• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?:50:
Eki Görüntüle 912650

Sahibinden.com da satabilirsin belki,ilan ver orda... umarım satabilirsin.

Çok sağolun arkadaşlar. Elmadan kaynaklanmiyor muhtemelen, denk geldi sanırım. Narkosis ben de Hataylıyım

Çok sağolun arkadaşlar. Elmadan kaynaklanmiyor muhtemelen, denk geldi sanırım. Narkosis ben de Hataylıyım!

ben 2 gündür 2 şer kaşık öğlen vaktinde hero baby meyve püresi verdim iştahla yedi ama 3. kaşığı istemedi...o kadar iştahlı olan kızım yaniii
canım yinede sen bilirsin ama o mamalrın zararlı olduğunu söyledi bize doktor vermeyin dedi. kensin yap evde

akşamları benim bebiş çok huysuzlanıyor ya.bi ben bi eşim oyalamaya çalışıyoruz.11 e kadar böyle.siz neler yapıyorsunuz
ya siz iki kişi öylesiniz bide annem kalıyor üçümüz idare edemiyorum iki dakika gezdirmez oynatmazsak ıkınarak ağlıyor saçını başını çekiyor. bu zamana kadar asla yatağımıza almadım istikrarlı olacağım dedim odasında yatardı artık uyumuyor mecbur aldım 2 kez yada içeride kanepede ikimzi birlikte yatıyorum devamlı memede kalmak istiyor :( işe gelirken göz altımı neyle kapatsam makyajla uğraşıyorum devamlı :(
merhaba kızlar, ben de temmuz annesiyim, sürekli takip ediyorum burayı ama oğluştan pek fırsat oluyor , pek birşey yazamıyorum. ben size birşey danışacağım, ben giddigidiyordan yonca zıpır salıncak aldım, ama oğlum içinde durmuyor, yani kullanamayacağım.ürünün kolisini attığım için de iade almıyolar. anlayacağınız ürün elimde kaldı, hiç kullanılmamış şekilde duruyor. ne yapayım bilmiyorum, almak isteyen olursa satmak istiyorum, 110 liraya aldım,hatta daha ucuza bile verebilirim. bana yardımcı olun kızlar, maddi durumumuzda çok iyi değil, ben bu sene çalışmayınca, bana bir yol gösterin ne yapayım bu salıncağı?:50:
Eki Görüntüle 912650
belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti hepsi

Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
çok çookkk geçmiş olsun

belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti heps

ben de gördükçe sinir oluyorum, odanın ortasında duruyor, keşke kullanabilseydik, bi hevesle almıştım, oğlum oyalanır diye ama:50:

Eki Görüntüle 912650
burda çocuk büyütürken bölümünde, bebek çocuk eşya 2. el takas diye bir bölüm var.oraya bak büyük ihtimal satılır.satamazsan da çocuğun büyüyünce salıncak olarak kullanılabilir.o zaman hevesle biner.
Elma suyu verdim, fışkırtarak kusmaya başladı. 3 saat kustu Acile gittik elmaya hassasiyeti vardır diye, orda serum takıldı, ateşi birden 39 oldu, ardından ishal! Mahvoldu oğlum. Sapsarı kesildi, üzerini çıkarttılar, bilinci gitti. Çok kötüydü, hatırlamak bile istemiyorum. Öldüm öldüm dirildim. Araştırmaya gittik sonra, sonuçlanmadan dönmek zorunda kaldık. Kaka tahlili veremedik çünkü. Muhtemelen rota virüsü, antibiyotik kullanıyoruz. Ek gıda verme dedi dr iyi olana kadar.
çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir umarım.
canım yinede sen bilirsin ama o mamalrın zararlı olduğunu söyledi bize doktor vermeyin dedi. kensin yap evde

ya siz iki kişi öylesiniz bide annem kalıyor üçümüz idare edemiyorum iki dakika gezdirmez oynatmazsak ıkınarak ağlıyor saçını başını çekiyor. bu zamana kadar asla yatağımıza almadım istikrarlı olacağım dedim odasında yatardı artık uyumuyor mecbur aldım 2 kez yada içeride kanepede ikimzi birlikte yatıyorum devamlı memede kalmak istiyor :( işe gelirken göz altımı neyle kapatsam makyajla uğraşıyorum devamlı :(

belki ileride sever ya büyünce sallanır balkona vs koyarsın. böyle olunca deli olauyorm bende bin tane emzik biberon aldım çeşit çeşit almadı hiç biriini oğlum boşa gitti hepsi

çok çookkk geçmiş olsun

devamlı memede kalmak istemesi de çok zor birşey ya.allah yardımcın olsun valla.

ya siz iki kişi öylesiniz bide annem kalıyor üçümüz idare edemiyorum iki dakika gezdirmez oynatmazsak ıkınarak ağlıyor saçını başını çekiyor. bu zamana kadar asla yatağımıza almadım istikrarlı olacağım dedim odasında yatardı artık uyumuyor mecbur aldım 2 kez yada içeride kanepede ikimzi birlikte yatıyorum devamlı memede kalmak istiyor :( işe gelirken göz altımı neyle kapatsam diye uğraşıyorum

