domates çorbanı yaptım :) yalnız iki parçaya ayırmak zorunda kaldım
sütüm çıkmadı ancak 10 ml çıktı ben de ikiye bölme kararı aldım :) neden az çıktı dersen oğluş huysuzdu ben de biran önce çorbayı yapmak istiyordum ama eşim bebekle ilgilen çok uykusu var çorba soğuyana kadar iyice huysuzlanacak dedi diye gidip emzirdim
oğluş bayıldı çorbaya keşke sütüm olsaydı da diğer parçayı da verebilseydim... neyse onu da yarın ısıtıp versem birşey olmaz diye düşünüyorum ???
bebe bisküvisini de yaptım hatta kendim 4 tane yedim bile çoook güzel :) ama un miktarı senin dediğin fazla gelecekti iyiki azar azar koymuşum :) blendırda çektim kavanoza koyup buzluğa attım :) peki ben bunu nelerde kullanabilirim :) bilmiyorum valla :)
buzluğumdaki sıyrılmış kemik (2 tane) haşladım düdüklüde et suyu da çıkarttım :) buz poşeti var koroplastın ona koydum 5 poşet buz yaptı valla :) pilavlarıma da katacağım fazla beklememesi için :) bebeğim için çorbayı pişirirken içine atmalıyım di mi ? sebze çorbalarına koymayı düşünüyorum... bir de kendim tarhana yapacağım inşallah bir bakayım da malzemelerine... :) tarhana çorbasını da nasıl yaptığını tarif eder misin ? o da bulunsun tarif defterimde :))