Kizlar besinci ay kontrolumuz vardi bugun kizim 8 kg olmus boyumuz 63 cm biraz boysusuz ama olsun kizimin sagligi yerinde sukur bu arada 6 ay kinasi yapmayi dusunuyomusunuz ben cok kararsizim yapip yapmamakta
benimki de 5. ay 61 boy 7 kilo
hiç duymadım manisalıyımı mı demiştin.sanırım oranın adeti
Götürülür diye biliyorum canım bence Paşabahçe de çok güzel mama takımları var onlardan alabilirsineşimin işyerindeki arkadaşının oğlu var
bizim oğluştan 3 hafta büyük,
cmt. diş buğdayı yapacaklar,
daha önce hiç diş buğdayına gitmedimhediye götürülür mü?:44:
ben ufak bir şeyler almak istiyorum,
aklımda bir şeyler var ama sizin öneriniz var mı?:44:
yoğurt veryorum ben arada tuzsuz salçasız yemek yaparsam bir kaşık tattırıyorum yalıyor yani. ama elma verirken haşladım ekşi oldu sevmedi elmayı püre yaparak veriyorum. havuç haşlıyorum onu hero baby ile karıştırıp veriyotum ama benim oğlum karışım sevmiyor hep tek yemek istiyor.
canım meyve suları yerine püre verin diyorlar daha sağlıklı oluyormuş birde pirinç unu vermeyin tam buğday unu ile koyuluk verin daha sağlıklı diye okumuştum nette. mesela ben emzirip işe geliyorum annem ben gittikten bir kaç saat sonra meyve yada yoğurt veriyormuş sonra 11 gibi eve gidiyorum emiyor ben birde iş başı yapıyorum 2 gibi annem ıhlamur su vs veriyor zaten 3 te yine emiyor. yani onlar ara öğün gibi bizdde
ben çok beğendim valla gayette olur hatta model aldım ördüreceğim anneme oğlum giysin :)
bu erkkeleri döveceksin arkadaş :) ya ben de doğudayım netten alıyorum yada annem örüyor.
ben ikea dan almayı düşündüm eşim çok dandik sanki bu ya dedi ama ben çok beğendim uygunda fiyaı bakalım eşimi ikna edersem alırım kemeri vs yok olmaz diyor eşim. tepsili mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye
bizde gider casnım götür bence. ama kıyafet götürme zihin geliştirici oyuncak vs olabilir emeklemeye başlayacak nasılsa diye benim bi arkadaşım dizlik almış geçen gün gelirken çok hoşuma gitti öyle olabilir. Baby Jem Emekleme Dizliği Mavi - ebebek.com
bizimde hep sıvı canım annne sütü alıyor ya ama için rahat etsin götür bi. bizimde çok afedersin sıvı ve sümüksüydü götürdüm bende tahlül yaptılar amip var dedi doktor ilaç kullnadık bir dahada götürmedim ama hala sümüksü yapıda. doğuda sıkıntı sular ya içilebilir raoru yok içirmesem de yıkarken felan kaçıyor ağzına artık kaynatıp soğutup suyu öyle yıkıyorum çocuğu
aynısını bende düşünüyorumevet yaaaa bebişimin beni inek olarak gördüğünü düşünmeye başladım((
Bende hiç duymadım kınayıAaa sizde yokmu bizde altinci ayda alti ay kinasi yakarlar bebege arkadaslarini toplarsin kucuk bindalli giydirirsin ay biryandan anlatirken ozeniyorum yapiyim bari
şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa
şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa
inşallah kızlar doğdu doğalı doktorlar burnumdan getirdi valla bi kalça çıkıklığına bile 3 doktor var dedi ama bi çıkmadı
oğlum yengeç yengeçler anneci olur diyor ama bilmiyorum. umarım öyle olur bana bağlı olsun ama bağımlı değil benim eşim annne aşığı bağımlı resmen günde 10 kez yarım satten fazla konuşuyor neredeyse deli oluyorum. uyanıyor anne günaydın yatıyor annne iyi geceler boğasım geliyor. benim oğlum öyle olmasın ama. en korktuğum babasına düşkün olması değil babannesi ve dedesine düşkün olması o zaman oğlumu döverim kesin :) şaka bi yana inşallah babnnesi ve dedesine düşkün olmaz ya benim de korkum bu
Aaa sizde yokmu bizde altinci ayda alti ay kinasi yakarlar bebege arkadaslarini toplarsin kucuk bindalli giydirirsin ay biryandan anlatirken ozeniyorum yapiyim bari
inşallah kızlar doğdu doğalı doktorlar burnumdan getirdi valla bi kalça çıkıklığına bile 3 doktor var dedi ama bi şey çıkmadı
cok ilginçmiş eşin canım ben çok sinir olurdum inşallah düzelir bebekle cocukla kım daha cok ilgilenirse ona düşkün olur ayrıca annenin gönlünü yapmakta önemli kırılırsam gitmem arada sırada bayramdan bayrama cocuğumuda göndermem
ilk defa duydum kız cocukların mı yapılıyo
geçmiş olsun canım Allahım şifa versinmaşallah nısaya ne güzel kılo almıs
bu kalca cıkıklıgıda bı acayıp bişi bizi herseyimiz normaldı 2-3 haftadır bacakta pili asimetsiri felan var olabılır dediler ama ortapediyle görğşcz artık
cok ilginçmiş eşin canım ben çok sinir olurdum inşallah düzelir bebekle cocukla kım daha cok ilgilenirse ona düşkün olur ayrıca annenin gönlünü yapmakta önemli kırılırsam gitmem arada sırada bayramdan bayrama cocuğumuda göndermem
ilk defa duydum kız cocukların mı yapılıyo
geçmiş olsun canım Allahım şifa versinmaşallah nısaya ne güzel kılo almıs
bu kalca cıkıklıgıda bı acayıp bişi bizi herseyimiz normaldı 2-3 haftadır bacakta pili asimetsiri felan var olabılır dediler ama ortapediyle görğşcz artık
Herkese merhabalar 4. ay aşımızı olduğumuzdan beri bebeğim her bezine mutlaka kaka yapıyor bu isal olduğunu mu gösteriyor? sadece anne sütü ile besleniyor zaten kakası sıvı anlayamıyorum ayrıca rota virüsünün I. dozunu yaptık pufff dertler bitmiyor.
