iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrr :)
kayınvalidem geldi ondan pek giremedim, hazır bebişe bakıcak birisi gelmişken fırsatı değerlendirip eşimle çıkıp dolaştık bugün biraz..
bugün çok komik bişi oldu,
yolda aklıma cam rende geldi, aliyim de ilerde nasılsa lazım olucak dedim. girdik kap kacak satan bi yere, cam rendeyi sordum bana kase gibi bişi getirdi bi de 3,5 liraymış ayol cam rende diye bana kıytırık bi kaseyi yutturacak diye söylene söylene çıktık dükkandan..
sonra eve gelince netten baktım ki bi de ne göreyim, cam rende meğersem gerçekten öyle bişeymiş
cahillik böyle bişey sanırım
bizim oğlanın geceleri burnu tıkanıp duruyordu ya, bi gece yine gece yarısı tıkandı bağrış çığrış zorla açtık ama gece uykusu kaçtığı için çok zor uyudu benim de sinirlerim tepeme çıktı eşime dedimki hemen yarın gidiyosun ilk iş buhar makinesi alıyosun hangi marka ne varsa önemli değil
garibim gitmiş ertesi günü arnica nın buhar makinesini almış gelmiş
çok sessiz çalışıyor geceleri açıyorum hiç ses yok, biraz ebat olarak büyük bişey ama vazo gibi bi tipi var valla yatak odasında aksesuar gibi durdu
bi taşla iki kuşş oldu yani
çok faydasını gördüm ama, yavrum kaç gecedir rahat uyuyor, bi de hergün odayı havalandırıyorum kokmasın nemden diye iyi oluyor.
bi de kızlar benim oğlum büyümüş yaaaaaa
bugün şöyle bi baktım da gözüme bi büyümüş geldi, gece de zor kaldırdım kucağma alırken baya zorlandım demekki kilo da almış