O cizgi benimde ilk 3 ay isime yaradi gercekten sonra değiştirdik bizde yesil paketi kullanmaya basladik ama bem her mamadan sonra degistiriyorum hic pisik olmadik sukur arada bi krem suruyorum ama
Ben basladim kızlar ek gidaya mama cocugu oldugum icin 4 aydan itibaren yogurt elma sebze puresi veriyorum bide
bence bir öenmi yok bende de o kaşıktan var ama çay kaşığıyla verince daha mutlu oluyor tabakta normal cam porselen bulduğuma kouyorum. Emzik ve biberonda dünya para verip aldım kaç tane ne emzik ne biberon kullandı hepis elimizde kaldı o yüzden tabak vs önemsemiyorum canım ben
:) ben cay kasigi verdim almadi sanirim damaklarina deyince acitti tam dis cikarma evresine giriyoruz belkide ondan ben kaucuk kasikla veriyorum daha iyi aliyo bizimkide sadece uykuda emzik emiyo hatta emzik dusunce agluyo :))
katlamadı bizimki işte 3900 doğdu tam 5 ay olunca 7 oldu neyse bakalım sağlıklı olsunda. Hayatım boyunca kg dan çektim o çekmesin :)
Masallah iyi dogmua benim oglum uc kilo dogdu simdi besbucuk ayliguz en son uc hafta once 7 kiloya yakindik ama boyumuz uzun masallah ben kiloyu oek dert etmuyorum cok dusuk olmadikca saglikli olsunlar alınır
bizd doğuda olduğumuz iin süt devamlı yağdan ve kaymaktan dibi tutuuyor o derece çok yağlı kaymaklı bende hiç yemem kaymak ne sütte ne yoğurtta evde de yiyen yok o kocaman tabak dolusu kaymak atıyorum mecbur
ne güzel sevmen. Birde be buz dolabında bir gün kabağı açık bekletiyorum çok güzel oluyor iyi donuyor sonra kapatıyorum kapağını aklında bulunsun
Kaymak zararli diye biliyorum ben ama bende hazir sut ve yogurttan mayaliyorum dr ole soyledi bana