ay bi de 3 ay önce biz eşimin memleketine izne gittik...gittim eşimle kayınvalidem bana sürpriz yaptı...kızıma mevlüt yapacakmış kayınvalide yemeği söylemiş.gününü almış bana sürprizzaten genelde onların bizi de ilgilendiren yapılacak işleri en son ben duyarım ve hep evet demek zorunda kaldım bu güne kadar...ama bu sefer çok sinirlendim...saygısızlık etmeden kayınvalideyle konuştum..niye herşeyden en son ben haberdar oluyorum...kızımın mevlüdünü de mi en son öğrenen ben olacaktım...benim de kendime göre alınacak kıyafetim bebeğimin kıyafeti varmıştır belki diye.neymiş sürprizmiş....ben bebeğin annesi herşeyden bihaber..mevlüt parası da bizden çıktı bu arada..sözde o yapcaktı...o yönden gerçekten sürpriz oldu
ay kızlar eşime sürpriz yapacaktım ya bugün o gs li terlikleri aldım çaktırmadan sakladım evde
sonra eşim akşam maça gitti ben de hemen ağlayan pastanın kekini yaptım bi de yarınki öğlen menüsü için kıymalı börek yapacaktım onun içini hazırladım dolaba koydum
tabi mutfak kek ve kıyma koktu eşim anlamasın diye camı açtım 10dk felan havalandırdım kekle içi de sakladım
sonra oğluşun ağzından bi tane mektup yazdım..çok güzel oldu yaaa
ayy valla çok heycanlandım çok şaşırcak eşim
bakalım nası olcak yarın yazarım size
erkeğin savruk olması, olgun olmayışı zor gerçekten... arkadaşlarımdan biliyorum...
benim eşim de ailesi ile ben arasında iyi bir denge kurmayı bilir en çok da benden yana..
daha bugün dedim ona hayatımdaki en büyük şans sen oldun diye...
Allah var ailesi de anlayışlı, geniş insanlar, iyi ve yardımseverler.. anne baba bile diyemiyorum ama sorun olmadı şükür...
isteklerimiz, hobiler için çok para harcayabiliyor ama savruk da değil planlı gider, iktisat okumuş faturaları ödemeleri ben bilmem..
ayy son olaya çok güldüm canım ama sinirden güldüm vallahi.. mevlüt diye sürpriz yaptı parasını da sizden mi aldı pes yaa...
herkes ne dertli kayınvalideden.. benim de en çok korktuğum bekarken evleneceğim kişnin ailesine bağımlı olmasıydı.. eşimle ilk tanıştık ben bunu sordum annene çok bağımlı mısın ne sıklıkla ararsınız birbirinizi, evde annenin dediği mi olur babanın dediği mi senin dediğin mi, kararlarına karışır mı vs çok detaylı konuştuk herşeyi, ve ben eşimden söz aldım evlenince bunlar değişmeyecek dürüst olacaksın dedim şimdi ne konuştuysan sonra da o.. rabbime şükürler olsun öyle de oldu.. çok şükür eşim bana hiç yamuk yapmadı hiçbir konuda.. ve ailesiyle de haftada bir felan konuşur, hatta kendi ailesinden çok bnm ailemle görüşüyoruz yani çok şükürr inşallah böyle devam eder...
