2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Ben de onumuzdeki ay verecegim siparisi.gg den ayak seklinde olan sekerlerden.set olarak 100 lira civarindda.sen nasil aldin tek mi aldin fiyati ne

ben de araba şeklinde hasır sepet içinde 100 adet nazar boncuklu kelebekli den verdim sipariş 95 tl paket fiyatı. işyerindeyim siteyi bu bilgisayar açmadığı için linki bulamıyorum. akşam atarım. ayaklıyı biliyorum o da güzel
 
eğer hissettiğin düzenli aralıklarla sabit bir vuruşsa o büyük bir ihtimal hıçkırık canım.bebeğimiz karnımızda hıçkırıyor bazen.zaten o hareket etmesinden farklı hissediliyor.dediğin gibi kalp atışı gibi.
aaaa inanamıyorum ben hıçkırdıklarını bilmiyordum. ama gerçektende hıçkırık gibi. epeyde bir sürüyor. çok şaşkınım şuanda :KK23:
şimdi nettende baktım normal bişeymiş heralde. neden hıçkırıyorlarki acaba :44:
 
Sevgili annişler ben şu bebek arabası işine kafayı çok taktım.
Şimdi benim kızım temmuz sonu ağustos başı gibi doğacak anakucağında taşıyıcam o dönemlerde
sonuçta kış gelicek ve kışın bebek arabası kullanırmıki bilemedim olmadı ocak şubat gibi alırım diyorum yanlışmı düşünüyorum.

birde diyolarki yazın arabalar fiyatı artıyo kışın ucuzluyo diye kafam bayağı karışık... :KK37::KK53::44:

Ben aldım rahatladım canım. belki az kullanırım belki çok kullanırım bilemiyorum. ama ben ihtiyaç olduğunu düşünüyordum. oto koltuğuyla birlikte aldım. inşallah memnun kalır uzun zaman kullanırım :KK16:

anakucağıyla taşımak çok zor valla başarabilirseniz iyi.o değil potbebede bile taşısan taşıyana işkence oluyor.kolay değil bebeği sürekli kucakta taşımak.bebek arabasız düşünemiyorum valla.temmuzda doğacaklar.mutlaka ağustosta,eylülde de gezicez.hiç evden çıkmayan biriyim diyorsan bilmem de.gezerken de arabalarına bindircez.uyuyakalıyorlar,arabalarında uyuyorlar.sonra kış da olsa alışveriş merkezine gidiliyor.orda da arabaya koymak şart oluyor.alınan birçok şeyden acil bebek arabası bence.

bende senin gibi düşünüyorum canım araba konusunda. inşallah bebeğinde benimde sağlımız izin verirde gezeriz bol bol oğlumla. doğum izni süresince bol bol güzel vakit geçirmek istiyorum oğlumla :KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...li-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar-5.html kızlar paylaşmış dün. sabahtan beri okuyorum herkes farklı farklı yazmış kimi gerekli kimi kesinlikle gereksiz yani bu işin bir standardı yok :)

aslında bizim ne istediğimiz nasıl yaşayacağımızlada alakalı bir durum. bazıları küçük bebekle dışarı çıkmak istemez araba gerek yok der. bazılarıda ben mesela illa gezicem der araba şart der. her alınacak şeyle ilgili öyle aslında. herkesin yaşam standardı farklı olduğu için bebekle ilgili ihtiyacıda farklı oluyor. :KK34:

Günaydınlar kızçeler biz geldikkkk:KK55::KK55::KK55::KK55:
Babamızla kahvaltı yaptık ve hemen yanınıza geldik...
Kıpır kıpır kızçemle değişik günler geçiriyoruz.Eskiden ay
o atan tekme miydi?yoksa bağırsak hareklerim mi?derken
artık tekme üstüne tekme yiyorum..:KK31::KK31::KK31:Bir doğsun o
görecek o ben ona neler neler yapacağım:KK31::KK31::KK31:Yiyeceğim
onu,göbüşünü öpüp koklayacağım offfff nasıl geçecek şu günler,haftalar,
aylar:26::26::26:Aklıma takılan birşey var size sormak istiyorum:Annelerimizin
yazın buzluğa attığı bezelye,barbunya vs.gibi ürünleri tüketmek zararlı mı?
Konserve olarak değil..Poşetlenip kışın tüketmek için yaptıklarını..Hep bu kafamda
soru işareti benim de...Aydınlatırsanız sevinirim:KK1::KK1::KK1:

neden zararlı olsun ki canım. biz hep öyle yapıyoruz ( yani kv yapıyor bende ondan nasipleniyorum :KK1:)
bence çokta sağlıklı yaz sebze meyvesini kışın pazardan hormonlusunu almaktansa kendin sakladığın doğal olanını yiyorsun :KK34:
 
