ilginç takıntıları oluyor bak demedi deme yaşayacaksın
en eski yeleğini giymek istiyor çıkarmıyor onu
bir taytı var onu çıkarmaya kalkarsan feryat figan ağlıyor
pijamaları görünce kaçıyor uyku vakti geldi diye...
sürekli çalışmaya alışınca gercekten zor ama ev hanımlığıda süperhakkında en hayırlısı olsun
okılolar bendede var maaalesef 40.gun uc kılom kalmıstı sezercık olmama ragmen sımdı 10 kkılo fazlam var abarttım sut olsun dıye
yok canım 657 yım ben ıstanbulda aıle hekimiyim acıktan atanabılıyoruz tekrarda
beyaz çoraplara koptummbilerek mi yapmıs acaba :))) bütün babalar aynı herhalde ama ben kocama uzuluyorum cok calısyo onun üzwerine atamıyorum cocugu dinlensin istiyorum tezlede ugrasıyo zaten yazık ona
ben sadece anne sütü veriyorumbir ay daha bole ınsallh 4ay 10 gunluğuz
ya kızlar beim kız kaksını yaptığı zaman hep sırtına çıkıyo...deli olcam siz hangi marka bezi kullanıyosunuz ben huggies kullanıyodum aynı sorun onda oldu...prima da aynı şimdi molfix deniyorum gene kaka sırtta...napcam yabi de kaç numara bez kullanıyosunuz.
Bizim evde onlarin ustune bi de yerlerde tozlar ve upuzun yerlere dokulen saclarim var. Yarin misafirim gelecek. Ama oturup calikusu izleyesim var :)günaydııııııınnnnnnn:)mutfakta sabahtan kalan kahvaltı masası..oturma odasında oğluşun kusmuklu mendilleri, önlükleri, kıyafetleri, dün akşamdan kalma çay tepsisi ve kirli bardaklar...yatak odası savaş alanı gibi.. salonda ve diğer küçük odada 2gündür toplanmayı bekleyen çamaşırlar, koltuklara kalorifer peteklerine sandalyelere kısacası boş bulunan her yere asılmış 2 makine çamaşır...benim üstümde pijamalar saç baş darma duman olmuşum..ve ev bu haldeyken kapı çalıyor, üst kat komşum anahtarını evde unutmuş, kızı anahtarı getirene kadar benim evde duracaakkkAllahım sana geliyorummmmm kadın evin halini görünce şoka girdi derli toplu olan bi köşe dahi olmaz mı bi evde ya komşum şimdi gitti oğlan da uyudu ben de evi topliyim biraz bari
ya kızlar beim kız kaksını yaptığı zaman hep sırtına çıkıyo...deli olcam siz hangi marka bezi kullanıyosunuz ben huggies kullanıyodum aynı sorun onda oldu...prima da aynı şimdi molfix deniyorum gene kaka sırtta...napcam yabi de kaç numara bez kullanıyosunuz.
şuan uyuyor genelde o uyurken nete giriyorum uyanıkken ilgi istiyor ama bazen anadizine koyuyorum orda oyuncaklarıyla oynuyor kendi kendine..
hadi sen ilgilen oğluşunla.. ay bişey sorcam sana sanırım sen kızın 1 yaşını biraz geçince hamile kaldın dimi? sen mi istedin aralarında böyle az yaş farkı olması zorlamıyor mu? hamileliğinde felan da kızınla beraber çok zor oldu mu?
