oğlum yengeç yengeçler anneci olur diyor ama bilmiyorum. umarım öyle olur bana bağlı olsun ama bağımlı değil benim eşim annne aşığı bağımlı resmen günde 10 kez yarım satten fazla konuşuyor neredeyse deli oluyorum. uyanıyor anne günaydın yatıyor annne iyi geceler boğasım geliyor. benim oğlum öyle olmasın ama. en korktuğum babasına düşkün olması değil babannesi ve dedesine düşkün olması o zaman oğlumu döverim kesin :) şaka bi yana inşallah babnnesi ve dedesine düşkün olmaz ya benim de korkum bu
Kizlar besinci ay kontrolumuz vardi bugun kizim 8 kg olmus boyumuz 63 cm biraz boysusuz ama olsun kizimin sagligi yerinde sukur bu arada 6 ay kinasi yapmayi dusunuyomusunuz ben cok kararsizim yapip yapmamakta
ay olabilir aslında ya çok iyi fikir şimdi bilgisayarıma baktım da hep oğlanın resimleriyle dolmuş kendi resimlerimizi bulamadım allahım ne çabuk eskidik biz yaa
oğlanın ağzından bi mektup yazmak da olabilir gibime geldi, işte annem seni böyle seviyo şöyle seviyo gibisinden aşk mektubu yani
benim oğlum kesinlikle babacı ya, babası o kadar alt değiştirme olsun burun temizleme olsun pis işleri ona yaptırıyorum ama çocuk yine de babasında gözübeni pek aramıyor açıkçası.. babası eve biraz gelmesin huysuzlanıyor ama ben geçen 3-4 saat yoktum bi geldim neşeli neşeli oynuyo babasıyla umrunda bile değilim çocuğun bi tek acıktığında gözü beni arıyor
günaydın güzel annelerrr :) oğluşumu 1 saat önce uyutmaya çalıştım memede uyudu 15 dk :) sonra uyandı( bende uğraşmadım koydum oyun halısına biraz ütü yaptım o da oyun oynadı. sonra aldım uyutmak için. puseti istemedi emmeyi de istemedi bugünkü uyku şeklimiz omuzda sallanarakmış... yorulacağım bugün yani :)) neyse uyudu şükür. bi yarım saat rahatım :)) dün ise kucakta emerek sallanmaktı :)) değişikliği seven çılgın bir oğlum var :))
dün ev buzhaneydi resmen.. oturma odamı terkettik çoook soğuktu bebişi oraya bırakamazdım valla... salona geçtik beyaz beyaz takımda nasıl yapacaksak :))
oğluşumu kahvaltıda bebek arabasına koyuyoruz yanımızda oluyor. babaya öyle bir hayran sevdalı bakıyor ki anlatamam... kıskanıyorum valla. ben sesleniyorum hiç dönmüyor bile bana( babayla sadece oyun oynuyor uyutma inatlaşmalar bende ne yazıkki beni sevmemezlik yapmaz di mi? en çok babayı sevme filan olur mu kızlar ?? valla kafaya bunu taktım şimdi yaaa ( ev işi yapmaktan vs fazla oyun oynayamıyorum onunla galiba benden sıkılmaz umarım offff offff
canım bir ara uyutamadım verdim ona uyut diye bir baktım oyun oynuyorlar :)) bir de "benim omzumda uyumuyor artık" lafına sığınıyor :)) sanki bende her zaman tık diye uyuyor da :)) gece 4 -5 gibi uyanıyor ya benim oğlan geliyor alayım mı diye. uyutacaksan al dedim bende uyumuyorki dedi...
düşün artık vereyim mi uyutması için ??
o da nesi ?? kına ??
