bende hayatımda hiç bu kadar kg almadım tartıda o rakamı görmedim şimdi yavaş yavaş veriyorum bi 6 verdim ama bakalım
nasıl verdin sen o kadar ya ne güzel bende vermek istirou zor ama uzun bi süreç bu sabır istiyor.
canım herkesten önce bebğini düşün sakin ol sakın kendini üzme çok zor bi durum haklısın
hımm evet sağır duymaz uydurur olmuş benimkisi :) 46 mı kesin ilk okulda felan 46 kgydum ben :) ben şu an 77 yim ideal kg 60 ama ben 65 olmaya bile razıyım şu an
bende izlemedim annem izlemiş bana anlattı geçen doktor tv de konuşmuş demiş ki bebeklerin yemek yerken vs herhangi yiyecek içecek akciğere kaçabilir parça orada öksürüğe neden olur çocuk bunu öksürerek atar hemen panik yapmayın hasta oldu vs diye demiş. belkide anne sütü ondan o şekilde denilmiş olabilir canım.
dediğim gibi benimkisi sağır duymaz uydurur olmuş :)
nette okumuştum bayanın biri çorap giydiriyormuş eldivene göre daha zor çıkıyor diye parmak emmesini öyle engellemiş yeri geldi çift çorap giyidridm diemiş.
maşallah. ne güzel doktorlar var öyle ya bizsimkide 6 tamamen bitsin 7 den gün alınca vereceksin diyor ama ben 1 aralıktan beri veriyorum daha doğrusu annem veriyor.
ben yürüteç almayı düşünmüyorum oğluma. kolundan tutup kedimiz bastırıyoruz arada baya araştırdım zararlı erkek bebek için diye okudum. aslında genel olarak zararlı bebekler için diyordu bebeğin yürümesini sağlayan üst bacak o ne kadar güzçlü olurda ayakta dikilmesi daha uzun olur daha sağlam basar ama yürüteçte bebeğin üst bacakları çalışmıyor yani bebek bacağı üzerinde dikilmiyor sadece tekerler yardımı ile ayaklarını oynatıyor ve o oynayan ayaklar tekerlek yardımı ile ilerliyor aslında giden tekerler bebeğe çokta faydası olmuyor hatta bebek bacakları üzerinde dikelmediği için daha geç yürüyor yazıyordu mantıklı geldi banada birde kazaların çoğu yürüteçte oluyor yazıyordu Allah kourusun aslında bende çok heves ettim güzel ama almak istemiyorum eşim hvesli onada böyle anlattım alsakta arada binse diyor ama büyük ihtimal almama. mama sandalyesi konusunda da ya ben he salıncak hem sandalye olan modellerden alacaım bakalım bi henüz araştırıyorum :)
Bende çorap geçirmiştim dün lastiği sıkmış kolunu penye patikleri vardı onu geçirdim hem bol olduğundan ellerini hareket ettiriyor hemde kolunu fazla sıkmıyor öldüm bittim 1 haftadır onun parmağını emmek istemesine ok içerli ağlıyor yavrum ama alışkanlık olur ilerde hiç zaptedemem.