2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
evet canim bendede ayni ve 2 gun once birkac gun sag kasigimdan asagi inen bir agri cektim ..sonra tam gecti derken bu defada sol kasigimdan asagi dogru inen bir agri.. biraz fazla yol yuruyeyim veya yorulayim ertesi gun belimde kasiklarimda agri ben yorgan yatak yatiyor oluyorum.. :KK43: benim ilk 2 ayimdada cok sanciliydi ve burda 2 ayri doktora tr dede 1 doktora israrla muayene esnasinda sormama ragmen tam net birsey olmaz sorun yok normaldir bunlar diye bir cevap alamadim agizlarindan.. sadece yapabildigim netten arastirmak oluyor cunku bazen doktorlar sinir ediyor insani .. arastirdigim okudugum kadariyla bu aylarda bu tip sancilar normalmis hem alttan hem kasiklarda vucudun kendini doguma hazirliyormus fakat eger cok dayanilmazsa git doktoruna mutlaka ..ama suda var biraz evhamliyiz ve her agrida panik oluyoruz belkide onemsiz veya olmasi gereken bir sanciyi dert edip buyutuyoruz ..kendini iyice bir dinle rahatsiz ediyorsa git yoksa bu donem normaldir diye dusun kendini telkit et ve rahat ol biraz.. ben her bir agrinin sancinin rahatsizligini beni bebegime biraz daha yaklastirdigini dusunup kendimi telkit ediyorum :) napim caresizlik iste .) sevgiler

canım bak nette ne buldum beni rahatlattı bu yazı. http://www............./dosyalar/haftalar/hafta26.html sende bir göz at istersen
 
Son düzenleme:
inan bende rüya görmekten yoruluyorum artık hd film kalitesinde beynim dinlenemiyor uyurken hayra yoralım



ben personele bakıyorum ordan biliyorum. zaten bizim hamilelik süper bir dönem denk geldi. ocakta dediğin gibi yenileyeceğiz. bu sene zaten kasım aralık hep bulantı ile geçti ben hep rapor aldım ocakta sıfırlandı onlarda :)

Aslında bu dönemlerde bu tarz rüyalar görülebilirmiş ama benm sıradan bi rüya değildi cok etkilendim rüyalarımda boşa cıkmaz pek anlatasım var aslında ama anlatılmaz diyolar ya ne bilim
 
bayanlarr..
butikbebede sebamedin ürünleri var önceki yorumlarda paraben içermiyor die aklımda kalmış. bakanlar varmı fiyatları nasıl acaba başka yerlere göre .sipariş versemmi acaba:26::26::26:
 
bende süreklı var o ruyalardan birgun kafası buyuk bırgun baska bır yeri bilinç altı canım sağlıklı olmaları ıcın hep dua edıyorum

Canım öyle görsem yine iyi yani kaybetmenin vermiş olduğu acıyı rüyada olsa yasadım Allah kimseye yaşatmasın..
 
Aslında bu dönemlerde bu tarz rüyalar görülebilirmiş ama benm sıradan bi rüya değildi cok etkilendim rüyalarımda boşa cıkmaz pek anlatasım var aslında ama anlatılmaz diyolar ya ne bilim

evet normalmiş görmek bilinç altı. yengem hep illa anlatma istiyorsan suyu aç ona anlat Allahım su ile akıp gitsin bu kötü rüya de derdi.
 
bayanlarr..
butikbebede sebamedin ürünleri var önceki yorumlarda paraben içermiyor die aklımda kalmış. bakanlar varmı fiyatları nasıl acaba başka yerlere göre .sipariş versemmi acaba:26::26::26:

ben güneş kremini kullanıyorum içermiyor ama şimdi bende baktım mesela pişik kremi var onda var pareben değişiyor demekki üründen ürüne
 
evet normalmiş görmek bilinç altı. yengem hep illa anlatma istiyorsan suyu aç ona anlat Allahım su ile akıp gitsin bu kötü rüya de derdi.

Evet duymuştum bunu biyerden daha..Hayır görüyorum tamam da ille film gibi uzun uzun değişik seyler mi görmeliyim..
 
kızlarr hangı stelerden alıyosunuz bıde daha cok ne alıyosunuz ben pek netten alamıyorum ne bılım kalıtesını falan belkı olmaz dıye

Vallaa en az 10 tane siteden aliyorum.ama bu aralar butikbebe ile unnado favorim:) urun aciklamasinda %100 pamuk yaziyorsa aliyorum canim.onlar kaliteli oluyor.zaten resimden de belli olur kalitesi.
 
