Kizlar bisey sorucam ogluma kabak havuc patates ispanak haslayip pure yapiyorum ama nerdeyse iki tas falan cikiyo tabi yarisi cope gidiyo acaba yarisini dolaba koysam yarin yedirsem icine az sicak su kâtip bisey olurmu her yapisimda yarisi ziyan oluyo diye uzuluyorum
canım ben 2. günde veriyorum daha çok az yiyor benimki, yine çöpe gidiyor.. ilerde 3 gün verebilirsin ayrı ayrı minik kavanoza koyuyorum...
ben ayın 15 inde göreve başlamak istiyodum, okulda benim yerime bi ücretli öğretmen görevlendirmişler, biz okulla görüştük ayın 15inde okula başlayacağım diye, okuldakiler de istediğiniz zaman başlayabilirsiniz ama o arkadaş yazılıyı yapmış, performansı vermiş son hafta gelirseniz onun açısından pek iyi olmaz dediler.. Ben de hiç istemiyorum birini son hafta yerinden etmeyi ama başlamazsam da bir hafta beklersem de maaşımın 3te birinden bile daha azını alıyorum, o zaman da bize sıkıntı olacak.. ne yapsam karar veremedim..:18:
canım o arkadaş bir haftalık ders ücretini alamaz yani o kadar çok sorun olmaz...
ben de 15 ocakta başlamışım zümremdeki diğer öğretmenler 1 hafta az ders ücreti aldılar başla derim...