2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
cnm hesionka blog aleminin 10 numara bloggerlarındandır.satış bloğu da vardı bir ara.çok kendine has tarzı olan bşr bayan :KK34:
 
geçmişi okuyamadım,son sayfaya baktım.bez konuşulmuş.ben kızıma prima kullandım.prima dışında bi bez denemeye kalkınca hemen pişik oldu.ama başka bezler de kullanılıyor,birşey olmuyor.sanırım baştan alıştırmayla ilgili.ama denediğinizde göreceksiniz prima diğer bütün bezlerden farklı.yani onu kullanmaya başladığınızda başka bir bezi kullanamazsınız.
 
off bu saate kadar evde yanlız olmak çoookkk sıkıcıı :KK31:
benimki hala gelmedi poffff :KK31: kocişi erken erken gelenlere bi özeniyorum ki sormayın gitsin :KK14:
 
bi kaç gün giremedim sayfaları görünce şokkk oldum nası okurum ben bunları yaaaa:KK43:
biri bana özet geçse.. duyan duymayana anlatsın hesabı:)
neler kaçırdım acaba:KK43:
 
bu arada benim inatçı bebeğim nihayet kendini gösterdi
Allaha hamdolsun bi kızım olcakmış:KK16:
çok mutluyum:KK16:
 
Benim mide bulantısıyla ilgili o kadar büyük sorunlarım olmadı çok şükür. mide yanması çok yaşadım ben. ara ara oluyor yine.
şimdi ne durumdasın peki geçti mi mide bulantıların?

evet çok şükür geçti, yemek yemeye de başladım. hatta ilk 6 ay aldığım 7 kilonun yarısını bulantılar geçince aldm :)
 
kızlar genital bölge temızlıgı zor oluyor artıkk nette sebamet dıye bır marka okudum kullanan veya bır onerısı olan varmı ılk dogum olacagı ıcın artıkın sureklı temız olması enn ıyısı ve korkuyorumm o yuzden gobısım engellıyor :KK17::KK17:
önerilerinizz???
:26::26::26:

Sebamed intime Likid 200 ml ( Vajinal Temizlik ) | 15,18 TL

bildiğim kadarıyla bu genital bölge hijyen köpüğü gibi bişey. ben ilk hamilelik öncesi avon'un temzileyicisini kullandım sıvı sabun gibi köpürtüp kullanıyosun. sonra onda çok katkı var diye orjin genital hijyen köpüğü aldm o da sıvı sabunun köpük hali. ama bu ürünler sadece yıkamak için, kötü kokuyu ya da mantarı filan engellemek için.
 
kızlar hesionka kimdir nedir bilmiyorum ama çok sıradışı bi hatun... ama kendi blogunda çok güzel sade bi ifadeyle anlatmış tüm hamilelik süreci ve ihtiyaç duyulanları...bi okuyun derim...
http://www.hesionka.com/search/label/hamilelik

evet baktım da çok hoş şeyler yapmış dogum günü falan çok orjinal


hadi iyi geceler güzel anneler ve dadlu bebişleriiiii :):KK49:
 
kızlar iş yerinden bi arkadaşım bebek sahibi olamıyor tüp bebekle hamile kalırsın demiş dr ama maddi durumu olmadığı için tüp bebekte deneyemiyor her topiğe yazıcam 41 tane hurma dağıtmış yasin okunsun diye bu şekilde hamile kalan duymuş bende onun için herkesten ayetel kürsü okumanızı istiyorum okuyan beğeni tıklasın lütfen rabim isteyen herkese nasip eder inşallah şimdiden Allah razı olsun
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allah bebek sahibi olmayı hakkında hayırlı kılsın inş.
 
Benim mide bulantısıyla ilgili o kadar büyük sorunlarım olmadı çok şükür. mide yanması çok yaşadım ben. ara ara oluyor yine.
şimdi ne durumdasın peki geçti mi mide bulantıların?[/QUOTEmide yanması ara ara oluyo ama çok sık sayılmaz. ama 4,5 aydan sonra deliksiz gece uykusu hayal oldu,sırt ağrısı,bel ağrısı,kramp vs...hatta gebeliğe bağlı bel fıtığı çıktı, sol bacağıma vuruyo ağrısı çok fena :KK43: bi de sürekli ateş basıyo içim yanıyo soğuk şeyler içiyorum :) 1 haftadır da acaip içim daralıyo sanki biri beni boğuyo nefes alamıyorum ağlamak istiyorum... eşim hormon düzenin değişti normal diyo... sanırım herşey bi araya geldi: 1.5 ay önce eşimin tayini çıktı bingöle taşındık ve pek alışamadım gibi :KK43:(
 
koğuşu kapatan açan ben oldum :KK52:
günaydın annişler ve tosbikleri :KK16:
:KK55:
 
kadıköy şifada da egemen hn var tamamen sezeryancı olduğundan düşünmedim bir de yapmacık geliyor bana, ataşehir şifada görümcem doğum yaptı dr sırf gece gelmesin hastaneye diye daha doğum sancın değil bu bekle dedi oysa evde kv elime geldi bebek tekrar ittim dedi



peki erken çıktığında maaş alacak mısın

Günaydın.