para konusu da eşimin ailesinin durumu iyi zaten mal varlıkları iyi derecede yani, ama ben kendi maaşımdan kendi aileme gönderiyorum ona da karışmaz hiç.. anneme kontör yolluyordum her ay, ücretsiz izne çıkınca eşim kontörü ben yollarım her ay dedi sağolsun ne kadar şükretsem az gerçekten çok şükür rabbime onun gibi vicdanlı bir insanı nasip etti bana
ay kızlar eşime sürpriz yapacaktım ya bugün o gs li terlikleri aldım çaktırmadan sakladım evde
sonra eşim akşam maça gitti ben de hemen ağlayan pastanın kekini yaptım bi de yarınki öğlen menüsü için kıymalı börek yapacaktım onun içini hazırladım dolaba koydum
tabi mutfak kek ve kıyma koktu eşim anlamasın diye camı açtım 10dk felan havalandırdım kekle içi de sakladım
yok canım ona göre maddi sıkıntıdalar ama ona göre değilse yok öyle bişry gayette iyi durumlarıNiye oyle neden uzuluyor yani annesinin hastaligi yada bir problemimi var yoksa baska birsey mi
benim kv kızı yok hep diyor keşke bi kzım olsa ama oğlum var diye de övünüyo. erkek evlat dosta düşmana karşı diyor bende dedim ki oğlun sana ne yaparsa bende aileme yapabilirim o yüzden erkek doksta düşmana karşı diye bişey yok şükür oda çalışıyor bende dediminşallah canım
ya bu kv lerin hiç kızları yokmu ben yapmıyorum sizde yapamazsınız ya kusura bakma canım böle insanlara tahammul edemiyorum anneme her zman diyorum ıkı tane gelininiz olacak her zaman ilgilenin arayıp sorun kızınız gibi görun bak bana nasıl davranıyorlar kinleniyorum eşimin memleketine gitmiyoruz o yuzden evlatlarınızı yanınızda toparlayın
benimde kaynım var umurunda değil aynı şehirdeler 15 günde bir konuşur görüşür ne dert olsa eşimi bulur ta 1000 km den bize ulaşırlarişte bu düşünceler beni uyuz ediyor. benim eşim de kendi ailesini çok önemsiyor benim bir tek babacığım var o da ankarada ve yalnız.şükür kendisine çok iyi bakıyor ama uzakta ve ben ha deyince gidemiyorum. biz kilisteyiz eşimin ailesi hatayda. afedersiniz ota boka gideriz ailesinin yanına. annem de annem. annesinin yanında kalan ona bakan evlenmemiş bir görümcem var ne sorun olsa hemen eşimi arar ona anlatır şikayet eder ve eşimin işleri yapmasını ister. iki kaynım var biri hatayda biri izmirde. ama hep benim eşim koşturur işlere... artık kendisinin de bir ailesi olduğunu ne zaman öğrenecek eşim bilemiyorum...
ben aldım http://www.e-bebek.com/fisher-price-turkce-konusan-masalci-tirtil_FPR-84634 bayılıyoır bunakızlar bebişlerinize hiç kitap aldınız mı ?? önerileriniz var mı ??
bende de aynı babam yaptı her şeyi kızna vs ama onlar düğünü yapması gerekirken biz yaptık hatta düşün araba süslenmiş 100 tl düğün sabahı eşim gidip verdi onu bile vermemişlervalla kızlar ev mev neymıs dıyorum koca eşimin memlketteki düğünü altın akça... vs hatta daha ilginci benım memlekette yapılacak düğüne gelenlerin benzin parasını bile vermişiz eşimle sonradan haberimiz oldu kp bizim paramızla hava atmıs
benım babamda memleketımde düğünüm kınam altınım herseyimi yaptı ben yeni işe baslamıstım hıc yardımcı olamadım Allah razı olsun ondan
yok canım ona göre maddi sıkıntıdalar ama ona göre değilse yok öyle bişry gayette iyi durumları
benim kv kızı yok hep diyor keşke bi kzım olsa ama oğlum var diye de övünüyo. erkek evlat dosta düşmana karşı diyor bende dedim ki oğlun sana ne yaparsa bende aileme yapabilirim o yüzden erkek doksta düşmana karşı diye bişey yok şükür oda çalışıyor bende dedim
benimde kaynım var umurunda değil aynı şehirdeler 15 günde bir konuşur görüşür ne dert olsa eşimi bulur ta 1000 km den bize ulaşırlar
ben aldım Fisher Price Türkçe Konuşan Masalcı Tırtıl - ebebek.com bayılıyoır buna
bende de aynı babam yaptı her şeyi kızna vs ama onlar düğünü yapması gerekirken biz yaptık hatta düşün araba süslenmiş 100 tl düğün sabahı eşim gidip verdi onu bile vermemişler
Ilahi yani esinde buyutmus hem mevlut yapicaksin bisey alamasada bir isin ucundan tutsa fayda faydadir sen anneni dusunuyon bende yavrumu dusunuyorum deseydin herzaman boyle kalmiyacak bu sipalar ozleyecez bu gunleri heveslenip hersey yapmak istiyor insan
demem mi kıyamet kopardım dedi tamam seneye yapalım o zaman dalga mı geçiyorsun sen dedim bende. gittim annemlere eve bişeyler aldım oğluma aldım vs 1000 tl geçtim karttan ona inat onun ailesine de hiç bişey almadım :)
ya ben bu burun tıkanıklığını çözemedim hala hep tıkanıyor geceleri..
her defasında da sümük çıkıyor
o küçücük burunun neresinden çıkıyor o kadar sümük alnında felan mı depoluyor anlamadım
ayy son olaya çok güldüm canım ama sinirden güldüm vallahi.. mevlüt diye sürpriz yaptı parasını da sizden mi aldı pes yaa...
