aynen öyle Sedacım teşekkür ederizhemen iletirim selamını
Kiloyu en cok takan benim kizlar yaaa ben tam 90 kiloyla gittim doguma resmen varil gibiydi m amam simdi 66 indim sukur kendi kilom 58 normalde simdi bile bu fazlaliklarla kendimi kua gibi hissediyorum bol bol su iciyorum rejim yaptiginda yok vallahi kahvaltidan aksama kadar oglum sagolsun hisey yedirmiyo hep kucak olayimiz var yemegi zor yapiyorum hu aralarda duzejimiz degisiyo sanirsam bayagi yoruluyorum sanirim diger kilolarda yavas gitsin vallahi yaza kadat zamani var diyorum bem napim bi anda gitmuyo zaten gobek zor giden hisey dogum gobegide bayagi zor gidiyo
iletme canım selamımı felan, arkamdan yazılanları okuyunca yeterince üzüldüm zaten. kalsın selam teşekkürler.
günaydın kızlar çok mutsuzum 15 temmuzda kızım dünyaya geldi..geçen hafta eşimin face ini actım biri mesaj atmış eski sevgilisi kızın çok tatlı dio.. töbe tövbe sana düştü sanki kendimi tutamayıp verdim kıza lafı saydırdım.. sonra kendi hesabımdan konuştum kızla eşimin anlattıkları tersti ama araştırdım evde cd de resimler buldum kahroldum sabaha kadar agladım ..hasta ettim kendimi resmen...ağır geldi gördüklerim eşimden tiksiniyrorum.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum..nefret ediyrm eşimden ve bana sölediği yalanlardan...bu olay ilk patlak verdiğinde sakın onunla muhattap olma iftira atar demişti ama onu dinlemedim merak mı bu bilmiyrm öğrenmem gerekiyormuş belki de ama çok kıskandım çok üzüldüm hastalandım sütüm kesildi...ne yapmalıyım ben bana akıl verin
Bizim mama sandalyemiz geldiiiiii :) İnternette yazan özelliklerin hepsi var, bir tek ayak kısmı hareket etmiyor. Genel olarak güzzel ve küçük çok yer kaplamıyor. Kızımda çok sevdi, 5. ayımız bitiyor ve en dik pozisyonda bile çok rahat oturuyor. İçersinde pedi var yumuşak oturacağı yerde o da çok hoşuma gitti benim, rengide güzel mavisini almıştım ben, unisex bir renk, genel olarak güzel yani..Fotoğraf istersen gönderebilirim.
iletme canım selamımı felan, arkamdan yazılanları okuyunca yeterince üzüldüm zaten. kalsın selam teşekkürler.
canım harap etme kendini kız intikam için yakın olmak ister eşine bir daha görüştürme onları bebeğini düşün ona yansıyo her şey ben doktordan kötü bi şey duyup eve gelince bebeğimin sesi hiç çıkmıyo nerde koysam duruyo normalde bi dk kendi durmaz anlıyo onlar her şeyi
canım herkes senin oraya tavırlı olduğun için ayrıldığını sandılar ama sen burada yazmıştın facebook u tamamen kapattım zamanımı alıyordu diyince ben ilettim buluşmada merak etme
dişten olabilir ama yine de götür.ilk 6 ay ateş önemli.kızlar kızım 2 gündür ateşleniyor 38 ı geçmiyor ama çok huzursuz dış mi çıkıyor acaba doktorada götürmedim burada özel yok ne yapacağımı şaşırdım öksürük iştahsızlık grip yok sadece huzursuz ve ateşleniyor ateşide bi düşüyor bi çıkıyor sizce doktora götürmrlimiyim
canım şu an aralarında birşey olmadığına eminsen çok da takma.eşinle de bunun için tartışma.boşuna ona yaklaştırırsın.günaydın kızlar çok mutsuzum 15 temmuzda kızım dünyaya geldi..geçen hafta eşimin face ini actım biri mesaj atmış eski sevgilisi kızın çok tatlı dio.. töbe tövbe sana düştü sanki kendimi tutamayıp verdim kıza lafı saydırdım.. sonra kendi hesabımdan konuştum kızla eşimin anlattıkları tersti ama araştırdım evde cd de resimler buldum kahroldum sabaha kadar agladım ..hasta ettim kendimi resmen...ağır geldi gördüklerim eşimden tiksiniyrorum.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum..nefret ediyrm eşimden ve bana sölediği yalanlardan...bu olay ilk patlak verdiğinde sakın onunla muhattap olma iftira atar demişti ama onu dinlemedim merak mı bu bilmiyrm öğrenmem gerekiyormuş belki de ama çok kıskandım çok üzüldüm hastalandım sütüm kesildi...ne yapmalıyım ben bana akıl verin
tuvalet iptal edildi de,yine de o pis sınıfı kullanıcaz.adam bir de bana dün diyor ki hocam sizin hiç çocuğunuz bir yeri batırmadı mı .yıkayıp tekrar kullanmıyor musunuz.dedim ki inanın hiç yıkamam direk atarım ben.ne resmi buldun cd de yani eski resimler mi yoksa sen evlendikten sonra çekilmiş resimler mi ?
