2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Ben çarşıya çıkıcam, dualarınıza çok ihtiyacım var, çünkü giyecek bişiler bulamıorum ööle hamile kıyafeti gibi diil de daha güsel daha spor salaş şeyler arıorum, bugün bulurum inşallah ciddi anlamda arıycam:KK39::KK39::KK39::):):) Akşama görüşürüüüzzz.....

hııı ne güzel aldıklarını bize de göster
 
aaaa inanamıyorum ben hıçkırdıklarını bilmiyordum. ama gerçektende hıçkırık gibi. epeyde bir sürüyor. çok şaşkınım şuanda :KK23:
şimdi nettende baktım normal bişeymiş heralde. neden hıçkırıyorlarki acaba :44:

ağlıyorlarmış bile :KK53: anne ağladığında falan

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/30/gun106.html

kızlar gecelik alanlar oldu mu aramızda? bence en acil ihtiyaçlardan biri, allah korusun acil bir durum olsa benim hastanede giyecek insan içine çıkılacak tarzda hiç geceliğim yok :)) bakıyorum hem netten hem de denk gelen mağazalara ama hem çok pahalı hem de çirkin :/ ankara'da oturan varsa mağaza tavsiye edebilirseniz çook sevinirim

Ayynen benimde yokkk hicbiseyim.ankarada oturuyorum ben de.ama bulamadim bi turlu.en uyduruk sey 60-70 lira.internetten de bulamiyomm.sirf o yuzden su networking mi ne oyle bisey var ona uye olsam mi diye dusundum.


ben burda paylaşmıştım göbüşlüleeer %50 indirimli almıştım ama aqua marka, ikisi 100 liraydı
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...islerinize-neler-aldiniz-14.html#post29655746



http://www.pijama-shop.com/Urunler/Aqua-Spor-Lohusa-Gecelik-Sabahlik-128300.html#.UWbj_6Im5ZE

http://www.pijama-shop.com/Urunler/Aqua-Lohusa-Pijama.html#.UWbkfaIm5ZE
 
Son düzenleme:
Ben de kaçıyorum hatunlar size keyifli sohbetler.. Biz mutfağa gidip birşeyler yiyelim babamız geç gelecek bugün. yine uğramaya çalışırım. Kendinize ve miniklerinize iyi bakın :emir_bebek: ayaklarınızın altına yastıklar koyarak güzelce dinlendirin :KK9:
 
Kızlar merak ettiğim bir soru var.Günün belli saatlerinde sık olmamakla birlikte kalp atışlarınızın hızlandığını hissettiğiniz oluyor mu?

Yorgun değilken durduğunuz yerde kalp ritminizin hızlandığını bir 5-10 dk sonra normale döndüğünü hissetinizmi?

Ben 1 haftadır zaman zaman hissediyorum bu normal midir? :44:


kansızlık varmı acaba canım,gebelikten dolayı vucudumuzdakı kan artıyor bundan dolayıda olabılır
 
ay kızlar ben çalışıyorum..

o a101deki küvetleri çok beğenmiştim..akşam iş çıkışı bakarım diyordum..siz şimdi bitmiş filan deyince üzüldüm..hiç gitmiyimmi akşam iş çıkışı ben şimdii:KK25:

cnm bu sabah 11 de A101 den bebek eşyaları aldım.çok kalabalıktı son anda yetiştim diyebilirim epey birşey aldım küvet dışında herşey aldım hatta eşime ve kendime eşofman takımı bile.herşeyin fiyatı çoğu mağzaya göre yarı yarıya bence kalmamışda olabilir.akşam iş çıkışı dolmuşta koca poşetleri taşımak zor oldu. .geçmişi okudumda ne kadar çok şey yazılmış.ooo hamişler sayfalar dolusu destan gibi döktürmüş herkese cvp yazmak isterim tabiki ama size yetişemem beni mahzur görün.çalışınca pek fırsat bulamıyorum.kendinizi üzmeyin dilkkat edin sağlığınıza.bebeklerimiz inş sağlıklı sihhatli doğar.dualarım sizinle.bende bebegime çok hazırlık yaptım.birde yatağımızı ve ana kucağımızı, banyo sabunumuzu falan aldık mı ihtiyacımız bitiyor.babasına söyledim bebişim için harcadıklarıma karışma.doğunca sen yalnız bezini alırsın.bu ay bir yarım altın alıp kenara koydum .doğuma kadar her ay altın alacağım.
 
bu arada kasık ağrısı yaşamamak için sol tarafımıza yatıp bacak aramıza yastık koymamız gerekiyormuşşş
hamile yastığım <3 <3 :KK16:
 
Canım ben bu siteye üye oldum sepete ekledim alacaklarımı ama eşim beraber alalım deyince bıraktım. Ardından hemen site çalışanları bilgi falan aldım nasıl malları falan diye. kadın ürün detayında %100 pamuk olanları alırsanız kalitesi de iyidir falan dedi. fiyatı uygun olduğu için aklıma yattı eğer bu hafta alırsak bilgi veririm size.

canım çok sağol o zaman senden haber bekliyorum :KK66:

canımm kafamı çeldin bende aldım gene bısuru bısı :))) güie güle kullan :))

ohh iyi yapmışsın cnm seneye yazı bunlarla geçirirler yeğenimden biliyorum.güle güle giysin tosunlarrrr :)


baktım da bebıtofun cıccm var bde onları bılıorum bebıtofunkı ıyı hatta hastane cıkısını ondan alıcam bn markayı gorunce bı tane tek alt begendım tavsanlı coook tatlı eşim gelsınde alıcam bakalım bebıtofa guvenebılırsın

tamam cnm alırsan resim falan ekle mutlaka :KK66:
 
kızlar bende 2 ay eşimden ayrı kalacağım diye arada sızlanıp ağlıyorum oda mı ağlıyor yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
 
bu arada kasık ağrısı yaşamamak için sol tarafımıza yatıp bacak aramıza yastık koymamız gerekiyormuşşş
hamile yastığım <3 <3 :KK16:
bende hep öyle yatıyorum. yürürken bile bacaklarım çok yakın olunca ağrım oluyor benim. gecede mutlaka araya yastık koymam gerekiyor.

kızlar bende 2 ay eşimden ayrı kalacağım diye arada sızlanıp ağlıyorum oda mı ağlıyor yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bak o da ağlıyormuş seninle birlikte ağlama sakın bir daha :KK50::KK50:


çookk ilginç gerçektenn. kendi siteleride var ama ingilizce baya bişeyler yazıyor anladığım kadarıyla..
 
kızlar bende 2 ay eşimden ayrı kalacağım diye arada sızlanıp ağlıyorum oda mı ağlıyor yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:


evet bu dönemde zor bi durum ama 2 ay sayılı gün göz açıp kapayana geçer arkadaşım kendini oyalıcak şeyler bul kitap oku film izle dışarda gez, ağlamıyorsa bile hissediyordur anneciğinin üzüldüğünü :KK50:
 
O zaman kareksan da falan karşılaşalım bostanlıı ya araba ile gitmem lazım. Ben buna yürüyerek gidiyorum cocuk ta olunca ben de:KK35:


nasıl denk gelicez tanışcaz:KK53: bir kaç ark.da demişti buluşalım diye, de... off kocam hayır diyor çok sert ikna edilmez bir şekilde, ona göre gereksiz ve tehlikeliymiş
 
X