıkıntıları vesveseleri şeytan zaten hep uğraşır hayırlı işlerle de insanın içini sıkar böyle güzel düşün güzel olsun kansızlık vardır yorulmuştur stres yoruyordur bağışıklık sistemi zayıflamıştır bir çok nedeni var aklına kötü şeyler getirme lütfen:KK12::KK19:

Canım valla bilemedim ki ihmal ettim. Acımaya başlayınca gittim krem verdi 2 gündür kullanıyorum epey geçti. İyiyim şimdi. Nazar nazar :nazar::KK53:

Sağol canımm:KK15:
Göz kapağımda ya böyle yarık yarık oldu kızarıyor kaşınıyor ve acıyor.

Sağol kuzucum:KK15:

Yaa evet hep nazar nazar :KK48::KK48:
Gecmis olsun tekrardan tatlim

Mutim içinden at şu sıkıntıları vesveseleri şeytan zaten hep uğraşır hayırlı işlerle de insanın içini sıkar böyle güzel düşün güzel olsun kansızlık vardır yorulmuştur stres yoruyordur bağışıklık sistemi zayıflamıştır bir çok nedeni var aklına kötü şeyler getirme lütfen:KK12::KK19:

Valla uğraşıyor şeytan benimle :KK61:
İnşallah sadece yorulmuştur. Kötü bişey yoktur.

Back