raporla bir yılımı gecırmeyı dusunuyorsunuz acaba o nasıl olacakkı

dogum ızınlerı eylulden ne zamana kadar gelırse kullanıcaz zaten gerı kalanınıda raporla kapatmayı planlıyorum olursa tabı rapor almada sorun yokta mıllı egıtımden sorun cıkmaz ıse
 
tatlım allaha dua edelim inşallah senin meleğinde çok sağlıklı doğacak kul isterde yaradan vermez mi hiç sana yazdıktan sonra bende baktım sadece ilaç tedevisi oluyormuş buna şükür normale gelicek değerler inşallah

hergün dua ediyorum hem kendime hemde tüm hamile olanlara.rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin die.evet maalesef sadece ilaç tedavisi var birde stresten uzak durucam yapabilirsem şayet:KK43:


canım sen beddua tutar mı diye çok takma da sen gönlünden istemiyorsun zaten tutmaz.sorun eşin bence.bak eşine ne kadar değer verdiğini söylüyorsun onun da sana aynı değeri vermesini sağla.beddua falan edeceğine otur güzelce konuş.herkesin kocası ev işinde yardım etmek istemeyebilir hadi bunu anlarım diyelim ama poşetleri taşımana göz yummak ne demek ya.ben hamile değilken bile eşim tek poşet taşıttırmaz,bir de hamilesin.lütfen sessiz kalma.kavga et demiyorum da biraz eşinin yanlış davrandığını farkettir.yani karışıyorum diye kızdıysan kusura bakma da hamile bir bayana eşinin böyle davranmasına dayanamadım.bir de sen hayatımdaki en değerli insan falan yazınca eşine daha da kızdım.

çok güzeller inşallah güzel günlerde kullanırsınız.

moralini bozma lütfen sanmıyorum bu kadar olumsuz olduğunu inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

ben de ya.hamileliğim plansız oldu yoksa yazın düşünmüyordum.kızım mayısta doğdu.o zaman da baya sıkılmıştım.neyse sağlıkla doğsunlar da önemli olan o.

amin kuzum inşallah.rabbimden tek dileğim sağlıklı dünyaya gelmesi.rabbim bütün bebişleri korusun kollasın.herşey güzel olucak inşallah.

kızlar sabah 7 de uyandığımdan beri kasıklarım ve belimde ağrım var yaa çok sinirim bozuluyor. okuldayım ne yapsam bilemedim. netten baktım çok şiddetli olmadığı sürece normal yazıyor. dr mu aradım doğuma girmiş hemşire çok şiddetliyse gelin dedi:KK43: köyde öğretmenim ben ha dediğimde dolmuş yok ve merkeze de 50 km uzaktayım offf sinirim bozuldu ağrı şiddetli değil ama sızlama şeklinde özelliklede ayağa kalkınca oluyor. sizlerde de bu ara böyle ağrı yaşayanınız oldumu.

ağrın çok şiddetlenirse bence hemen dr.una git cnm.wc gittiğinde akıntını falan kontrol et olurmu.dikkat et kendine allaha emanet ol.
 
kızlar idil baby urunlerıde guzel bı bakın ıstersenız organık urunlerıde var ben gecen bı dukkandan aldım yumusack
 
allahıma şükürler olsun bebeğim çok sağlıklı inşallah sorun çıkanlar da tez zamanda sağlığına kavuşur 22+2 574 gr olmuş 23 cm boy boy için tahmini dedi kesin boyu ölçülemiyormuş yüce meğlam herkesin meleğini korusun

tatlım ben sekretere sordum 4 boyutlu ultrasona olduğunu söyledi ama nette de bakmıştım renkli dopler hariç diğerleri aynıymış aralarında son çıkanda 4 boyutlusuymuş renkli dopler de sorunlu gebeliklerde kalp ve kordonu incelemek için tercih ediliyormuş bak burda daha detaylı yazıyor http://www............./dosyalar/haftalar/hafta23.html

Gözün aydın canımmm çok sevindim...Bundan sonra endişelenmek yok artık...Başlasın hazırlıklar hemde tüm hızıyla :)
Benim 23 haftam bitti bugün itibariyleee...Demek ben senden bir hafta öndeyim...Doğum tarihi olarak ne veriyor doktorun...Hamilelik takvimi eklesen artık diyoruuum doğum yapmadan önce ,)))
 
Herkse selam kızlar ve bebişleri :)
Bayağıdır giremiyordum. Bu arada bolca bebişime hazırlıklar yaptık bunlar hakkında öğrendiklerimi sizlerle paylaşayım dedim.

