- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Merhaba kizlar nasilsini ben pek iyi değilim kizimda oyle sun atesi vardi bugün de cok fena öksürüyor du ama simdi iyi bilen arkadaslar vardir paylasmistim sizinle lohusayken kv benle kavga edip gitmisti sonrasinda esimin memleketine tasindik esim is buldu ordan felan uzun mesele anlayacaginiz derine inmeyeyim simdi yoksa cikamayacagim yilbasinda esim ve kizimla benim ailemin yanina geldik ertesi gunu esim gitti ben annemlerdeyim ve oraya gitmek hic icimden gelmiyor oraya tasindiktan 2 ay sonra isten cikartildi ve nerdeyse 1 aydir issiz gene kendi memleketi ve babasigilde orda olunca rahat oyüzden eskisi gibi sik sik arkaaslariyla görüşmeye basladi ve ara ara alkol almaya basladi yani kötü bisi yapmiyo zarar vermiyo bize ama ben cok kiziyorum bu duruma annemlerin yanina gelmeden 2 gün oncesi gene alkol almis eve geldi ve ictigi icin bayabi tartistik ve bem annemlere gidicem dedim yilbasindada buraya geldik ve dün de gene icmis eve gitmiş dedim gene neden ictin neye üzüldün dedim öylesine deyip gecistirdi beni bende kizdim ne zaman kendini duzelticen felan oda en kisa zamanda toplicam kendimi dedi ve gecen sefer ictiginde bu son demisti gene icti bu sefer bidaha olmaz dedi deli oldum ya dedim artik ne zaman gelirim yanina bilmiyorum dedim ve hic bisi demedi ve halada ses yok napmaliyim kizlar gitmek isremiyorum burnu surtsun diye ailemin issiz oldugundan boyle alkol alsigindan haberi yok soyleyemedim soylersem is dahada büyüyecek babam mi taniyorum yani akil verin bana nolur kizlar :-( :'( :'( :-(