- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
merhaba, bu aşı tetanoz aşısı mı, bana sağlık ocağındaki hemşire 20.hafta içinde gel dedi, yanlış mı söyledi ki
merhaba, bu aşı tetanoz aşısı mı, bana sağlık ocağındaki hemşire 20.hafta içinde gel dedi, yanlış mı söyledi ki
çok tatlı canımmm gule gule kullanın ınslllcanım dikkat et önemli olAn bebişlerin kilo alması senin değil ikizdi sanırım bebişlerin, son aylarda zorluk çekme
ben bu zamana kadar egepol,kordon, medicalparka gittim kızlar, ayrıntılı için prof. yakup erataya gidicem.
senden en kısa sürede müjde bekliyoruz canım
macleran mı stokke mi bebeconfort mu derken
kızımıza bebeconfort mila aldık çünkü;
1) baston olması (*özellikle kapanıp baston olmuş halinin dik durabiliyor olması, bir tek bunda var)
2) 6-7 kilo çok hafif ve bagajda yer kaplamayacak
3) kumaşlarının antibakteriyel leke tutmaz ve tamamının yıkanabilir olması
4) travel sistemler gibi pusetle kullanılması (travellar çok ağır ve çok yer kaplıyor)
5) maxi cosi markası olması sağlam ve güvenlik vb. ödüllerinin olması.
6) 15-16 kiloya kadar kullanılabilmesi
7) pusete geçirilen kışın kullanılabilecek parçasının olması
8) ön tekerleklerinin çiftli değil tekli olması (kolay manevra için)
9) tamamen yatıp uyku pozisyonu alabilmesı.
ben çalışmıyorum çok geziyorum araba kullanıyorum en çok ben kullanıcam bebek arabasını kızımı da alıp rahatça gezmek bagajdan kolayca alıp açabilmek için bunu istedim fakat bagajımız geniş olsaydı iri güçlü biri olsaydım Stokke alırdımçok sağlam aynı zamanda mama sandalyesi özellikle iri kocacım çok sevmişti yükselip alçalabiliyor diye keşke ikisini de alabilsek haftaiçi milayı kullanırdım haftasonu kocamla stokkeyi kullanırdık ama çok para
Eki Görüntüle 630608 Eki Görüntüle 630609 Eki Görüntüle 630610 Eki Görüntüle 630626
gecmısler olsun cnm ınsl gosterırde mutlulugun katlanırrrrrrrrrrrrriyi akşamlar hanımlar...bir kaç gündür giremiyorum hatta perşembeden beri ogün kontrolüm vardı ve pek iyi gecmemişti allahım daha kötüsünden saklasın.. ama ertesi günü yine doktordaydım kasıklarım ağrım oldu ve bütün karnıma dağılıyodu gece hiç uyutmadı doktorumuz hemen iğne yaptırdı herhangi birşeye karsı bebeğim iyiydi çok şükür kalp atışı normaldi ama çok korkuttu rahimde kasılmalarım var hemen hemen hamileliğimin başından beri ara ara oluyo :18: bnde annemlerdeydim bugün geldim evime yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız hatta bebişim bize kıymetlisini gösterirde mutlu eder inş. cinsiyetinde felan değilim sadece merak ve bir tek sağlıklı olmasını istiyorum
pek geçmişi okuyamadım anca bir kaç sayfa cinsiyetini öğrenen arkadaslar hayırlı olsun ilgilenen arkadaslarım için de çok teşekkür ederim..
ben kullanıyorum cnm rahat oluyorrr tavsıye edılırrrrrrrrrselam kızlar ne zamandır yazamıyordum nasılsınız bebişler nasıl
sütyenleri değiştiren oldu mu? şu toparlayıcılar falan var telsiz olanlar.. onlardan kullansak bişey olur mu acaba çok mu sıkar hiç kullanmadım ama:26:
normalde slikonsuz boş kap kullanıyordum ama artık çok büyük gözükmeye başladılar. penyeler de hiç hoş değil nolacak bi karar veremedim..
abow bızım oglanların kısmetı arttı hehehegünaydın tatlı annişler :)) İstanbul'da sonunda güneş açtı herkeze güzel mutlu bir gün diliyorum.
blgn08 duanı okudum kuşum allah kabul etsin inşallah...
bu arada dün akşam ayrıntılı kontrolüm vardı herşey güzel çok şükür veee benimde prensesim olacakmış çok mutlu olduk çoook :))
Allah herkesin evladını sağlıkla güzellikle bağışlasın inşallah ...
gozunuz aydın cnmslm kızlar,dün cinsiyeti öğrendim...kızım geliyor :)16 cm olmuş :)
18 haftadan ıtıtbaren yapılıyorrr cnm hangı kulunu az kullanıyorsan ona yaptır en az 1 hafta agrıyor cunkuuuu benım 4 gun sıddetlı agrdıdı sonra haftası dolunca gectiiiiiiiigünaydın herkeseee,
nasılsınız,bebişler nasıl kızlar?
ebe aradı beni aşı için:18::18: 18 haftan doldu istediğin zaman gel dedi :18:
sizde nasıl keyifler?