Öncelikle bebek odası tamamdır. nihayet siparişi verdik. içime sinen bir yer oldu. Modako dan hallettik. Bu konuyla ilgili öğrendiklerimi aktarayım .
Bebek mobilyasında en önemli olan konu boya, malesef hiçbir firma %100 su bazlı kullanmıyor, %30-40 su bazlı gerisi tinerle açmalı bu boyalardan en çok kullanıyoruz dedikleri Filli Boya, koku sorunu hep var, aldıktan sonra mutlaka 1 ay havalanmalı....nedeni, boya maliyeti yükseltiyor 1000-1500 tl aralığında, bir de su bazlı boyalarda mobilya daha çabuk çiziliyormuş.
Normal mobilyalar mdf ve üzeri hazır boyalı üretildiğinden kısa zamanda hazırlanıyor, bebek odaları tüm köşeler yuvarlatılıp, sıfırdan boya yapıldığı için ortalama 4-8 hafta aralığında hazırlanıyor, pahalı olması bundan aynı sürede 3 genç odası yapılır deniyor.

Diğer konu tekstil içinde malzemeler veriyorlar çoğu çok kötü yataktı, yatak takımıydı hepsini dışardan en kalitelisini almak en güzeli, saçma bir yatakta bebiş yatırmak mantıklı gelmedi bana. maliyeti hesaplarken tekstil fiyatını düşüyorlar fiyata dahil söyleniyor genelde.

Bebek malzemelerini hepsini HelloBaby den almak mümkün bostancıda yeni açılmış biryer dev bir alana kurulu , aklınıza gelecek herşey a dan z ye var, arada kampanyalarda yapıyorlar. Mobilya (sıradan modeller fiyatlar 3000 den başlıyor) araba yatak tekstil bakım herşey her marka var.

Biz şimdi gece yanımızda yatsın diye, ayrıca Parkyatak almak istiyoruz. Markalardan Kraft ve Greco iyi kalite görünüyor. Diğer ucuzların hepsi dandik yakından göremeden almayın derim çoğu çin üretimi. Ben çok fiyat farkı var diye baktım hepsine ama iyi para iyi kalite. 300-400 aralığında fiyatları birde boyları 1m ile 130 aralığında odayı ölçüp karar vermek lazım. normalde 2 kademeli ama 3 kademelisini bulursam, bakıcam bilgisi olan varsa söylesin. Ebebek, butikbebe, bebefix, gibi yerlerden fiyat karşılaştırması yaptım hepsinde aynı modelde 20-30tl oynuyor. Kullanan varsa önerilere açığım :))

Herkese sağlıklı günler :))
 
Kızlar bu arada, bilen bilmeyene duyursun,
Tüm özel hastanelerde Hamilelik kursları var, ücretsiz 6-7 hafta sürüyor o hasteneye gitmeniz gerekmiyor. Ben başladım gayette verimli olduğunu düşünüyorum. Her hafta konusunda uzman kişilerden bilgi alıp aklınıza takılan herşeyi soruyorsunuz. Herkesin yararlanmasını öneririm. Bizim haftalarımızda başlamış olmak gerekiyor..
Sevgiler
 
Kızlar ayağında ödem oluşan var mı. Benim sol ayağımda bi şişlik var evde terlik giyince de canım acıyo. Benim gibi olan var mı hiç. İnşallah olmazsınız da:)

benim de sabahları ellerim şişiyor henüz ayaklarda bir sorun yok ilerde ne olucak bakıcaz:)
 
selam anneler ; kızım bu saate kadar hiç hareket etmedi korkuyorum panik oluyorum böle olunca :KK43: sanki karnım boşmuş gibi
 
evet dün biraz rahatsızım demiştim ve bugün şifayı kaptım bide çalışmak zorundayım.işteyim ama sesim falan gitti ıhlamur içmekten iflağım kurudu iştahım yok kestane balı katıyorum ıhlamura aklınızda bulunsun zinde tutuyo insanı bitek onun sayesinde ayaktayım akşam olsunnnn :KK43:(
 
canlar kramp girdiğinde hemen ayağa kalkın ve üstüne basın, hemen geçiyor bilginize

Burdan duyduğuma göre hamilelikte kramplar yaşanabiliyormuş ben henüz yaşamadım ama İki gün önce gece uykuda eşimin bacağına kramp girmiş ve acıyla yataktan fırladı.Bende uyku sersemi hamile olan benim sana ne oluyor deyip uykuya devam etmişim sabah anlattı bana :KK1: :KK1: :KK1:
 
selam anneler ; kızım bu saate kadar hiç hareket etmedi korkuyorum panik oluyorum böle olunca :KK43: sanki karnım boşmuş gibi

2 gün önce bendede aynısı oldu bide üstüne düşünce daha bi panik oluyo insan işyerinde gittim boş bi odaya yarım saate kendimi dinledim ayaklarımı uzattım vuruyorum karnıma hala tepki yok 2 saat sonra çikolata yedim yok.gece yattım sabah kalktığımda tepki verdi acıkmıştım ondan heralde.oluyo yani bu zamanalrda
 
X