Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kızım 2 gündür ateşleniyor 38 ı geçmiyor ama çok huzursuz dış mi çıkıyor acaba doktorada götürmedim burada özel yok ne yapacağımı şaşırdım öksürük iştahsızlık grip yok sadece huzursuz ve ateşleniyor ateşide bi düşüyor bi çıkıyor sizce doktora götürmrlimiyim
canım ben de öyle anlamıştım baştan ama arkadaş şunu demek istedi galiba.face teki gruba sahte hesaplar da üye olabiliyormuş.gerçek ismiyle kaydolmayan adiyefle paradoks var onları biliyoruz zaten onların dışındakilerden şüpheli olanları silcez yazmış.ya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.
27.06.2013 canım
bence yedirme canım ya mutlaka vardır katkı maddesi ara ara bir iklikaşık ver alışır yeni başlıyoruz ek gıodaya zamanla olacak zaten hemen yemz benim oğlumda devam sütü almadı ilk şimdi günde 30 cc alıyor ben işteyken.
ben de eşime çocuğa mı bakarsın işimi yaparsın diyorum.o da işi tercih ediyor.hafta sonu ben oturdum çocuğa baktım o da mutfağı topladı yemekleri hazırladı.ona çocuklarla içerde olmak daha zor geliyorsen mi ben mi ? ben aşırı asabiyim ne yazıkki. 3-4 gün öncesine kadar oğluşla uyku olayımız hep kavgaydı. şimdi ise bana ne olduysa rahatım :) bakıyorum uyku isteği mi var uyutuyorum. yoksa hiç uğraşmıyorum bile :))
hatta dün akşam ne oldu bak :
normalde benim kuzu akşam 6-8 arası bir saatte uyur. dün baktım 6 da uyku gibi bir belirtisi yok boşverdim. baba gelince verdim ona al oyna dedim :) uykusu gelince de uyut dedim ben yemek yapıcam dedim :) nası ya nası uyutacamki dedi . bul işte bişi dedim :)) oynadı oynadı sonra benim kuzu mızmızlanmaya başladı uykusu geldi artık :)) ben şey demiştim eğer istersen yemeği kolayladıktan sonra gelir uyuturum:) safım beklemiş beni e niye uyutmadın dedim sen gelecektin ya dedi . benim daha işim var uyut dedim :)) öyle yapıyor olmuyor böyle yapıyor olmuyor bir de soruyor oğlana seni nasıl uyutmamı istersin diye :)) beceremedi hatta bir ara ağlama moduna bile girdi çocuk :) sonra geldi canım ben devam ederim sen al uyut dedi :)) hahaaaaaa bıraktım herifi ocağın başına (düdüklüyü bekleme görevi verdim) geçtim uyutmaya 10 dk sürmedi :))) bu arada bir de pilav yapma görevi vermiştim aaaaaaaaaaaaa tüp bitiverdi pazar akşamı (( adam kurtuldu pilav yapmaktan daaa yemek te allahtan pişti yoksa pazar pazar aç kalacaktık :))
kızlar ben u kg olayına çok taktım özellikle işe başlayınca ya hiç bir kıyafetim olmuyor allah dan geçen sene kış hamileydim kazaklar boldu içlerine sığıyorum 2-3 tane pantolon aldım ama. şimdi Leslie diye bi yer var oraya yazdım kg veriliyormuş duydunuz mu hiç ben gibi fazlalığı olan var mıı
ay işte benim dediğimden canım bi de babyhope de var deseni şekli aynısı ama daha ucuz farkı ne acaba ben de ikisinden birini alcam eline ulaşınca nasıl olduğunnu yazar mısın canım
günaydın kızlar çok mutsuzum 15 temmuzda kızım dünyaya geldi..geçen hafta eşimin face ini actım biri mesaj atmış eski sevgilisi kızın çok tatlı dio.. töbe tövbe sana düştü sanki kendimi tutamayıp verdim kıza lafı saydırdım.. sonra kendi hesabımdan konuştum kızla eşimin anlattıkları tersti ama araştırdım evde cd de resimler buldum kahroldum sabaha kadar agladım ..hasta ettim kendimi resmen...ağır geldi gördüklerim eşimden tiksiniyrorum.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum..nefret ediyrm eşimden ve bana sölediği yalanlardan...bu olay ilk patlak verdiğinde sakın onunla muhattap olma iftira atar demişti ama onu dinlemedim merak mı bu bilmiyrm öğrenmem gerekiyormuş belki de ama çok kıskandım çok üzüldüm hastalandım sütüm kesildi...ne yapmalıyım ben bana akıl verin
ben 46ydım hamile kalmadan önce.69la doğuma girdim.şu an 52yim.ama ben de kilomdan memnun değilim.eskiden de çok zayıftım ama şimdi de fazla buluyorum kendimi.hafif de göbek çıktı.ben ilk doğumda hiç böyle olmamıştım ya 2.daha zor oluyor.gerçi herkes bana şimdi iyi oldun sakın verme diyor.ama benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor.