Bu aralar bi duzen bozuklugu tum bebeklerde var sanirim benim oglumda oke uuku düzeni bi gunde degisti aksam 8 de uyuyan çocuk gece 10 da zar zor uyuyo bi enerji patlaması ki sormayin habire zipla hopla yere koyunca minderine nasil bagirmalar buyuyolar sanırım dun bi disari cikalim evde bebek arabasinda oturuyo disardada durur diye heveslendik inanain kucagindan inmedi sipa yaaa sora arabaya bindik uyudu :)) tabi sora eve donduk esim diyoki hidaha cikmak yok hahaha

geçmiş olsun gerçekten!!! ne kadar elma suyu içti ki boyle hasta oldu?

Eki Görüntüle 912650
burda çocuk büyütürken bölümünde, bebek çocuk eşya 2. el takas diye bir bölüm var.oraya bak büyük ihtimal satılır.satamazsan da çocuğun büyüyünce salıncak olarak kullanılabilir.o zaman hevesle biner.
çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir umarım.

çok çookkk geçmiş olsun

devamlı memede kalmak istemesi de çok zor birşey ya.allah yardımcın olsun valla.

Çok geçmiş olsun, aşı yaptırmışmıydınız peki ?

Evet kullanılabilir ama bebeğim üzerinde hiç durmuyor, sevmedi yani, alıştırayım diyorum ama istemiyor. Öylece duruyor salıncak, keşke bir alıcısı çıksa:44:

Sende gitti gidiyorda ya da sahibinden.com'da satabilirsin, belki biraz daha düşük fiyata orada alıcı bulabilirsin.

günaydınlarr
sabah kanal d de hilal morcan çıktı bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecinden bahsetti..
sebzeyle değil meyveyle başlanmalı dedi. çünkü meyveler sebzelere göre daha kolay sindiriliyormuş
çok güzel şeylerden bahsetti ya izleyen oldu mu

Çok kişi bebeklerin uyku düzeninin bozulduğundan, az uyuduğundan, huysuzlandığından şikayetçi olduğuna göre galiba bu bir geçiş dönemi :) ya da kendimizi böyle rahatlatalım. Geçen hafta kafayı yemek üzere olan bir anne olarak, Allah hepimize sabır versin diyorum. Benim tembel kızımda sonunda yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı çoookk şükür :) hiç dönmeyecek sanmıştım bir an. Normalde gece 9-10 arası yatırıyordum, gündüzleri biraz fazla uyuyordu öyle olunca ancak geçen hafta gecede neredeyse 10 kere uyanınca uyku saatini biraz daha öne çekmeye karar verdim. Pek bir şey değişmedi gerçi ama daha uzun süre yatar pozisyonda olduğu için en azından dinleniyordur diye düşünüyorum, ki gündüz iki kere bilemediiniz üç kere 40 dk lık uyku uyuyoruz.Dün gece az uyandık çok şükür tam sayamadım ama 5 kere falan herhalde, birgün buna bile şükredeceğim aklıma bile gelmezdi :D

Gündüz az uyuduğumuz için uykudan uyandğı vakit bile huysuz olabiliyor, bizde kucakta taşıma, oynaşma, hoplatma, zırlatma derken vakit geçiriyoruz. Birde internette Gummy Bear diye bir tane hoplayıp, zıplayıp, şarkı söyleyen ayıcık var onu açıyorum çok seviyor ve izliyor, bazen izlerken çığlık bile atıyor mutluluktan :)

günaydınlarr
sabah kanal d de hilal morcan çıktı bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecinden bahsetti..
sebzeyle değil meyveyle başlanmalı dedi. çünkü meyveler sebzelere göre daha kolay sindiriliyormuş
çok güzel şeylerden bahsetti ya izleyen oldu mu

iş yerinde olunca izleyemedim maalesef :)

Ama internette hep sebzeyle başlayın diyor, meyvenin tadı güzel olduğundan bebekler meyveyi kolay yerler diyor.
Birde gurmebebek diye bir site var orada tarifler var ek gıdaya başlayınca işe yarar. Bende şu meyve-sebze fileli emzik satılıyor ondan almıştım geçen hafta. İçine elma koydum kızım çok sevdi copur copur hem suyumu emdi hemde aradan giden küçük parçalarıda yedi ki elma baya küçüldü :)

Eki Görüntüle 912650

Canim aynisi bende de var su an 3,5 yaşında hala sallanir bence verme

Kızlar bu arada Merhaba çoktandir giremiyordum hem kizim hem oglum bronsit olmus 1, 5 aydır geçmedi ya mahvolduk zsten kizim zayıftı iyice bitti biz 6 aylık olduk ama hala 6, 250 gram. Bebegi böyle zayıf olan arkadaşlar var mi? Beni uykuda emiyor mama almiyor ek gida yiyor o da zorla

Back