2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Sarmısak büyüklerde bile gaz yapar ama doğal antibiyotik tabii yararlı :)

internette face de görmüştüm çocuğa çorap giydirmişler çorabın içindeki ipler çocugun parmağını sıkıştırmış ay nasıl bir kötüydü şiş kızarık su toplamış gibi.bende dikkat ederim hep.genelde desenli çorapların içi iplik oluyor.

Slm kızlar sizi hamileliğimden beri takip ediyorum nihayet yazabildim oğlum 14 temmuz doğumlu.. bebekleriniz oturuyor mu benimki yuvarlanıyor ama desteksiz oturmuyor..

Canim benim kizimda 13 temmuz doğumlu benim kizim oturuyor desteksiz ama yuvarlanma yok çabalıyor ama beceremiyor ama örümceğin de yanyan geri geri gayet güzel gidiyor öne doğruda gitmeye basladi masallah kuzuma bende dönsün istiyorum da bakalim ne zaman ama coj fazla hareketli ve ellerin den tutunca hemen ayaga kalkiyo yere saglam basiyo her bebek bir olmuyo sanirim canım

benimde canımı sıkan bi konu...bizde 17 temmuz doğumlu ama daha tam dönemiyo yarım dönüyo ...kafasını geyet güzel dik tutuyo ama oturttuğumda desteksiz oturamıyor hemen öne doğru eğiliyor....ayaklarıda tam yere basmıyor hemen kıvırıyor...allahım başka bir hastalık vermesin ama çevremde görünce böyle çocukları acaba mı diyoum offfff allahım sen koru yavrularımızı haftaya hastaneye gidicez sorcam doktora bakalım normalmiymiş ...

eşim abisisn oğlunu bir yaşındayken oturturken düşürmüş, çocuk bir yaşındayken oturamıyomuş, yürüyene kadar ne emeklemesi, ne dönmesi varmış. annesi yatar pozisyonda bırakırmış gelirmiş hala aynı şekilde duruyo :) Şimdi 4 yaşında, atlayıp zıplıyo, tırmanmadığı tepe, zıplamadığı yer yok :) Yapıyla alakalı galiba.. her bebek aynı vakitte yapmıyo herşeyi.. benim kızımda dönemiyo hatta yarım ble dönmüyo

Benim oğlum da temmuz 20 de dünyaya geldi, aynen yarım dönüyor, desteksiz oturamıyor. Ama bizimkisi biraz şişko, 10500 gr. Biraz ona bağlıyorum. Tosunluğundan bacakları üstüste koyup atamıyor. Çok da endişe etmiyorum. Bebekleri kıyaslamak iyi bişi değil çünkü. Zamanı gelince gerekeni yapacaklardır hayırlısıyla:)

Allah korusun bebiskerimizi canım doktora sorduğunda bizede bilgiverirsen sevinirim canım bizin kontrole daha var yani
Bu aralarda bana çok düşkün kızım yanından ayrıldığımda basiyo yaygarayi beni görünce de bir seviniyorki sormayın kucağıma alincada anneannesi dayilari gel gel yapıyo bana sariliyo bayiliyorum hareketkerine hergun degistiklerini buyuduklerini görmek harika annelik harika birseymis ya ay umarım bunu kv kp yanindada yapar ki sevmelerini geçtim cocuguma dokunmalarini istemiyorum çünkü haketmiyorlar...

Maşallah oglusuna canım benim kizimda 9200 gr ordanda olabilir bizim döneme miz bazen altini alirken ayaklarını ağzına sokmaya ugrasiyor ağzına götürmeye zorlanıyor yani göbişten :-D:-D:-D ama ayakları ni ağzına götürünce de parmaklarini emiyo bide ya :-D:-D:-D:-D

biz bugün 7 aylığız.. büyüdü küçük prensim..
eğer isterse bir oyuncağa ulaşmak için sürünerek gidiyor karnını kaldırmaya çalışıyor ama henüz başaramıyor.
ilk tarhana çorbamızı bugün yedik. içine biraz da tavuk eti ezdim. henüz et suyu hazırlayamadım kıymalı yapacağım çorbalarını..

