2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım kanepe alçak önünde de battaniye var aslında düşüyor ama canı yanmadan, ufakken hep yüzüstü yattı 1 aydır falan sürüngen emekliyor..

kızlar oğlum bu gece saat 11 de uyudu gece 12.45 de uyandı sonra 2.15 sonra 3.30 da uyandı ama da sonra sabaha kadar o kadar çok kalktı ki saati bile gözlerim görmedi yorgunluktan en son 7 ye kadar dayanabildik yatakta emmek için kalkmıyor bağırıyor beşiğinden alıyorum kucağımda uyuyor yatağına geri yatırırken tekrar bağırıyor kucağımdan bırakmamı istemiyor bi ara bizimle yatakta yattı ama yarım saatte bir kalkmışızdır siz eşiniz bebek aynı yatakta yatabiliyormusunuz ya ?sabahta 9 da kahvaltı verip uyuttum sürekli uyandı kucağıma aldım ayağımda salladım o şekilde uykuya devam etmesini sağlayabildim insan artık bi süre sonra tahammül edemiyor söyleniyorum sonrada üzülüyorum kötü bir anneyim diye doktorumuz artık gece kesintisiz 5-6 saat uyumalı diyor ama uyumuyor bende mi problem var anlamıyorum

Gecmis olsun canim bizde yasi dolunca yaptiricaz insallah
Ben prima premiumcare den aktif bebege gectim cok memnunum acaba bez mi buyuk geliyor
Ben uzun sureli bir yere cikacaksam ek gidalari yanima aliyorum eger gidecegim yer ev ise cam rendesini bile aliyorum valla
merhabalar hanımlarrrr ayy ne çok zaman olmuş girmeyeliiii
nasılsınızzzzz
bu arada nasıl olduğunu anlamadım ama benim adım değişmiş nisayy olan ben sareeeee olmuşum şaşaırdımmmm
hosgeldin tatli hamisimiz
ayri kalma korkusu arada bizde de oluyor odadan cikinca basiyor cigligi
Canim benim oglum 11 temmuz dogumlu dogdugu andan itibaren sadece kisa kollu body ve corapla durdu eylul ayina kadar bu arada Istanbulda yasiyoruz. oglum 2700 dogdu dolayisiyla bazi yenidoganlar bile buyuk oluyordu bence sen bebegin ortalama kac kg dogacaksa ona gore al ama mutlaka yenidogan kiyafette al cunku 3 aylar cok buyuk oluyor ben aldigin yenidoan badileri neredeyse 3 ay giydirdim cok kullanisliydilar. 1-2 tane yelek ince penye hirka gibi bir seyler alabilirsin aksamlari icin

canım bizimki de bu sıralar öyle geceler bağırıyor sürekli öylesine azcık beşiğini sallıyorum hemen dalıyor ama 10dk.sonra yine aynı gece çıldırcaktım resmen... sonra bi ara uzun uyudu da rahatladım. hiç böyle bir problemimiz yoktu çok güzel uyurdu 8-9 saat uyurdu aralıksız düşün... 1haftadır böyle çünkü üst dişleri çıkıyor.biz alttaki iki dişini rahat çıkarttık sonra alttan 3.glince düzen biraz bozuldu alttaki 4.ü de göründü üstler çıkıyo şimdi arka arkaya çıkardığı için huzursuz kuzum sizin de diştendir diye düşündüm şimdi...

ben en başından eşimi kovdum çünkü yatamadık birlikte :) yatakta ben ve oğlum yatıyoruz :) babayı başka odaya attık hatta :)

bir ara benim oğlanda da bu kucaktan inmeme olmuştu yanlış hatırlamıyorsam dişden dolayıydı. sizin dişler çıktı mı ?? tahammül meselesi bende de bitiyor ne yazıkki ve o kucağımda uyuyakalınca kendime kızıyorum kahroluyorum nasıl sabredemiyorum diye...

nasıl ya alt 2 den sonra önce üst 2 değil miydi ??? allahımmmm 2 tanesi beni mahvetti 4 tanesi ne yapar hala ısırık yaram geçmedi (( 3 hafta oldu.

nasıl ya alt 2 den sonra önce üst 2 değil miydi ??? allahımmmm 2 tanesi beni mahvetti 4 tanesi ne yapar hala ısırık yaram geçmedi (( 3 hafta oldu.

canım alt ikiden sonra bizim yine alttan çıktı iki dişin yanındakiler 4ledik şimdi üstten de gelirse 6 dişimiz olcak bakalım ama bu son dişleri zor çıkarıyor gibi...

