2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Bizde geldik meleğimle kızlar benim felaket bir bel ağrım var özellikle dünden beri daha da yoğun bir şekilde agrıyor. Doktorumu aradım gayet normal olduğunu bol bol dinenin ayakta fazla kalmayın dedi.Sizlerde de oluyor mu bu bel ağrısı ve bacaklarım da aynı şekilde ağrıyor. Bir de kullandığınız ilaçları söylermisiniz ben halen coraspirin ve elevit kullanıyorum.
 


evet ya süt gece fena yapıyo insanııı bende cok severim sütü ama hele şu dönemde hiç çekilmiyoo

bu liste iyi ama gece tost filan sevmedim gece gece tost mu yenirmiş....
 
kızlar yaaa bugünlerde beni her gören yeni anne bana bunlar iyi günlerin kıymetini bil diyor.
zaten nasıl yapıcam edicem diye korkularım vardı. arttırıyolar sağolsunlar

ya böyle söyleyenleri bende anlamıyorum bence bebeklerimizi kucaklarımıza alınca asıl mutluluk yani bence öyle ben bebeğimi allahtan çok diledim her zorluğunada canı gönülden razıyım yeterki ona birşey olmasın hiç bir zaman çok kolay olacağını düşünmedim zaten bence sende takma kimseyi bana nasıl çocuk büyüteceksin göreceğiz diyenlerde var planladığım gibi büyütemiyeceğimden herkes emin çevremde kocam hariç :))
 

canım benimde cok yorulunca agrıyo ama normalde bişi yok
böyle kemik agrıları için magneykum yada kalsiyim veriyor doktorlar sana vermediler mi ki?
 
ayyy ben bile heyecanlandım yaa
hemen kucağıma alıp sevesim geldi:)
zaten bizimki de doğmaya pek meraklı sanırsam
hiç durmuyo içerde hamdolsun
sende şişlik var mı ya?

canım ben kilo aldığım için bacaklarım tombikleşti. ama şişlik yok şuan. ama vücuduma dokunamıyorum. kaşınırken bile canım acıyor.
tuzu iyice azalttım. kendimce iyi beslenmeye çalışıyorum ama ne kadar oluyor bilmem

çocukta yaparsın kariyerde hiç korkma cnm
hep pozitif düşün yapan nasıl yapıyor bizim neyimiz eksik onlardan

inşallah bende üstesinden gelirim canım. işimi seviyorum bırakmak istemiyorum. çok emek harcadım çünkü. ama oğluşumuda çok seviyorum ikisinide bırakamam. eşim çok yardımcı oluyor sağolsun. bişekilde olucak artık.


tanıdık yabancı herkes böyle söylüyor canım yaa. ben pek insanların lafını takmam ama hamilelik psikolojisi heralde etkileniyorum şimdi. acaba nasıl yapıcam diye endişelenir oldum.
bende inanıyorum gönlümüzden geçtiği gibi büyütücez bebişlerimizi inşallah.
 
yarim_ cim yazdıklarından çok etkilendim canım. benim hiç aklıma gelmemişti gece bebişin acıkabileceği. gün içinde aç kalmamaya çalışıyorum ama geceyi hiiç düşünmemiştim. birde rüyanda görüp aynılarını yaşamandan daha çok etkilendim. hayır olsun canım inşallah. içten içe bebişlerimize iyi bakamadığımızı düşünüyoruz heralde belkide ondan öyle bir rüya gördün. çok dikkat et bundan sonra kendine. doktorun söylediklerini yapmaya çalış mümkün olduğunca.
inşallah büyür tontiş tontiş olur Ayliz in canım sen hiç üzülme
 

senin uyuyp uyanma saatlerine göre mi verdi doktor bu listeyi. kilo alabilmen için gerekli demekki. biraz zorla bakalım bebişin için herşey onlar için zaten. sadece bel ölçüsü geride çıkmış birde tamamen geri değilmiş üzülme. üzülürsen bebiş de üzülür sonra
 


ayy canım çok sevindim herşeyin iyi gitmesine.inşallah benimde bir sorun olmaz..gerçekten büyük bir yük sanki onu görene kadar ve sağlıklı olduğunu duyana kadar baya bi endişe yaşıyorum sonra geçiyor hemen..hepte böyle iyi habarler alırız inşallah...
 


insan nekadar üzülüyor değil mi ? benimkide 1 hafta geri çıktı kilosu doktorumuz biraz kilo aldırmamız lazım bebeğe dedi. mercimek çorbası ,nohut, kuru fasulye, kırmızı et ye protein açısından zengin beslenmek bebeğe kilo aldırır dedi.
 
çok güzel olmuş halıya da bayıldım güle güle kullanın :) bu arada duvarda da mı perde var yoksa yanlış mı anladım?


maşallah yaa tam bitmiş herşeyi çokta güzel olmuş prensesin odası..birşeyi göremedim dolap almadınmı yoksa resimdedmi görünmüyor..giyisileri için 2 kapılı yada 3 kapılı şart bence...iyi günlerde kullansın inşallah..birde duvardaki o pembe olan tülün devamımı?
 
günaydın günaydın günaydın herkeseeee :) evet 1 gün daha bitti geldik bugüne.ama ben hep tetanoz aşısını erteliyorum. artık bugün yada yarın gidicem kesin.bu arada bende hala pek bi iştah yok.kahvaltımı şimdi yaptım mesela çeyrek peynirli tost öğlen 11 de portakal yerim öğlen yemeği yerim.sonrasında ikinde zamanı belki bisküvi akşamda normal yemek yatmadan bi süt tamamdır.öle çok iştahlı biri olamadım hamileleiğimde.ama bebişimin herşeyi normal gidiyo.
 

fotoda görünmüyor beşiğin karşı duvarında iki kapılı dolabımız var. duvar tümüyle perde. bu arada iyi dileklerin için teşekkürler. hepimizin bebeği sağlıkla doğsun umarım.
 



Canım hiç korkma inşallah normale dönecek yine bak en azından çaresi olan bişeymiş dimi??benim aklım menüde kaldı bende hiç bu şekilde beslenmiyorum hele iş yerinde ne varsa onu yiyorum evdede öyle ara öğünlere dikkat etmiyorum hiç bi kahvaltı birde saat 5 gibi akşam yemeği okadar...demekki çok düzensiz besleniyorummm (
 

gunaydın bende senın gıbıyım hiç istahım yok zorla yıyorum hep.ama bebegım 9 gun ıleri hamdolsun.ben kılo almadım sadece bebısım alıyo.boylesi daha saglıklı ama ben cok zayıfım.53 le basladım 48 e dustum simdi 52 yım.senın kılon nasıl
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…