2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün biz çok iyiyiz bira yorgunuz ama ve heyecanlıyız bugün kızımı görmeye gideceğiz öğleden sonra inş iiyidir kızçem özledim valla 1 aydır göremedik

fyzmrt; Canım duanı okudum allah kabul etsin inş....
 
ne oldu .valla sinirler hassas gerçekten ben de sinir küpüyüm

walla ya aynen bende çok sevdiğim insanlar bile batar oldu hiçkimse ile konuşasım yok telefonuma bakmıyorum hiç arayan sorana geri dönmüyorum vs.
 

evet ya o süt sağma mak. konusunda ben de kararsızım ne yapsak ki? diğer ciiclerinizi de güle güle kullann annesi


oo benim aylar oldu ama tık yok


bence makinede tek yıkama ya da hasssas ayarda iki yıkama yeter gibi ama sen bilrisin bir de sıvı deterjanların durulanması daha kolay diye biliyorum ama sabun da en doğalı diyorlar belki doğal sabunla yıkamalı sıvısından hem de p


canım benim aldıkalrımdan daha çok şey almışsın ama yeterli mi ben de bilmyorum

kızlar yha bebek sampuanlarını faln ne marka alıcaksınz ben karar veremedım de

mustela canım

Kizlar bifincan.com a uye olan var mi

o ne ki


ya enfeksiyon old. doktor nasıl farketti??

kızlar 9 nisan benim doğum günüm, 17 nisan evlilik yıldönümümüz.. eşim ne düşünüyo bilmiyorum ama evlilik yıldönümü hediyesi konusunda kararsızım. fikirlerinizi bekliyorum...

canım daha önce diğer arkadaşa da yazmıştım aslında son evl. yıldönümümüzde pek hediye almadık birbirimize sevgililer gününe yakındı ben de masraf yapmayalım dedim.. ama bana sorarsanız her özel gün için en güzel hediye iki günlük kaçamaklar tatillerdir bence.. hele ki bir daha başbaşa kalamayacağınızı düşünce

mete dini isim değlmiş bunu eşime soleyınce degıstrmeye karar verdık sımdı yanık yanık ism arıyorum bı kac tane buldm kızlar sızce hangısı
MELİH

TALHA
EMİR

melih çok kulağa hoş geldi ama anlamı ne bilmiyorum


geçmiş olsun lyreecikk


beepe bayıldımm


canım benim önceki haftalar hep geriydi hele sonuncu da bir hafta geri çıktı sonra ben ete balığa başladım ve dün gidişimde 2-3 gün geri çıktı yani daha iyiydi durumu dert etme değişir protein candır ::)))




güzel haberlerle gel canım

bana yardım edermisiniz kızlarrrr kızımın adına karar veremiyoruzz

beste
berrak
eslem
yaren

eslem ve beste kulağa hoş geliyor ama anlamını bilmiyorum :))


canım kaygılarındandır dert etme


oy maaşallah kuzuna


bence foto mak., şarj mak., misafire ikramlık, makyaj malz., diş fırçası da olabilir


canım 14 kilocuk aldım dr artık sana birşey demiyorum ne diyeyim dedi ama seninki gibi bir tepki de hiç vermedi


oh benim yerime de dinlen


bence gayet sağlıklı besleniyorsun


uyuz adam yaalafını da bilmez sıkma canını... sabah ben de lavuğun teki yüzünden ışıkta iki dk beklemek zorunda kaldım öyle bir sinirim oynadı ki.. akşam kocam eve maç izleyeceğim diye geç geldi ve ben gece boyu uyuyamadım sanırım onun da siniri vardı elim ayağım titredi resmen


inş. canım ama ilk izlenimler pek öyle değil bugülük (( inş. sonrası güzel olur

Günaydın annelerrrrr Şeker yüklemesi için hastanedeyiz kan vermek için bekliyorum ama bana glikozla suyu karıştırıp vermediler aşağıdaki glikozlu içecekten içirdiler???????


sizinkiler dışarıdan söylemişler glikozu p

canım bildiğim kadarıyla aylığı ya da günlüğü 10 dolar gibi bir fiyat bunu uzun yıllara vurduğunda epey maliyet yapıyor, yapan hastaneler var özel dolaplarında saklıoyorlar diye biliyorum ve bir hastalık olduğunda kordon kanı sahibi ya da başkası için iyileştirici özelliği olabiliyormuş
 

süper yapmışsın bende sinir oluyorm bazen hastanedekilere bazen diş göstermek iyidir :)
 

niye ptesiymiş ki
 
günaydınnn anneler...sabah açlığın verdiği bulantıyla uyandık bir güzel kahvaltımızı yaptık...
bugün kıymalı yeşil mercimek pişireceğim aklınızda olsun dedim tam bir vitamin protein deposu.bebişlere yararlı...




cnm bende buna yakın besleniyorum.dünkü kaçamağım 1 dilim ev kekiydi mesela.ama ben aşırı kilo almadım bence hamilelliğin senin bünyene böyle yansıyor.hiç sıkma canını.
kuzun iyi olsunda millet 30 kiloyu veriyor..
onlar sağlıklı olsun gerisini hallederiz..
 