canım ben huggies kullanıyorum çok nadir çiş sızdırıyor eğer bezi çok kaldıysa değiştiremediysem ozaman. yoksa hiç sızdırma sorunu yaşamadım ben. 6 kiloyuz 4 numara bez kullanıyorum.. ama benimki kakayı yapınca çok fena kokuyor kokudan duramıyoruz eşimleoyüzden de hemen değiştiriyoruz bekletmeden belki de çok bekletmediğimiz için sırtına çıkmıyodur senin kız hareketliyse eğer tepinmekten sırtına çıkıyor olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar benim 6temmuz doğumlu bi kizim var bir hafta öncesine kadar çok mutlu çok uslu bi çocuktu ya kendi kendine yada emerek uyuyordu..sadece anne şutu aliyor geceleri bir kere uyanirdi ve emzirip yatiridim..simdi tam tersi durumda emme bagimlisi olan çocuk emzirmek için kucagima yatirdigimda kendini geri atip kasiyor ve ağlamaya basliyor ama her zaman yapmiyor bazense sorunsuz bi şekilde emiyor geceleri mizirdanarak uyaniyor yalanci emzik veriyorum devam ediyor uyumaya ..doktora goturdum idrar ve gaita tahlilleri temi cikti..diş etleri kabarmaya baslamis dedi doktor ama hemen cikmaz dedi..derdinin ne olduğunu anlamadan calpol verdi kullanmadim bugünde emdiği şutu kustu hep doktoru aradik bi ilaç ismi söyledi onu alin dedi almadim akşamki emdigini kusmadi zaten başka doktora gideyim desem bulunduğum şehirde başka iyi doktor yok fakülte hastanesindeki doktora doğum iznine ayrilmis..geceleri uyutacagim zaman emerek uyuyordu simdi dediğim gibi ağlamaktan kendini geri atmaktan sankilesip uyuyamiyor çok uslu bi çocuktu ne yapacagimi sasirdim var mi boyle bi durum yasayan?genelde uykusu olduğu zamanlarda yapiyor kendini gerip aglamayi..
Bizim evde onlarin ustune bi de yerlerde tozlar ve upuzun yerlere dokulen saclarim var. Yarin misafirim gelecek. Ama oturup calikusu izleyesim var :)
Merhaba arkadaşlar benim 6temmuz doğumlu bi kizim var bir hafta öncesine kadar çok mutlu çok uslu bi çocuktu ya kendi kendine yada emerek uyuyordu..sadece anne şutu aliyor geceleri bir kere uyanirdi ve emzirip yatiridim..simdi tam tersi durumda emme bagimlisi olan çocuk emzirmek için kucagima yatirdigimda kendini geri atip kasiyor ve ağlamaya basliyor ama her zaman yapmiyor bazense sorunsuz bi şekilde emiyor geceleri mizirdanarak uyaniyor yalanci emzik veriyorum devam ediyor uyumaya ..doktora goturdum idrar ve gaita tahlilleri temi cikti..diş etleri kabarmaya baslamis dedi doktor ama hemen cikmaz dedi..derdinin ne olduğunu anlamadan calpol verdi kullanmadim bugünde emdiği şutu kustu hep doktoru aradik bi ilaç ismi söyledi onu alin dedi almadim akşamki emdigini kusmadi zaten başka doktora gideyim desem bulunduğum şehirde başka iyi doktor yok fakülte hastanesindeki doktora doğum iznine ayrilmis..geceleri uyutacagim zaman emerek uyuyordu simdi dediğim gibi ağlamaktan kendini geri atmaktan sankilesip uyuyamiyor çok uslu bi çocuktu ne yapacagimi sasirdim var mi boyle bi durum yasayan?genelde uykusu olduğu zamanlarda yapiyor kendini gerip aglamayi..
Burdayım.Benim kızımda kendi kendine uyuyordu hatta baş parmağınıda emiyordu bende istemiyodum emmesini.
şimdi ne parmağını emiyor nede rahat uyuyabiliyor.Heralde nazar değdirdim.emdikten sonra gazını çıkarırken kendini bir kasıyor bir geriye atıyor sanki boğazını sıkmışsın gibi.oyun halısı var 1 hafta oldu alalı maalesef birkaç gündür pek hevesli değil.
