2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar besinci ay kontrolumuz vardi bugun kizim 8 kg olmus boyumuz 63 cm biraz boysusuz ama olsun kizimin sagligi yerinde sukur bu arada 6 ay kinasi yapmayi dusunuyomusunuz ben cok kararsizim yapip yapmamakta

hiç duymadım manisalıyımı mı demiştin.sanırım oranın adeti

Götürülür diye biliyorum canım bence Paşabahçe de çok güzel mama takımları var onlardan alabilirsin

İkea'dan alabilirsin canım bence birçok arkadaşım oradan aldı çokta memnunlar hem fiyatıda uygun bildiğim kadarıyla kemer koydular ya da ben mi öyle hatırlıyorum:44::44:
evet yaaaa bebişimin beni inek olarak gördüğünü düşünmeye başladım ((
aynısını bende düşünüyorum
Aaa sizde yokmu bizde altinci ayda alti ay kinasi yakarlar bebege arkadaslarini toplarsin kucuk bindalli giydirirsin ay biryandan anlatirken ozeniyorum yapiyim bari
Bende hiç duymadım kınayı ama dişi çıkınca diş buğdayı yapıcam

inşallah kızlar doğdu doğalı doktorlar burnumdan getirdi valla bi kalça çıkıklığına bile 3 doktor var dedi ama bi şey çıkmadı

biz de bugün 5 aylık olduk...ne çabuk büyüyolar ya...maşallah diyim herkesin bebişine...allahım acılarını göstermesin ...nice güzel günlerini görürüz inş hepimiz

kızlaaaar benim oğlan bugün sırt üstünden yüz üstüne dönüp duruyor :))) hatta ilk düşüşünü yaşadık bile :)) halının 10 cm yüksekliğinde minderin üzerine bırakmıştım oyun halısını, dönüp duruyordu:) kenarına denk geldi ilkinde kurtardım da ikincisinde kurtaramadım yuvarlandı sırt üstü halıya devrildi :) kafadan küt diye ses geldi başladı ağlamaya :)) aldım kucağıma birer gözyaşı her bir gözde :)) omzumda susmadı yüzümü gösterdim sustu:) gösterdim düşmesine neden olan oyuncağı "bak birtanem sen bununla oynarken düştün kendini koruyamadığın için de canın acıdı" dedim :) dinledi azıcık mırıldayarak sonra yöneldi tekrar oyun halısına :)) yine dönüp duruyor yüzüstü :)) kolu altında kalıyor çıkartmak için çok uğraşıyor kızıp duruyor :))) bugün yorgunluktan pili erken biter benim oğlanın :)))

cok ilginçmiş eşin canım ben çok sinir olurdum inşallah düzelir bebekle cocukla kım daha cok ilgilenirse ona düşkün olur ayrıca annenin gönlünü yapmakta önemli kırılırsam gitmem arada sırada bayramdan bayrama cocuğumuda göndermem

Aaa sizde yokmu bizde altinci ayda alti ay kinasi yakarlar bebege arkadaslarini toplarsin kucuk bindalli giydirirsin ay biryandan anlatirken ozeniyorum yapiyim bari

ilk defa duydum kız cocukların mı yapılıyo

şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa

geçmiş olsun canım Allahım şifa versinmaşallah nısaya ne güzel kılo almıs

inşallah kızlar doğdu doğalı doktorlar burnumdan getirdi valla bi kalça çıkıklığına bile 3 doktor var dedi ama bi şey çıkmadı

bu kalca cıkıklıgıda bı acayıp bişi bizi herseyimiz normaldı 2-3 haftadır bacakta pili asimetsiri felan var olabılır dediler ama ortapediyle görğşcz artık

biz de gittik ortopediyue bi şey çıkmadı inşalah sizde de çıkmaz

Evet canim kiz cocuklara yapiliyor

bizim genelde öyle sorun yok bence..

benimki gazdan debelenince yüzüstü sırtüstü çok dönüyor, pili bitecek demişsin ya, benim de aklıma hep yediklerini yakıyor diye geliyor tontiş değil benimki yeterli kilo alıyor...

hediye önerileriniz için sağolun
benim aklımda da kule ve küçük karton kitap almak vardı, mama tabağı da iyi bir seçenek
bakalım hangisi ya da hangileri denk gelirse eşim alacak ben çıkamıyorum

kızlar henüz erken olabilir ama oyuncak alacağınız zaman kule, bultak ve tahta yapbozlar tercih edebilirsiniz

anneyle biraz yüzgöz olunuyor o yüzden babayı tercih eder gibi görünüyorlar ama anneden vazgeçemiyorlar, yani benim tespitim bu, değişebilir tabi...

Kizlar besinci ay kontrolumuz vardi bugun kizim 8 kg olmus boyumuz 63 cm biraz boysusuz ama olsun kizimin sagligi yerinde sukur bu arada 6 ay kinasi yapmayi dusunuyomusunuz ben cok kararsizim yapip yapmamakta
kesinlikle yap annem ve ben o kadar hazılık yaptık bebek melüdü için eşim yaptırmadı annesi yapmadığı için sizde yapmayın annnem üzülür diye. içimde kaldı bende şimdi her şeyi yapacağım ne olursa olsun

bırak canım yapma ev işi neden böyle derse eşin çocuk bakıyorum al sen bak ben yapayım de salla gitsin oğlun işten daha önemli
ya günde 10 kez yarım saat ne konuşuyor annesiyle çok merak ettim ne o öyle sevgili gibi yav vıcık vıcık iyi tahammül ediyorsun valla
sorma aklına ne gelirse bende edemiyorum canım zaten karışık biraz

geçmiş olsun canım içini ferah tut

O ne sacmalik oyle annesi uzulcek diye okadar hazirliginiz bosami gitti yani yazik emeginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…