Çok sağolasın kuzum.Sonuç olarak birşey olmaz diye düşünüyorum ama
yine de psikoloji işte illa ki burdakilere soracak.Eşimin dediği gibi kadınlar
kulübüne sor :KK1::KK1::KK1:Çok biliyosunuz siz diyor:KK1::KK1:Tekrar teşekkür ederim
kuzummmm
valla bende size sormadan içim rahat etmiyor. doktor bile iyi dese size bir soruyorum ben. :KK1::KK1:
iyiki varsınııızzzz :KK54:
 
aaaa inanamıyorum ben hıçkırdıklarını bilmiyordum. ama gerçektende hıçkırık gibi. epeyde bir sürüyor. çok şaşkınım şuanda :KK23:
şimdi nettende baktım normal bişeymiş heralde. neden hıçkırıyorlarki acaba :44:

bende hıçkırdığını biliyordum ama sebebini merak ettim canım birkaç sebebi okudum:
Baby Center bu konuda tatmin edici bir açıklama yapmamış, sadece bebeklerin anne karnında birinci üç ayın sonuna doğru, ya da ikinci üç ayın başında hıçkırmaya başladıklarını söylemekle yetinmiş.
Milliyet gazetesinin arşivinde bulduğum bu araştırma ise Fransız bir bilimadamının anne karnındaki hıçkırığın bebeğin emme refleksine yardımcı olduğuna dair bir açıklamasını içeriyor, ama çok da fazla detaya girmiyor.
iVillage’daki bu makale ise biraz daha tıbbi içerikli olmakla birlikte “bebeğin amniyotik sıvıyı yutması sebebiyle diyaframın kasılması” olarak açıklamaktan öteye gitmiyor.
 
ayy kuzum kıyamam niye utanıyorsun. çookk normal bişeeyy.
bak sana daha komik bişey anlatayım. benim arkadaşım ilk bebeğine hamileyken(19 yaşında) biranda çok büyük bir kahkaha atmış üstüne de hapşırmış.sonra bi bakmış altta bir ıslaklık. pikniktelermiş birde ailecek. benim suyum geldiiii diye ortalığı ayağa kaldırmış. apar topar hastaneye gitmişler. orda testler kontroller derken. bişey çıkmamış. sonra dr demişki kızım senin bişeyin yok. birden ani hareket edince idrar kesen sıkışmış altına kaçırmışsın demiş :KK9::KK9:
kızcağız ne diceni bilemiş. herkeste hastanede e birde yaşıda küçük zaten hep panik hep utanıyor. çok gülmüştümn ben anlattığında. ama bazen bende wc ye zor yetişiyorum valla :KK1::KK1:

Ayy gercekten kotu olmussss felaakeetttt:KK49: :KK49: koptum gulmekten yaa.yazik kizaa
 
ay kızlar ben çalışıyorum..

o a101deki küvetleri çok beğenmiştim..akşam iş çıkışı bakarım diyordum..siz şimdi bitmiş filan deyince üzüldüm..hiç gitmiyimmi akşam iş çıkışı ben şimdii:KK25:
belli olmaz ama sizin ordaki kadınların neyi talan edecekleri bi şansını dene bence:KK9::KK9::KK9:
başlayın biran önce canım. insan çok rahatlıyor bebeği için bişeyler yapınca. kıyafet almak yetmiyor insana bir zaman sonra daha büyük işler yapmak istiyor. :KK9::KK9:

evet aynen rahatlayacağım bend

sanırım bende sıvı deterjana geçicem. en çok aklıma yatan o oldu. zaten iki kez durulama kesin yaparım. birde sıvı deterjan alırsam olur heralde



aslında daha vaktimiz var canım da. ben her ay başka bi eksiği tamamlıyorum. herşeyi tek seferde almam mümkün değil. bu ay büyük bölümünü tamamladık gibi. önümüzdeki ayda emzik küvet göğüs pompası gibi eksiklerinin listesini yapıcam onları alıcam. haziranda da dolabını halısını perdesini almayı düşünüyorum. e temmuzda da oğlumuzu alırız artık :KK9::KK9:



bu konuda bende tam bir karar verebilmiş değillim canım. şimdi mi alsam sonra mı alsam. şimdi alırsam hangi marka alsam. ama gördüğüm kadarıyla medela bikaç puan önde gidiyor :KK1:



ayy kuzum kıyamam niye utanıyorsun. çookk normal bişeeyy.
bak sana daha komik bişey anlatayım. benim arkadaşım ilk bebeğine hamileyken(19 yaşında) biranda çok büyük bir kahkaha atmış üstüne de hapşırmış.sonra bi bakmış altta bir ıslaklık. pikniktelermiş birde ailecek. benim suyum geldiiii diye ortalığı ayağa kaldırmış. apar topar hastaneye gitmişler. orda testler kontroller derken. bişey çıkmamış. sonra dr demişki kızım senin bişeyin yok. birden ani hareket edince idrar kesen sıkışmış altına kaçırmışsın demiş :KK9::KK9:
kızcağız ne diceni bilemiş. herkeste hastanede e birde yaşıda küçük zaten hep panik hep utanıyor. çok gülmüştümn ben anlattığında. ama bazen bende wc ye zor yetişiyorum valla :KK1::KK1:

evet aynen rahatlayacağım bende oda boşalsa boyansa falan.
arkadaşına çok güldüm yaaa allahımm o kadar millet çiş için panik olmuş :KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52:
 
kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istiyorum çok moralim bozuk....

bugünlerde çok agrasif , sinirli , uyuz , gıcık , alıngan , sevimsiz, sinirrrr, ay nebiliyim aklıma daha gelmeyen bi çok şey oldum ....

Kendime bile tahammül edemiyorken bana nasıl katlansınlar... çevremdekilerle sürekli sorun yaşıyorummm ama biliyorum ki sorun biraz ben birazda insanların laflarını kaldıramamak....
:110:
neden neden nedeeenn...:KK14::KK14:
bi an önce işten ayrılmak istiyorum ve mümkünse evimde kocamla yanlız yaşamak istiyorum...

en azından bi süre ...



Kısacası; bugünlerde bana herşey "ağır" geliyor..!
:KK31:
kuzum sakin olll. bu ara hava kötü ya o da etkilemiştir seni. yani en azından beni çok etkiliyor. hava kötüyse bende kötü oluyorum.
güzel havayı gördüğün anda dışarı at kendini yarım saatte olsa dolaş canım. inan çok iyi gelicek tazeleniceksin.
bu ara bende işe gelirken çok zorlanıyorum. evde vakit geçirip dinlenmek istiyorum. ama yapıcak bişey yok. iştede mümkün olduğunca motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. bebekle ilgili sohbet ediyorum kızlarla çevremdekilerde çok merak ettikleri için sıkılmadan beni dinliyorlar biraz daha iyi oluyorum :KK16:
 
:nazar::nazar::nazar: Maşallah kızlar 1000 sayfayı devirdik doğuma kadar 3000ni bulacak herhalde maşallah nazar değmesin
tüüüüüütüüüü maşallah nazar değmesin inş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bizleree :21::21::21::21::21::21::21::21::119::119::119::119::119::119:
 
canım güzel ama ben yataın duruşuna takıldım sabitlenmiyor tya devamlı sallanma moduna bebek büyüdükçe sorun olmasın hani 9-10 aylıkken kalkarken kendi kendine Allah korusun devrilme vs olur mu ki sanki yana yatakmış gibi geldi bana.
bende o yusen takıldım cunku buyuyen besık ıstyorumdaaa :21::21:bakalım esım baska besık yada buyuyen modelıne baksın bır zahmet dımı
pasaklııı tete bi arada şu mesaj kutuna el atın oğluşunla ağzına kadar dolmuş mesaj atamıyoooomm yaaa:KK47::KK47:
beşikiniz çoook güzelmiş ama sallanmıyomu demişsin benmi öle anladım:26:
rengi falan harika kızçen de olursa kullanırsın inşallaaaaahhhh:KK9:

bu arada
bende boğazlıyandan geldim a101den paşama nevresimle küvet filesi aldım:21:
geldim hemen yıkadım astım ütüleyecem:KK53:
bu heves ne güzel bişimiş yaa yerimde duramıyoooomm:44:
kan verdik sağlık ocağına 2 tüp kanım gitti yine:KK30:
ben o kanları üretene kadar canım çıkıyo avuç avuç üzüm yiyerek geziyoom yaa:KK5:
sonra iğneleriçin rapor çıkarttırdık hastanede dr. muayne ediyimmi dedi canıma minnet tabii
oluur dediim:KK53:
2kg.50gr 42cm olmuş annesinin prensi:KK55:
sonra baya inceledi kafa ölçüsü 2hafta önde dedi önce söyleyemedi
-lafı dolandırdı halk arasında derler ya dedi gülerek
-bende koca kafalımı dedim
-ewet biraz koca kafaalı olacak söylemek istemedim dedi
bende kahkaha attım:KK52::KK52:
-olsun dedim vücudunu arantılarız doğunca dedim gülüştükk baya:KK16:i iy
çok şükür herşey iyi bide dilini çıkarmış bize bakıyooo yaaaa:KK9:
yeriim ben onun dötüüünnüüüüüüüüü:KK1:
bu arada esranın kide pipiliiiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
abow tetesiii yesinnn onu tötünüde mötünüüüüüüü:KK16::KK16:cok sukur canım benım gusel haberler getırmısısnnn maasallah subhanallah kg sı de bayagı cosmus senn tosunun heeeeeee esrayada sevındım glandan gıdıyoruz zatennnnnnn hepp cok sukur hakkımzda hayılrısıhemen bosaltıyım tetemmm pardon evı temzıledkama kutumuzu bosatmamısızzzzzzzz bır ara msn den goruselım gobısıne bakım bırr yaa cok ozledım senıııı:KK19::KK19::KK19:
MAşallah diyeyim önce ama 2kg mu olmuş bebeğiniz anlamadım? Birazbuyuk geldi:):)
canım benm o nun dogum mayıs da buyuk ıhtımall :KK23: ınsll o bısde 3-4 hafta ondee takvımını gosmedıysen dıyım dedımm bız ıse muhtemelenn hazıran sonuu yuzzzzzzzzzzz

ailenle huzurluysan başka insanları niye takıyorsun ki boşver,sen bebeğini düşün mutlu olmaya bak


haziran ekim arasında kısa kollu daha iyi olabilir de şunu söylemek istiyorum.bir giysinin üzerinde mesela 12 aylık yazıyor diye bebeğinize 12 aylıkken olacak diye birşey yok.hiç belli olmuyor yani.bu yüzden insanın aldığı kaç kıyafet boşa gidiyor bir bilseniz.ayına göre kışlık bir kıyafet alıyorsunuz kışın bebeğinize olmuyor veya tam tersi.sen bence kısa kollu al kışın da olsa yazın da olsa kısa kollu içe giyilir ne de olsa.


geçmiş olsun.üşütmüşsün canım kendine dikkat et.

3 yaşına kadar falan olur ama mesela benim kızım 1.5 2 yaşında falan artık orda yatmak istememeye başladı.gerçekten içine girmiştim de sıkıcı oluyor.çocuk artık ferah yatmak istiyor sanırım.2 yaşında yatak almıştım artık.


güzelmiş gerçekten ben beğendim takım olarak.yalnız büyümeyen karyolalar bana yük gibi geliyor.hiç değilse park yataklar kullanılmamaya başlayınca ortadan kaldırılıyor onları nereye kaldıracaksınız.
benım de dusuncem öle cnm yaa buyuyen besık ıstıyoumkı ıkıncı bebemmm de kullansın kullanıslı olsun dıyee oglumadaa baza alırım olurr bıter yaa hayırlısı ınslllllllllll:KK8::KK8:
 
:nazar::nazar::nazar: Maşallah kızlar 1000 sayfayı devirdik doğuma kadar 3000ni bulacak herhalde maşallah nazar değmesin
tüüüüüütüüüü maşallah nazar değmesin inş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bizleree :21::21::21::21::21::21::21::21::119::119::119::119::119::119:


aynen canım :nazar::nazar::KK62::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::87::87::87::118:
hayırlı sayfalar yazılar olsun ınsllllllllllllll
 
Kızlar merak ettiğim bir soru var.Günün belli saatlerinde sık olmamakla birlikte kalp atışlarınızın hızlandığını hissettiğiniz oluyor mu?