Gündüz uyurdu 3 4 saat onu bile uyumuyor yatırıyodum yüzüstü biraz mırıldanıp parmağını emerek uyuyordu şimdi çığlıklar atıyor uğunuyor resmen nedenki acab...
naaptınız siz yaa ? 4 numara 9 ve üzeri kilo için değil mi? 7.5 kiloya 4 numara amanııınnn... ben hala 3 numaradayım :) kakayı haftada bir yaptığı için biriktirmiş oluyor o nedenle de sırtına bulaşıyor :))
Bizim evde onlarin ustune bi de yerlerde tozlar ve upuzun yerlere dokulen saclarim var. Yarin misafirim gelecek. Ama oturup calikusu izleyesim var :)
canım bu kaka çıkması bir süre devam edebilir kızım da oğlum da aynı oldu; sonra düzeliyor o süreçte yine de en iyisi huggies oluyor sonra ve genel olarak baktığımda en çok kullandığım bez prima aktif bebek yeşil paket...
canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde kızım 15 aylıktı.. birinin 3. yaşı birinin 1. yaşı benle beraber geçer diye düşündüm. kardeş istediğimiz için tekrar tekrar başa dönmeyelim beraber büyüsünler dedim inanır mısın şimdiden kızım kardeşine sevgi gösteriyor, kendince oyunlar yapıyor; oğluş da ablasına gülücükler atıyor, tabi oyuncak paylaşamama da var... yani isteyerek oldu ben 2-2,5 yaş olur araları diyordum ama oğluş hemen ilk ay geldi 23 ay araları.. bulantı dönemi ile en son ağırlaştığım dönem dışında pek sorun olmadı çalışıyordum gün boyu evde kızımla olsam zorlanırdım 14 hazirandan beri kıza ben bakıyorum, 2 temmuzdan beri de ikisine birden
canım birkaç hafta benim oğlan da emme sorunu çıkartmıştı bana. aç olduğunu biliyorum üzerine uykusuzluk da olunca yaygaralar kopuyordu.. sütüm mü yok diye baktım da her seferinde ama şükür sütüm de vardı... sadece uyku mahmurluğundaysa emiyordu..sonra anladım ki emmek için rahat bir pozisyonda tutmuyormuşum onu. barıştık sonra oğluşumla... kucakta emziremediğim zamanlar yatırarak emzirdim. kilo almayacak diye çok kortkum. ama şükür herşeyi yolundaydı. sen de emzirme pozisyonuna bir bak istersen. bir de memeni uyar süt hazır olsun benim oğlan çok açken süt hemen gelmeyince de kızıp bağırıyordu bana...
dün benimki de 2 kere yarım saat uyudu gündüz sadece. dolayısıyla da mızmızmız dı. ben de uykusuzdum. gergin bir gün oldu benim için yani. eşimin de akşam işi vardı uyuttum oğlanı erkenden yattım bende. ama bu sefer de gece az kalkan çocuk 2 saatte bir kalktı nedense offf yaaa büyüdükçe daha çok zorluyor sanki beni... az önce yine yarım saat uyudu. bakalım devamı nasıl olacak günün...
kızlar ya benim bir meme ucum felaket acımaya başladı yara olmuş... lanocure kullanıyorum ama banamısın demiyor. oğlum da inadına sanki o memeyi daha bir çekiştiriyor dişlerimi sıkmaktan bir hal oluyorum... bir arkadaşım tahinin üzerindeki yağ .ok iyi demişti sürdüm ama bakalım ne olacak... çok acıyor emzirirken.. bir fikriniz varmı ne yapabilirim??
hoşgeldinnnnn.. iş başın hayırlı olsun diyelim ozaman sık sık yazmanı bekliyoruz bundan sonra:)))günaydın annişler ve onların mükemmel bebişleri :) uzunca br aradan sonra yne sizlerleyim artık her gün yazarım evde oğlumdan zaman bulamıyorum ama şimdi işe başladım en son hamile iken yazıyordum iş yerinden şimdi oğlum 5. ayını bitirdi bile ne çabuk geçti zaman. anlaşıldığı üzere iş başı yaptım oğlumu ananesine bıraktım içim çok rahat sizler nasılsınız
canım birkaç hafta benim oğlan da emme sorunu çıkartmıştı bana. aç olduğunu biliyorum üzerine uykusuzluk da olunca yaygaralar kopuyordu.. sütüm mü yok diye baktım da her seferinde ama şükür sütüm de vardı... sadece uyku mahmurluğundaysa emiyordu..sonra anladım ki emmek için rahat bir pozisyonda tutmuyormuşum onu. barıştık sonra oğluşumla... kucakta emziremediğim zamanlar yatırarak emzirdim. kilo almayacak diye çok kortkum. ama şükür herşeyi yolundaydı. sen de emzirme pozisyonuna bir bak istersen. bir de memeni uyar süt hazır olsun benim oğlan çok açken süt hemen gelmeyince de kızıp bağırıyordu bana...
