- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
biz de siz gibiyiz...bi de 1 gün önce doğmuşuz sizdençok gece uykumuz düzenli bizimde anne sütü alıyo ama ben yavaş yavaş ek gıda olyına düzenli olmasa da başladım...dün ilk kez çorba yaptım...havuç patates ve irmikle..birazcık da zeytinyağı koydum ama tadı kötüydü tuz olmayınca .2 çay kaşığı verdim benim kız beğendi galiba yediyoğurt veriyorum kendi yatığım..öle işte ..asıl konu bende kızımın kulaklarını deldirmek istiyorum sen nezaman deldirdin ağladı mı acaba:26:
Merhaba canım bende ek gıdaya bir an önce baslayayim bari corba felan iyi olur umarim sever kizim canim şimdiden deldir derim ilerde rahat edersin benim teyzemin torunu 2 yasina geldi hala kulaklarini deldiremediler küçükken de aglar diye deldirmemisler simdide korkuyo cocuk 5 aylıkken deldirdim canim evet agladi aglamazmi küpe girdi kukagina önce bişi anlamadi sonrasinda basti yaygarayi kuzum ya sonra emzirdim felan içini felan cekti kuzum :-( sonra geçti şükür 15 gun küpeyi cikarmayin sonra isterseniz baska kupe takabilirsiniz dediler kapanmamasi icin küpe de avrudan gelmiş özel küpe devamli kullanabilirsiniz dediler bi krem felanda kullanmadim sadece ertesi günü bir fincana yarim su koy icinede 2 cay kasigi tuz at iyice erit pamukla suyun kulak deliklerinden gecmesini saglayin baskada bisi yapmaniza gerek yok dediler tabi bunu annem yapti tecrübeli olaraktan oyle canim yani onu yaparkende hic aglamadi kizim cok şükür simdi gayet iyi kulaklari Küpeli kizim benim