2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
buna benzer bi sitede görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum içinde pipet gibi bişey var sanırım. nuk iyi diyolar ya ben bi tane ondan almayı düşünmüştüm.

ben aldırıyorum şimdi bundan bir tane bakalım deneyeyim memnun kalırsam tavsiye ederim yine...
 


günaydın cnmm...artık öle yapıcam 1 tane iyi kötü hazır bulundurayım :)cnmm bişey sorcam kansızlık var demişsin çok geçmiş olsun...bana doktor kansızlıkla ilgili herhangi bir test falan yapmadı...duyuyorum kan testi yaptırıyorlar,,acaba ilerleyen haftalardamı yapar yada ihtiyaçmı görmedi???ne biliym işte onlarda çok yoğun belki atlamıştır ??
 
kızlar ben hamile kaldığımdan beri hiç nescafe içmedim. 28 hafta bitiyor içmedim. evde azcık kafeinsiz kahve süte karıştırıyordum çok canım çekerse. ama az önce tüm iş yeri elinde fincanlarla kahve içiyordu öyle bir koku vardı ki bende dayanamadım ve 2 si bir arada içtim vicdan azabı duydum şimdi ya ama o kadar istediki canım krema var ya içinde offf inşallah zararı olmaz bir kerecikten :)
 

ben de istiyorum doğum hediyesi. HAtta eşime de söylüyorum sürekli al diye:) beştaş istedim ben set yerine. bütün seti takıp çıkmıyorum dışarı nadiren yani gece filan sadece. set olursa taşlar küçülür az olsun öz olsun istedim:B
 


aaa bundan daha önmeli bi günmü olur hayırlısıyla evlat vericez onlara napsalar boş ama neyse:)))kv bilezik takıcak öylemi :)))baya bi güldümm...ama bizden almasında...:)))aman sağlıcakla doğuralımda bişey olmasada olur...
 
benim eşim önceki doğumumda pırlanta yüzük almıştı.şimdi de ona takım olacak kolyesini almasını istiyorum.bu arada hediye ama hediyeyi de ben seçiyorum.ne yapayım ona bıraksam şimdi bambaşka birşey alcak en iyisi takımım tamamlansın.

canım pijamanın lastik yerinin dikişe gelmesi imkansız çünkü dikiş çok aşağıda.iç çamaşırının bile dikişi oraya gelmiyor neredeyse.pijama en rahatı gecelikle insan rahat edemez bence.

ya sorma eşime dedim kaldırsak ya şu fotoları diye senin kadar kilosunu takan hamile var mıki diyor :) olmaz mı sen klübe baksan dedim :)



nerden nerden aldın konyadan bende alayım :)
kemerli çarşıyı biliyorsan onun altındaki bebek mağazalarında çok güzel şeyler var.hem de uygun.bebek eşyaları da var.bir de makronun içindeki horasan bebe güzel.
 


tatlım valla bende hamile kaldığımdan beri içiyorum ...günde 1 tane jacobs 3ü biarada içiyorum bunun şekeri az oluyo...günde 1 bardağın hiçbir zararı olmaz okadarda kasmamak lazım...allahıma emanet..sen boşuna sıkma canını
 

yok kız bana alacak demedim alıyorlar yani genelde kv ler benim etrafımdaki benimde öyle bir beklentim yok :) kız ama onlar olmasa katkıları olmasa o bebişlerimiz de olmaz :)


bilmezmiyim canım en kısa zamanda bakacağım çok sağol :)
 



:)) ilahi yaa..iyi yapıyosun tabi sen takıcan istediğin bişey olsun :))bizde çoğunlujla beraber bakarız alacağımız şeylere daha mantıklı bence :) güle güle kullan şimdiden
 

Zaten birden fazla gecelik olsa iyi olur pijamada gecelikte alsan işine yarayacaktır.Sonuçta tek gecelikle o günler geçmez illa lazım olacak.Alternatifli alır giyersin :)Hamileliğinin başından beri hiç kan aldırıp test yapmadı mı?Belki başlarda yapmıştır.Değerini normal görünce gerek görmemiştir dr un.Bu kansızlığa özel bir test değil genel kan testi burda hemoglobin HGB yazan değer hamilelikte çok önemli.Normal değer 11-18 olmalı.Benim değerim başlarda 9 du demir ilaçlarıyla yükselttik.En son 10.4 görülmüştü.Hemen hemen her ay bu kan testi yapılıyor değerimi görmek için.Sen bence hatırlat doktoruna.Hatta sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin.
 
kemerli çarşıyı biliyorsan onun altındaki bebek mağazalarında çok güzel şeyler var.hem de uygun.bebek eşyaları da var.bir de makronun içindeki horasan bebe güzel.
kemerli çarşı deyince konya zamanlarım aklıma geldi öğrencilikte uğrardık ara sıra demirci kemerli birde nüve mi bişi vardı bazen uygun şeyler bulurduk
 
şimdi baktım da internet sitesi de varmış horasan bebenin.ordan da bakabilirsin vsn cim
 

Çok akıllıca
 
güle güle kullann 101 e yetişen annelerin kızlarının nevresimleri aynı oldu
 
slm kızlar ,

hayırlı cumalar herkese,

dün işe gitmedim,halsizlik,boğaz ağrısı,baş ağrısı.bütün gün yattım.

baharın geldiği şu günlerde havanın dengesizliğinin bir oyunu oldu bu.

felaket derecede ağrılarım var,üşütmüşüm belli ki .üşütünce hepsi çıktı ortaya.

bugün de ayakta duracak halim yok ,işe geldim ama her an gidebilirim.
 


evet haklısın belki ama bizde olmasak onlar olmazdı yani ben olmasam kv olmazdı kocamın bebeği olmazdı ben olmasam :)))sende baya bi kvdecisin anlaşılan:))iyi gelin seni
 


tatlım çok geçmiş olsun mevsim geçişlerine çok dikkat etmek lazım...izin al git dinlen başka bir şey iyi gelmez...
 
oh o zaman içim rahatladı ben doktruma sormamıştım kahve olayını çünkü :)

şimdi baktım da internet sitesi de varmış horasan bebenin.ordan da bakabilirsin vsn cim

hemen bakıyorum canım sağol. bu arada bebek şekeri yapacak mısın yada alacak mısın alırsan nerden konyadan ?
 


cnm ilk hamileliğimi öğrendiğimde bikaç test yaptırmıştım..3 tüp kan aldılar..muhtemelen onlarda vardı bu kansızlık değeri...şimdiki doktoruma gösterdim o sonuçları bir sorun yok ii demişti...bakalım yine sölerim ben ne olur ne olmaz:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…