2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Canlaarr ben bugünkü mesaimi bitirdim artık yatmaya gidiyorum
hepinize iyi gecelerr
 

bende alabilirsem trevel sistem alıp anakucağını her yerde kullanmayı düşünüyorum toz kir illa olur ama kılıfları çıkartılıp yıkkanabiliyor bence sorun olmaz
 
Arkadaşlar kafam karıştı fikrinizi almak istiyorum.Bebek odasını hazırlama konusunda zamanlama nasıl olmalı?Beğendiniz mi ?aldınız mı ?yada ne zaman alınmalı doğru zamanı kestiremiyorum :44:

bence artık alsan iyi olur alacağın takıma göre 1 ay diyende var teslim tarihi için 3 ay diyende var anca zaten temizlik yerleştirme havalandırma derken zaman da gelir hayırlısıyla canım
 
Bayanlar canım çok sıkkın,
bugün çamaşırımda küçük bi leke oldu, kahverengimsi bi rengi vardı,
doktora gitmedim bi damla şey için ama içim içimi yiyo

aman gidebiliyorsan hemen git bence bazen olabiliyormuş ama sen yinede bir kontrol ol için rahatlar
 

Ben de tinylove kick and play çok sevdim birde playgro fairweather farm music and lights'ı
tinylovedaki tekmele kısmı için olumsuz yorumlatr okudum bide aralarında70tl fark vardı ben playgro+ aradaki farkla da asmalık vurmalık ısırmalık oyuncaklar aldım.
YouTube

YouTube


kanguru konusunda haklısın canım uzun süreli kullanımı bilimsel olarak da tavsiye edilmiyor. Kocam heves etmiş işte ama 1saatten fazla kullanmam, aynı sebeble ilerde yürüteç de almayacağım.
 
Arkadaşlar kafam karıştı fikrinizi almak istiyorum.Bebek odasını hazırlama konusunda zamanlama nasıl olmalı?Beğendiniz mi ?aldınız mı ?yada ne zaman alınmalı doğru zamanı kestiremiyorum :44:


tatlım artık yavaştan başlammaız lazım vakit var dedikçe günler su gibi akıp gidiyo valla :))ben bu hafta sonu duvar kağıtlarını halledicem.perdeleri gelmişti önceden onları takıcam..sonrada ay sonuna doğru gidip siparişimizi vericez.ben çok önceden karar vermiştim mobilyalara...birde o mobilyada kullanılan boya ve cila kokusu biliyosun hemen çıkmıyor uzun bi süre havalandırmamız lazım...bebim mobilya mayısın 2. haftası gelse temmuza kadar hergün camları açıp havalandırsam anca çıkar diye düşünüyorum kokusu...daha kıyafetleri uıkanıp tek tek yerleştirilecek ooooo işimiz çok valla bakalım yetiştirebilecekmiyiz :))))
 
herkeseee günaydınnnn :)))


baktım kimseler yok ben açayım topiği dedim..kızçeler uyandıklarında boş görmesinler :)))aslında çok yorgunum dün işten çıktıktan sonra sahile indik ailecek mangal yapalım dediler ama güneş çarptı galiba şuan heryerim ağrıyo...güneşi gördüğümüz gibi kendimizi atıyoruz dışarı ama sonrada böyle çekiyoruz :))yinede çok eğlendik yazz geliyooo yuppiiiiiiiiiiiiii
 


üzülmme bence benim eşimde tepik atıyo dediğim elını koymaz herzaman ama uyurken uyanıyorum adamın elı karnımda bebeği dinliyo sıkma canını çaktırmıyo olabılır:))
 
[/QUOTE]




bende seviyorum bunları ama eşim ben takmam arabası var onda taşırım diyo canım senınkı takacaksa ne güzel :))
 
herkese günaydın kazlar sayfa sayfa yazmıssınız 2 gunde zor okudum herkese iyi hafta sonları :))
 

günaydın canım şimdi tam gezme zamanı duramıyoruz helekı istanbulda laleler acmışken :))
 
herkese günaydın kazlar sayfa sayfa yazmıssınız 2 gunde zor okudum herkese iyi hafta sonları :))

günaydın cnmm..evet yaa heryer lale renk renk içimi açıyo valla..cnm benim kocişkomda kanguru takmam diyo aldık ama kullanılmıcak sanırım...kendi bilir kucağında taşır ozaman valla yoramam kendimi :)))
 
Günaydın herkeslereeee :) Kızlar bişey sorucam bu gynoferrosanol bana çok dokunuyor mideme ve bağırsaklarıma hatta dün sabah içtim 2 saat snra çıkardım. Böyle olan var mı ya da çözüm olarak ne önerirsiniz? Çünkü kan değerlerim çok düşük kullanmam şart.
 


cnm bu ilacı bilmiyorum kullanmadım ama bazı ilaçlar bünyeye yaramayabiliyor yan etkilerini gösteriyo...sen doktoruna söyle şikayetlerini en iyisini o söylicektir sana.

bak ne hamile kalabilmek için bir ilaç kullanıyordum ama yok böle bişey nasıl midemi bulandırıyodu nasıl kötü oluyordum onu içerken ama doktor dayanacaksın bu ilaç iyi gelecek sana diyip tam 11 ay içirdi o ilacı ...sonra ben gitmedim bidaha o doktora ve içmedimde ilacı..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…