benimki yanımda yatıyor

senin kuzu kaç aylıktı ? ne güzel maşallah dönüyormuş uyurken. benimki uyurken yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor biraz da ondan uykusu etkileniyor diye düşünüyorum...

yok canım dönse ne işe yarar azcık eli bile oynasa bi kaç dkya uyanıyor

ne kadar çok yazmışsınız kızlar oku oku bitiremedim :)

pazartesi akşamından beri boğaz enfeksiyonu ateş halsizlik mide bulantısı yaşıyorum bugün biraz kendime geldim şükür..
iştahsızlık da olduğu için pek bişey yiyemedim sütüm çok azaldı
dün gece oğlum doymadığı için sık sık uyanıp emmek istedi en sonunda devam sütü verdim artık bugün de az da olsa yemeye başladım inşallah sütüm normale döner

normalde uyku düzenimiz sabah 7-8 gibi uyanıyor 10-11,5 arası uyur. öğleden sonra 2-3 arası uyur. akşam 7-8 gibi gece uykusuna yatar gece bir kere bazen iki kere emmek için uyanır

buarada biz hala diş çıkarmadık ve hiçbir belirti yok ne zaman çıkacak bu dişler acaba

ben de seni merak edip duruyordum geçmiş olsun canım yaaa ( nerden kaptın böyle aman dikkat et bebişine... biz hasta olunca emzirmeye devam etmeliymişiz çünkü o zamanki sütümüzde antikormuydu neydi daha fazla oluyormuş iyi bişeymiş yani... gece uykunuza maşallah ne güzel nerede yatıyor peki senin kuzu ? kıyafet hakkında da da bilgi verir misin ?

bu arada diş geç çıksın daha iyi. hala yaralıyım ((

Son düzenleme:

ayy sağol canım benim bilmiyorumki nerden kaptım bir anda oluverdi kabus gibiydi geceleri ağrıdan inledim resmen bütün vücudum abartmıyorum ama bütün vücudum ağrıdan kıyıldı ya kulaklarımın kıkırdakları bile sızladı o derece.. emzirmeye devam ettim ama emzirmek bile işkence gibi oldu..Allahım kimseye yaşatmasın aman çok dikkat edin kendinize

benim kuzu bizimle aynı odada park yatağında yatıyor. yatağına kalın yaylı bir yatak almıştık o boyutlarda yumuşak değil sert bir yatak. senin yazını okudum bellonanın yatağını bilmiyorum ama bazen bebekler sert zeminde yatmak istemezmiş vücutları ağrırmış haziran annelerinde okumuştum istersen yatağının üstüne yumuşak bir battaniye ser bi de öyle dene

kıyafet olarak kolsuz zıbın üstüne ince pijama takımı giydiriyorum veya ince alt üst eşofman. bazen üşür gibi oluyorsa ince yelek veya altına biraz daha kalın eşofman giydiriyorum duruma göre.. gece yatarken çoraplarını çıkarıyorum ince giydirdiysem üstüne 2 kat battaniye örtüyorum kalın giydirdiysem tek kat battaniye.. yani kısacası tamamen bebişin üşümesine bağlı sıcaklığını kontrol edip ona göre giydiriyorum

ben bizimkinin üstüne birşey örtemiyorum, anında tekmeliyor veya hooop dönüyor battaniye altında kalıyor.

Kızlar face takıldım burayı unuttum nasılsınız bakalımmmmm.biz 7 ayımızı bitirdik...ama hala tek başına oturamıyor uzun süre emekleme yok dönmek yok napcaz bilemedim ama adım atıyoruz dik duruyoruz hep...

Geçmiş olsun cnm

tekrar geçmiş olsun canım...

bizim yatak sert değil üst kabarcıklı pedi sayesinde yumuşak oluyor :) dün gece yine 2 saatte bir uyandı ama daha iyiydi. sırt üstü yattı bu sefer hayret. ama emdikten sonra gaz çıkartmadığı için her sonraki uyanışında biraz mızmızdı ve emerken de pıırttt :))

sabah adet oldum bu arada... ben de göbeğim niye bu kadar şiş görünüyor deyip duruyordum dünden beri... offf sevmiyorum adet olmayı yaa

bizimki yine bu gece saat 1.30a kadar güzel uyudu ama o saatten sonra 45 dk - 1 saat gibi aralıklarda uyandı artık gece sürekli kalkmaktan kemiklerim ağrıyor sanki işe gidecek sabah 7 de dikiyor beni ayağa gece uyku yok gündüz yok ahh oğlum ahh keşke ben senin yerinde bebek olsam da bol bol uyusam diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…