• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yolun başında kes parmağı bak ben ne bağırtılar ağlamalar çekiyorum şuan ellerinde penye patikler varya onunla yatıyor yoksa parmak emiyodu hep

kızım uyurken emmiyo,acıkınca filan emiyo, uykuya dalarken ben emzirmeden önce emiyo, parmağını emmeden yemek yemiyo.. karnı doyunca elini hiç emmiyo. Bizimki de bi tuhaf :) Emziği de her türlü denedim, nelere batırdım almıyo bi türlü...

nasılsınız bakemm fasla vakıtım olmuyorrrrrrr oglusum hasta oksuruk burun akıntısı var bende ıkıncı kez mastıt olmusum acıle gıttık bır kac st kdar once serum verdıler sukur ıyıyım ama oglusum aynıı dunde onu acıle goturmustuk :(:50::43:

Gecmis olsun canim kiyamam oglusdami hasta oldu insallah biran once iyilesirsiniz

Gunaydin canlar ve kucuk melekleri haftasonunuzun iyi gecmesidilegiyle...
Benim kizim uc dort gundur huysuz baktim sanki damagi yarilmaya baslamis disimiz gelicek sanirim bir an once gelsede kuzucum rahatlasa :(

Gunaydin canlar ve kucuk melekleri haftasonunuzun iyi gecmesidilegiyle...
Benim kizim uc dort gundur huysuz baktim sanki damagi yarilmaya baslamis disimiz gelicek sanirim bir an once gelsede kuzucum rahatlasa :(

benım kıde uc gundur emmıyo bakıcısıda dıyo onceden 2 satte bı100 cc ıcıyodu sımdı ıcmıyo dıyo dısı kabarmıs

nasılsınız bakemm fasla vakıtım olmuyorrrrrrr oglusum hasta oksuruk burun akıntısı var bende ıkıncı kez mastıt olmusum acıle gıttık bır kac st kdar once serum verdıler sukur ıyıyım ama oglusum aynıı dunde onu acıle goturmustuk :(:50::43:

gewçmiş olsun canım

Benimkide istahsiz ne emmek ne mama hicbisy istemiyor devamli mizmiz sikayetci uykusuda cok bolunmeye basladi

dişi cıkarması ne kadar zor yazık kuzucuklara bıgun huysuz heryerlere dısını surtuyo bı gun normal ne zaman cıkacak acaba bız yenı 5 aylık olduk sole 1-2 aya cıksa keske hemen cıksın ıstemıyorum sımdı bıle emerken acıtıyo o zamana ne olur bılemem:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

dişi cıkarması ne kadar zor yazık kuzucuklara bıgun huysuz heryerlere dısını surtuyo bı gun normal ne zaman cıkacak acaba bız yenı 5 aylık olduk sole 1-2 aya cıksa keske hemen cıksın ıstemıyorum sımdı bıle emerken acıtıyo o zamana ne olur bılemem:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bizde 2 gün sonra 5 aylığız benim kızımda emiyo emiyo sonra bir sıkıyor mememi koparacak ve gözlerimin içine bakıyo tabi ben çığlık çığlığayım acaba göğüs kalkanımı alsak...

kızlar kızımın yanağı şişiyor ve ateşleniyordu hatta çocuk dr hametan vermişti geçmedi akşamları tekrarlıyordu.
eşimin öğrencisinin babası cildiye uzmanı bugün yanına gittik hem ben sezeryan dikişimi gösterdim morluk sertlik için hemde kızımı kızım için Core satin pediatrik bir krem verdi kortizonsuz dedi kortizon iyileştirir ama deriyi inceltir dedi ama biz incelmesini istemiyoruz bu krem hem 1 yaşına kdar kullanılacak hemde kortizonsuz dedi pazartesi eczaneye gelecek fiyatıda 32 lira.

banada 2 krem yazdı biri contractubex biride canesten bunları 3 ay kullan dedi kaşıntı sertlik morluk kızarıklık mikrop hep gidecek dedi dikş yerimde iyice kapanmış gözlükle baktı.ilk yazdığım krem 65 liraymış bana numune verdi ama bitince alıcam napacam mecburrrr :16:
2. yazdığı krem 2.5 lira eczacı bu genitalde de kullanılıyor dedi bakteri yok eder dedi aklınızda bulunsun sezeryan dikişliler varsa problemli olanlar tabi benim gibi dikiş yerim kıvrım yerinde olduğundan göbekte var terliyo malummm.

slm kızlar.sadece anne sütü ile beslenenler acaba nasıl bi ek gıda programı uyguluyorsunuz. neler veriyorsunuzç dr dediki muhallebi tarzı şeyler tehlikeli verme dedi.siz sebze meyve tarzı şeyler hangi saatlerde veriyorsunuz.