ben başkent hastanesine gitmeyi hiç istemiyorum canım ya.ilk bebeğim düştüğünde orda kürtaj olmuştum.nedense hep soğuk gelir orası hiç gitmem.
sen daha önce de bana ahmet kınığı söylemiştin sanırım.bir daha gidecek olursak ona gidebilirim aslında sağol canım

kızlar tatil güzel gidiyor.gerçi eşim gelemedi ama annemlerdeyim ben.bol bol geziyorum.bugün de kızımla sinemaya gittik.bebişimi de çıkarıyorum ara sıra ama genelde evde kalıyor.hastalandırırsam diye korkuyorum.sizler nerelerdesiniz tatil nasıl geçiyor?

bende desensiz çorap bebeğime kalın yünlü pek bulamıyorum mecburen yazlık çorabların üzerine kalın ipli yünlü çorapları giydiriyorum.keske çoraplardaki ipliği uzun bırakmasalar ya.oğlum 6. ayda başladı sessizliğini bozdu.hep odada benim yanımda olmak istiyor .ben yokken tv bile izletsem ağlıyor.yürüteçte,salıncakta durmuyor ben yanındayken yere bile koysam mutlu.yapışık gibiyiz.10 gün sonra 7 aylık olucaz ama büyüdükçe bakmakta zorlanıyorum.hergün üstümüz çişli ve kaka lekesi.ek gıda lekeleride var.günde 3 kez falan kıyafet değiştiriyorum.geçen gün kaka sayımız 6 oldu çok korktum neyse ki ertesi gün 3 kez yaptı.sonraki günler 2 yada 1 kere.ne yedi ise çok çiş temizledim.ek gıdaları mama sandalyemizde severek yiyor. 1 saat sonra yine acıkıyor emziriyorum günde kaç kez emdiğini bilemiyorum.gece bazen geç yatıyor bazen akşam 9 da uyuyup sabah 9 a kadar uyanmyor.birgünü diğer gününü tutmuyor uyku konusunda 6 aylıkken düzenimiz bozuldu hala da düzeltemedim.yürütece biniyoruz ama emeklemek istemiyor bazen kısa aralıkla sürünüyor sonra sıkılıyor ağlıyor.hala diş falan yok herhalde dişini 9. ayda çıkaracak.artık diş çıkartacak diye huysuzluğunu buna bağlamaktan sıkıldım.dişten umudumu kestim.yorgun bitkin ve uykusuzum.havalar ısınsada bari dışarı çıkarsam o zaman rahat uyuyor

bizim tatil cok guzel geciyor bol gezme bol alisveris ve para harcamali tatil
oglani anneme birakip esimle eskisi gii bekar hayati yasioz valla super oluyo emzirmeden emzirmeye eve gelioz:-D

chicco poly mama sandalyesi aldik cok kaliteli ve guzel bisey aslinda bu kdr pahali almicaktim ama babam hediye etti bize oyuzden aldim :-D kampanyadaymis 260a aldik

annelik ne kadar essiz bi duyguymus yaaa iyiki anne olmusuz cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun bize bu duyguyu yasamayi nasip etti...

kızlar oğlum 3 gündür ısırmaya başladı meme ucumu ve ikinci ısırıkta delik açmayı başardı... bugün de yolculuk sırasında iyice kanattı bir memem iflas etmiş durumda. diğerini de ısırıp duruyor ... ne yapacağım ? emzirmekten korkar oldum artık (

canım geçmiş olsun cok üzüldüm ya

onu bende gördüm ya internette yazık benim ayak öpme hastalığım var devamlı çıkarıyorum çorapları 10 kez felan belki :)

Canım yeni gördüm mesajını hemen halledicem :))
teşekkür ederim cicim gruba girmek pentagon a girmekten daha zor :)

canım sıkma canını benim oğlum 27 haziran doğumlu daha totosunu kaldırıp sürüklenemiyor bile ama desteksiz oturuyor oda yeni yeni senin kide yapar

oh gez cicim ne güzel konyamızda :) bizde muş da donalım :) annem gitti benimde kv geldi bakmaya onun nöbeti şimdi 2 ay

canım benim ilk doğum yaptığımda berbattı o acı doğuma bedeldi walla ha devamlı kanıyordu 4 kez de koptu ucundan parça kalkan kaldım bende onunla emzirdim bi süre geçti sende kalkan almayı dene belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…