canım aynı araba mevzusu 2 sene önce bizde de oldu. araba aldı eşim kv kp i görmeye gittik bize hoşgeldin der demez hani araba nerede dediler nasıl bozulmuştum anlatamam. eşime dedim bizi değil arabayı bekliyorlarmış diye... eşim bana gürledi yine. ertesi gün de kp i kaybettik. kv araba için horoz kestirecekmiş diye o kış günü kp i pazara yollamış adam soğuktan kalp krizi geçirmiş vefat etti. yine suçlu kim ? ben çünkü ben 1 dönem boyunca ailesini görmesine izin vermemişim
o zaman ben mardinde görev yapıyordum. ve hakkaride çalıştığım zaman askeriyeden taa kastamonudan kaçıp gelen adam kilisten bi mardine yanıma gelemedi... benim yerime ailesine gittiği için sorun ederim ben de. bir kere gelseydi bari...
bu sabah kahvaltıda benimle birlikte oturmadı... bebekle ilgilenme bahanesi vardı eminim. sorsam "sen rahat kahvaltı edesin diye" der eminim... sütün sadece yemekle olduğunu zannediyor herhalde...ben kalktım sofradan o öyle gitti oturdu sofraya bebekle... ve evden çıkarken oğluyla vedalaştı benle vedalaşmadı bile... yattığı odada bizim düğün fotoğrafımızın önüne annesinin ve ona bakan evlenecek olan biricik ablasının büyük vesikalık fotoğraflarını koymuştu önceki akşam... fotoğrafını çektim. ileride ona göstermek için. "işte senin önceliğin bu " diyeceğim inkar ettiğinde...
canım sen nasıl evlendin severek di mi? gerçi evlenince bir insanı gerçek haliyle tanıyorsun.. çok fazla bu konulardan anlamam ama eşin seni sevmiş evlenmişse önceliğinin her zaman sen olması gerekir... evlenince hele çocuklanınca işler değişiyor ama bir sıkıntı olduğunda onunla bir araya gelebilmek adına verdiğimiz mücadeleyi unutamıyorum, eşim de öyle sanırım.. hayat ne getirse getirsin aslolan bu olmalı bence...
kızlar günaydınn:)
çok şükür dün 5. ayımızı da geride bıraktık.. zamanın hızına yetişemiyorum gerçekten..
dün akşam şunu farkettim; bebeğimle aramda bir bağ oluşmuş, bunu ben biliyordum zaten ama bebeğimin de farketmeye başladığını hissettim..
dün akşam arkadaşa gittik oturmaya, orda herkesin içinde beni seçti ve gözleri hep bendeydi, kucağımda ayakta dikili bi şekilde tutuyordum arkası dönüktü bana, durup durup yüzünü bana dönüp beni görmek istedi hep..
hatta oyunlar yaptı bana.. öyle güzeldi ki anlatamam
arkadaşlar bile farketmiş, sana ne kadar çok bağlanmış felan dediler hatta
bu zamana kadar çok zahmet çektik ama bundan sonra çok güzel ve keyifli günler bizi bekliyor kızlar
bir de benim oğlan bi düzene oturdu artık uykuları.. aynı saatlerde yatıp kalkıyor 2 haftadır..
gündüzleri arabasında gezdirerek uyutuyorum, geceleri yatağında pışpışlayarak.
buna o kadar çok alışmış ki, gündüz pışpışlanarak uyumuyor asla, gece de arabada uyumuyor ikisini ayırt ediyor.
akşam misafirliğe gittim akşamları da arabasında uyuduğu için, orda da arabası olmadığı için uykusu gelince mızmızlandı ve ne yaptıysam uyutamadım.. bu sorunu nasıl aşıcaz bi fikriniz var mı?
acaba biraz uğraşıp arabayı unuttursam da gündüz de mi pışpışlayarak uyutsam?
çünkü her gittiğimiz yerde problem olacak bu...
üzüm pekmezi verilir diye okudum biçok yerde hem kan da yapar ama sütle beraber verirsen özelliği gidiyormuş.. tatlandırmak için veriyosan verebilirsin. benim kayınvalidem kendisi yapar üzüm pekmezi ek gıdaya geçince ondan vereceğim ben
canım 5. ayınız hayırlı olsun
artık kocaman adam oldular yatağına bırakıp gideyim beni niye bıraktın diye mızmızlanıyor kucağımda bakınacak, yemek yerken izleyecek, olayların içine dahil olacak..
gündüzleri de pışpışı deneyebilirsin kararlı olursan 3-4 günde yeni sisteme alışır
kızlar bebişleriniz bezlerini tamamen dolduruyor mu çişle ? benim oğlan yeterince yapmıyor gibime geliyor. gerçi 4 numaraya geçtiğimden beri öyle hissediyorum. bez büyüdü diye mi ? bir de günde kaç bez kullanıyorsunuz ? biz tasarrufluyuz galiba :) sabah - öğlen- akşam 1 er tane :)) kilosu da iyi diye tahmin ediyorum evde kendimle tartıyorum sonra kendimi tartıyorum 8 kilo çıkıyor 4. ayda 7200 dü...
bizimki de çok çiş yapmıyor bez sayısı belli olmuyor bazen zırt pırt kaka yapıyor...