2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hayırdır canım özel değilse İyiyim bende çok şükür hafta bitiyor diyor keyifliyim biraz rahatsız olsam da
yok canım burda özel yok bi neden de yok aslında dün buraya gel dedim tamm dedi sonra aksam üzeri yarın geleyim filan dedi benmde en sinir oldugum sey plan değişmesi gerci yine bişi demedim bu bağırmaya filan basladı kendi kendine sonrada teli kapattı yüzüme aksamdan beri konuşmuoruz

Anladım canım bazen geriliyor insan hazırlık aşamalarında heleki patlamaya hazır bomba gibiyiz sanırım bugün arar buluşur barışırsınız

Günaydııııın

Kızlaaaar, gelemedim affedin. Hemen açıklamamı yapıyorum

Gözümün üzerinde mantar oluşmuştu ben epeydir erteliyordum diğer gözüme de bulaşınca e artık gideyim dedim ve çarşamba günü gittim.Sevdiceğim de rahatsızdı raporluydu 3 gündür. Bugün şu soğukta gitti Onunla işlerimiz vardı işte, nikah için işlemlere başladık ama kan almanın saatleri varmış o yüzden yetişemedik gelecek hafta içine kaldı

Günaydın canımm, bitiyor kııız maşallah

Günaydın canım, geçmiş olsun yaa bi ilaç al istersen.

İlaç almak istemiyorum canım.Bünyemi alıştırmaya çalışıyorum gerçi her seferinde kazanan ilaç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…