2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çok geçmiş olsun canım

canım ben de yarım gün çalışıyorum.gerçi ben ya babannesine ya annanesine bırakıyorum.içim rahat oluyor.sen kime bırakıcaksın

ben işe gidereken emziriyorum ama uyanmıyor.sabah 9 gibi uyanıyormuş,sonra 11de geri uyuyormuş.12buçukta falan uyanıyormuş.2buçuk gibi yeniden uyuyor.3buçuk 4te uyanıyor.akşam 6da uykusu var bir de.6dan 7buçuğa kadar uyuyor.sonra akşam 11 e kadar ayakta.gece 11de gece uykusuna geçiyor.belli bir emzirme sayım yok aslında.ben uyanıkken sık sık emziririm.zaten sütüm çok fazla emzirmesem rahatsız ediyor.gece de uyandıkça emziriyorum.

geçmiş olsun canım .inşallah daha iyi olursun.diş her bebekte değişik oluyor işte.kimisi 4 aylıkken çıkarıyor, kimisi 8-9 aylıkken belli olmuyor.

selam kizlar nasilsinizzzzz herkes iyidir bebislerinizle beraberr...cok sukur ilac tedavim bittii sutumu sagdim ve kizim geri almaya devam etti tabiki teselli artik onun icin doymuyor bizim cadi...mutluyummm

valla benimki 5.30da ayağa kalkıyor :) akşam sözde ek bir uyku verdim ona 16 da ama yarım saat sonra uyandı ama yorgun. artık kusura bakma uyutamam dedim :) 18.30 a kadar dayandırdım :) ama sabah kesin 5.30 da ayakta (

Arkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.

bebeğinizin düşmesinden korkmuyo musunuz acaba? benimki çok hareketli, sürekli dönüyor, ben de yanımda yatırıyorum, bir gün düşecek diye çok korkuyorum, nasıl bir önlem almayım bilmiyorum, beşiğine alıştırsam iyi olacak gibi.

Arkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.

valla ben 2 kere boyattım. hamileyken 5. aydan itibaren 2 kere hamile haliyle boyatan arkadaşım vardı hem de sapsarı renge boyattı :)

evet düşmesinden korkuyorum yatırırken her tarafını yastıklarla engelliyorum ama tabi bu bir çözüm değil tabiki... fakat biz beşik almadık yere tek kişilik yatak açmayı düşünüyorum bir süre sonra... hem yanımda olur yine hem de düşmemiş olur. ama bu sefer de yerden soğuk almasından korkuyorum bir de temizlik açısından iyi olur mu diye düşünüyorum ... çünkü evi süpürmek için eşimin evde olmasını bekliyorum ...

selam kizlar nasilsinizzzzz herkes iyidir bebislerinizle beraberr...cok sukur ilac tedavim bittii sutumu sagdim ve kizim geri almaya devam etti tabiki teselli artik onun icin doymuyor bizim cadi...mutluyummm
sevindim canım unutmaması çok güzel.gözünaydın.sen iyi oldun mu peki?
ben bir kere boyattım.çok büyük bir etki yaptığını düşünmüyorum.ama abartmamak lazım

napıyorsunuz kızlar ya benim canım sıkılıyor valla yapacak hiçbirşey yok burda

valla benimki 5.30da ayağa kalkıyor :) akşam sözde ek bir uyku verdim ona 16 da ama yarım saat sonra uyandı ama yorgun. artık kusura bakma uyutamam dedim :) 18.30 a kadar dayandırdım :) ama sabah kesin 5.30 da ayakta (

seninki de çok erken kalkıyormuş canım yaa artık bu çocuk neden bu kadar kalkıyo demektense bu durumu kabullenmeye çalışmaya karar verdim belki de dişleri rahatsız ediyordur şuan dört dişimiz var çünkü ben çözüm üretmeye calıştıkça daha da düzeni bozuluyor en azından ben rahat olursam belki de kendi kendine düzeni oturur

