2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan çok şükür:KK49::KK49::KK49::KK49: Sizler ve minnoşlarınızda iyidir umarım öpüyorum hepinizi:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
 
selam kızlar nasılsınız..??? size birşey sorucam ya bnm 2 haftadır akıntım olmaya başladı bazen şeffaf renkte bazen sarımsı..sizde de oldu mu yada bi bilginiz var mı..?? doktoruma sormayı unutmuşum.. olmadı arayıp sorucam..

benimde son 2 haftadır çok yoğun oluyor:KK43:
 
ya sorma bende 6 haftalıktım iş gidip gelirken komşular diyormuş kesin hamile diye ben bile yeni öğrenmiştim onlar nasıl anlamış bilmem:) ama bizim aileler uzakta olduğu için pek karışan yok bakalım doğuma gidince ne olacak . Ya bende kendimden hiç memnun değilim 7 kiloya yaklaştım artık karnım büyüdü hareketlerim kısıtlandı ben gibi hiperaktif bi insan hımbıl oldum resmen ya:KK43: dip boyam desen facia bi yerde kendimi avutmaya çalışıyorum bebeğim olacak en güzeli bu vs diye ama bilmiyorum yaa sıkıntılıyım birde pazartesi şeker yüklemem var korkuyorum yüksek çıkmasından :KK43:


benim ailemden karışan yok çok şükür ama çevremde herkes herşeyime karışıyo. yok çilek yeme çocugunda iz olur, yok gül koklama çocukta izi çıkar, daha neler neler. nefes almaya korkar oldum resmen yaa. herkes felaket habercisi gibi. korkunç dogum hikayeleri, erken dogumlar anlatılıyo. 2 kere panik atak krizi yaşayınca anladım ki herkese kulagını tıkamak ve kendini rahat bırakmak gerekiyomuş. sen de öyle yap. hele dogumdan sonra bebek için herşeyin en iyisini annesi bilir. ben gecen hafta yaptırdım şeker yüklemesini. normal çıktı. seninki de temiz çıkacaktır inşallah. hiç korkma :)
 
Merhaba güzel anne adayları;

Aylık rutin kontrolümüze gidip geldik. 50gr. lık şeker yükleme testimizde yapıldı. Herşey yolunda ve oğluşumuz sağlıklıymış şükür ki.
Sizlere de tüm kontrollerinizden böylesi güzel ve sağlıklı haberlerle dönmek nasip olur inşallah!!!

Doktorumuz ideal olduğunu söyledi gelişiminin, boyu ve kilosunun;680gr. ve 28cm olmuşuz. Ama ben yine de acaba oğluşum biraz kısa mı olacak diye düşünmeye başladım şimdiden. Forumdaki tabloya göre de kilosu ve boyu geride görünüyor çünkü.

Son kontrollerinizde bebişleriniz ne kadarlıklıkken, ne kadarlardı:) Yani yakın değerlede mi? Bilgi verirseniz sevinirim.


canım, benim kontrolüm gecen haftaydı. 24+1 de gittik. yani 25. haftada sanırım seninkiyle aynı hafta olmuş oluyo. 30 cm 600 gr dedi doktor. ben de ilk başta boy ve kilosunu düşük buldum ama doktor sakın kıyaslama kimseyle dedi bebeginin gelişimi haftasına göre gayet iyi dedi. sen de hiç takma kafana. bazı haftalar az uzarken bazen çok uzuyolarmış :) benim de şeker yükleme yapıldı temiz çıktı çok şükür :)
 
Günaydın güzel anneciklerimiz ve meleklerimiz:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:
Biz geldik,kahvaltımızı yaptık,azıcık tvye baktık ve hemen yanınıza
geldik...KIızımın tekmesiyle uyandım acıktı yavrucağım bugün uykuyu
biraz kaçırdıkta:KK1::KK1::KK1:Öğleden sonra da sitede yürüyüşe çıkacağız
Allah'ım izin verirse.Hava güzel gözüküyor rüyamda yüzüyordum
çook özledim yüzmeyi çoookkk.Sitede açık-kapalı havuz var ama
ben ancak doğumdan sonra değerlendireceğim.Zaten akıntım yüzünden mantarlarla
uğraşıyorum:KK20::KK20::KK20::KK20:Neyse duş alırken yüzüyormuşum gibi hayal kuruyorum:KK9::KK9::KK9:
Çatlaklar konusuna gelince daha çatlak filan göremedim ama ne olacağımız belli değil
kuzenim geçen temmuzda doğum yapmıştı göbişine baktım sadece küçücük bir yerde
çatlak var o kadar.Bebiş teni gibiydi göbişi maşallah dedim hatta.Normal doğum yaptı kendisi
bebişimiz 1 ay erken gelmişti.Lierac kullandı doğum öncesi ve sonrası bir de aktardan
bitkisel karışım kullandı.Pilates yaptı ve Kuşadasında oturmanın ayrıcalığın yaşadı bol bol yüzdü
ve yürüyüş yaptı.Aslında sıcaklardan bayıldı kızcağız ama geçti gitti.
Ne yapalım anneler çatlayacağız ama bebişlerimiz sağolsun diyeceğiz
En azından çatlaklar bol tekmeli sağlıklı günler diliyorummmmmm
Sizleri çok seviyoruz teyzeleriiiiii:KK54::KK54::KK54::KK54:Dualarınızı okudummm
 
Kızlar selam...normal doğum yapmak istiyorum kısmetse..ama çok korkuyorum..lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın:))) siz ne düşünüyorsunuz.