herkes ne dertli kayınvalideden.. benim de en çok korktuğum bekarken evleneceğim kişnin ailesine bağımlı olmasıydı.. eşimle ilk tanıştık ben bunu sordum annene çok bağımlı mısın ne sıklıkla ararsınız birbirinizi, evde annenin dediği mi olur babanın dediği mi senin dediğin mi, kararlarına karışır mı vs çok detaylı konuştuk herşeyi, ve ben eşimden söz aldım evlenince bunlar değişmeyecek dürüst olacaksın dedim şimdi ne konuştuysan sonra da o.. rabbime şükürler olsun öyle de oldu.. çok şükür eşim bana hiç yamuk yapmadı hiçbir konuda.. ve ailesiyle de haftada bir felan konuşur, hatta kendi ailesinden çok bnm ailemle görüşüyoruz yani çok şükürr inşallah böyle devam eder...
para konusu da eşimin ailesinin durumu iyi zaten mal varlıkları iyi derecede yani, ama ben kendi maaşımdan kendi aileme gönderiyorum ona da karışmaz hiç.. anneme kontör yolluyordum her ay, ücretsiz izne çıkınca eşim kontörü ben yollarım her ay dedi sağolsun ne kadar şükretsem az gerçekten çok şükür rabbime onun gibi vicdanlı bir insanı nasip etti bana
gerçekten iyi bir eşin varmış.çoğu kişinin eşi sorun çıkarır para gönderilmesine falan.allah bozmasın mutluluğunuzu.benim de eşimin ailesinden yana bir sorunum yok.iyidirler ban karşı.bir sorun olsa hep benim tarafımda olurlar.eşimle de yok allaha şükür de mesela benim eşim de çok savruktur.bizim de en büyük sorunlarımızdan biri.hiç düşünmez istediği herşeyi alır.bana karşı da öyle.hep ben düşünürüm hesabı kitabı.bana kızar.çocuklara da öyle.kızımıza gerekli gereksiz ne varsa doldurdu mesela.biz 3 kere bebek arabası almıştık.ilk aldığımız çok kaliteli birşey değildi,bebeğnmemiş bir daha almış.sonra o zaman karamandaydık arabada taşımak zor oluyor konyada da olsun diye yeniden almış.hepsi de benden habersiz.ben kızarım ya.bzim böyle gerekli gereksiz bir sürü şeyimiz vardı yok salıncak anakucağı bilmem ne oyuncaklar saçma sapan.kızımın saçma sapan sebeplerle alınmış 3 bisikleti var ya.gerçekten sinirlerim bozuldu.eşim iyidir hoştur ama 7 yıllık evliyiz ben bunu değiştiremedim.
kızlar bu cuma günü eşimin doğum günü
nası bi sürpriz yapabilirim acaba:44:
Ben almadım canım ama ablam daha doğmadan almıştıkızlar bebişlerinize hiç kitap aldınız mı ?? önerileriniz var mı ??
hakikaten sürpriz olmuşay bi de 3 ay önce biz eşimin memleketine izne gittik...gittim eşimle kayınvalidem bana sürpriz yaptı...kızıma mevlüt yapacakmış kayınvalide yemeği söylemiş.gününü almış bana sürprizzaten genelde onların bizi de ilgilendiren yapılacak işleri en son ben duyarım ve hep evet demek zorunda kaldım bu güne kadar...ama bu sefer çok sinirlendim...saygısızlık etmeden kayınvalideyle konuştum..niye herşeyden en son ben haberdar oluyorum...kızımın mevlüdünü de mi en son öğrenen ben olacaktım...benim de kendime göre alınacak kıyafetim bebeğimin kıyafeti varmıştır belki diye.neymiş sürprizmiş....ben bebeğin annesi herşeyden bihaber..mevlüt parası da bizden çıktı bu arada..sözde o yapcaktı...o yönden gerçekten sürpriz oldu
oo düğünü çaktırmadan size yüklemişler yanivalla kızlar ev mev neymıs dıyorum koca eşimin memlketteki düğünü altın akça... vs hatta daha ilginci benım memlekette yapılacak düğüne gelenlerin benzin parasını bile vermişiz eşimle sonradan haberimiz oldu kp bizim paramızla hava atmıs
benım babamda memleketımde düğünüm kınam altınım herseyimi yaptı ben yeni işe baslamıstım hıc yardımcı olamadım Allah razı olsun ondan
maşallah size
ağlayan pastaya bayılırımay kızlar eşime sürpriz yapacaktım ya bugün o gs li terlikleri aldım çaktırmadan sakladım evde
şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?