2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530

evet canım doğru söylüyorsun acele etmeden almak gerekli ama içimdeki o heyecan beni rahat bırakmıyor
 
Yine yine biz geldikkkkk
KIzçemin tekmelerine uyandım yine...
Kahvaltımızı ettik ve sizin yanınıza geldik hemencik
Kahvaltı etmeden önce sol tarafta dıştan görünecek şekilde tekme
üstüne tekme yedim görseniz şok olursunuz çok hareketli benim meleğim
Bu arada bebişin kıyafetlerini koyan arkadaş bayıldım
hepsine çok güzel şeyler almışsın canım.Allah'ım sağlıklı uzun
ömürler nasip etsin.Bu arada kocaların hepsi aynı.Anneciğim
aldıklarını gösterince aaaaa bizim almamıza gerek yok artık demez mi?
Ayyyyy orada şok oldum.Zannediyorlar ki alınan şeyler yeterli...
Zaten yazın ben nasıl nereye asıp kurutacağım?Sitede balkonda
çamaşır asmak yasak.Kızçemin odasını da çamaşır odası olarak
kulalnıyordum.:26::26::26:Çok biliyorlar çooooookkkkkk....Sonra
ben alacaklarımızı sıralayınca şaşırdı çünkü hepsi gerekli şeylerdi
Bazen kafaları basmıyor bunların yahuuuuuu
Biz anneler herşeyi düşünüyoruz herşeyiiiiii
Dualarınızı okudum kızçelerim kocaman öpüyorum sizleriiii
 


canım ben bebişin odasını caploonba dan aldım çok güzel geldi. çok kaliteli tavsiye ederim. üstelik odayı alınca beğendiğimiz kaliteli bir yatağı da hediye ettiler.yatağın normal fiyatı 200tl di. ve odanın konseptine uygun aynı formlarda uyku setleride var orada.uyku setimizi de oradan aldık. bakalım bebişleride içinde güzel güzel yatıracağımız günleri görelim artık ...
 
tünaydın kızlarr,

hava kapalı antalya da içim daralıyor ,az güneş açaydı iyiydi.

komşumuz vardı 40+ günlerinde sancı gelmesini bekliyordu.
pazar günü başlamış sancı ve dün doğurmuş,normal doğum istiyordu.Allah nasip etmiş.

henüz görmedim,en kısa zamanda gideceğim.
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş.
 
Kızlar dünkü şeker yükleme sonuçlarımı aldım doktora gösterdim. Rabbime çok şükür şeker çıkmadı. Cuma günü nasip olursa kendi doktoruma gösterip cimcimenin sağlığına bakacağız.
 
bende bebeğimi park beşik alıp aynı odada kalmayı planlıyorum en az 5 yaşına kadar bence ayrı kalmayı düşünen bi çok annede dayanamayıp yanına alacaktır

arkadaşlar ne yapıyorsunuz burda bahsedilen 3- 5 ay değil 3-5 yaş.. çocuğu anneye bu kadar bağımlı yetiştirirseniz çok zorlanırsınız. onun bir kişiliği, kendi odası yada kendine ait bir alanı olması öz güveni açısından çok önemli. sağlıklı kopma yaşayamazsınız sonra çocuklarınızla. okul çağına geldiğinde ve ergenlikte çok sorunlar yaşarsınız. ayrıca sizin özel yaşantınız sizindir. çocuğun bunu görmesi sağlıklı birşey değil. kayınvalidesi ve görümcesi ayrı oda için ısrar eden arkadaşım bu kadar tepkili olma. ben çocuk gelişimciyim bu arada boş konuşmuyorum..
 
evet kızlar bende ateş ölçer almaya karar verdim.kredi kartımı aldım elime sizden bilgi bekliyorum ne alsam :)) braunmu yoksa başka bim markamı sizide meşgul etmm ama kendim karar veremedim..
 
evet kızlar bende ateş ölçer almaya karar verdim.kredi kartımı aldım elime sizden bilgi bekliyorum ne alsam :)) braunmu yoksa başka bim markamı sizide meşgul etmm ama kendim karar veremedim..

Canım bende tam şu anda ateş ölçerleri araştırıyordum. 2 çeşit arasında kaldım kulaktan/alından ölçer mi yoksa temassız mı almak lazım bilemedim. şimdi bakıyorum akşama eşim geldiğinde beraberce karar veririz diye düşündüm.
 

yazını Okuyunca aklıma geldi alim diyorum şimdien sanırım braun kulaktan olan güzel temessızlara güvenemiyorum ben nedense.
 
bende bebeğimi park beşik alıp aynı odada kalmayı planlıyorum en az 5 yaşına kadar bence ayrı kalmayı düşünen bi çok annede dayanamayıp yanına alacaktır

5 yaş mı?!?!?! Beni yanlış anlamayın ancak çocuğunuzun psikolojik gelişimi açısından korkunç bir hata yaparsınız.
 


