çok geçmiş olsun canımne kadar çok yazmışsınız kızlar oku oku bitiremedim :)
pazartesi akşamından beri boğaz enfeksiyonu ateş halsizlik mide bulantısı yaşıyorum bugün biraz kendime geldim şükür..
iştahsızlık da olduğu için pek bişey yiyemedim sütüm çok azaldı
dün gece oğlum doymadığı için sık sık uyanıp emmek istedi en sonunda devam sütü verdim artık bugün de az da olsa yemeye başladım inşallah sütüm normale döner
normalde uyku düzenimiz sabah 7-8 gibi uyanıyor 10-11,5 arası uyur. öğleden sonra 2-3 arası uyur. akşam 7-8 gibi gece uykusuna yatar gece bir kere bazen iki kere emmek için uyanır
buarada biz hala diş çıkarmadık ve hiçbir belirti yok ne zaman çıkacak bu dişler acaba
canım ben de yarım gün çalışıyorum.gerçi ben ya babannesine ya annanesine bırakıyorum.içim rahat oluyor.sen kime bırakıcaksınGünaydın kızlar. Uc hafta sonra işe başlayacağım ve bunun stresi şimdiden başladı. Nasil bırakacağım yavricumu ya. Gerçi nisan sonuna kadar üç saatlik süt in m var. En azından yarım gün çalışacağım. Ama yine de kendimi kötü hissediyorum.
BU arada bebeklerinize günde ne kadar su veriyorsunuz
kızlar bana bebişlerinizin gündüz uykunuzdan söz eder misiniz ? yani kaç saat uyuyor kaç saat uyanık kalabiliyor ?
gece de kaç kere emziriyorsunuz ? kaç saatte bir uyanıyor ? emerken tekrar dalıyor mu yoksa uyutmaya mı çalışıyorsunuz ? uyurken dönebiliyorlar mı ?
geçmiş olsun canım .inşallah daha iyi olursun.diş her bebekte değişik oluyor işte.kimisi 4 aylıkken çıkarıyor, kimisi 8-9 aylıkken belli olmuyor.ne kadar çok yazmışsınız kızlar oku oku bitiremedim :)
pazartesi akşamından beri boğaz enfeksiyonu ateş halsizlik mide bulantısı yaşıyorum bugün biraz kendime geldim şükür..
iştahsızlık da olduğu için pek bişey yiyemedim sütüm çok azaldı
dün gece oğlum doymadığı için sık sık uyanıp emmek istedi en sonunda devam sütü verdim artık bugün de az da olsa yemeye başladım inşallah sütüm normale döner
normalde uyku düzenimiz sabah 7-8 gibi uyanıyor 10-11,5 arası uyur. öğleden sonra 2-3 arası uyur. akşam 7-8 gibi gece uykusuna yatar gece bir kere bazen iki kere emmek için uyanır
buarada biz hala diş çıkarmadık ve hiçbir belirti yok ne zaman çıkacak bu dişler acaba
bizimki yine bu gece saat 1.30a kadar güzel uyudu ama o saatten sonra 45 dk - 1 saat gibi aralıklarda uyandı artık gece sürekli kalkmaktan kemiklerim ağrıyor sanki işe gidecek sabah 7 de dikiyor beni ayağa gece uyku yok gündüz yok ahh oğlum ahh keşke ben senin yerinde bebek olsam da bol bol uyusam diyorum hep
bebeğinizin düşmesinden korkmuyo musunuz acaba? benimki çok hareketli, sürekli dönüyor, ben de yanımda yatırıyorum, bir gün düşecek diye çok korkuyorum, nasıl bir önlem almayım bilmiyorum, beşiğine alıştırsam iyi olacak gibi.ben en başından eşimi kovdum çünkü yatamadık birlikte :) yatakta ben ve oğlum yatıyoruz :) babayı başka odaya attık hatta :)
bir ara benim oğlanda da bu kucaktan inmeme olmuştu yanlış hatırlamıyorsam dişden dolayıydı. sizin dişler çıktı mı ?? tahammül meselesi bende de bitiyor ne yazıkki ve o kucağımda uyuyakalınca kendime kızıyorum kahroluyorum nasıl sabredemiyorum diye...
Arkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.
bebeğinizin düşmesinden korkmuyo musunuz acaba? benimki çok hareketli, sürekli dönüyor, ben de yanımda yatırıyorum, bir gün düşecek diye çok korkuyorum, nasıl bir önlem almayım bilmiyorum, beşiğine alıştırsam iyi olacak gibi.
sevindim canım unutmaması çok güzel.gözünaydın.sen iyi oldun mu peki?selam kizlar nasilsinizzzzz herkes iyidir bebislerinizle beraberr...cok sukur ilac tedavim bittii sutumu sagdim ve kizim geri almaya devam etti tabiki teselli artik onun icin doymuyor bizim cadi...mutluyummm
ben bir kere boyattım.çok büyük bir etki yaptığını düşünmüyorum.ama abartmamak lazımArkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.
