kızlar çok mutsuzum... 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz... Kv ile ona bakan görümcemi davet edecekmiş eve ama görümcem gelmezmiş işleri varmış o yüzden kv gelir kalırmış. ben de nasıl ilgileneceğim onunla dedim. ilgilenme dedi. sen bütün gün dışarıdasın ben çocukla mı ilgilenecem annenle mi dedim. benim kv yarı felçli ve inatçının teki. sözde kafası çalışmaz oğullarına göre ama gelinlerine de cin kesilen bir tip.
bayram öncesi bizdeydi yine. izmirdeki eltim ve bebeği de vardı ikimiz ilgileniyorduk. ama iki bebek olduğu için uyutmada sorun yaşıyoruz diye ben oğlumu alıp yatak odama götürüyordum. batmış bu ona. çocuk bana gelmek istiyor sen izin vermiyorsun dedi. sinir oldum!! okuldan bir erkek arkadaşımız (eşimle ortak) bizim ufoyu getirdi eve. ben de sohbet ettim onunla kapıda. meraklı hemen kapıya damladı (normalde hiçbirşey farketmez sözde) o sırada sormuyor da eşim gelince soruyor eltime arapça kapıdaki kimdi diye. eşime duyurmak amaçlı. sanki ben gizli birşey yapıyorum da.
daha geçen hafta hataydaki eltimde kalırken ayakta çoraplarını giymeye çalışmış (inat) düşmüş kafasını yarmış. buraya gelse kimbilir ne olacak. ilgilenme diyor birde eşim. tuvalete tek gitmesi bile tehlikeli bana göre. ben çocukla ilgilenirken tam uyuturken gelecek sohbete başlayacak. gerilirim ben böyle. ama işte bunları düşünmeyen eşim sağolsun ben gözünde kötü eş oldum sonunda...
benim bir tek annem var diyor. annesinin şehrinde 2 kızı 1 oğlu var. benim babamın şehrinde kimsesi yok ve şükür sağlığı da yerinde. ama her seferinde biz annesine gideriz. neden benim babam uzakta oturuyor. masraf olur ! ben bütün ailesini infaz etmişim. sinirimden bir ara (bebekle mezarlıkta bayramda düşmüştüm) senden de ailenden de nefret ediyorum demiştim. buna takmış durumda. kendisinin zamanında "cehenneme git" demesi çok normal ama! çok mutsuzum kızlar...
canım oğlum dün de onun önünde tartıştık eşimin kucağındaydı. kuzum benim hiç sesini çıkartmadı ağlamadı da şükür ... ben sakinleştikten sonra aldım kuzumu uyutmak için. canım benim üzgün olduğumu anlamış herhalde ki öptü durdu beni (yanaklarımdan emdi) bir yanağı bitirince baktı bana gülümsedi diğerine geçti... pusete koydum sallamaya ne şekerlikler yaptı durdu güldü ve güldürdü beni... iyiki oğlum var...
Herkes söylenmesi gerekenleri söylemiş zaten canım, bende diyorum ki iyi ki bu yavrular var, böyle zamanlarda en büyük ilaç oluyorlar insana, Allah sağlık versin onlara...