canım bi sakin ol bence bak sütüm kesildi diyosun heba etme kendini, eşinle otur güzelce konuş.. bence o kadına inanmaktansa eşine inanman daha mantıklı gerçekten iftira atıyor olabilir..
2 çocuktan sonra 52 kilo süper bence!!!
şu müdürün de ne sinir ya, o tuvalet kullanılıyor mu? iptal edilse olmaz mı?
sandalyenin resmini buraya koyarsan sevinirim cnm bizim için de bi fikir olur?
ama ayak kısmı hareket etmiyor demiştin, tekerlekleri yok mu yani ayağında? taşımak zor olmaz mı ozaman:44:
dıs yerlerı bolunmus damakları duzlesmıs oluyor zamnı gelıncede benım paşa dusene gırdıydı gecelerı st bası ınleyerek aglayarak uyandı haftasına baktım dıs cıkmıs onuda bardakla su ıcırırken fark ettıkk tık tık deydıpeki nasıl anlaşılıyor çıkacağı? damaktaki görüntü ne olmalı?
ınsl dua ıle cennet cımaslında gezdik ilk yıl güneydoğuyu gezdik ama benim gördüğüm yerlerdi
ben karadenizle doğuyu görmemiştim neyse gezeriz bir gün, dediğin gibi daha çok zaman var
kızlar ben u kg olayına çok taktım özellikle işe başlayınca ya hiç bir kıyafetim olmuyor allah dan geçen sene kış hamileydim kazaklar boldu içlerine sığıyorum 2-3 tane pantolon aldım ama. şimdi Leslie diye bi yer var oraya yazdım kg veriliyormuş duydunuz mu hiç ben gibi fazlalığı olan var mıı
Bize de doktorumuz serum fizyolojik damlat eğer çok tıkanırsa foşur foşur sık demiştiKeyfimbilir bana da büyükler hep burnu tıkanınca sütünden damlat geçer diyorlardı, internette bir yerde okudum, o süt bebeğin ciğerlerine kaçarsa zatürre yapma ihtimali oluyormuş. Ondan sonra büyüklerin dediklerini önce araştırıp sonra uygulama kararı aldım, serum fizyolojik kullanıyorum ben burnunu açmak için sürekli.
ne resmi buldun cd de yani eski resimler mi yoksa sen evlendikten sonra çekilmiş resimler mi ?
canım bi sakin ol bence bak sütüm kesildi diyosun heba etme kendini, eşinle otur güzelce konuş.. bence o kadına inanmaktansa eşine inanman daha mantıklı gerçekten iftira atıyor olabilir..
yok eski resimler ama ben bu boyutta olduğunu bilmiyordum eşim bana yalan söylemiş...onu çoksevmiş benden bile cok buna dayanamıyorum eşimle konşamıyoruz biz ortam geriliyor korkuyorum onun o halinden
Canım kendini bebeğini düşün bak sütün kesilmiş belli çok zor şeyler yaşıyorsun Allah kolaylık versin
haha tipe bakk
aslında gezdik ilk yıl güneydoğuyu gezdik ama benim gördüğüm yerlerdi
ben karadenizle doğuyu görmemiştim neyse gezeriz bir gün, dediğin gibi daha çok zaman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?