günaydın herkese okuldayım ve gerçekten sinirliyim.dün okula bir geldim.demiştim ya sınıfı lağım bastı diye.müdür ısrarla temizlendi diyor.burası mikrop üretir dediysem de anlatamadım.artık velileri çağırdım.heryeri tekrar domestosla iyice bir temizlettim.yine içime sinmedi ama mecbur kaldım ya.
sandalyenin resmini buraya koyarsan sevinirim cnm bizim için de bi fikir olur?Bizim mama sandalyemiz geldiiiiii :) İnternette yazan özelliklerin hepsi var, bir tek ayak kısmı hareket etmiyor. Genel olarak güzzel ve küçük çok yer kaplamıyor. Kızımda çok sevdi, 5. ayımız bitiyor ve en dik pozisyonda bile çok rahat oturuyor. İçersinde pedi var yumuşak oturacağı yerde o da çok hoşuma gitti benim, rengide güzel mavisini almıştım ben, unisex bir renk, genel olarak güzel yani..Fotoğraf istersen gönderebilirim.
herkese günaydınnn inşallah mutlu huzurlu birgün olur hepimiz için:)
dün eşim de ben de çok yorgunduk gece uyuma hayalleriyle tam yatarken oğlan uyandı burnu tıkanmışş!!!
neyse burnuna sütümden damlattık temizledik felan sonra emzirdim uyuttuk..
gece boyu saat başı uyanmak suretiyle uykumuzun içine etti
gece bi ara altını değiştirirken her tarafa işedi bi de.. uzun zamandır altı açıkken yapmıyordu artık bu konuyu aştığımızı düşünüyordum ama öyle değilmiş
çarşafı oğlanın üstünü başını değiştir derken sabahı ettik zaten
bizden haberler böyle
akşama okuldan gelecekler, yarın öğlene de misafirim var, yarın akşam da kayınvalidem geliyor şükür.. biraz dinlenebilirim inş..
ne resmi buldun cd de yani eski resimler mi yoksa sen evlendikten sonra çekilmiş resimler mi ?
canım bi sakin ol bence bak sütüm kesildi diyosun heba etme kendini, eşinle otur güzelce konuş.. bence o kadına inanmaktansa eşine inanman daha mantıklı gerçekten iftira atıyor olabilir..
yok eski resimler ama ben bu boyutta olduğunu bilmiyordum eşim bana yalan söylemiş...onu çoksevmiş benden bile cok buna dayanamıyorum eşimle konşamıyoruz biz ortam geriliyor korkuyorum onun o halinden
herkese günaydınnn inşallah mutlu huzurlu birgün olur hepimiz için:)
dün eşim de ben de çok yorgunduk gece uyuma hayalleriyle tam yatarken oğlan uyandı burnu tıkanmışş!!!
neyse burnuna sütümden damlattık temizledik felan sonra emzirdim uyuttuk..
gece boyu saat başı uyanmak suretiyle uykumuzun içine etti
gece bi ara altını değiştirirken her tarafa işedi bi de.. uzun zamandır altı açıkken yapmıyordu artık bu konuyu aştığımızı düşünüyordum ama öyle değilmiş
çarşafı oğlanın üstünü başını değiştir derken sabahı ettik zaten
bizden haberler böyle
akşama okuldan gelecekler, yarın öğlene de misafirim var, yarın akşam da kayınvalidem geliyor şükür.. biraz dinlenebilirim inş..