Son düzenleme:

neden yapmadılar ki? benimde ay doldu 2.dozu yaptırdım bugün.
 
günaydınnnnn... ay nolmuş böyle ben bi 50 sayfa falan geride kalmışım şok oldum direk sondan daldım bakalım kaç saate çıkarım




cnm bnde sepet beşikler bayılıyorum hatta bi ara bnde paylaşmıstım aynı ürünü felaket derecede ondan istiyorum ama 6-7 aydan sonra rahat olmaz dedikleri için hevesim kursağımda kaldı çünkü o ürüne 350 dediler 6 ay içinde fazla geldi.. ama bi arkadasımdan ebatlarının büyük olanını aldığını duydum onu bulma çabalarındayım olmazsa da kraftın paylaştığın park yatağını bnde beğendim hatta bu renkleri kısmet bakalım.. hemen hmen zevklerimiz aynı sanırım..
 
kraftın bu park yatağı genel olarak tutuluyor kızlar memlekete gidice bende buna bakacağım.ama kız ya pembe mi alsam ara renk mi bikemiyorum.
2 .çocuk erkek olursa diye
 

öyle ama kendimi çok kötü hissediyorum saçımı boyatmak isitiyorum olmuyor doktor hayır dedi korkuyorum. birde aldığım kilolar moarlimi bozuyor. abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum dün sadece dondurma yedim o kadar kaçamak. bu arada bende dün akşam yeşil mercimek yaptım :)
 
niye ptesiymiş ki

7martta olmuştum 7 nisandan önce olamazsın. 7 nisan pazarsa pazartesi olucaksın dediler. Dedim ki ya 4 hafta geçmesi gerek üzerinden bugün 4 hafta doldu. Ama küçük beyinli olduğuiçin karşımdaki kişi yapmadılar. yok sağlık bakanlığından ceza alırarmış bilmemneymiş. acababen gidip o aşıyı hiç olmasam ne yapabilecekler?
gidip özelde yaptırıcam uyuzluğuna koşturup dursunlar peşimden.
 

cnm boya konusunda net cevaplar yok o yüzden biraz daha sabır.insan vücut şekli değişince ister istemez üzülüyor.ama yavrunu düşün gerisini boşver.nasıl olsa vereceğim hep böyle kalmayacağım de.yeni kıyafetler al,makyaj falan keyfin yerine gelsin biraz.
 

walal alıyorum yapıyorum ama banamısın demiyor. biraz kokoştum şimdi kendimi kötü hissediyorum :) özellikle topuklularımı çok özledim o oğlum doğsun görüşcez onunla :)
 
walal alıyorum yapıyorum ama banamısın demiyor. biraz kokoştum şimdi kendimi kötü hissediyorum :) özellikle topuklularımı çok özledim o oğlum doğsun görüşcez onunla :)

totosuna vurup ısırırsın annesi bol bol
 
walal alıyorum yapıyorum ama banamısın demiyor. biraz kokoştum şimdi kendimi kötü hissediyorum :) özellikle topuklularımı çok özledim o oğlum doğsun görüşcez onunla :)

o topukluları ben de özledim.evden onlara bakıp bakıp çıkıyorum.giyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
 
o topukluları ben de özledim.evden onlara bakıp bakıp çıkıyorum.giyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

aynen yeni sezonlara bakıyorum yaa diyorum içim gidiyor ayakkabı hastalığım var da biraz nasıl özledim işe nerdeyse eşofmanla geleceğim :)
 
Hastane çantamı tabi ki henüz hazırlamadım. Güzel kaliteli bir hastane çantası arıyorum. Çok büyük olmasın.Çekçekvaliz gibi olmasına da gerek yok. Victorias Secret'ın seyahat çantaları güzel aslında. Başkabir şey gelmedi aklımamarka olarak. Bilenler yardımcı olabilriler mi acaba? Çok merci.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…