2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim oğlum kesinlikle babacı ya, babası o kadar alt değiştirme olsun burun temizleme olsun pis işleri ona yaptırıyorum ama çocuk yine de babasında gözü beni pek aramıyor açıkçası.. babası eve biraz gelmesin huysuzlanıyor ama ben geçen 3-4 saat yoktum bi geldim neşeli neşeli oynuyo babasıyla umrunda bile değilim çocuğun bi tek acıktığında gözü beni arıyor

Olabilir canim asil onemli olan dusunup birseyler yapiyorsun esini bu mutlu eder

evet yaaaa bebişimin beni inek olarak gördüğünü düşünmeye başladım ((

endişelenme canım ya anne sevilmez mi.ama şu oluyor bazen.çocuklar babayla vakit geçirmeyi daha çok sevebiliyorlar ama annesiz yapamıyorlar işte.

tamam uyutmasın oynasın o da olur hem çocuk yorulmuş olur bence bi dene.. sen olmadan da çocuğa bakabilecek duruma getir eşini.. sen rahat edersin senin için yani

Aaa sizde yokmu bizde altinci ayda alti ay kinasi yakarlar bebege arkadaslarini toplarsin kucuk bindalli giydirirsin ay biryandan anlatirken ozeniyorum yapiyim bari

valla canım ben hiçbir kültürü bilmiyorum kültürsüzüm yani :))) evlenince gelin gittiğin evin giriş duvarına hamur yapıştırılırmış onu bile eltimden öğrendim. görümcelerim sağolsun o eltimi daha çok sevdiler (12 senelik tanışıklıkları var bir dediklerini de ikiletmeyen bir gelin) ona yaptılar. ben evlendiğimde öyle bişeyden haberim bile yoktu. ben cadı gelin bu arada :))) bir eltim daha var şimdi o da biraz cadı ama benim kadar değil :))

tamam uyutmasın oynasın o da olur hem çocuk yorulmuş olur bence bi dene.. sen olmadan da çocuğa bakabilecek duruma getir eşini.. sen rahat edersin senin için yani

canım zaten oynuyorlar :) artık oğlan öyle bir alışmış ki babasına kahvaltı ettirmiyor benle ilgilen diye çığrınıp duruyor :))) eşimi bütün yeğenleri de ayrı sever zaten. onlarla da arası çok iyidir. iyi bir dayı yani :)) hatta küçükken sorduklarında "sen ne olacaksın büyüyünce" diye "yeğenlerime dayı olacağım" dermiş :)) oldu da şükür :)

ben verimli zaman geçiremiyorum galiba oğlumla ( ev işlerinden nefret ediyorummmmm

Ne demek kultursuzum estagfirullah heryerin orf adeti farkli bizdede hamur yapistirmazlar bende senden duyuyorum insanlarin boyle ayrim yapmalarini anlamiyorum herkesin karakteri farklidir herkes ayni olmak zorunda degil seviceksen oldugu gibi sevicen karsindakini

ya günde 10 kez yarım saat ne konuşuyor annesiyle çok merak ettim ne o öyle sevgili gibi yav vıcık vıcık iyi tahammül ediyorsun valla

uyumuyor diyomuş ya o zaman saatlerce oynasın uyuyana kadar çocuk nasılsa uyut beni diye mızıldanacak ozaman uyutur mecburen demek istedim

aynen evişlerinden nefret geldi artıkkkkkkkkk

Son düzenleme:

canım ben bunu alcam galiba 150 tl babyhope mama sandalyesi pembe tabaklı olan

Benim kızımda da her sabah sümük oluyordu, 3 gecedir gece uyuduktan sonra başucuna bi havluyu ıslatıp asıyorum,sabaha kadar rahatnefes almasını sağlıyorve burnu da hemencecik dolmuyor,kalorifer de yandığı için nemsiz kalıyor oda, ben böyle yapıyorum... buhar makinası alamadık henüz, şimdilik böyle idare ediyoruz... keyfimbilir sen kayseri`lisin sanırım... bende Develi`liyim...ama izmir`e gelin geldim...

yok canım ben ankaralıyım bende havlu asıyordum bi ara ama uzun süreli bi çözüm olmadı yine tıkandı sonra her akşam yatmadan önce bi ton sümük çıkıyor burnundan sabaha burnu yine tıkalı yaaa anlamıyorum bugün de aynı şey oldu

:) aklımda öyle kalmış... üniversite ve sonrasında bikaç yıl Ankada`daydım.... yeri bende başkadır... özledim çok...kısmet bu yaz gidicem inşallah: )

maşallah seninki iyi toparlamış yaaa 7 kilo çok iyii

şükür canım iyi toplandı hatırlarsanız 46 cm 2185 gr doğdu ama bebişimde doktor akondroplazi yani cücelik şüphesi varmış dnası inceleniyo 1.5 aydır sonucu çıkmadı dua edin lütfen ismi nisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…