Yorgun değilken durduğunuz yerde kalp ritminizin hızlandığını bir 5-10 dk sonra normale döndüğünü hissetinizmi?

Ben 1 haftadır zaman zaman hissediyorum bu normal midir? :44:
 
Kızlar merak ettiğim bir soru var.Günün belli saatlerinde sık olmamakla birlikte kalp atışlarınızın hızlandığını hissettiğiniz oluyor mu?

Yorgun değilken durduğunuz yerde kalp ritminizin hızlandığını bir 5-10 dk sonra normale döndüğünü hissetinizmi?

Ben 1 haftadır zaman zaman hissediyorum bu normal midir? :44:

bennnnnnn benimde aklımdaydı sormak yaaaa. mesela uzanırken felan öyle bir çarpıyor ki bazen sanki sırtımda atıyor gibi.
 
bennnnnnn benimde aklımdaydı sormak yaaaa. mesela uzanırken felan öyle bir çarpıyor ki bazen sanki sırtımda atıyor gibi.

Tansiyonunu düzenli ölçüyor musun?Ben spariş ettim ama henüz gelmedi tansiyon aletim :KK31: sanıyorum tansiyonumuz yükseliyor ama sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum.Efor sarfetmediğim zamanlar olması ilgimi çekti ...
 
seaside o kalp atışı bana da oluyor cnm merak etme.nefes daralması,hızlı kalp artışı bu aydan sonra normalmiş.

kısa kolluları aldım kızlar sağolun fikir verdiğiniz için :) yazın hep bunları giydi yeğenim.iyisinden olsun istedim.yıkayınca o kadar çok ağzı burnu kaymasın.mothercare çok övülüyor bu konuda.

bu arada annem bana A101den küvet takımı file yorgan yastık alez nevresim takımı almışşş ayy nasıl sevindimm yaaa :KK76: 65e falan geldi dedi..

yarın memlekete gidiyoruz inş. bir heves ediyorum ki herşeyi alıp kızımın ilk çeyizini yapmayı :KK1:
 
tünaydın kızlar... dün gece epey rahat uyuduk... bu sabah da 10 gibi kalkıp kahvaltımızı yaptık, ama sonrası tam bir felaketti... kahvaltıdan hemen sonra midem bulanmaya başladı... sanki kusucam ama kusamıyorum gibi... bi yarım saat kadar dolandım,bide soğuk soğuk terlemeye başladım... doktorumu aradım ameliyattaymış görüşemedim... sonra tam hastaneye gitmek için hazırlanıcaktık ki, banyoya zor yetiştim... içim söküldü sanki... elim ayağım kesildi... şimdi çok şükür daha iyiyim, doktorumla dagörüştüm, tekrarlarsa mutlaka gel dedi... bakalım... inşallah tekrarlamaz... bu 2 oldu... Allah'tan ikisinde de eşim yanımdaydı yoksa ben napardım... :KK43:
çoook geçmiş olsun canım :KK50: çok üzüldüm.
inşallah bir daha olmaz. neden öyle olduki acaba yaa
 
kızlar gecelik alanlar oldu mu aramızda? bence en acil ihtiyaçlardan biri, allah korusun acil bir durum olsa benim hastanede giyecek insan içine çıkılacak tarzda hiç geceliğim yok :)) bakıyorum hem netten hem de denk gelen mağazalara ama hem çok pahalı hem de çirkin :/ ankara'da oturan varsa mağaza tavsiye edebilirseniz çook sevinirim
 
çok detaylı düşünmedim de ordaki fiyatları görünce biraz gözüm korktu. 150 tl hepsi için daha uygun bir fiyat. daha fazlasını yapamayabiliriz :44:

ya evet işte o para beni de düşündürüyor yapmasan olmaz yapsan gereksiz geliyor

:KK3::KK3::KK54: yine geliinn biz hep burdayız :KK9:

şekerim geldik ama geç mi kaldık kii

slm kızlar
şeker yüklemesi testi iyi çıktı bende bebekte iyiz çok sükür aldığım 6-7 kiloya fazla diyo yaa deli oliicimmm :KK19:
doğum tarihi 6 temmuzdan 10 temmuza kaydı
kan ilacımız 1 den 2 ye çıktı
ana oğul tombişmişiz:KK19:
sensin şişko dicektim en son :KK31:

hadi gözünüz aydın ben haftaya açlık tokluk bir daha ölçtüreceğim

ayy canım saol...inanırmısın teyzesi bebşim okadar usluki bizi hiçbir kontrolde zorlamıyor rahat rahat duruyo ve bizde hep güzel pozlar veriyo doktorumuzda bundan çok memnun ve en az benim kadar seviyo bebeği...maşallah diyelimde :)))

ay maaşallah yok yok biizm dr gıcık oluyor benim paşa da cool adam ne yapayım :)

Aklıma ne geldi çok güldüm benimde göbek yağlıdır yani hiç göbek kasım olmadı biz bebekleri o yüzden çok hissetmiyor olabilir miyiz :KK1:
Sonuç olarak sağlıklı gelsinde cinsiyetinin önemi yok.Benim bir arkadaşım 2. hamileliğini yaşıyor ikisindede doğana kadar cinsiyetini öğrenmek istememişlerdi. Böyleleride var.Sebebini sorduğumda süpriz istiyoruz tüm ailede bahisler açılıyormuş kız mı erkek mi diye...o halde hayırlı haberleribekliyoruz :KK16:

ya benim de tek tesellim o yağlar bu çocuk oynyor da benim yağlardan hissedemiyorum diye yoksa kafayı yerim meraktan ki yiyorum zaman zaman

kızlar bir de dediki

bebek ters duruyor kafa yukarıda bacaklar aşağıda eğer şekil değiştirmezse sezaryen olman zorunlu hale gelir dedi ama yüzde 99 dönüyor dedi

ya düzelir bence o şimdiden korkutmaya gerek yok ama birçok dr son dakka bir bahane bulup sezeryan diyormuş haberiniz olsun


fiyatı süper ucuzmuş kesin al

Hikmetnur şeker Tasarım - GittiGidiyor Dükkanlar - 5

bende buradakileri beğendim kızlar kaliteli duruyor.dua eden bebek figürü sepet ve kapı süsü alacağım inş.

biblo bu

DUA EDEN BEBEK BİBLO BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 80732377

kapı süsü sizce hangisi daha güzel yorum bekliyorum

KUNDAKLI BEBEK BULUT KAPI SÜSÜ-YENİ MODEL GittiGidiyor'da 79609547

ETEKSİZ KAPI SÜSÜ GittiGidiyor'da 79609562 buna etek eklettiririm.

ben leylekliyi daha ok beğendim süslerden

cici annişler odamız hazır kıyafetler hazır:)))
şekere karar veremedim henüz kendim yaptığım için hepsinden karışık yapasım var:)))


Eki Görüntüle 679823 Eki Görüntüle 679824 Eki Görüntüle 679825 Eki Görüntüle 679822 Eki Görüntüle 679824 Eki Görüntüle 679827
süper hele kırmızı beyaz :))


kızlar bu arada bebek şekerlerinin etiketlerinde doğum tarihi yazıyor ya ben önceden alacağım hazır olsun diye sonra elle yazsak olmaz mı :KK1:
görümcem .../01/2010 yazdırmıştı :)

eşime sizden bişi anlatıom hemen kadınlar kulubunde mi diye yapıştırıyo :KK52:

benim bir arkadaş eczaneden birşey almadan demiş arkadaşa soracağım ecz ısrarla kim ki ark. demiş biizmki de dayanamamış kadınlar kulübüü deyivermiş

yaw kızlar bide bişi dicem ben. acaiip derecede çişim geliyor yaaa :KK14:
hemde yaptıktan sonra hemencecik geliyor gidiyorum tekrar wc ye. oda ne? şııırrrrr bittii :KK14:
uyus oluyorum yaa
benim cadı heralde totosunu dayıyor benim idrar keseme oohhhh onun keyifler gıcır maşallah ,
ben durmadan altıma kaçırdım kaçıracam vaziyette tuvalete koşuyorum :KK60:
ay haftasonu dışardayken benim adam çıldırıcaktı, yarım saatte bir tuvalet aratıyorum garibime :KK9:
wc nin hakkınıda versem bari oda yok :KK60:
ama çaresini buldum :KK34:baktım niyeti yok yer değiştirmeye, hemen çikolata fln yiiyorum 1 saat sonra fln başlıyor debelenmeye kaldırıyor totoyu, yerini değiştiriyor:KK60: :KK60:
çok fenayım ben galiba yaa :KK60: :KK60:

ben de öyleyim canım idrar kesemize baskı yapıyorlar ondandır

öylede canım dondurma bu erittikten sonra ne anladım ondan :KK43:((neyse bi kaç hafta sonra havalar ısın ve bolca yerim artık kahvaltıda bile :)))

bence hazır yeme güvendiğin bir dondurmacıdan ye üzerine de oda sıcaklığında su iç

sabah sabah herkese günaydıııııııııııııııııııııııııınn

güzel bir haberle başladım güneee

önümüzdeki hafta bakanlıga 6 ay olması için belgeler gidecekmiş:))) ay inşallah onaylanırrrr

inşş. amiiiiinnnnn

ayyy napıyım ama yaa gerçekler bunlar...

ben anadolu yakasındayım onu napıcasss :KK1::KK1:

canım yaa hele bi ayarlayalım sana yakın merkez biyer olur merak etme :)))

evet evet buluşalım beşiktaş ya da taksim merkezi olabilir belki iki yakadakiler için de

az önce biri kendi sitesinin linkini atmış. bende girip bi bakayım dedim ve bu kapı süsünü gördüm bayıldıımmm..
oğluma denizci konseptli bir oda yapmayı düşünüyorum. Bugün gezerkende gemili bir kapı süsü görmüştüm o da güzeldi ama bu çok orjinal tam hayalimdeki gibi :KK16:
acaba kendim yapabilir myim. veya bu sitedeki kıza sorayım kaça yapıyor diye. bana sıkıntı verir böyle şeyle uğraşmak :KK1::KK1:
Eki Görüntüle 681054

ben de bu süsü çok sevdim fiyatını öğrenebildin mi

Güzel denenmiş bir lohusa şerbeti tarifi olan var mı acaba :):)

canım görümcem pasta malzemeleri dükkanından kızamık şekeri diye kalıp şekerler aldı onarla yaptı aynı şekerler sanırım kadıköydeki aktarlarda da var ama doğal karışım bulursan bana da haber et

slm tombişlerim ve tosbikleri

2 gündür yoğundum giemedim topiğe çok öptüm sizleri :KK16:

ben de öyleyim bir sürü sayfa okudum :))

Selammmmm
bebeği hiç durmadan hareket eden var mı benim gibi yaw..
artık korkmaya başladım yani

ya benim tersine ayda yılda bir duraksız oynuyor sonra pek cool takılıyor

bu arada bakıyorum da herkeste hummalı bir çalışma :)) herkesin eşyası arabası gelmiş odalar hazırlanmış... acaba biz geç mi kaldık ki?...
hatta doğumu benden sonra görünenler bile herşeyi tamamlamış, vay benim başıma geleeeen :KK43:(

canım biz bir mobilya beğendik odasını boyadık daha bir milim ilerlemedik olur ama mobilya bence önmeli alacaksanız boya kokusu çıksın

kızlar birşey sorcam ya.ben ilk önce bir doktorda başladım.ilk gittiğimde tahliller yapıldı neyse kese gözüktü falan.ikinci kez yine o doktora gittim.kalp atışına bakıldı.3.kez gitiim 2li test yaptırmak istemediğim için yapılmadı ultrasonda bakıldı.sonra doktor değiştirdim başka bir doktora gittim ayrıntılı ultrason zamanıydı organlarına bakıldı herşey yolunda dediler.orda tahliller yapıldı 2-3 gün sonra alacaktık.1 ay sonra şeker ölçümüne gel dedi.ben yine doktor değiştirdim.1 ay sonra değiştirdiğim doktora gitttim.orda şeker ölçümü yapıldı.tabi önceki tahlilleri de almadım.
şimdi ben bu en son gittiğim doktoru değiştirmiycem en sonunda karar verebildim de,ben böyle doktor değiştircem diye birşey kaçırdımmı ki diyorum.benim ikinci doğumum olacak aslında ama öncekinde neler yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum da.o alamadığım tahlillere internetten baktım anormal birşey yok gibi ama bir daha doktora giderken onları da çıktıyla çıkarıp götürcem.şu ayrıntılı ultrasona da kafam takılıyor.10-15 dk.sürdü.ne bileyim içime sinmedi.gerçi bakan doktor da kulağının ayrıntılarını bile gördüm duruşu şansımıza çok iyi falan diyordu.bunlar dışında bildiğim kadarıyla birşey yok ama yinede sorayım dedim.iki de bir doktor değiştirmek de iyi birşey değil.