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara çok teşekkürler Allah kimseye hastalık acı ağrı yaşatmasın inşallah

keşke ben de adet olsam o senin sevmediğin şeyy varya benim için nimet şuanda
bi de göğüs ucu değişik bi yer çok çabuk yara oluyor ve çok geç iyileşiyor benim göğüs pompasından 2 kere sağmayla yara olmuştu ve tam 1,5 ayda iyileşmişti senin 3 hafta olmuş inşallah bikaç haftaya tamamen iyileşir

ayy canım yazdığına çok güldüm yaa sen çok yaşa emi

inanki ben de öyle geçiriyorum içimden keşke senin yerinde olsam da uyusam şimdi oğlum diyorum ama o da napsın uykusunu almış cin gibi bakıyor

bebeğim 3 aylıkken boyattım sadece boya ama açtırma işlemi olmadı ama onda bile vicdanım çok rahatsız oldu kendi güzelliğim için zarar verme ihtimali olan birşeyi yaptım diye üzüldüm sonradan.. şimdi olsa boyatmam asla (benim fikrim)

kızlar yaptığınız bebek bisküvilerini nasıl muhafaza ediyorsunuz? şimdilik tuppera koydum..:44:

sağol canım yaa :) bi süre sonra bende uyanmaktan şaftım kaymış şekilde ağlıyorum sonra kendime gülüyorum küçücük sıpanın ettiklerine bak diyorum ama olsun çok tatlı bu minikler ya bazen çok yoruyorlar da iyi ki varlar yinede Allahım herkesin kuzusunu korusun

inşallah canım yaaa pazartesi 1 ay olacak of yaaa tahinin üzerindeki yağı sürmeye başladım her fırsatta sürüyorum umarım işe yarar ((

hanımlar merhaba neler yapıyorsunuz :) haftasonunuz nasıl ? benim oğlan yine uyku sorunlarıyla başlattı güne :)

neyse bugünkü sorum şu :)

hala fileyle mi banyo yaptırıyorsunuz ? ben artık oturarak banyo yaptırmak istiyorum çünkü ayaklarını durmadan hareket ettirerek küvetinin kenarına vuruyor tepinmeyi çok seviyor banyoyu çok sevdiği için :) benim içim gidiyor canı yanacak diye. fakat oturarak banyo yaptırırken de kirli suyun içinde kalmasını istemiyorum vücudunun... sizin fikriniz ne ? ne yapabilirim bunun için ??

slm menekşe ben 5,5 aylıkttan beri bebeğimi oturarak yıkıyorum bebegim biraz agır ve çok dönüyor.bizdeki file yumuşak ve içi köpük dolgulu yastıklı.zaten şuan fileye sıgmıyorda.desteksiz oturuyor kafasını filenin yastıgına dayıyor.gece oğlum sık uyandı bu yüzden bugün geç kalktım spora başlıcaktım 3-4 saat uykuyla ayaktayım başlayamadım.dün erken uyutmaya niyetlendim 10 da uyudu her saat başı uyandı uyutmam 15-20 dkmı aldı .güne yorgun başladm.ben çıkarırken kucagımda 1-2 kez vücuduna ayaklarına temiz su döküp havluya sarıyorum .

Son düzenleme:
benim oğlum canı isteyince gece 10 da yatar sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor.bazende saat 1 de uyuyor saat başı uyanıyor.ben gece emzirmelerini kaldırdım yatmadan önce devam sütünün içine muhallebi ekleyip uyutuyorm.bazende sadece devam sütü.ben oğlumu çözemedim.keske hep güzel uyusa.1 günü diğer gününü tutmuyor.önceden böyle degildi büyüdükçe huy değiştirdi.7.5 aylık hala diş yok.ben başının altına hafif yüksek yastık koyup yan yatırıyorum.yataktan rahatsız oldugunu sanmam.çünkü oğlumu bazen koltugun kenarlarını destekleyip misafirlikte uyutuyorum mışıl mşıl uyuyor.bazen park yatagında bazen de yatagımda benimle.ama genelde park yatagında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…