herseyden yedırıyorum bır yasını gectıklerı cın ebe de bal da verebılırsın artık dedııKızlar bebişlerinize ne veriyorsunuz? Ben pure, sütlaç, pilav veriyorum
Onun icin saglikli olan herseyi yediriyorum zaten itiraz etmiyor...ona ozel hazirladigim hic birseyi yemedi hep bizim yedklermizden yemeyi tercih etti bende ozel birseyler yapmiyorum
herseyden yedırıyorum bır yasını gectıklerı cın ebe de bal da verebılırsın artık dedıı
Hiçbir şekilde aşamassın biz aşamadık.ailesi hakkında bir şey demeye kalksam bana hemen sanki senin ailen diye başlayınca hiçç uzatmıyorum :) bence sende eşine hiç bişey deme ailesi hakkında eğer sevmediğin bir huyu varsa ailesinden birinin yada sana karşı bişeyinin gördüğün kim varsa ona söyle bence kırmadan eşine yansıtma bırak boşver basit insanlar ben eşime mesela annen yada kardeşin böyle yapmamalı dediğim anda bana sanki senin diye başladığında sus tamam hiç bişey söylemedim diyorum :) sinirlerimide bozmamaya çalışıyorum bence sende böyle yap
benim de bugün aklıma düştü burası girdim canım.aslında arada gelsek de ölmese.face güzel ama buraya da gelelim.
aa ben seni merak etmiştim biliyor musun?buraya bir bakayım dedim sen çıktın karşıma.ismini hatırlayamamıştım.eşinle sorunlarınız vardı sanırım eşinin memeleketindeydiniz sanırım doğru mu hatırlıyorum?ne oldu canım hala orda mısınız ve içki sorunu ne oldu?
Merhaba canim iyiyiz şükür canim aştik cok sukur icki olayini veee esimin memleketindeydik dogru isler yolunda gitmedi hemde hic esimin isinde sorunlar oldu ve gittigimizden sonra bir ay calisip cikarildi ve bir daha is bulsmadi aylardir issiz kaldi senesi geliyordu nerdeyse ve kp kvdeyle sorunlar yasadik bize yardim ediyordu kp en sonunda herzaman yaptigi gibi basimiza kakmaya basladi size ben bakiyorum demeye basladi hep derdi zaten ama tabi verdiklerinide geri isterdii hep ods tuz biber oldu bundan bir sure sonra gene benim memleketimden is teklifi geldi hemen geldi esim gorustu ve ise basladi ve hic vakit kaybetmeden hemen ev bilduk iki gun icinde esyalari toplayip tekrar ayni yere tasindik canim tamda kuzumun yasina girdigi gunn allahim bozmazin artik ins mutluluguzuuu
Slm kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım. Çok sevindim. Hadi geçmiş olsun :-* ve inşallah Allahım bi daha o günleri göstermesin.
Kızlar bebişlerinize ne veriyorsunuz? Ben pure, sütlaç, pilav veriyorum
Merhaba canim iyiyiz şükür canim aştik cok sukur icki olayini veee esimin memleketindeydik dogru isler yolunda gitmedi hemde hic esimin isinde sorunlar oldu ve gittigimizden sonra bir ay calisip cikarildi ve bir daha is bulsmadi aylardir issiz kaldi senesi geliyordu nerdeyse ve kp kvdeyle sorunlar yasadik bize yardim ediyordu kp en sonunda herzaman yaptigi gibi basimiza kakmaya basladi size ben bakiyorum demeye basladi hep derdi zaten ama tabi verdiklerinide geri isterdii hep ods tuz biber oldu bundan bir sure sonra gene benim memleketimden is teklifi geldi hemen geldi esim gorustu ve ise basladi ve hic vakit kaybetmeden hemen ev bilduk iki gun icinde esyalari toplayip tekrar ayni yere tasindik canim tamda kuzumun yasina girdigi gunn allahim bozmazin artik ins mutluluguzuuu
ben 2013 temmuz annesiyiim .bu dediğiniz uyuklama benim bebeğimde 5 aya kadar oldu ilk 3 ay ben acıkmasada 3-4 saatte bir uyandırıp emzirirdim ama gece uyumasına karışmazdım kendi 1 kez uyanırdı.3, aydan sonra istediği zaman uyuyup uyandı uykusuzluk yaşamadım.6. ayda tuhaflaştı uyumamaya başladı ama yinede sonra düzeldi eskisi gibi uyumasada gece hiç uyanmadan sabahı ediyor.hiç kafana takma uyuyan çocuk daha hızlı büyüyor.bizimki bebekken sakindi halada öyle.umarım sizinkkide öyle olur.slm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?