- 23 Temmuz 2013
- 15
- 0
- 36
ben veriyorumcanım sabahları1 çay kaşığı...şekersiz üzüm pekmezi amcamlar yapmış onlardan almıştım...dün bende zeytin verdim kızıma zeytinler aynen kakasındaydı hiç sindirememiş yavrumbi de ben kızımın çorbalarına yarım diş sarmısak koyuyorum sakıncası yoktur herhalde dimi:18:
Sarmısak büyüklerde bile gaz yapar ama doğal antibiyotik tabii yararlı :)
Kızlar beni çok şaşırtan bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Bana temizlige gelen bayan bebeginin yataginda sacinin olmamasına dikkat et allah korusun parmagina dolanir kangren olur dedi. Bana da mantikli geldi . Yahu çocuk buyutmek ne kadar titizlik istiyor insan psikopat gibi herşeye dikkat etmeli.
canım sana özelden mesaj attım facebook için kabul edilmedim hala
Slm kızlar sizi hamileliğimden beri takip ediyorum nihayet yazabildim oğlum 14 temmuz doğumlu.. bebekleriniz oturuyor mu benimki yuvarlanıyor ama desteksiz oturmuyor..
Canim benim kizimda 13 temmuz doğumlu benim kizim oturuyor desteksiz ama yuvarlanma yok çabalıyor ama beceremiyor ama örümceğin de yanyan geri geri gayet güzel gidiyor öne doğruda gitmeye basladi masallah kuzuma bende dönsün istiyorum da bakalim ne zaman ama coj fazla hareketli ve ellerin den tutunca hemen ayaga kalkiyo yere saglam basiyo her bebek bir olmuyo sanirim canım
benim kızım da bi tarhana sevdi başka bişey pek sevmedi, sebze yediremiyorumBizim oralarda tarhana çok yapılır, bizde de çok var, konyaya gelin biz size verelim inş. :)
ben de pekmez vermek.istiyorim tamamen.dogal sekersiz uzun pekmezi bi zarari olur mi acaba cok besleyici pekmez ya
benimde canımı sıkan bi konu...bizde 17 temmuz doğumlu ama daha tam dönemiyo yarım dönüyo ...kafasını geyet güzel dik tutuyo ama oturttuğumda desteksiz oturamıyor hemen öne doğru eğiliyor....ayaklarıda tam yere basmıyor hemen kıvırıyor...allahım başka bir hastalık vermesin ama çevremde görünce böyle çocukları acaba mı diyoum offfff allahım sen koru yavrularımızıhaftaya hastaneye gidicez sorcam doktora bakalım normalmiymiş ...
ben de pekmez vermek.istiyorim tamamen.dogal sekersiz uzun pekmezi bi zarari olur mi acaba cok besleyici pekmez ya
bahara gelmeyi düşünüyoruz gelınce alayım canımbenım kvgılde yokmus
benimde canımı sıkan bi konu...bizde 17 temmuz doğumlu ama daha tam dönemiyo yarım dönüyo ...kafasını geyet güzel dik tutuyo ama oturttuğumda desteksiz oturamıyor hemen öne doğru eğiliyor....ayaklarıda tam yere basmıyor hemen kıvırıyor...allahım başka bir hastalık vermesin ama çevremde görünce böyle çocukları acaba mı diyoum offfff allahım sen koru yavrularımızıhaftaya hastaneye gidicez sorcam doktora bakalım normalmiymiş ...
Benim oğlum da temmuz 20 de dünyaya geldi, aynen yarım dönüyor, desteksiz oturamıyor. Ama bizimkisi biraz şişko, 10500 gr. Biraz ona bağlıyorum. Tosunluğundan bacakları üstüste koyup atamıyor. Çok da endişe etmiyorum. Bebekleri kıyaslamak iyi bişi değil çünkü. Zamanı gelince gerekeni yapacaklardır hayırlısıyla:)
ben başkent hastanesine gitmeyi hiç istemiyorum canım ya.ilk bebeğim düştüğünde orda kürtaj olmuştum.nedense hep soğuk gelir orası hiç gitmem.ben de baştan musa beye götürüyordum, aynen konuşmaları davranışları hoşuma gitmedi. şimdi başkente gidiyoruz, yasemin hanım var, çok cici bir bayan, hem kendi çocuklarından da örnekler veriyor, yani baya tecrübeli, bi dene istersen.
sen daha önce de bana ahmet kınığı söylemiştin sanırım.bir daha gidecek olursak ona gidebilirim aslında sağol canımBiz de önce yasemin hanıma gitmiştik, başkentte, ben de ondan memnun kalmadım, ilgili filan ama bizi oyaladılar hep. kalça çıkığı vardı kızımda sürekli usg istiyolar, sonuç olumsuz çıkıyo, ama hiç bi şekilde şöyle yapın böyle yapın diye yönlendirmiyolar, boşuna vakit kaybettirdiler bize, erkenden kalça usg si çektirmizin hiç bi anlamı kalmadı. belki erkenden çift bez filan kullansaydık bandajlara filan gerek kalmayacaktı. Bi de adım atsan para başkent hastanesinde.