dün benimki de 2 kere yarım saat uyudu gündüz sadece. dolayısıyla da mızmızmız dı. ben de uykusuzdum. gergin bir gün oldu benim için yani. eşimin de akşam işi vardı uyuttum oğlanı erkenden yattım bende. ama bu sefer de gece az kalkan çocuk 2 saatte bir kalktı nedense offf yaaa büyüdükçe daha çok zorluyor sanki beni... az önce yine yarım saat uyudu. bakalım devamı nasıl olacak günün...
kızlar ya benim bir meme ucum felaket acımaya başladı yara olmuş... lanocure kullanıyorum ama banamısın demiyor. oğlum da inadına sanki o memeyi daha bir çekiştiriyor dişlerimi sıkmaktan bir hal oluyorum... bir arkadaşım tahinin üzerindeki yağ .ok iyi demişti sürdüm ama bakalım ne olacak... çok acıyor emzirirken.. bir fikriniz varmı ne yapabilirim??
Ben anasınıfı öğretmeniyim benimle geliyor canım şimdilik.seneye de ansınıfına gidecek o zaman başka bir öğretmene vericem tabi.canım benim eşim de foto hobisine tutuldu bir arkadaşı var beraber foto çekmeye gittikleri o arayınca sanki bir kadın aramış gibi tepki gösteriyorum
sanırım ben evde bunalıma giriyorum ama farkına varmıyorum ve o fark etti...
kv gelince eşinle çıkarsın kendine gelirsin
işe gidip değişik ortamda değişik insanlarla bulunmak iyi geliyormuş demek ki yoksa ne kadar iyi olsalar da eşlerimize sarıyoruz..
karşı komşum bana işe başla yoksa 2 çocukla kafayı yersin demişti,
bazen ciddi bunalıyorum ama başlamayacağım tekrar bugüne dönemem ama işe ne zaman olsa giderim...
adiyef senin kıza da annen ve kv mi bakıyor yoksa o, kreşe falan mı gidiyor?
ben yarım gün çalışıyorum 21 ekimde başladım işe zor gelmedi bana.kayınvaldem annem sırayla bakıyor benim.geceleri onlara veriyorum ben sadece emzirmeye yanına gidip yatağıma geri dönüyorum rahatım valla.Bende ücretsiz izindeyim bankacıyım ve çok yoğun bir tempodan sonra izne ayrılmış oldum. Aslında bende çok bunaldım fakat bankanın çalışma şartlarını düşündükte iznimin biteceğini ve sayılı günün çabuk geçtiğini düşündükte fena oluyorum. Mart'ın onyedisinde işe başlıcam geceleri bile aklıma geldikçe körü oluyorum. Evde bunalsamda işe başlamak fikri hemde iki çocukla çok zor geliyor. Sizler ne iş yapıyorsunuz ? Ve şişede işe başlamak zor gelmeyecekmi? Bekalar izin kullandınız?
geçmiş olsun.ben de oğlumun burnunu tam açamadım bir türlü.havalar biraz soğuyunca kombi fazla yanmaya başladı ve benim oğluşun burnu tıkandı:2:
annem deniz suyu yollamıştı
serum fizyolojik yoktu, ben de şırıngayla ondan sıktım hemen kızardı hapşurdu mümükleri çıktı rahatladı yavrum iyi geldi
oh iyi yapmışsınben de evde olmanın acısını eşimden çıkarıyorum işte..