güle güle kullanırsın inşallah canım..bende julıan yada juno modelini almayı düşünüyorum..

sen büyüyen beşikmi almıştın canım..salanabilir olup olmadıgını merak ediyorumda


bu yoruma bende katılıyorum..3-5 yaş çocuk anneyle yatması her yönden çok sakıncalı bana görede..
 
bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım lütfen bana dua etmeye devam edin müslümanın duası müslümana tutarmış, hele bide hamileyiz ben çok inanıyorum ve hepinize devam ediyorum dualarıma her namazımda, allah hepinizden razı olsun, size ve ailenize sağlık sıhhatli huzurlu bi hayat versin inş.

canım önceki topicimizdeyken belli olmuştu bebeğimin bağırsaklarının bi kısmı dışarda bir kese içinde duruyor, o şekilde büyüyor ve öyle doğacakmış, 12. haftada 2li test için gittiğimizde öğrendik malesef canım, allahın takdiri benim imtihanımda böyleymiş

Gunaydin kizlar dun perdemi aldim.aksam fotografini koyarim.cok datli oldu yaa.
ayyy heyecanla bekliyoruz şekercim
 

bende buyuyen besik dolabı şifonıyeri yaptırmayı dusunuyorum ama cocuk adamla oturma odamın arası bıraz uzak oyuzden bı tanede kucuk besik alicam 100 tl falnmıs oda ilk zamnlar zaten byyn besikte yatamıyolar hap yanımzda olucakları için her tarafada tasirım die dusundum.
 
benimde başlamam gerek biranönce tam tamına 13 kilo aldım böyle giderse 25 kilo alıcam sanırım

aynen bende o sıralar alıcam kesın cıkolata fazla yıyorum bı paket damak cıklatayı yıyorm, artk yemeye bakıcam yaglı seyler yemıcem yogurdumu bıle yagsız yapıcam :)
 
benimde başlamam gerek biranönce tam tamına 13 kilo aldım böyle giderse 25 kilo alıcam sanırım

Arkadaşlar yalnız olmadığını bilmek güzelmiş:) Ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama napsam düzenli olmuyor. ya yorgun oluyorum ya bi iş çıkıyor, e çalışıyoruz da..
bu arada youtube'da drcathy var. "pregnancy exercises" yazınca da çıkıyor. kasları filan güçlendirici güzel bir programı var. ben 3 videoyu izleyerek yapıyorum. gerçekten iyi hissettiriyor. tavsiye ederim.bundan sonrası için güzel havalarda yürüyüş, kötü havalarda drcathy olabilir bence. tabi yapabilene:))
 
benim oğlumun kafası aşağıdaymış.dr açılma olabilir diye ebeye gönderdi beni.ebe parmakla muayene etti.nasıl canım yandı anlatamam.açılma yokmuş ama ebe açacak diye ödüm patlıyor,dr haftaya tekrar gel ebe yine baksın dedi.ama dra,ebeye muayene olmak istemediğimi söyleyeceğim.
 
oglusumla sbh uyandık konustuk da konustukk cok skur snra tekmelerı saydıkk ve kalktık yemek yedıkkk hala ıstahım yo yaaaaaaaaaa:26:neden ama ya dıger hamısler hapur hupur goturuyorrrrr yarın sekere gıdecegım gene ve dr sorucam ıstahsızlık nıyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zararı varmııı:44glumla kur an okumamız var bgn ark.gıdecegız hayırlısı ıle ınsllldua larla bulusmak dılegımleeemazarat oglum benım sabah aksam duzledıgım dolabını actım baktımm da baktımmmm cok sukur yaa hayırlısı ıle hazıran bır gelsedıııı gozunuz aydın cnm benım kıscenn de ıı olmasına sevındım kg sı de ıyı heeecok sukurrr benım oglusumunkı 25+3 de ıken 830 gr 34,5 cm dıı teyzesiiiiiiiii

Eşim bayağı aldık diyor bende bunlar neki Daha bir çamaşır makinası doldurmaz diyorum.
Çok mu almışım yoksa :44:
cok guseller cnm beım gule gule gıysın ınslll cok tatalılarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

benimde 99 oldu günüm:) doktoruma sordum oda 3 temmuz doğum ama 15 gün önce olabilir dedi :)
aynen cnm bende o yusden hazıranı ıple cekıyorum 15 hazırandan sonrası bızım ıcın her ann dıyorum hehehe hayırlısı le kolay dogum la kavusruz ınl yavrularımızaaaaaaaaaaa
 
benımkı secde modunda ıdı enn son cuma gunu ama suandada solumda ayakları asagıda hısedıyorum cnm normaldır bence dr bakma senn bebekler nasıl rahatsa ole yatıyorlarrrrrrr tedırgın olupda usagıda o moda sokma sakın tamammmmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…