valla benimki 5.30da ayağa kalkıyor :) akşam sözde ek bir uyku verdim ona 16 da ama yarım saat sonra uyandı ama yorgun. artık kusura bakma uyutamam dedim :) 18.30 a kadar dayandırdım :) ama sabah kesin 5.30 da ayakta(
canım ben de yarım gün çalışıyorum.gerçi ben ya babannesine ya annanesine bırakıyorum.içim rahat oluyor.sen
Canım ben bakiciya bırakacağım. Güveniyorum bakacak bayana bir iki senedir tanıdığım biri ama ne bileyim. Bazen eve ses dinleme cihazı biraksam mi diye düşünüyorum valla
valla ben 2 kere boyattım. hamileyken 5. aydan itibaren 2 kere hamile haliyle boyatan arkadaşım vardı hem de sapsarı renge boyattı :)[/
Hamileyken hemde vay be:) ya ben çok pimpirikliyim bu konularda galiba bilemiyorum. Biraz rahat olabilsem çok iyi olacak. Bebeğime bir zarar gelmesinden çok korkuyorum..
tekrar geçmiş olsun canım...
bizim yatak sert değil üst kabarcıklı pedi sayesinde yumuşak oluyor :) dün gece yine 2 saatte bir uyandı ama daha iyiydi. sırt üstü yattı bu sefer hayret. ama emdikten sonra gaz çıkartmadığı için her sonraki uyanışında biraz mızmızdı ve emerken de pıırttt :))
sabah adet oldum bu arada... ben de göbeğim niye bu kadar şiş görünüyor deyip duruyordum dünden beri... offf sevmiyorum adet olmayı yaa
bizimki yine bu gece saat 1.30a kadar güzel uyudu ama o saatten sonra 45 dk - 1 saat gibi aralıklarda uyandı artık gece sürekli kalkmaktan kemiklerim ağrıyor sanki işe gidecek sabah 7 de dikiyor beni ayağa gece uyku yok gündüz yok ahh oğlum ahh keşke ben senin yerinde bebek olsam da bol bol uyusam diyorum hep
Arkadaşlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda farklı görüşler mevcut, tereddütte kaldım ben de, fikirlerinizi merak ediyorum.
ayy canım yazdığına çok güldüm yaa sen çok yaşa emi
inanki ben de öyle geçiriyorum içimden keşke senin yerinde olsam da uyusam şimdi oğlum diyorum ama o da napsın uykusunu almış cin gibi bakıyor
keşke ben de adet olsam o senin sevmediğin şeyy varya benim için nimet şuanda
bi de göğüs ucu değişik bi yer çok çabuk yara oluyor ve çok geç iyileşiyor benim göğüs pompasından 2 kere sağmayla yara olmuştu ve tam 1,5 ayda iyileşmişti senin 3 hafta olmuş inşallah bikaç haftaya tamamen iyileşir
slm menekşe ben 5,5 aylıkttan beri bebeğimi oturarak yıkıyorum bebegim biraz agır ve çok dönüyor.bizdeki file yumuşak ve içi köpük dolgulu yastıklı.zaten şuan fileye sıgmıyorda.desteksiz oturuyor kafasını filenin yastıgına dayıyor.gece oğlum sık uyandı bu yüzden bugün geç kalktım spora başlıcaktım 3-4 saat uykuyla ayaktayım başlayamadım.dün erken uyutmaya niyetlendim 10 da uyudu her saat başı uyandı uyutmam 15-20 dkmı aldı .güne yorgun başladm.ben çıkarırken kucagımda 1-2 kez vücuduna ayaklarına temiz su döküp havluya sarıyorum .hanımlar merhaba neler yapıyorsunuz :) haftasonunuz nasıl ? benim oğlan yine uyku sorunlarıyla başlattı güne :)
neyse bugünkü sorum şu :)
hala fileyle mi banyo yaptırıyorsunuz ? ben artık oturarak banyo yaptırmak istiyorum çünkü ayaklarını durmadan hareket ettirerek küvetinin kenarına vuruyor tepinmeyi çok seviyor banyoyu çok sevdiği için :) benim içim gidiyor canı yanacak diye. fakat oturarak banyo yaptırırken de kirli suyun içinde kalmasını istemiyorum vücudunun... sizin fikriniz ne ? ne yapabilirim bunun için ??
benim oğlum canı isteyince gece 10 da yatar sabah 5 e kadar deliksiz uyuyor.bazende saat 1 de uyuyor saat başı uyanıyor.ben gece emzirmelerini kaldırdım yatmadan önce devam sütünün içine muhallebi ekleyip uyutuyorm.bazende sadece devam sütü.ben oğlumu çözemedim.keske hep güzel uyusa.1 günü diğer gününü tutmuyor.önceden böyle degildi büyüdükçe huy değiştirdi.7.5 aylık hala diş yok.ben başının altına hafif yüksek yastık koyup yan yatırıyorum.yataktan rahatsız oldugunu sanmam.çünkü oğlumu bazen koltugun kenarlarını destekleyip misafirlikte uyutuyorum mışıl mşıl uyuyor.bazen park yatagında bazen de yatagımda benimle.ama genelde park yatagında.ben de bu gece saat 1 de uykuya geçememe yaşadım2 saat uğraştım resmen deli oldum kızdım benim de bir tahammül sınırım var dedim kızdıktan sonra çok üzülüyorum ama kendimi de durduramıyorum ( eşim diyor ki yatağımızdan rahatsız oluyordur. yatağımızın üst kısmında kabartılar var bellonanın yatağı belki bilirsiniz. düz olmadığı için kafası rahat etmiyordur diyor . ama zamanında 5 saat kesintisiz uyuduğu bile oldu. ben mantıklı bulmuyorum ama... sizin kuzular nerede yatıyor nasıl bir yatakta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?