hava çok soğuktu ama biraz güneş vardı ben de sabah buraya yazdıktan sonra oğlanı sıkıca giydirdim ben de giyindim arabaya yatırdım çıktım dışarı geze geze eşimin okuluna gittim sürpriz yaptım onasonra da öğlen arası beraber döndük geze geze evde yemek yedik koklaştık barıştık seviyorum uleeenn
valla yarım saat de olsa dışarı çıkmak çook iyi geldi bunu sık sık yapmalıyım. ilk kez oğlumla çıktım dışarı o kdr zor olmuyormuş
doğum yapmışsın hayırlı olsun.arkadaşların dediklerini uygula ve en önemlisi stres yapma canımtecrubeli anneler, 8gunluk bebegme sutum yetmior kahroluyorum. deneyp memnun kaldgnz ne varsa yazın neolur. bebeğim hep aç ve sürekli ağlıyor meme istiyor . cevaplarınızı bekliyorum
( çaresiz )
hatırladım seni çok da erken doğum yapmıştın.acaba ishal olabilir mi.doktora bir sor istersenmerhaba annişler ve minik kuzucukları;
umarım herkes iyidir.uzun zamandır giremedim kızımın erken doğumu arkasından ablamın ikiz gebeliği sorunları doğumu bebeğini kaybedişi falan derken giremedim.
benim bıldırcınım da büyüyor erken doğduğu için 6.ayımız bitti çok şükür şimdilik herşey yolunda yavaş yavaş ek gıdaya başladım ama çoğunlukla yinede emziriyorum...
sizlere bir sorum var canlarım kızım son 5 gündür günde 5 kez kakasını yapıyor bazen yeşil bazen normal doktora götürmedim acaba ne olabailir?
hepiniz allaha emanet olun artık sık sık burdayım.
çok güldüm.benim kız da 1 senedir falan tayttan başka bir şey giymiyor.bir de kırış kırış değil dümdüz duracakmış.tayt almaktan öldüm.ilginç takıntıları oluyor bak demedi deme yaşayacaksın
en eski yeleğini giymek istiyor çıkarmıyor onu
bir taytı var onu çıkarmaya kalkarsan feryat figan ağlıyor
pijamaları görünce kaçıyor uyku vakti geldi diye...
benim bebeğim de 1 haftadır yapıyor sürekli.karnımı ağrıyor,dişten mi emin olamadım bir türlü.geçen sabaha kadar yaptı hiç uyumadık.Merhaba arkadaşlar benim 6temmuz doğumlu bi kizim var bir hafta öncesine kadar çok mutlu çok uslu bi çocuktu ya kendi kendine yada emerek uyuyordu..sadece anne şutu aliyor geceleri bir kere uyanirdi ve emzirip yatiridim..simdi tam tersi durumda emme bagimlisi olan çocuk emzirmek için kucagima yatirdigimda kendini geri atip kasiyor ve ağlamaya basliyor ama her zaman yapmiyor bazense sorunsuz bi şekilde emiyor geceleri mizirdanarak uyaniyor yalanci emzik veriyorum devam ediyor uyumaya ..doktora goturdum idrar ve gaita tahlilleri temi cikti..diş etleri kabarmaya baslamis dedi doktor ama hemen cikmaz dedi..derdinin ne olduğunu anlamadan calpol verdi kullanmadim bugünde emdiği şutu kustu hep doktoru aradik bi ilaç ismi söyledi onu alin dedi almadim akşamki emdigini kusmadi zaten başka doktora gideyim desem bulunduğum şehirde başka iyi doktor yok fakülte hastanesindeki doktora doğum iznine ayrilmis..geceleri uyutacagim zaman emerek uyuyordu simdi dediğim gibi ağlamaktan kendini geri atmaktan sankilesip uyuyamiyor çok uslu bi çocuktu ne yapacagimi sasirdim var mi boyle bi durum yasayan?genelde uykusu olduğu zamanlarda yapiyor kendini gerip aglamayi..
günaydın annişler ve onların mükemmel bebişleri :) uzunca br aradan sonra yne sizlerleyim artık her gün yazarım evde oğlumdan zaman bulamıyorum ama şimdi işe başladım en son hamile iken yazıyordum iş yerinden şimdi oğlum 5. ayını bitirdi bile ne çabuk geçti zaman. anlaşıldığı üzere iş başı yaptım oğlumu ananesine bıraktım içim çok rahat sizler nasılsınız
sürekli çalışmaya alışınca gercekten zor ama ev hanımlığıda süperhakkında en hayırlısı olsun
yok canım 657 yım ben ıstanbulda aıle hekimiyim acıktan atanabılıyoruz tekrarda
ya iyi oldu işe başlamak tavsiye ederim ama insan bebeğini bırakınca zorlanıyorcanım benim eşim de foto hobisine tutuldu bir arkadaşı var beraber foto çekmeye gittikleri o arayınca sanki bir kadın aramış gibi tepki gösteriyorum
sanırım ben evde bunalıma giriyorum ama farkına varmıyorum ve o fark etti...
