canım benim ilk doğum yaptığımda berbattı o acı doğuma bedeldi walla ha devamlı kanıyordu 4 kez de koptu ucundan parça kalkan kaldım bende onunla emzirdim bi süre geçti sende kalkan almayı dene belki faydası olur
günaydın prens ve prenses anneleri :) ay başı ya çok yoğunum giremedim şimdi biraz daha işim var başlamadan bakayım dedim tostumu yerken sizi okuyorum :) kızlar oğlumun düzeni allak bullak oldu uykusu geceleri bölük pörçük 30dk da bir uyanıyor emmek istiyor of ya mecbur yanımda yatırıyorum değilse işe gelecek halim kalmıyor zombi gibi oluyorum ne yapacağım bilmiyorumemmese bile sarılmak istiyor bu ara gündüz kucağımdayken sarılıyor başını omzuma koyuyor harika ya özlüyor yavrum sanırım gece desen yiye aynı bana yaklaşıyor sarılıyor meme veriyorum almıyor sadece sarılmak istiyor bende öyle huzurlu diye devamlı sarılıyorum yapışık ikiz modundayız :) annelik muhteşemmmmmmmmmmmmmmm :)
canım ankaraya geldik . Kızılaydayız 5 eczaneye sorduk dünden beri ve bulamıyorum deli olacam
Gunaydin kizlar bu hafta 7.ayimiz doluyo sukur gida olarak ben sabah peynir pekmez yumurta veriyorum surekli değişik biaey vermedim ogle aonu mwva puresi yada suyu aksama tarhana yada sebze puresi veriyorum degisik veren varmi et vermeye basladiniz mi nasil veriyosunuz ven korkuyorum yutama diye
merhabalar;
ben okuyan ama yazmayan arkadaşlardanım ama bakın yazıyorum :)
bugün doktorumuza gittik 7 ay kontrolü 2 temmuz doğumluyuz
sabahları bir yumurta sarısının 3 te birini bir tatlı kaşığı labne kayısı püresi ( sürekli kabızız o yüzden kayısıları haşalyı blendırlarla eziyorum ) 3 4 talı kaşığı kadar.
doktorumuz tereyağı ve ceviz eklememezi söyledi ve yulaf ekleyebilirsin dedi bulamaç yap anne sütü ile ver dedi
biz ağzına lokma lokma veriyorduk sanırım daha kolay olacak.
öğlen menümümüz
havuç,kabak ıspanak kereviz brokoli yer elması ve dana antrikot kıyma ve bazen irmik bazen pirinç
hepsin az az koyuyorum iki günlük yapıyorum :) hergün çok zot olur :) kıyma iki gün için bir yemek kaşığı kadar
ve biraz zeytin yağı
patates koymıyacağım artık doktor kabız yapabilir dedi
akşamda meyve püresi
armut yada elma
hurma veriyordum verme dedi doktorumuz 1 sonra dedi
içine bir kaşık pekmez bir adet bebe büsküvisi koyuyordum ama oda yasaklandı :)
işte bizim menümüz veeeee gündüz aralarda meme ve bütüüüüün gece memeeeeee :)
yorumlarınızı bekliyorum :)
merhabalar;
ben okuyan ama yazmayan arkadaşlardanım ama bakın yazıyorum :)
bugün doktorumuza gittik 7 ay kontrolü 2 temmuz doğumluyuz
sabahları bir yumurta sarısının 3 te birini bir tatlı kaşığı labne kayısı püresi ( sürekli kabızız o yüzden kayısıları haşalyı blendırlarla eziyorum ) 3 4 talı kaşığı kadar.
doktorumuz tereyağı ve ceviz eklememezi söyledi ve yulaf ekleyebilirsin dedi bulamaç yap anne sütü ile ver dedi
biz ağzına lokma lokma veriyorduk sanırım daha kolay olacak.
öğlen menümümüz
havuç,kabak ıspanak kereviz brokoli yer elması ve dana antrikot kıyma ve bazen irmik bazen pirinç
hepsin az az koyuyorum iki günlük yapıyorum :) hergün çok zot olur :) kıyma iki gün için bir yemek kaşığı kadar
ve biraz zeytin yağı
patates koymıyacağım artık doktor kabız yapabilir dedi
akşamda meyve püresi
armut yada elma
hurma veriyordum verme dedi doktorumuz 1 sonra dedi
içine bir kaşık pekmez bir adet bebe büsküvisi koyuyordum ama oda yasaklandı :)
işte bizim menümüz veeeee gündüz aralarda meme ve bütüüüüün gece memeeeeee :)
yorumlarınızı bekliyorum :)
verdiğim sebzeler: kereviz-brokoli-karnıbahar-havuç- patates başka sebze ne verebilirim ki et suyu veriyorum tavuk henüz vermedim birde tarhana çorbası zaten diğer besinleri yediğinden beri tarhana ve yoğurt pek yemiyor. kahvaltıda da peynir yumurta anne sütü yada ıhlamur yanına bebebisküvisi. bazen muhallebi yapıyorum meyveli. birde ilk kez geçen gün ayva elma tarçın vb zencefil kaynattım öksürüge çok iyi geldi bugün de yaptım kv ye ver dedim bakalım verdi mi zencefil bağışıklık sistemini güçlendiriyor. meyve olarak da ayva ve elma veriyorum tek farklı bişey veren var mi kızlar
canım benim ilk doğum yaptığımda berbattı o acı doğuma bedeldi walla ha devamlı kanıyordu 4 kez de koptu ucundan parça kalkan kaldım bende onunla emzirdim bi süre geçti sende kalkan almayı dene belki faydası olur
verdiğim sebzeler: kereviz-brokoli-karnıbahar-havuç- patates başka sebze ne verebilirim ki et suyu veriyorum tavuk henüz vermedim birde tarhana çorbası zaten diğer besinleri yediğinden beri tarhana ve yoğurt pek yemiyor. kahvaltıda da peynir yumurta anne sütü yada ıhlamur yanına bebebisküvisi. bazen muhallebi yapıyorum meyveli. birde ilk kez geçen gün ayva elma tarçın vb zencefil kaynattım öksürüge çok iyi geldi bugün de yaptım kv ye ver dedim bakalım verdi mi zencefil bağışıklık sistemini güçlendiriyor. meyve olarak da ayva ve elma veriyorum tek farklı bişey veren var mi kızlar
slm kızlar bugün bizim de dr kontrolümüz vardı kızım zayıflamışdiş çıkarma huzursuzlukları hiç bişey yemio ve uykusu çok düzensizleşti.dr sormayı unuttum bizim kızın kakası yemyeşil acaba normalmi varmı böle olan ? dünde çok fena kustu kustuu mahvoldu her zaman olmadığı için onuda önemsemedi. bu drlar çokmu rahat acaba.neyse 1 aydır huzursuz dahada diş çıkarmadı diş kremi verdi dr bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?