Biz daha sonra büyükşehir hastanesinde ahmet kınık a gittik, biz ondan çok memnunuz. Tecrübeli bi doktor, ne söylersek dinliyo, güzel güzel anlatıyo. kızımızla çok güzel ilgileniyo. Çok şükür şimdilik çok memnunuz..
canım geçmiş olsun cok üzüldüm yabenim kızımda 12 temmuz doğumlu.2. ayından itibaren kaşıntılı egzemalarımız var.çocuk alerji uzmanına götürdük atopik dermatit teşhisi koydu.sonra kan testi yapıldı yumurta ve inek sütüne alerjisi çıktı.kaşıntıdan uyuyamıyor,sürekli kendisini tırnaklarıyla yaralıyor.atarax şurup veriyorum sakinleştirmek için. inek sütü formul mamaların hepsinde olduğu için raporla aptamil pregomin die bir mama alıyoruz.o da hidrolize edilmiş mama olduğu için kokmuş balık gibi kokuyor.kızım sadece uykuda içebiliyor.süt ve yumurta içeren tüm gıdalar yasak.çok üzülüyorum ve strese giriyorum.ALLAH daha beterinden korusun diyor,şükrediyorum.sende kan testi yaptır canım.süt alerjisi çıkabilir.gönül ister ki çıkmasın tabi .ALLAH hepimizin çocuğuna şifa versin inşallah.
onu bende gördüm ya internette yazıkinternette face de görmüştüm çocuğa çorap giydirmişler çorabın içindeki ipler çocugun parmağını sıkıştırmış ay nasıl bir kötüydü şiş kızarık su toplamış gibi.bende dikkat ederim hep.genelde desenli çorapların içi iplik oluyor.
teşekkür ederim cicim gruba girmek pentagon a girmekten daha zor :)Canım yeni gördüm mesajını hemen halledicem :))
canım sıkma canını benim oğlum 27 haziran doğumlu daha totosunu kaldırıp sürüklenemiyor bile ama desteksiz oturuyor oda yeni yeni senin kide yaparbenimde canımı sıkan bi konu...bizde 17 temmuz doğumlu ama daha tam dönemiyo yarım dönüyo ...kafasını geyet güzel dik tutuyo ama oturttuğumda desteksiz oturamıyor hemen öne doğru eğiliyor....ayaklarıda tam yere basmıyor hemen kıvırıyor...allahım başka bir hastalık vermesin ama çevremde görünce böyle çocukları acaba mı diyoum offfff allahım sen koru yavrularımızıhaftaya hastaneye gidicez sorcam doktora bakalım normalmiymiş ...
oh gez cicim ne güzel konyamızda :) bizde muş da donalım :) annem gitti benimde kv geldi bakmaya onun nöbeti şimdi 2 ayben başkent hastanesine gitmeyi hiç istemiyorum canım ya.ilk bebeğim düştüğünde orda kürtaj olmuştum.nedense hep soğuk gelir orası hiç gitmem.
sen daha önce de bana ahmet kınığı söylemiştin sanırım.bir daha gidecek olursak ona gidebilirim aslında sağol canım
kızlar tatil güzel gidiyor.gerçi eşim gelemedi ama annemlerdeyim ben.bol bol geziyorum.bugün de kızımla sinemaya gittik.bebişimi de çıkarıyorum ara sıra ama genelde evde kalıyor.hastalandırırsam diye korkuyorum.sizler nerelerdesiniz tatil nasıl geçiyor?
canım benim ilk doğum yaptığımda berbattı o acı doğuma bedeldi walla ha devamlı kanıyordu 4 kez de koptu ucundan parça kalkan kaldım bende onunla emzirdim bi süre geçti sende kalkan almayı dene belki faydası olurkızlar oğlum 3 gündür ısırmaya başladı meme ucumuve ikinci ısırıkta delik açmayı başardı... bugün de yolculuk sırasında iyice kanattı bir memem iflas etmiş durumda. diğerini de ısırıp duruyor ... ne yapacağım ? emzirmekten korkar oldum artık (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?