2 gundur uyku yok bize sersem sersem dolaniyoruz evde biran once ciksada ikimizde rahatlasak ikimizde cok yorulduk cunku

off mastit çok kötü yaa bende 2 kez oldum inşallah bir daha olmam:18: geçmiş olsun Suzancım :1:
kızım uyurken emmiyo,acıkınca filan emiyo, uykuya dalarken ben emzirmeden önce emiyo, parmağını emmeden yemek yemiyo.. karnı doyunca elini hiç emmiyo. Bizimki de bi tuhaf :) Emziği de her türlü denedim, nelere batırdım almıyo bi türlü...
emziği oğlumda almıyor ağzında bir o tarafa bir bu tarafa çeviriyor:1: hatta buzlukta sağılmış sütlerim vardı tarihi geçmeden vereyim dedim ama biberon kesinlikle almıyor:19::19:
slm kızlar.sadece anne sütü ile beslenenler acaba nasıl bi ek gıda programı uyguluyorsunuz. neler veriyorsunuzç dr dediki muhallebi tarzı şeyler tehlikeli verme dedi.siz sebze meyve tarzı şeyler hangi saatlerde veriyorsunuz.
bizim doktorumuz geçen ay elma ve armut'u cam rendede suyunu çıkarıp verebilirsin demişti bu ay ki kontrolünde de çorba tattırmaya başla dedi:1: :56: ben saatli vermiyorum açıkcası ne zaman aklıma gelirse meyve suyu veriyorum ama günde 1 defa veriyorum:34:

iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrr :)

kayınvalidem geldi ondan pek giremedim, hazır bebişe bakıcak birisi gelmişken fırsatı değerlendirip eşimle çıkıp dolaştık bugün biraz..
bugün çok komik bişi oldu,
yolda aklıma cam rende geldi, aliyim de ilerde nasılsa lazım olucak dedim. girdik kap kacak satan bi yere, cam rendeyi sordum bana kase gibi bişi getirdi bi de 3,5 liraymış ayol cam rende diye bana kıytırık bi kaseyi yutturacak diye söylene söylene çıktık dükkandan..
sonra eve gelince netten baktım ki bi de ne göreyim, cam rende meğersem gerçekten öyle bişeymiş :9: :9:
cahillik böyle bişey sanırım :9: :9:

bizim oğlanın geceleri burnu tıkanıp duruyordu ya, bi gece yine gece yarısı tıkandı bağrış çığrış zorla açtık ama gece uykusu kaçtığı için çok zor uyudu benim de sinirlerim tepeme çıktı eşime dedimki hemen yarın gidiyosun ilk iş buhar makinesi alıyosun hangi marka ne varsa önemli değil :27:
garibim gitmiş ertesi günü arnica nın buhar makinesini almış gelmiş :9:
çok sessiz çalışıyor geceleri açıyorum hiç ses yok, biraz ebat olarak büyük bişey ama vazo gibi bi tipi var valla yatak odasında aksesuar gibi durdu :9: :9: bi taşla iki kuşş oldu yani :1:

çok faydasını gördüm ama, yavrum kaç gecedir rahat uyuyor, bi de hergün odayı havalandırıyorum kokmasın nemden diye iyi oluyor.
bi de kızlar benim oğlum büyümüş yaaaaaa:43:
bugün şöyle bi baktım da gözüme bi büyümüş geldi, gece de zor kaldırdım kucağma alırken baya zorlandım demekki kilo da almış :8:

Selam kizlar nasilsiniz herkese iyi geceler ben ayaktayim ama kizimin masallahi var mışıl mışıl uyuyor kuzum uzunnnn zamandır giremedim tasinma yerleşme tuana hanimla ugrasmak fekan derken vakit hızla gecti ve kizim 13 ocakta 6 ayina giriyor hayırlısıyla ek gıdalardan bahsedilmis ben henüz tam anlamıyla başlayamadim emiyor kuzum cok şükür gecr uykularimizda duzenli şükür 2 kez uyaniyor emip yatiyor arada meyve suyu püresi yemeklerin suyundan tattiriyorum yiyor kizimda teyzeleri masallah 8 kilo idik gecen ay şimdi dahada agirlasti kuzum bu arda teyzeleri kulaklarini da deldirdik kizimin ilerde zorluk cekmeyelim diye simdi tam kiz oldu minik prensesim herkezinki gibi bizimde eller agizda ve ne bulursa götürüyor agzina üstüne dusmuyorum pek kendiliğinden vazgecer bizden haberler bu kadar kizlar herkese iyi geceler.......

