2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
:) aklımda öyle kalmış... üniversite ve sonrasında bikaç yıl Ankada`daydım.... yeri bende başkadır... özledim çok...kısmet bu yaz gidicem inşallah: )

aahh ben de çok özledim ankaramı.. görev icabı afyondayım 4 yıldır inşallah yaza ben de ankaradayım:)

şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa

inşallah dua edelim canım

anneyle biraz yüzgöz olunuyor o yüzden babayı tercih eder gibi görünüyorlar ama anneden vazgeçemiyorlar, yani benim tespitim bu, değişebilir tabi...

ay inşallahh :)) eşim bugün nöbetçi normalde öğlen gelmeyecekti ama süt getirmiş öğrencimiz (dün tatil diye alamadık) onu getirmek için geldi 2 dakika da oğluşu görmek için içeri girdi. babayı görünce çocuğun yüzü gözü parladı resmen :))) ayyyy çok kıskandım yaaaaa

evet canım daha önemli de dün bütün gün evdeydi okul tatil diye. kahvaltıyı yine ben hazırladım tamam hadi o benimki kadar güzel hazırlayamıyor :)) öğlen yemeğini sadece ısıtacak. bekledim özellikle ne zaman aklına gelecek diye taaa 4 te aklına geldi de ısıttı ona kalsa aç kalırız valla :))

biz de gittik ortopediyue bi şey çıkmadı inşalah sizde de çıkmaz

inşallah canım

hevesimiz kursakta kaldı sırf annesi üzülmesin herşey annesi için yani o üzülmesin diye 3 yıldır neler çekiyoruz

ya bu kv lerin hiç kızları yokmu ben yapmıyorum sizde yapamazsınız ya kusura bakma canım böle insanlara tahammul edemiyorum anneme her zman diyorum ıkı tane gelininiz olacak her zaman ilgilenin arayıp sorun kızınız gibi görun bak bana nasıl davranıyorlar kinleniyorum eşimin memleketine gitmiyoruz o yuzden evlatlarınızı yanınızda toparlayın

hevesimiz kursakta kaldı sırf annesi üzülmesin herşey annesi için yani o üzülmesin diye 3 yıldır neler çekiyoruz

işte bu düşünceler beni uyuz ediyor. benim eşim de kendi ailesini çok önemsiyor benim bir tek babacığım var o da ankarada ve yalnız.şükür kendisine çok iyi bakıyor ama uzakta ve ben ha deyince gidemiyorum. biz kilisteyiz eşimin ailesi hatayda. afedersiniz ota boka gideriz ailesinin yanına. annem de annem. annesinin yanında kalan ona bakan evlenmemiş bir görümcem var ne sorun olsa hemen eşimi arar ona anlatır şikayet eder ve eşimin işleri yapmasını ister. iki kaynım var biri hatayda biri izmirde. ama hep benim eşim koşturur işlere... artık kendisinin de bir ailesi olduğunu ne zaman öğrenecek eşim bilemiyorum...

benim eşim de annesiyle günde 3-4 kez konuşurlar...o aramasa annesi arar sorar niye aramadın diye...konuşacak ne buluyolar diyoum ya ama genelde kaynvalide kendi konuşur karşıdaki dinler..ilk zamanlar bende çok sinir oluyodum habire konuşmalara ama artık alıştım galiba...5 yıldır böyle:44:

ay bi de 3 ay önce biz eşimin memleketine izne gittik...gittim eşimle kayınvalidem bana sürpriz yaptı...kızıma mevlüt yapacakmış kayınvalide yemeği söylemiş.gününü almış bana sürpriz zaten genelde onların bizi de ilgilendiren yapılacak işleri en son ben duyarım ve hep evet demek zorunda kaldım bu güne kadar...ama bu sefer çok sinirlendim...saygısızlık etmeden kayınvalideyle konuştum..niye herşeyden en son ben haberdar oluyorum...kızımın mevlüdünü de mi en son öğrenen ben olacaktım...benim de kendime göre alınacak kıyafetim bebeğimin kıyafeti varmıştır belki diye.neymiş sürprizmiş....ben bebeğin annesi herşeyden bihaber..mevlüt parası da bizden çıktı bu arada..sözde o yapcaktı...o yönden gerçekten sürpriz oldu

para meselesi bizde de aynı çoğunlukla. ben bundan rahatsız oluyorum. görümcemin kredi borcunu ödemekten kendi kredi kartımı ödeyemedik bir ara. çok bozuluyorum bizden kısılıp onlara bonkör davranılmasından. şimdi de kaynanamın evini yenileme hayali var eşimin. köyde bir ev onu yeniden yaptıracakmış hangi paraya güveniyorsa. ben çalışmıyorum bu sene. bir de ortak olacakmış 7 kardeşler ve masraf bizden çıkacak. allah aşkına enayimiyiz biz? herkes kullansın etsin masrafa gelince biz ödeyelim.ki evlenmemiş görümcem kaynanamla daimi kalacak o evde. bizim bir odamız olacak ki o odayı da her zaman kullanılmış ve düzensiz dağınık görmek istemiyorum.(hep öyle oldu çünkü ) oğlumuz köyde zaman geçirsin istiyormuş. ben de kendine ait bir ev yap o zaman olur diyorum ama dinleyen kim... nasıl bir aile bağıysa... eş ikinci planda mı olmalı hep ??

benim kayınvalidem nerdeyse yeniledi evi 5 yılda..aynen bekar görümcem var yanında...sadece 2 kişi..herşeyin en iyisini en pahalısını yaptırıyo bi de...elinde ne varsa eve yatırdı yetmediği yerde bizimkileri bitirdik...bende ücretsiz izindeyim memleketlerine giderken kenarda biraz vardı paramız ben çalışmasam da yetecekti rahat rahat3-5 ay...ama biz naptık gene onlara.onların saçma işlerine verdik geldik...bi de 5 bin kredi kartı borcu yaptık...sinir olmamak elde değil..

valla kızlar benimde bi kv var nişanlıyken annem sormustu oğullarını arar mısın konusurmusun demiişti oda ben niye arayacam onlar beni arayacak derdi hakikatende hiiiç aramaz biz ararsak konusuruz torun oldu gene aynı ama eşim bozulmaya başladı iyice baba olunca hassaslastımı ne aramıyo ailesini ,ben üzülüyorum böle olmasına aslında annesi babası var ama paylaşımları yok

valla kızlar ev mev neymıs dıyorum koca eşimin memlketteki düğünü altın akça... vs hatta daha ilginci benım memlekette yapılacak düğüne gelenlerin benzin parasını bile vermişiz eşimle sonradan haberimiz oldu kp bizim paramızla hava atmıs
benım babamda memleketımde düğünüm kınam altınım herseyimi yaptı ben yeni işe baslamıstım hıc yardımcı olamadım Allah razı olsun ondan

ben doğdum da 5 aylık bile oldum yaa

maşşallahh bebeğime

Son düzenleme:
şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa
canım allah yardımcınız olsun dua ederiz tabi.inşallah yoktur birşey.
sinir oluyorum böyle şeylere ya.annesi üzülmesin ama sen üzül öyle mi.

çok haklısınız ya sinir olmakta.maddi durum çok çok iyiyse neyse de onun dışında siz bir şeylerden kısarken onlara vermek niye.ben böyle durumlarda en çok da aileye kızıyorum.insan oğluna söyler ya da en azından yardım etse de kabul etmez.
ben doğdum da 5 aylık bile oldum yaa

Eki Görüntüle 893653

maşşallahh bebeğime
maşallah fıstığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…