Canim brn de normal istiyorum.tabiki o kadar aci sanci cekmeyi kimse istemez.o yuzden epidural normal dogum yapacagim rabbim izin verirse.sezeryana mecbur kalmadigim surece sicak bakmiyorum.agri cekmeyecegim icin normal dogumdan korkmuyorum.hemen ayaklanip bebegimle ilgilenmek istiyorum.bi de bayram cok yakin dusunsene diledigin gibi gezersin ayakta olabilirsin.insallah normal nasibeder rabbim.devlet hastanesi de vip odada dogum yapacagim.600-700 gibi bi para odegecegim.bebem hic ayrilmayacak yanimdan.esim de yani.da olacak.tabi bi aksilik olmazsa...
 
ŞANS yakanızı bırakmasın,
MUTLULUK hep başucunuzda olsun,
UMUT yüreğinize yuva kursun,
SEVGİ hayatınızın her anında, her adım atışınızda
Her sözünüzde, her tebessümünüzde çiçek açsın
Kötülükler uzak, iyilikler ise yanı başınızda bulunsun
Gününüz aydın, Gönlünüz mutluluklarla ve neşeyle coşsun
Acı, keder ve hüzün sonsuza dek yok olsun..!
Mutlu olun, Sağlıklı olun, Sevgiyle kalın
Günaydın, Günaydın Herkese..:KK16::KK16:
 
$Yeni Resim.jpg

kuzumun mobilyası teyzeleri nasıl:)
 
Canım duanı okusum allah kabul etsin (amin)



İşimden dolayı haftaya kaldı canım benim izin alamıyorum sorun yapıyorlar İnş geç kalmam ben de kullandım canım decavit vitamin hapı demir hapıda kullandum şimdi kalsiyum ve megnezyum verdi ever krap için verdi bana canım dün korka korka uyudum acaba gene krap girecekmi diye allaha şükür bişi olmadı olmazda inş...Çünkü gerçekten çok acı verici birşey....
özel sektörmü neden sorun yapıyorlarki yaa sanki keyfi bir durum :KK19::KK19: olmaz inşallah bir daha birkaç kere bendede oldu da sölemek aklıma gelmemiş doktora:KK9::KK9: bidahaki gidişimde söyleyeyim bari.
Eki Görüntüle 664067

kuzumun mobilyası teyzeleri nasıl:)
çook tatlı güle güle kullansın marka ne
 
Kızlar selam...normal doğum yapmak istiyorum kısmetse..ama çok korkuyorum..lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın:))) siz ne düşünüyorsunuz.

herhangi bir aksilik olmadığı sürece bende normal sitiyorum sezeryan istemiyorum walal 2 tane doğum hikayesi dünledim ben biri epiduraldi zaten acısız olmuş diğeri normladi oda çok güzel bir doğum geçirmiş. epidural olmamış ama kızın dediğine göre kendini yerlere atıp abartacak kadar bir acı yok dedi ben şaşıyorum doğumda parçalaynalara kendini dedi. o yüzden olumlu hikayelere bak ben epidural konusunda kararsızım sadece normal mi olsun normal epidural mi ona karar veremedim. ama sezeyan olan kimse tavsiye etmedi 3 arkadaşım oldu hatta biri 1 ay kadar önce epidural sezeryan oldu doğumdan sonra bana dediği laf acıdan ölsende epidural sezeryan olma oldu 1ay oldu hala yatıyor. ama nasip bilemeyiz benim arkadaşım 8cm e kadar çeti acısını 1 cm kala dediler alnı ile geliyor bebek sezeryan kız ikisdinide çekti başka birinin kalp ataşı düşünce bebeğin hemen sezeryana aldılar bilemiyoruz işte o anki durumumuzu Allah bilir.
 
özel sektörmü neden sorun yapıyorlarki yaa sanki keyfi bir durum :KK19::KK19: olmaz inşallah bir daha birkaç kere bendede oldu da sölemek aklıma gelmemiş doktora:KK9::KK9: bidahaki gidişimde söyleyeyim bari.

çook tatlı güle güle kullansın marka ne

çok sağol cnm.aymini bebek odası var üretici ordan yaptırdım :)
 
X