Selam kizlar nasilsiniz herkese iyi geceler ben ayaktayim ama kizimin masallahi var mışıl mışıl uyuyor kuzum uzunnnn zamandır giremedim tasinma yerleşme tuana hanimla ugrasmak fekan derken vakit hızla gecti ve kizim 13 ocakta 6 ayina giriyor hayırlısıyla ek gıdalardan bahsedilmis ben henüz tam anlamıyla başlayamadim emiyor kuzum cok şükür gecr uykularimizda duzenli şükür 2 kez uyaniyor emip yatiyor arada meyve suyu püresi yemeklerin suyundan tattiriyorum yiyor kizimda teyzeleri masallah 8 kilo idik gecen ay şimdi dahada agirlasti kuzum bu arda teyzeleri kulaklarini da deldirdik kizimin ilerde zorluk cekmeyelim diye simdi tam kiz oldu minik prensesim herkezinki gibi bizimde eller agizda ve ne bulursa götürüyor agzina üstüne dusmuyorum pek kendiliğinden vazgecer bizden haberler bu kadar kizlar herkese iyi geceler.......

biz de siz gibiyiz...bi de 1 gün önce doğmuşuz sizden:1:çok gece uykumuz düzenli bizimde anne sütü alıyo ama ben yavaş yavaş ek gıda olyına düzenli olmasa da başladım...dün ilk kez çorba yaptım...havuç patates ve irmikle..birazcık da zeytinyağı koydum ama tadı kötüydü tuz olmayınca .2 çay kaşığı verdim benim kız beğendi galiba yedi:53:yoğurt veriyorum kendi yatığım..öle işte ..asıl konu bende kızımın kulaklarını deldirmek istiyorum sen nezaman deldirdin ağladı mı acaba:26:

geçmiş olsun canım
Bizde 2 gün sonra 5 aylığız benim kızımda emiyo emiyo sonra bir sıkıyor mememi koparacak ve gözlerimin içine bakıyo tabi ben çığlık çığlığayım acaba göğüs kalkanımı alsak...

ben ilk doğum yaptığımda kullandımk çok faydası oldu tavsiye ederim kalkan

kızlar bebişleriniz bezlerini tamamen dolduruyor mu çişle ? benim oğlan yeterince yapmıyor gibime geliyor. gerçi 4 numaraya geçtiğimden beri öyle hissediyorum. bez büyüdü diye mi ? bir de günde kaç bez kullanıyorsunuz ? biz tasarrufluyuz galiba :) sabah - öğlen- akşam 1 er tane :)) kilosu da iyi diye tahmin ediyorum evde kendimle tartıyorum sonra kendimi tartıyorum 8 kilo çıkıyor 4. ayda 7200 dü...
Ben de bunu soracaktım sizlere.gece pek yapmıyor benim oğlum da.bir bakıyoruz kupkuru.süt mü yetersiz diye düşünüyorum ama gündüz bazen emmek istemese de gece iyi emiyor.bilemiyorum.böyle olanlar var mı?

çok geçmiş olsun canım ikinize de.

günaydın,biz de hafta sonu konyadaydık kızlar.kardeşim evlenecek.yeni nişanlandı.o gelmişti ankaradan, onun için gittik.bazı işler vardı.valla ben de epey gezdim elimde bebekle bu soğukta.düğün salonlarını gezdik.annemler birini tuttu.sonra beyaz eşyalarını aldı annemler.birini de biz aldık iyi oldu.neyseki hastalanmadı oğlum.

Ben de bunu soracaktım sizlere.gece pek yapmıyor benim oğlum da.bir bakıyoruz kupkuru.süt mü yetersiz diye düşünüyorum ama gündüz bazen emmek istemese de gece iyi emiyor.bilemiyorum.böyle olanlar var mı?

çok geçmiş olsun canım ikinize de.

günaydın,biz de hafta sonu konyadaydık kızlar.kardeşim evlenecek.yeni nişanlandı.o gelmişti ankaradan, onun için gittik.bazı işler vardı.valla ben de epey gezdim elimde bebekle bu soğukta.düğün salonlarını gezdik.annemler birini tuttu.sonra beyaz eşyalarını aldı annemler.birini de biz aldık iyi oldu.neyseki hastalanmadı oğlum.