günaydın kızlar çok mutsuzum 15 temmuzda kızım dünyaya geldi..geçen hafta eşimin face ini actım biri mesaj atmış eski sevgilisi kızın çok tatlı dio.. töbe tövbe sana düştü sanki kendimi tutamayıp verdim kıza lafı saydırdım.. sonra kendi hesabımdan konuştum kızla eşimin anlattıkları tersti ama araştırdım evde cd de resimler buldum kahroldum sabaha kadar agladım ..hasta ettim kendimi resmen...ağır geldi gördüklerim eşimden tiksiniyrorum.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum..nefret ediyrm eşimden ve bana sölediği yalanlardan...bu olay ilk patlak verdiğinde sakın onunla muhattap olma iftira atar demişti ama onu dinlemedim merak mı bu bilmiyrm öğrenmem gerekiyormuş belki de ama çok kıskandım çok üzüldüm hastalandım sütüm kesildi...ne yapmalıyım ben bana akıl verin
kızlar merhaba herkese benim oğlum 5.5 aylık oldu maşalah :) mama ile besleniyor 3 saat 120 cc bir kerede 150 cc veriliyo fakat doymuyo hep ağlıyo ne yapmalıyım 6 ayda kontrolü var 2 haftam var doymayan bebek varmı ya ben çalıştığım için iyice aklım kalıyo
canım ben de öyle anlamıştım baştan ama arkadaş şunu demek istedi galiba.face teki gruba sahte hesaplar da üye olabiliyormuş.gerçek ismiyle kaydolmayan adiyefle paradoks var onları biliyoruz zaten onların dışındakilerden şüpheli olanları silcez yazmış.
ben de eşime çocuğa mı bakarsın işimi yaparsın diyorum.o da işi tercih ediyor.hafta sonu ben oturdum çocuğa baktım o da mutfağı topladı yemekleri hazırladı.ona çocuklarla içerde olmak daha zor geliyor
Keyfimbilir bana da büyükler hep burnu tıkanınca sütünden damlat geçer diyorlardı, internette bir yerde okudum, o süt bebeğin ciğerlerine kaçarsa zatürre yapma ihtimali oluyormuş. Ondan sonra büyüklerin dediklerini önce araştırıp sonra uygulama kararı aldım, serum fizyolojik kullanıyorum ben burnunu açmak için sürekli.
yok eski resimler ama ben bu boyutta olduğunu bilmiyordum eşim bana yalan söylemiş...onu çoksevmiş benden bile cok buna dayanamıyorum eşimle konşamıyoruz biz ortam geriliyor korkuyorum onun o halinden
canım sen tamamen yanlış anlamışsın paradoks ve adiyeff nickleriyle kayıt oldular ve onları tanıyoruz ama sahte isimlerle kayıt olanlar varmış amaç onları silmek denildi bazılarının profilinde ne fotoğraf var ne bilgi eğer buradan birileriyse tabi ki silinmezler ama sahte hesapsa silineceklerya suçlama amaçlı değil demek istediğim ama adiyef ve paradoksu silelim diye konuşma geçmiş sanırım. sonrada siz değil demek istediğimiz denilmiş. ilk başta onları silmek amaçlı yazılmış bi yazı sonuçta. neden böyle bir izlenim oldu ki. adiyef pek paylaşımda bulunmuyor ama paradoks baya paylaşımda bulunuyor sahte hesep yada erkek olduğunu düşünmüyorum ben. ya birde biz kader ortağı gibi olduk burada hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri yazıyoruz güzel arkadaşlıklar güzel bilgilendirmeler oldu sonuçta belki isim vermek kendini yüzünü göstermek istemeden oradan yazışmak istiyor olabilirler. kötü niyetli birileri olduğunu düşünmüyorum ben o grupta.
27.06.2013 canım
bence yedirme canım ya mutlaka vardır katkı maddesi ara ara bir iklikaşık ver alışır yeni başlıyoruz ek gıodaya zamanla olacak zaten hemen yemz benim oğlumda devam sütü almadı ilk şimdi günde 30 cc alıyor ben işteyken.
aynen öyle Sedacım teşekkür ederiz hemen iletirim selamınıyoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım?
maya olarak kullandığın yoğurt tatlı olursa yaptığın yoğurt da tatlı olur maya yoğurdunu değiştir istersen yoğurt ekşi geldiği için yemiyodur belki tatlı yap yoğurdunu, veya yoğurdun içine meyve karıştır bir süre, sonra içindeki meyve miktarını zamanla azaltarak tamamen kaldır öyle öyle alıştırmayı dene.. yoğurt önemli çünkü inşallah yer öyle ya da böyle bi şekilde yiyecek zamanla
ya ben o gruptakilerin biçoğunu tanıyorum paylaşımda bulunsun bulunmasın kimseyi silmezler canım sen yanlış anlamışsındır, eğer sahte hesap yakaladılarsa ondan silelim demişlerdir..
ve de hepsini çok özledim selamlarımı iletin
1 kişi silindi canım çünkü bayan olduğuna dair bir kanıtı yoktu ayrıca ortaya çıkınca sorulan sorulara da cevap veremediallah allah ya o zaman üye etmeden önce kimlik fotokopisi istesinler FACE için ! kızdım valla. neden silmek istiyorlarki ayrıca erkek olacağını hiç zannetmiyorum ne diye uğraşsınlar bizim bebek dertlerimizle ... ayıp etmişler bence...