kv gelince eşinle çıkarsın kendine gelirsin
işe gidip değişik ortamda değişik insanlarla bulunmak iyi geliyormuş demek ki yoksa ne kadar iyi olsalar da eşlerimize sarıyoruz..
karşı komşum bana işe başla yoksa 2 çocukla kafayı yersin demişti,
bazen ciddi bunalıyorum ama başlamayacağım tekrar bugüne dönemem ama işe ne zaman olsa giderim...
adiyef senin kıza da annen ve kv mi bakıyor yoksa o, kreşe falan mı gidiyor?
aynen benim eşimde çok sevmez kabusbende işteyim başladım hemde 1 ay oldu sadece ilk hafta kötüydü fakat şu an alıştım monotonluk halimden kurtuldum oğlumu daha az görüyorum ama cumartesi pazar beraberim sabahları 6 dan 9 a kadar akşamda 7 den sorna birlikteyiz :) memnunum halimden annem ve kv bakıyolar bigün biri bigün diğeri :) oğlumda memnun gyet fakat ben pazar olunca bunalıma giriyorum eşim cumartesi günleri halı saha maçı oluyo gece yoruluyo pazarda uyuyarak geçiriyo bende gezmek istiyrum gel o zaman yok şu akrabasına gidelim diyo yok bu akrabasına gidelim diyo adam gibi 3 kişi biyere götürmüyo kavga ettik dün zaten sinirlendim ama sinir bozucu gerçekten gezmeyi seviyosak hele benim gibi ama kocanda sevmiyosa işte iki zıt karakter evlenmiş dersiniz:)
anam meslek lisesi mi Allah kolaylık versinaz ders de alamam meslek lisesi olduğu içn annem de bakmayacak ama bakıcı tanıdık birisi.. süt izni günde 1,5 saat mi?
bende başladım yavaş yavaş ek gıdaya devam sütü veriyorum ama nefret ediyor bir öpünde yoğurt veriyorum çok seviyor mamayı hiç sevmiyorKizlar ek gidayi ben gunde hi igun ve iki uc kaşık ancak Yedir biliyorum yaaa siz nasilsinuz çokmu az acabaa ama yemiyor
maddi imkan varsa başlama bizim borçlar var mecbur başladımayrıca nenem bakıyor birde doğuda olunca enenm bıraktı babamı geldi kalıyor bizimle ay ay bakacaklar kv ilehmm anladım benim evim yakın gidiş geliş 5-6 dk felan arabam da var zaten sıkıntı olmaz ama işte kalbimin bi tarafı da hiç istemiyor başlamayı amaaaaaaaaaaannn neyse yaaa daha ocağa çok var düşünürüz bakalım
buarada 5.ayınız kutlu olsunnndarısı bize :)) birazdan namaz kılıp havuçlu muhallebi yapıciimmm senin tarifi :))))
su rezene dere otutecrubeli anneler, 8gunluk bebegme sutum yetmior kahroluyorum. deneyp memnun kaldgnz ne varsa yazın neolur. bebeğim hep aç ve sürekli ağlıyor meme istiyor . cevaplarınızı bekliyorum
( çaresiz )
helva benim doğumdan sonra kabusum oldu bir daha ağzıma almadım 2 aydır. bana 2 ayda 8kg aldırdı neredeyse çok yedim çok seviyordum şiştim ama faydasınıda görmedim pis boğaz olduğum için yedim :)canım ben kahvaltımdan helvayı hiç eksik etmem. sen de her kahvaltında helva ye. aklına geldikçe, mutfaktan geçerken hep su iç... bulgur da iyi süt yapar.