Benim doktorum Şifa'nın değil. Aile dostumuz. Özel muayenehaneye gidiyorum. Doğumu Şifa'da yaptırıcak. Ay çok güldüm ya.. Bebek elime geldi tekrar ittiim ne demek ya ahahahah.Çok hoşuma gitti. :):)

Erken de çıksam alıyorum doğum izni süresince şirket maaşımızı ödüyo. Sonra SSK'dan aldığımız parayı şirkete veriyoruz. Benim de erken çıkıcam dediğim yani yasal sürede yine ama en başından itibaren.
 
inan sağlıksız yediğim hiç bişey yok neredeyse.hergün 1 lt süt 1 kgda meyve yerim.fazla meyveden mi acaba diyorum?

Meyve de süt de çok kilo yapar ama. :S

Günde 3 su bardağı yağsız süt
her öğünde 1posriyon meyva (1elma veya 1portakal) yemeniz yeterli demişti benim doktorum.
gerisinin bebeğe de sizede ekstra faydası yok. Meyve hele çok şekerli bir şey olduğu için muz, incir ve üzüm gibi meyveleri sakınarak yemek gerekiyormuş.
 
kızlar haberlerde izledim
doğum izni uzatılması ile ilgili bir durum henüz söz konusu değilmiş :KK50:
 
günaydın hatunlar :)

slm kızlar
kendime bugun yeni ciciler aldım
defacto ya gömlek gelmiş çizgili kırmızı ya da mavi m beden çok büyük geldi alamadım küçüğüde yoktu tavsiye ederim

ya zaten ben netten alıyorum kıyafeti bedenimden 1 beden büyük alıyorum oda çuval gibi oluyor hepsini daralttım ama son aylarda o çuvallara ihtiyacımız olabilir :) gerçi dün yürüyüş yaparken bi arkadaşı gördüm 2 haftası kalmış çokta büyümemiş en son 30 haftalıkken görmüştüm umarım bende çok büyümem. zaten benim arkadan bakınca bişey yok ama önden bakınca facia :)

inan sağlıksız yediğim hiç bişey yok neredeyse.hergün 1 lt süt 1 kgda meyve yerim.fazla meyveden mi acaba diyorum?

aynen bende sen gibi geçen ay müthiş kilo almaya başladım meyve çok yiyordum ama azalttım meyveyi onda da şeker var ya kilo yapıyor şimdi öğlenle akşam arası 1 elma yada herhangi bir meyve birde akşam 1 meyve yiyorum canım meyveden olabilir. bu ara yavaşladı kilo alımım inşallah böyle gider.

bende alıcaktım bugun kuzenim çocuğun kilosuna göre son aylarda alırsın dedi 1 beden çok az kulanmış bebişi 3.5 kilo ile çıktı hastaneden ben 8.ayda almaya başlamak mantıklı diyorum :KK31:

ya ben de alayım diyordum daha önce yazmıştım arkadaşım almıştı rahat etmişti ama vazgeçtik bez kumbarası yaptık her ay oraya para atıyoruz o oğlumun bez parası olacak hatta eşim dalga geçiyor kaka için para biriktiriyoz diye :)

kızlar genital bölge temızlıgı zor oluyor artıkk nette sebamet dıye bır marka okudum kullanan veya bır onerısı olan varmı ılk dogum olacagı ıcın artıkın sureklı temız olması enn ıyısı ve korkuyorumm o yuzden gobısım engellıyor :KK17::KK17:
önerilerinizz???
:26::26::26:

Sebamed intime Likid 200 ml ( Vajinal Temizlik ) | 15,18 TL

walla canım bence doktoruna danış önce içinde kimyasal varsa bebeğe zararlı olabilir belki bilemedim.

kızlar haberlerde izledim
doğum izni uzatılması ile ilgili bir durum henüz söz konusu değilmiş :KK50:

sabah sabah aldığım kötü haber ya :KK43: ama benim hala umudum var :)
 
X