Aaa sizde yokmu bizde altinci ayda alti ay kinasi yakarlar bebege arkadaslarini toplarsin kucuk bindalli giydirirsin ay biryandan anlatirken ozeniyorum yapiyim bari
tamam uyutmasın oynasın o da olur hem çocuk yorulmuş olur bence bi dene.. sen olmadan da çocuğa bakabilecek duruma getir eşini.. sen rahat edersin senin için yani
valla canım ben hiçbir kültürü bilmiyorum kültürsüzüm yani :))) evlenince gelin gittiğin evin giriş duvarına hamur yapıştırılırmış onu bile eltimden öğrendim. görümcelerim sağolsun o eltimi daha çok sevdiler (12 senelik tanışıklıkları var bir dediklerini de ikiletmeyen bir gelin) ona yaptılar. ben evlendiğimde öyle bişeyden haberim bile yoktu. ben cadı gelin bu arada :))) bir eltim daha var şimdi o da biraz cadı ama benim kadar değil :))
oğlum yengeç yengeçler anneci olur diyor ama bilmiyorum. umarım öyle olur bana bağlı olsun ama bağımlı değil benim eşim annne aşığı bağımlı resmen günde 10 kez yarım satten fazla konuşuyor neredeyse deli oluyorum. uyanıyor anne günaydın yatıyor annne iyi geceler boğasım geliyor. benim oğlum öyle olmasın ama. en korktuğum babasına düşkün olması değil babannesi ve dedesine düşkün olması o zaman oğlumu döverim kesin :) şaka bi yana inşallah babnnesi ve dedesine düşkün olmaz ya benim de korkum bu
canım zaten oynuyorlar :) artık oğlan öyle bir alışmış ki babasına kahvaltı ettirmiyor benle ilgilen diye çığrınıp duruyor :))) eşimi bütün yeğenleri de ayrı sever zaten. onlarla da arası çok iyidir. iyi bir dayı yani :)) hatta küçükken sorduklarında "sen ne olacaksın büyüyünce" diye "yeğenlerime dayı olacağım" dermiş :)) oldu da şükür :)
ben verimli zaman geçiremiyorum galiba oğlumla( ev işlerinden nefret ediyorummmmm
slm kızlar nasılsınız?kızıma havuç veriorum pek sevmio hele yoğuttan nasıl yüzünü buruşturuyor.ama ısrarla devam...bu arada mama sandalyesi aramaya başladım.fisher price in space saver modeli var tam istediğim ürün.ama türkiyede yok sadece amerikada var.amazon dan baktım kargo acayip yüksek tutuyo.sizler naptınız aldınız mı? önerilerinizi bekliyorm
ya ben bu burun tıkanıklığını çözemedim hala hep tıkanıyor geceleri..
her defasında da sümük çıkıyor
o küçücük burunun neresinden çıkıyor o kadar sümük alnında felan mı depoluyor anlamadım
Kizlar besinci ay kontrolumuz vardi bugun kizim 8 kg olmus boyumuz 63 cm biraz boysusuz ama olsun kizimin sagligi yerinde sukur bu arada 6 ay kinasi yapmayi dusunuyomusunuz ben cok kararsizim yapip yapmamakta
Benim kızımda da her sabah sümük oluyordu, 3 gecedir gece uyuduktan sonra başucuna bi havluyu ıslatıp asıyorum,sabaha kadar rahatnefes almasını sağlıyorve burnu da hemencecik dolmuyor,kalorifer de yandığı için nemsiz kalıyor oda, ben böyle yapıyorum... buhar makinası alamadık henüz, şimdilik böyle idare ediyoruz... keyfimbilir sen kayseri`lisin sanırım... bende Develi`liyim...ama izmir`e gelin geldim...
benimki de 5. ay 61 boy 7 kilo
yok canım ben ankaralıyım bende havlu asıyordum bi ara ama uzun süreli bi çözüm olmadı yine tıkandı sonra her akşam yatmadan önce bi ton sümük çıkıyor burnundan sabaha burnu yine tıkalı yaaa anlamıyorum bugün de aynı şey oldu
maşallah seninki iyi toparlamış yaaa 7 kilo çok iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?