38 beden mi :) ben hiç konuşmayayım bence. 38-40 bedende 65 kg da hamile kaldım. doğuma 82 ile girdim doğumdan eve geldim 75 dim 2 ay sonra tartıldım 82 olmuşum dünya yıkıldı başıma şimdi diyete girdim 2 aydır 5 kg verdim. sporada başlıyorum umarım veririm şu an 44 bedenimkızlar göbekleriniz indi mi tam olarak ? benim hala 8 kilo fazlam var( göbeğim de 5 aylık gibi... gerçi sadece göbeğimde görünüyor. ama 38 beden olmuşum eski kıyafetlerime giremiyorum hala (( boğazı da süt için kesmek istemiyorum ne yapacağım ben ???
annem gelmeden önce bizim evde aynı şekildeydi :)günaydııııııınnnnnnn:)
mutfakta sabahtan kalan kahvaltı masası..
oturma odasında oğluşun kusmuklu mendilleri, önlükleri, kıyafetleri, dün akşamdan kalma çay tepsisi ve kirli bardaklar...
yatak odası savaş alanı gibi..
salonda ve diğer küçük odada 2gündür toplanmayı bekleyen çamaşırlar, koltuklara kalorifer peteklerine sandalyelere kısacası boş bulunan her yere asılmış 2 makine çamaşır...
benim üstümde pijamalar saç baş darma duman olmuşum..
ve ev bu haldeyken kapı çalıyor, üst kat komşum anahtarını evde unutmuş, kızı anahtarı getirene kadar benim evde duracaakkk
Allahım sana geliyorummmmm kadın evin halini görünce şoka girdi
derli toplu olan bi köşe dahi olmaz mı bi evde ya
komşum şimdi gitti oğlan da uyudu ben de evi topliyim biraz bari
aynen benim eşimde elini sürmez :)günaydın :) demekki benden bir tane daha varmış :)) geçen hafta karşı komşum akşam 16 da haber verdi size geleceğiz diye. iyi peki dedim apar topar salondaki çamaşırları topla. onlara ikramlık birşeyler hazırla... akşam yemeğim yoktu yapamadım da yetiştiremedim aç kaldık :)) 3 çocuğuyla geldi komşum ve eşi. allahtan oğlumu uyutmuştum o da uyumasaydı ben tam gerilirdim... kızı (en küçüğü) evi kurcalıyıp duruyor annenin dediği birşey yok kızına uyarmıyor hiç! hiç hoşlanmam!!! üzerine bir de çocuğun bembeyaz çorapları kapkara olmasın mı ?? terliksiz gezdi. e ben de 1 haftadır evin yüzüne bakamadım eşim evde zaman geçirmiyor ki... geliyor okuldan nete giriyor yemek yiyor sızıp kalıyor. uyuz oluyorum. dün de aynı şeyi yaptı. ulan saat başı kalkan benim senin ne uykun oluyor böyle. kalkıyorum kahvaltı da hazırlıyorum öğlen yemeğini de yapıyorum... ama benim yorulma hakkım yok... dün 17 gibi dedimki eşime sen ilgilen ben bi duş alayım. tamam dedi . oğlum başbaşa kalıcaz dedi. çıktım duştan çocuk çığrınıyor. başbaşa kalma anlayışına bak : bebek arabasına koymuş kendine çevirmiş .kendisi de tv izliyor... al çocuğu oyna yaa tv kaçıyor mu allah aşkına.. sonra baktı yapamıyor "canım bu seni istiyor" dedi hemen getirdi bana...
ya banada doktor aptamil verebilirsin günde 2 öğün dedi bazen süt zini kullanamıyorum sağdığım süt yetmezse ver dedi mümkün oldukça verme dedi. sonra herkes sma dedi doktora sordum oda olur mamaların içerik aynı önemli olan tadını sevmesi dedi ama sevmiyor sma zor yiyor kaşıkla yiyor onuda elini tutuyorum vuruyorbende 57 ile kaldım 72 kiloydum doğuma girdiğimde süt vermeyide bi gece ve akşamarı işten gelişte yapıyorum şu an kilom 63 inş 57 ye az kaldı :)
benim demir'imde altı açık kalsın isterse 5 saat ölece güleek durur hiç şikayetçi olmaz :) aptamil mama veriyodum bebişime hiç sorun yoktuı bebelac başladım kabızlıkoldu sanki 2 günde bir yapıyor bazen sanırım mamadan yarında tam 5 aylık olucaz randevumuz var bakalım aşı varmıydı 5.ayında ?