Ben her seferindeliste ile gidiyorum.unufmamak icin.ben heycandan dr a sormayı unuttumlazeri artık mart başında sorucam hatta sorucaklarımı not alıcam unutuyom çünkü :26:
oglum olucak bir kiz bir oglan kizlar
slm kızlar,dün cinsiyeti öğrendim...kızım geliyor :)16 cm olmuş :)
aranızda afp testi yaptıran var mı?nedir bir de?
dualarimiz seninle tatlim merak etme sende bebiste iyisinizdir hersey yolundadir..kv de helal olsun bravo :)
canim bana alucol gel diye bi ilac verdi surup gibi sütrenginde meyve veya nane tadinda oluyor ama tadi nasil desem camurumsu gibi :)
rica ederim ne demek..yarinda güzel haberler alirsin insallah..
kizlar kacirma konusuna gelince bende üsüttügümde öksürürken yada hapsururken arada bi damla kactigi oluyordu cok komik bisey ama ya bu yasta altina kacirmak :))
sanirim canm. gittim bgn doktora muayene oldum bi sey cikmadi Allah tan. insallah gecer yakinda.amiiin canım inşallah
Canım hoşgeldin, midemiz yukarıya doğru çıkıyor ya sanırım ondandır o takılma hissi
Ben de gidiyorum canım ikisine de ama benim özel ünv. hastanesi bide devlet hastanesine gidiyorum. test yaptırmadım ama bir doktor yedekte dursun istiyorum, birinin göremediğini diğeri görürdoğumu da özelde düşünüyorum Rabbim izin verirse
AYRICA BENİ TEBRİK EDİN LÜTFEN BIKMADAN 30 SAYFA OKUDUM GEÇMİŞİ BENİM İÇİN BÜYÜK BİR BAŞARI :))))))))))))))))
Bende 18+2 oldum bugün :)
İsim düşündünüz mü prensese
günaydın tatlı annişler :)) İstanbul'da sonunda güneş açtı herkeze güzel mutlu bir gün diliyorum.
blgn08 duanı okudum kuşum allah kabul etsin inşallah...
bu arada dün akşam ayrıntılı kontrolüm vardı herşey güzel çok şükür veee benimde prensesim olacakmış çok mutlu olduk çoook :))
Allah herkesin evladını sağlıkla güzellikle bağışlasın inşallah ...
Hayatına anlam katan her olay özeldir,
Seni yaşama bağlayan her şey aslında bir mucizedir,
Önüne geçemediğin tek şey kaderdir,
Bu gün yaşadığın her şey dünden kalma sebeplerdir
ve aslında hayat
... YAŞAYABİLDİĞİN KADAR
GÜZELDİR...
Kim derinden hissederse, yaşayan herkesin adına hisseder. Aslında hepimizin istediği sevilmektir.
Sevgi, aşk yüreğinizden eksik olmasın.
Her şey istediğiniz yönde gelişsin.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın.
Günaydın, günaydın herkese..
slm kızlar,dün cinsiyeti öğrendim...kızım geliyor :)16 cm olmuş :)
günaydın herkeseee,
nasılsınız,bebişler nasıl kızlar?
ebe aradı beni aşı için:18::18: 18 haftan doldu istediğin zaman gel dedi :18:
sizde nasıl keyifler?
oooo bir hafta buyuksunuz yani bizden:)) yok daha isme karar veremedik bizsiz dusundunuz mu peki?
Günaydın anneler hastaneden geldim şimdi.Veeee hemen sizinle paylaşmak istedim.Oğlum oluyorDDDDD Demir bebek yoldaaaa benide ekleyin :) listeyeeee...
bütün hamişlere günaydınlar, mutlu ve tekmeli günler diliyorumelif gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti:) bende öğrendim ama bi hafta sonraki randevuyu bekliorum tam ikna olmak için
Günaydın anneler hastaneden geldim şimdi.Veeee hemen sizinle paylaşmak istedim.Oğlum oluyorDDDDD Demir bebek yoldaaaa benide ekleyin :) listeyeeee...
canim hayirli olsun:)
Biz ismimizi bulduk nihayet canım Ali Kağan olucak oğlumuz inşallah. Artık ismiyle seviyoruz bebişimizi
ismiyle sevebildiginiz icin ne mutlu size:)) canim bu arada yeni oldugum icin ozel mesaj atamiyorum sana yorumlarim yetmiyomus:))))) dusunceli davranisin icin cok cok tesekkur ederim, bi cok seyden haberim yok galiba:)) ama sanirim yapabildim onu, tekrar tesekkur ederim canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?