canım önemli birşey olsa mutlaka hatırlarlardı az çok tetanoz aşını olduysan şeker yüklemen tansiyonuna bakıldıysa bence gerek yok daha birşeye allah bilir hem bunları yaptırmayan o kadar anne var ki

Günaydınlar kızçeler biz geldikkkk:KK55::KK55::KK55::KK55:
Babamızla kahvaltı yaptık ve hemen yanınıza geldik...
Kıpır kıpır kızçemle değişik günler geçiriyoruz.Eskiden ay
o atan tekme miydi?yoksa bağırsak hareklerim mi?derken
artık tekme üstüne tekme yiyorum..:KK31::KK31::KK31:Bir doğsun o
görecek o ben ona neler neler yapacağım:KK31::KK31::KK31:Yiyeceğim
onu,göbüşünü öpüp koklayacağım offfff nasıl geçecek şu günler,haftalar,
aylar:26::26::26:Aklıma takılan birşey var size sormak istiyorum:Annelerimizin
yazın buzluğa attığı bezelye,barbunya vs.gibi ürünleri tüketmek zararlı mı?
Konserve olarak değil..Poşetlenip kışın tüketmek için yaptıklarını..Hep bu kafamda
soru işareti benim de...Aydınlatırsanız sevinirim:KK1::KK1::KK1:

canım daha önce bir uzman en sağlıklı gıdanın dondurulmuş olduğunu söylemişti tv de ama daha sonra dondurucudaki gazların bebeği olumsuz etkileme ihtimali olabilir diye de birşey duymuştum hangisi gerçektir bilmiyorum çok abartmamak kaydıyla belki yiyebilirsin ama biz eşimle dondurucuda kalanları o poşet kokusundan dolayı pek sevmiyoruz

kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istiyorum çok moralim bozuk....

bugünlerde çok agrasif , sinirli , uyuz , gıcık , alıngan , sevimsiz, sinirrrr, ay nebiliyim aklıma daha gelmeyen bi çok şey oldum ....

Kendime bile tahammül edemiyorken bana nasıl katlansınlar... çevremdekilerle sürekli sorun yaşıyorummm ama biliyorum ki sorun biraz ben birazda insanların laflarını kaldıramamak....
:110:
neden neden nedeeenn...:KK14::KK14:
bi an önce işten ayrılmak istiyorum ve mümkünse evimde kocamla yanlız yaşamak istiyorum...

en azından bi süre ...



Kısacası; bugünlerde bana herşey "ağır" geliyor..!
:KK31:

ay aynı ben gibisin her gün mutlaka çatacak biri buluyorum sinirim tepemde geziyorum, bugün sabah tam herşey yolunda kimseye çatmadım derken mdr yrd öyle bir uyuzluk etti ki tepem zonkladı hala başım ağrıyor onun yüzünden :KK43:(

Ben çok gezerimmm :) Arabamı da aldım zaten... Kanguru da aldım ama. Hep hayalimdi kanguruda bebe taşımak...:)

kanguru zararlı diyrlar ama ne dersin?

:nazar::nazar::nazar: Maşallah kızlar 1000 sayfayı devirdik doğuma kadar 3000ni bulacak herhalde maşallah nazar değmesin
tüüüüüütüüüü maşallah nazar değmesin inş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bizleree :21::21::21::21::21::21::21::21::119::119::119::119::119::119:

tabi oku oku gözleirm bozulacak :)

Kızlar merak ettiğim bir soru var.Günün belli saatlerinde sık olmamakla birlikte kalp atışlarınızın hızlandığını hissettiğiniz oluyor mu?

Yorgun değilken durduğunuz yerde kalp ritminizin hızlandığını bir 5-10 dk sonra normale döndüğünü hissetinizmi?

Ben 1 haftadır zaman zaman hissediyorum bu normal midir? :44:

canım yorgunken oluyor da onun dışında pek hissetmedim sen tansiyonunu ölçsene öyle zamanlarda
 
kızlar bu aralar pek okuyamaıyorum düzenli bize merhaba ve müsade :) yarın görüşmek üzere mucxxxxx
 
X