kaka benim oğlumun da tepesine çıkıyor. bence en güzeli pria pişik yapmıyor ama bel bandı olmadığı için kaka tepeye çıkıyor halbuki hiç bekletmem. ama hugies sarı paket çok güzel hem göstergesi var hemde bel bandı tam sarı da 2 ye kadar var işte 3 numarası yok. hugies yeşil ve erkek için olan mavide gösterge yok hemde bel bandı yarım sadade belin ortasında o daha az koruyor sarıya göre ama primaya göre daha iyi tutuyor kakayı. keşke prima bel bandı yapsa . yani benim bez konusu karışık gündüz hugies 3 numara yeşil yada mavi geceleri prima 2 numara kullanıyorum bebeğim 7 kg bol olunca sızdırma yapıyor. gece kaka yapmadığı için prima iyi oluyor 2 kezde değitiriyorum büyüdüğü için çokı çiş yapıyor rahat uyusun diyeya kızlar beim kız kaksını yaptığı zaman hep sırtına çıkıyo...deli olcam siz hangi marka bezi kullanıyosunuz ben huggies kullanıyodum aynı sorun onda oldu...prima da aynı şimdi molfix deniyorum gene kaka sırtta...napcam yabi de kaç numara bez kullanıyosunuz.
bende bekletmem ama yaparken çıkıyor ya eğer sarı hugies değilse mavide yeşilde ve primada çıkıyor oturuyor ya artık oturduğu için hemen çıkıyor yaparkenşuan uyuyor genelde o uyurken nete giriyorum uyanıkken ilgi istiyor ama bazen anadizine koyuyorum orda oyuncaklarıyla oynuyor kendi kendine..
hadi sen ilgilen oğluşunla.. ay bişey sorcam sana sanırım sen kızın 1 yaşını biraz geçince hamile kaldın dimi? sen mi istedin aralarında böyle az yaş farkı olması zorlamıyor mu? hamileliğinde felan da kızınla beraber çok zor oldu mu?
canım ben huggies kullanıyorum çok nadir çiş sızdırıyor eğer bezi çok kaldıysa değiştiremediysem ozaman. yoksa hiç sızdırma sorunu yaşamadım ben. 6 kiloyuz 4 numara bez kullanıyorum.. ama benimki kakayı yapınca çok fena kokuyor kokudan duramıyoruz eşimleoyüzden de hemen değiştiriyoruz bekletmeden belki de çok bekletmediğimiz için sırtına çıkmıyodur senin kız hareketliyse eğer tepinmekten sırtına çıkıyor olabilir mi?
ay ben neşer yazdım önceden buraya çatlakla ilgili benim çatlakla kalmadı koptu 4 kez kanada iltaap oldu vermedim sağdım vs. ama en sonunda impeteks diye bi krem verdi cildiye onu kullandım 1 hafat vermedim oğluma sağdım hep yanında lansinoh da kullandım geçti daha bir ay öncesine kadar çektim çatlaktan kalkan kullan o daha az acıtıyor ama kurtuldum şimdi impeteks ve lansinoh onardı şükürSagol cnm cvbin için benimki yatarken de yapabiliyor yani pozisyondan değil gibi..büyüdükçe huy degistiriyolar dedikleri doğru herhalde..acaba gece kalkmalainin sebebi artik büyüdüler ya sütle doymuyorlar mi bazi doktorlar 5.aydan sonra yatmadan pirinxunu mamasi oneriyor sebebi do ymama ihtimali olabilir..
Gogsumde benimde yara çok cikti en iyi kremleri kullandim sözde hiçbirşey fayda etmedi hatta çatlak kapanitordu krem surdugumde yumusayip aciliyordu zamanla kendi kendine geçiyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?