numara büyük geliyor olabilir veya kilodan ziyade boyu uzadığı için bol geliyor olabilir..kızlar bu ara çok çiş sızdırıyor bezimiz neden olabilir acaba ya?
bez değiştirdim olmadı, sıkı bağladım olmadı, sık sık değiştiriyorum olmuyor yine de beline sızıyor 1 haftadır kirlenen çamaşırların haddi hesabı yok valla artık devamlı belini yokluyorum sızmış mı diye uyurken felan.. bi de gece o ıslaklık soğuyup beli buz gibi oluyor korkuyorum üşütecek diye ya
canım benimki ek gıda olayında değişik bir tip.. eğer altına yapacaksa ne versen yiyor değilse kilit.. balık da denk geldi tavada pişirtmişti eşim.. beyaz etlerinden verdim..Nasil verdin canim ya bende gecen gun somonu bugulayip vereyim dedim ne yaptiysam yediremedim kitledi agzini uzuldum bu kezde izgara deneyeyim diyorum
ekgıda olayını çok büyütme derim ben de kız da pimpirikliydim. oğlanda daha rahatım denk gelen şeylerden veriyorum elmalı kurabiye, sütlaç, dün kısır bile yedi tabi az, bugün çorbası yoktu bizim yemekten yedi.. üstelik midesi bağırsakları hassastır..günaydın bayanlar...
ne muhteşem bir haftasonuydu anlatamam gezmek mi ??? hiçbir hayalimizi gerçekleştiremedik !!! öncelikle köye gittik arsalarının parsellenmesi ile ilgili mühendisi bekledik durduk. bir tek o arada yeşillik gördük diyebilirim... bahçede dolandık falan... eşimin o işi bitince görümceme hayırlı olsuna gittik evine. onlar da yemek hazırlamışlar. sözde eşim köye giderken fazla oturmayacağız yemeğe kalmayacağız demişti... ama ne oldu 3 saat orada oturduk . oğlumun uykusu zaten mahvoldu... uyuyamadı hiç... bir de gazlanmış emerken ısırdı durdu yine beni... sobaları da duman çıkartmaya başladı mı ?! eşime dedim bu dumanlı havayı oğlanın soluması hiç de iyi değil diye. abartma sende birşey olmaz dedi! sonra duman daha da arttı kendisi de rahatsız olduki herhalde yazık oğlum da öksürmeye başladı diğer odaya (buz gibi) geçtik. ben hadi gidiyoruz demesini beklerken o odanın havalanmasını bekledi. oğlumun ne uykusu kaldı ne de ek gıda düzeni... bir de hataya gitmeden önce antakya parkına gidecez şuraya gidecez buraya gidecez deyip duruyordu. hiçbirşey yapmadık yine bize özel !!! bir de üzerine kusura bakma bu kadar oyalandık ablamda bile demedi!! konuşmadım ben de konuşsam kırıcı olacağım çünkü sinirimden !! sonra eltimin evine dönerken akşam şuraya gitmek istermisin diyor. çocuğa hiç ek gıda veremedim uyumadı da hiç ! eve gitmek istiyorum dedim!! hiç konuşmadı benle evde. ifade etmedi kendisini! ertesi gün de kendi istediği yere gittik. bebeğe bez ıslak mendil alacaktık onu bile yola çıktığımız anda (evimize) aldık ve ıslak mendilimizi bulamadık!! pekmez mi ? tarhana mı ??bal mı ?? hahhhaaaa hiçbirini almadık! çok sinirliyim çok !!! bir daha hataya gitmeyeceğim! oturacağım kendi evimde! oraya gidince ne oldu sanki gezdik mi ! aynı şekilde evde pinekledik! ha tamam pazar günü avm ye götürdü de ben avm istemedim ki ona zaten antepte de gidiyorduk !! offf offf
oğlum bu 2 gün adam gibi ek gıda alamadı hele kahvaltıda kavga ettim oğlumla. ama şükür bugün çok güzel yaptı kahvaltısını...
8. ay dolunca çorbasında mercimek kullanacağım.. ama bugün bizim yemekten havuç ve barbunya verdim..Gunaydin kizlar kuru fasulye yada diger bakliyatlardan verdijizmi huc ve nasil verdiniz ben aksamdam isladim simdide hasladim yanina patates haslayip ezip versem okurmu acaba
kızlar bu arada ben 5 numaralı beze başladım. oğluşumun bezini açtığımda kaşıyıp duruyordu vücuduna dokunan yerleri. bir de iz çok çıkıyordu. o yüzden 5 e geçeyim dedim. umarım pişman olmam :))
Keyfimbilir ben bebe bisküvisini meyve püresi ile karıştırıp yedirmeye çalıştım beğenmedi yemedi geçen gün bir de gurme bebekte okudum tam buğday unu gluten içerdiği için 8. aydan önce erkenmiş öyle yazıyor. acaba domates çorbasından sonra o yüzden mi saat başı uyandı ki ?? sence olabilir mi ? geçen hafta saat başı uyanıyordu...
bugün patates havuç pirinç haşladım et suyu attım içine ve çatalla ezdim sebzeleri... önce kaşıkla başladık :) sonra kaseden içmeye başladı :)) çok komik ve pasaklıydı :) nede olsa banyo yaptıracağım için dert etmedim :) batırdı bir güzel kendisini :)) küçük şımarık kedim benim :)
2 gündür akşam uykusuna ilk yatırdığımda bir süre sonra ağlayarak uyanıyor. sizinkilerde var mı böyle birşey ?? sanki karanlıktan mı korkuyor ne diye düşünmeye başladım... az önce mızmızlandı yanına gittim döndü bana hissetti beni ve sustu... tabi sonra tekrar uyanır gibi oldu ben de emzirdim :) beni mi arıyor acaba ??? anlayamadım ...
hey maşallah kız.. 4+ falan da değil 5.. aslında bu bezler vücut yapısıyla da ilgili sanırım aynı ayda doğsalar bile bez noları farklı olabilir..