• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben 2 gündür 2 şer kaşık öğlen vaktinde hero baby meyve püresi verdim iştahla yedi ama 3. kaşığı istemedi...o kadar iştahlı olan kızım yaniii

herkes uykudan yakınmış..
benim oğlan 11 buçuk, son dönemde 1- 1 buçuk gibi yatıyordu:50: küçükken 9- 10 civarı yattığı olmuştu..
ek gıdaya geçtik gündüz uykuları karıştı gündüz ağlama zırlama arttı,
ama önceki gün 10 buçuk, dün 9 buçukta uyudu bizim için inanılmaz bir şey:53::21::1:
tabi 1 ve 4 de emdi 8 buçukta uyandı...
inşallah uykularımız düzene girer..
her gün oğlana göre yatıp kıza göre uyanmaktan bitap düşmüştüm...
Allah yardımcımız olsun...:34:

Bu aralar bebeklerimizin huy değiştirme zamanları sanirim benim oglanda gunduzleri bi sabah uyurdu ogle sonu uyurdu ve aksam en gec 8 dedimi uzun gece uykusuna yatardi ama iki gundur ole bi dgistiki napsamda duzelmiyo:) gunduzu resmen aksama kaadar uykuyla geciriyoruz aksamda uyanip gece 22.00 da anca uyutabikuyorum sasirdim kaldim bi sabah 6 da uyaniyo bu sabahta 8 de uyandi belkide buyume haftasinda olabilirler böyle ataklar olabiliyomus cunku suan bile ayagimda salluyom uyut beni diye cirliyo resmen:)))

ayağınızda nasıl sallıyorsunuz yaaa ... benim belim kopuyor hep kucakta sızmak istiyor ya da emerken ayakta ben sallanarak... ama ayağımda yastığa yatırdığım anda kıyametleri kopartıyor :(((

selam kizlar nasilsinizzzz coktandir yazamiyorummm kizimdan firsat buldukca yaziyorummmmmherkes iyimi bebisleriniz nasilllll annelerini yoruyorlarmi bakalimmmmm:16::16::16::16::16::16:

benim kziim 5 aylik oldu ne zman yogurt yedirmeye basladinizzzz benim kizimin vucudunda alerjik bir durum var neye karsi oldugunu anlamadimmmm:5::5::5::5::5:

cnm alerji testi yaptır bnm oğlumda da vardı

ayağınızda nasıl sallıyorsunuz yaaa ... benim belim kopuyor hep kucakta sızmak istiyor ya da emerken ayakta ben sallanarak... ama ayağımda yastığa yatırdığım anda kıyametleri kopartıyor :(((

Canimmm seni okadar iyi anliyorumki bende ilk hi ay oleydim kilosu az olmasina ragmen canim cikiyidu uuutucam diye sonra ayagima koydum ama yastigi uzunlamasina ayagima koyup komple yatiriyorum ve sallıyor um oglumu baska turlu uyumuyo sende dene dikkatini baska yone cek once sonra ben gozunu tulbentke kapatiyirum uykuya dalinca açıyorum baska uyumuyo valkahi allah kolaylik versin hepimize

akşamları benim bebiş çok huysuzlanıyor ya.bi ben bi eşim oyalamaya çalışıyoruz.11 e kadar böyle.siz neler yapıyorsunuz

ben 2 gündür 2 şer kaşık öğlen vaktinde hero baby meyve püresi verdim iştahla yedi ama 3. kaşığı istemedi...o kadar iştahlı olan kızım yaniii

Biz de yarım yarın 5 aylık olucaz kısmetse, dün 4-5 çay kaşığı kadar yoğurt verdim ilk kaşıkta yüzünü buruşturdu,sonra kaşığı elimden aldı ben yicem resmen diye: ) bugün de 4 çay kaşığı elma suyu verdim onu da sevdi, yarın devam.... 2.dönem okula başlayınca alışmış olsun herşeyi yemeye....

bizim de gündüz uykularımız eski düzene döndü şükür
ya ek gıdaya bi türlü cesaret edemiyorum vermeye 5 ay 10 günlüğüz annem ısrarla 6 ayı bekle çocuğun sindirim sistemi iyice bi gelişsin diyo ben de sabrısızlanmaya başladım vermek için ama anne sözü dinliyorum:1:

adiyeff ara ara huysuzlanmalar oluyor herkeste sanırım, biz çok huysuzlanınca banyoya sokuyoruz banyoda diş fırçalarıyla havlularla oynuyor çok hoşuna gidiyo banyoya bi ilgisi var suyu açıp elini yüzünü yıkıyoruz sakinleşiyor, sonra da evi gezdiriyoruz.

dün huyları değişiyor diyorduk.bizimkinin baya bi değişti sanırım.gece mahvolduk.hiç uyumadı doğru düzgün.gündüz de baya huysuzlanıyor.

Uzun bir aradan sonra merhaba! 3 gün sonra 5 buçuk aylık olacağız. 5.ayına girdiğimizde kolik sancılarımız bitti çoook şükür! Ek gıdaya başlamamız gerekiyor ancak ilk deneme sonucu hastanelik olduk dr ara verdirdi.

merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?:50:
$YONCA-ZIPIR-BEBEK-SALINCAK-2013-MAVI__95762196_0.jpg

hastanelik mi oldunuz nasıl oldu canım yaa geçmiş olsun?

Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.

Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.

geçmiş olsun canım

merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?:50:
Eki Görüntüle 912650

canım önünde tepsisi var mama sandalyesi niyetine kulab,lirsin

çok geçmiş olsun yaaa... elma suyundan kaynaklanmıyor ama değil mi ?

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyi olur. Bizimkinin akşam uykusu şaştı. Yatar yatmaz iki kere uyandı gene. Ek gıdaya geçtik diye mi dişten mi anlamadım gitti ? Hep bi sebep arıyorum ama aklıma da bişey gelmiyor. Yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatlıyorum tek değilmişim diye. Allah hepimize kolaylık ; bebişlerimize rahat uykular versin...

canım elma suyunun miktarı mı çok geldi acaba?

kızlar ek gıdaya geçtik, ben mutfaktan çıkamıyorum: sabah kıza ve kendime kahvaltı, sonra oğlana bir şeyler, sonra kızın meyve saati, sonra benim akşam için pişireceklerim, sonra kızın öğlen çorbası.. 2 yi buluyor mutfaktan çıkmam oy oy:27:
bir de dişi çıktı ya elimle verdiğimde ısırıyor kaşık da metal kullanmıyorum dişi zarar görmesin diye çünkü onu da ısırıyor silikon kaşığımız var.. kızım öyle ısırmazdı.:44: dişi çıkan bebişler sizde de var mı ısırma olayı???:52::52::52:
evden çıkmayalı da nerdeyse 1 ay olacak dün bebikleri köye bırakıp gezmeye gittik, sinemaya da gittik bir süre yeter bize..
gerçi ek gıdaya geçtik, artık dışarı daha rahat, daha sık çıkabiliriz..:1:

Back