kızlaaaar benim oğlan bugün sırt üstünden yüz üstüne dönüp duruyor :))) hatta ilk düşüşünü yaşadık bile :)) halının 10 cm yüksekliğinde minderin üzerine bırakmıştım oyun halısını, dönüp duruyordu:) kenarına denk geldi ilkinde kurtardım da ikincisinde kurtaramadım yuvarlandı sırt üstü halıya devrildi :) kafadan küt diye ses geldi başladı ağlamaya :)) aldım kucağıma birer gözyaşı her bir gözde :)) omzumda susmadı yüzümü gösterdim sustu:) gösterdim düşmesine neden olan oyuncağı "bak birtanem sen bununla oynarken düştün kendini koruyamadığın için de canın acıdı" dedim :) dinledi azıcık mırıldayarak sonra yöneldi tekrar oyun halısına :)) yine dönüp duruyor yüzüstü :)) kolu altında kalıyor çıkartmak için çok uğraşıyor kızıp duruyor :))) bugün yorgunluktan pili erken biter benim oğlanın :)))
kızıma sabah butikbebeden bere,ev botu ve tulum aldım...bereler güzel almayı düşünenler varsa baksınlar isterlerse...
günaydın güzel annelerrr :) oğluşumu 1 saat önce uyutmaya çalıştım memede uyudu 15 dk :) sonra uyandı( bende uğraşmadım koydum oyun halısına biraz ütü yaptım o da oyun oynadı. sonra aldım uyutmak için. puseti istemedi emmeyi de istemedi bugünkü uyku şeklimiz omuzda sallanarakmış... yorulacağım bugün yani :)) neyse uyudu şükür. bi yarım saat rahatım :)) dün ise kucakta emerek sallanmaktı :)) değişikliği seven çılgın bir oğlum var :))
dün ev buzhaneydi resmen.. oturma odamı terkettik çoook soğuktu bebişi oraya bırakamazdım valla... salona geçtik beyaz beyaz takımda nasıl yapacaksak :))
oğluşumu kahvaltıda bebek arabasına koyuyoruz yanımızda oluyor. babaya öyle bir hayran sevdalı bakıyor ki anlatamam... kıskanıyorum valla. ben sesleniyorum hiç dönmüyor bile bana( babayla sadece oyun oynuyor uyutma inatlaşmalar bende ne yazıkki beni sevmemezlik yapmaz di mi? en çok babayı sevme filan olur mu kızlar ?? valla kafaya bunu taktım şimdi yaaa ( ev işi yapmaktan vs fazla oyun oynayamıyorum onunla galiba benden sıkılmaz umarım offff offff
kesinlikle yap annem ve ben o kadar hazılık yaptık bebek melüdü için eşim yaptırmadı annesi yapmadığı için sizde yapmayın annnem üzülür diye. içimde kaldı bende şimdi her şeyi yapacağım ne olursa olsunKizlar besinci ay kontrolumuz vardi bugun kizim 8 kg olmus boyumuz 63 cm biraz boysusuz ama olsun kizimin sagligi yerinde sukur bu arada 6 ay kinasi yapmayi dusunuyomusunuz ben cok kararsizim yapip yapmamakta
bırak canım yapma ev işi neden böyle derse eşin çocuk bakıyorum al sen bak ben yapayım de salla gitsin oğlun işten daha önemlicanım zaten oynuyorlar :) artık oğlan öyle bir alışmış ki babasına kahvaltı ettirmiyor benle ilgilen diye çığrınıp duruyor :))) eşimi bütün yeğenleri de ayrı sever zaten. onlarla da arası çok iyidir. iyi bir dayı yani :)) hatta küçükken sorduklarında "sen ne olacaksın büyüyünce" diye "yeğenlerime dayı olacağım" dermiş :)) oldu da şükür :)
ben verimli zaman geçiremiyorum galiba oğlumla( ev işlerinden nefret ediyorummmmm
sorma aklına ne gelirseya günde 10 kez yarım saat ne konuşuyor annesiyle çok merak ettim ne o öyle sevgili gibi yav vıcık vıcık iyi tahammül ediyorsun valla
geçmiş olsun canım içini ferah tutinşallah kızlar doğdu doğalı doktorlar burnumdan getirdi valla bi kalça çıkıklığına bile 3 doktor var dedi ama bi şey çıkmadı
kesinlikle yap annem ve ben o kadar hazılık yaptık bebek melüdü için eşim yaptırmadı annesi yapmadığı için sizde yapmayın annnem üzülür diye. içimde kaldı bende şimdi her şeyi yapacağım ne olursa olsun
bırak canım yapma ev işi neden böyle derse eşin çocuk bakıyorum al sen bak ben yapayım de salla gitsin oğlun işten daha önemli
sorma aklına ne gelirsebende edemiyorum canım zaten karışık biraz
geçmiş olsun canım içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?