merhabalar. haftasonu mersindeydik 2 görümcem var orada. oğlum halalarını ziyaret etti... evler bir soğukki anlatamam. bizim evimiz kaloriferli yarım kolla yaşıyoruz :) görümcelerim klimayla ısındıkları için tek oda sıcak diğerleri buz gibi. oğluş üşütecek diye çok korktum... bir görümcemin 2 çocuğu da hasta oldu bir güzel... burun akıyor hapşırma öksürme... aynı odada zaman geçirmek zorunda kaldık ve çok huzursuz oldum... benim oğlan da ara ara öksürmeye başladı orada. bazen de hapşurdu. umarım kapmamıştır şifayı... eşim de hiç umursamadı hasta olanlara da yaklaştırdı oğlumu bu ne düşüncesizlik yahu !!
bu arada oğluşu oradaki doktoruna götürecektim ya; eşime dedim randevu aldım diye. ne gerek var boşu boşuna gideceğiz dedi. ben de sinir oldum. sonra bana soruyor saat kaçta. götürmeyecek misin. ben de sen istemedin ya götürmeyeceğim dedim. insan bebeğini önemsemez mi ya ?
bu arada neden çok çiş yapmadığımızı öğrendim hanımlar. evim çok sıcak olduğu için terlemesi çok oluyor dolayısıyla çişe su kalmıyor :)) görümcelerimde evler soğuk olduğundan terlemeye de imkanı olmadığından bezler dolu dolu oldu :)) ben de dün eve gelince yatak odasındaki kaloriferi biraz kıstım. saat 22 de bağlamıştım yeni bezi yine az yapmış. bakalım bu akşam ne yapacak...şimdi de uyuttum yarım kollu :) üzerine de penye battaniye attım. oyun halısında sırılsıklam olmuş kuzum yazık... çok giydiriyormuşum anladığım kadarıyla...

merhabalar. haftasonu mersindeydik 2 görümcem var orada. oğlum halalarını ziyaret etti... evler bir soğukki anlatamam. bizim evimiz kaloriferli yarım kolla yaşıyoruz :) ısındıkları için tek oda sıcak diğerleri buz gibi. oğluş üşütecek diye çok korktum... bir görümcemin 2 çocuğu da hasta oldu bir güzel... burun akıyor hapşırma öksürme... aynı odada zaman geçirmek zorunda kaldık ve çok huzursuz oldum... benim oğlan da ara ara öksürmeye başladı orada. bazen de hapşurdu. umarım kapmamıştır şifayı... eşim de hiç umursamadı hasta olanlara da yaklaştırdı oğlumu bu ne düşüncesizlik yahu !!
bu arada oğluşu oradaki doktoruna götürecektim ya; eşime dedim randevu aldım diye. ne gerek var boşu boşuna gideceğiz dedi. ben de sinir oldum. sonra bana soruyor saat kaçta. götürmeyecek misin. ben de sen istemedin ya götürmeyeceğim dedim. insan bebeğini önemsemez mi ya ?
bu arada neden çok çiş yapmadığımızı öğrendim hanımlar. evim çok sıcak olduğu için terlemesi çok oluyor dolayısıyla çişe su kalmıyor :)) görümcelerimde evler soğuk olduğundan terlemeye de imkanı olmadığından bezler dolu dolu oldu :)) ben de dün eve gelince yatak odasındaki kaloriferi biraz kıstım. saat 22 de bağlamıştım yeni bezi yine az yapmış. bakalım bu akşam ne yapacak...şimdi de uyuttum yarım kollu :) üzerine de penye battaniye attım. oyun halısında sırılsıklam olmuş kuzum yazık... çok giydiriyormuşum anladığım kadarıyla...

benim evim de çok sıcak .terlemeden olabileceğini düşünmüştüm ama bu kadar da etki edermi ki.ediyormuş demekki.
benim eşim de çok titizlenir o da kötü.mesela hafta sonu annemlerde kalacaktık.kayınvaldem bizdeydi önce onu evine bıraktık.biraz oturcaktık orda.baktı ev soğuk hadi kalk gidiyoruz diye kaldırdı apar topar.bir yere gideriz ev soğuksa vya içerde sigara içen varsa mesela 1 dk durmaz kalkar gider.genelde onun tarafına denk geldi ben rezil olmadım hiç. ama benim tarafıma denk gelecek olsa ne yaparım bilmem.

ben aldım kalkan ama kullanamadım oncada para verdim.doğumdan sonra sütüm çok geld bir süre sonra.ama iç çamaşırımdan hep kalkan kaydı süt çok sızdı.çünkü gece sabit durmuyor.gündüzde oğlum pek emmiyordu.zaten kalkan maximum 1 saat kalmalıymış akan sütü oğluma içiremeden döküyordum.kalkana ihtiyacım olmadı.benim oğlumda ısırıp gögüs ucumu çekiştiriyor.damakları kaşındığı için olabilir çünkü bir haftadır böyle.daha önce degildi.daha hiç dişimiz çıkmadı.

Back