2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bende 95 kg ile gittim 74 e dusmustum en son ama bu aralar istahim bayagi acildi bi dur demem gerek kendime diyebilirsem tabi

canım harap etme kendini kız intikam için yakın olmak ister eşine bir daha görüştürme onları bebeğini düşün ona yansıyo her şey ben doktordan kötü bi şey duyup eve gelince bebeğimin sesi hiç çıkmıyo nerde koysam duruyo normalde bi dk kendi durmaz anlıyo onlar her şeyi

sağol canım fotoğrafıba baktım ben baya araştırdım kafama yattı bizim babamız gelsin sipariş verelim inşallah aslında ben bebeğiin dna sonucunu bekliyorum önce inşallah tez zamanda hayırlı haber gelir bir buçuk ay oldo sonuç yok

Eki Görüntüle 898702

parmak emme derken sizinkilerde böyle mi parmak emiyor acaba.

Ya çok tatlılar dimi...o parmağını emdikçe benimde onun dudaklarını yutasım geliyo ama alışkanlık iyi değil...
benim prensesimde böyle parmak emiyor acaba kendi kendine uyusun diye yatağa bıraktım oda parmağa sardı valla 2 aydır emiyor
4 gündür eline eldiven geçirdim ama sabah bi kalkıyoruz eldiveni atmış parmak emiyo 4 gündür emziğide yeni aldı uyurken emzik verdim uyuyuncada çekip alıyorum ama elini çok arıyor nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.
teyzemin bir tanıdığı koskocaman kadınmış hala tülbent altından parmak emiiyomuş.
birde yengem dişçide parmak emme yüzünden bir kızın üst dudak öne alt dudakta sarkmış diş yapısıda bozuk kız görmüş hatta dr sormuş unutursun demiş.
ya unuttursunda kız resmen titriyor ağlarken artık.emziğide emiyo emiyo sonra ağzından düşüyor tekrar istiyor.offf çok dertliyiz bu durumda.
yüzüstü yatırıyorum sürünsün diye hemen parmağa sarıyor....

valla aynen bende de öyle oluyor, doktordan canım sıkkın geldiysem sessiz sessiz duruyor yavrum ya:)
hissediyolar gerçekten..

canım herkes senin oraya tavırlı olduğun için ayrıldığını sandılar ama sen burada yazmıştın facebook u tamamen kapattım zamanımı alıyordu diyince ben ilettim buluşmada merak etme

ne güzelmiş insanlar tahminleri üzerine benimle alakalı yorumlar yapıyolar ve söylenenler de geri alınmıyor ne yazıkki...
neyse ben gerekli kişiye kırıldığımı ilettim zaten burda konuşmanın bir anlamı yok..
size bol paylaşımlar

kızlar bu buruna süt damlatma olayına baktım da şimdi bazı çocuk doktorları da damlatın en iyi dezanfektan anne sütüdür demiş...
ne kadar farklı görüşler var ya hangisine inanıcaz bizz
gerçi nolur nolmaz ben damlatmam yine de

dişten olabilir ama yine de götür.ilk 6 ay ateş önemli.
canım şu an aralarında birşey olmadığına eminsen çok da takma.eşinle de bunun için tartışma.boşuna ona yaklaştırırsın.
tuvalet iptal edildi de,yine de o pis sınıfı kullanıcaz.adam bir de bana dün diyor ki hocam sizin hiç çocuğunuz bir yeri batırmadı mı .yıkayıp tekrar kullanmıyor musunuz.dedim ki inanın hiç yıkamam direk atarım ben.

peki nasıl anlaşılıyor çıkacağı? damaktaki görüntü ne olmalı?
dıs yerlerı bolunmus damakları duzlesmıs oluyor zamnı gelıncede benım paşa dusene gırdıydı gecelerı st bası ınleyerek aglayarak uyandı haftasına baktım dıs cıkmıs onuda bardakla su ıcırırken fark ettıkk tık tık deydı sımdı dıgerlerı yolda ınsll kolaycaaa
aslında gezdik ilk yıl güneydoğuyu gezdik ama benim gördüğüm yerlerdi
ben karadenizle doğuyu görmemiştim neyse gezeriz bir gün, dediğin gibi daha çok zaman var
ınsl dua ıle cennet cım

ben yaptım youtube den mıl mıl acatım hamıslık oncesıı 14 kg kadar verdım sımdı gene baslıcam ınslllll

Bize de doktorumuz serum fizyolojik damlat eğer çok tıkanırsa foşur foşur sık demişti

Kızlar dün oğluşumu 5. ay kontrolüne götürdük az kg aldığını tahmin etmiştim ki zaten yarım kg almış toplamda 6.500 gr olmuş boyumuzda 66 cm doktor geçen ay elma,armut suyu ver demişti bu ay da çorba tattırabilirsin dedi ama ben zaten vermeye başlamıştım tabii bunu söylemedim havuç,kabak,bulgur v.s yapabilirsin yaptığın çorbayı da 2 gün verebilirsin dedi.

Eki Görüntüle 898702

parmak emme derken sizinkilerde böyle mi parmak emiyor acaba.
haha tipe bakk ya bizim ki tek parmakla uğraşmıyor direk iki elini sokuyor ağzına
aslında gezdik ilk yıl güneydoğuyu gezdik ama benim gördüğüm yerlerdi
ben karadenizle doğuyu görmemiştim neyse gezeriz bir gün, dediğin gibi daha çok zaman var

bende Karadenize hiç gitmedim ama çok güzel yaa mis gibi yeşillik,orman, bol oksijen

iyi geceler kızlar yorum yapamasamda takip ediyorum.

mutlaka konuşulmuştur ama mama sandalyesi ve yürüteç aldınız mı tavsiyelerinizi bekliyorum hem uygun hemde kullanışlı bişiler bakıyorum karar veremedim

çok zor olmaz canım, bebeğin ek gıdaya geçer, süt iznin olur programını ayarlarlar...
bir de eve koşa koşa gelirsin öyle hoş bir duygu ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…