2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

beyaz çoraplara siz koptunuz da ben yerin dibine girdim :))) eşime dedimki gittiklerinde (22.30) ben evi temizliycem rezil oldum dedim. :) tabi yapmadım o ayrı mesele :)) e kusura bakmasınlar di mi 16 da haber veriyorsunuz gelecez diye. insan 1 gün öncesinden haber verir benim bildiğim ya da daha erken haber verir... çocukluyum sonuçta...

saçımla hiç ilgilenemiyorum zaten. yoluk yoluk geziyorum . o da yetmiyor oğlum da yolup duruyor :)) bayılıyor saçlarımı yolmaya küçük canavar :))

bugün hiç uyumadı desem yeridir... deli etti yine beni. eşime surat yaptım hiç alttan almadı gıcık oldum bir gelseydin yanıma canım çok mu yoruldun deseydin diye kızdım ona.. oğluş da mızmız ötesiydi zaten. bi yarım saat uyuttum yanına kıvrıldım vızırdadı yarım saat sonra ( kakasını yaptı (şükür. bizimki çok az kaka yapıyor) sonra bıcı bıcı yaptırdık rahatladı veee uyuttuuummm ohh beee :))) umarım uzuuuun süre uyur karnını iyi doyurdu diye düşünüyorum çünkü :))

bendede aynı sorun var. ama huggies dene derim bi nebze daha iyi

ay kızlar siz çok yaşayın emi , hem güldüm hem kendimden bişeyler buldum hem de sorunlarıma çözümm...cevap yazan arkadaşlara sağolsunlar...bu arada ben platese başladım.plates topu ile mekik falan çekiyorum çok iyi hiç boynu falan ağrıtmıyor tavsiye ederim. walla 6. ayı bekleyemedim napayım göbek bıngıl bıngıl.inş bişeyolmaz..

Bizim evde onlarin ustune bi de yerlerde tozlar ve upuzun yerlere dokulen saclarim var. Yarin misafirim gelecek. Ama oturup calikusu izleyesim var :)

canım bu kaka çıkması bir süre devam edebilir kızım da oğlum da aynı oldu; sonra düzeliyor o süreçte yine de en iyisi huggies oluyor sonra ve genel olarak baktığımda en çok kullandığım bez prima aktif bebek yeşil paket...

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde kızım 15 aylıktı.. birinin 3. yaşı birinin 1. yaşı benle beraber geçer diye düşündüm. kardeş istediğimiz için tekrar tekrar başa dönmeyelim beraber büyüsünler dedim inanır mısın şimdiden kızım kardeşine sevgi gösteriyor, kendince oyunlar yapıyor; oğluş da ablasına gülücükler atıyor, tabi oyuncak paylaşamama da var... yani isteyerek oldu ben 2-2,5 yaş olur araları diyordum ama oğluş hemen ilk ay geldi 23 ay araları.. bulantı dönemi ile en son ağırlaştığım dönem dışında pek sorun olmadı çalışıyordum gün boyu evde kızımla olsam zorlanırdım 14 hazirandan beri kıza ben bakıyorum, 2 temmuzdan beri de ikisine birden

Bugün benim prenses bir türlü uyumadı gündüz 1 saat ya uyudu ya uyumadı ordan oraya döndürdü kafayı
bende gece fenelaşmıştım maalesef bugün alık alık gezdim ama hastayken bebekle ilgilenmek ev temizle yemek yap çok zormuş ya

Kızlar baby 2 go nun face hesabında bebişlerin albümü var bende yolladım kızımı yayınlamışlar...

Merhaba arkadaşlar benim 6temmuz doğumlu bi kizim var bir hafta öncesine kadar çok mutlu çok uslu bi çocuktu ya kendi kendine yada emerek uyuyordu..sadece anne şutu aliyor geceleri bir kere uyanirdi ve emzirip yatiridim..simdi tam tersi durumda emme bagimlisi olan çocuk emzirmek için kucagima yatirdigimda kendini geri atip kasiyor ve ağlamaya basliyor ama her zaman yapmiyor bazense sorunsuz bi şekilde emiyor geceleri mizirdanarak uyaniyor yalanci emzik veriyorum devam ediyor uyumaya ..doktora goturdum idrar ve gaita tahlilleri temi cikti..diş etleri kabarmaya baslamis dedi doktor ama hemen cikmaz dedi..derdinin ne olduğunu anlamadan calpol verdi kullanmadim bugünde emdiği şutu kustu hep doktoru aradik bi ilaç ismi söyledi onu alin dedi almadim akşamki emdigini kusmadi zaten başka doktora gideyim desem bulunduğum şehirde başka iyi doktor yok fakülte hastanesindeki doktora doğum iznine ayrilmis..geceleri uyutacagim zaman emerek uyuyordu simdi dediğim gibi ağlamaktan kendini geri atmaktan sankilesip uyuyamiyor çok uslu bi çocuktu ne yapacagimi sasirdim var mi boyle bi durum yasayan?genelde uykusu olduğu zamanlarda yapiyor kendini gerip aglamayi..

Burdayım.Benim kızımda kendi kendine uyuyordu hatta baş parmağınıda emiyordu bende istemiyodum emmesini.
şimdi ne parmağını emiyor nede rahat uyuyabiliyor.Heralde nazar değdirdim.emdikten sonra gazını çıkarırken kendini bir kasıyor bir geriye atıyor sanki boğazını sıkmışsın gibi.oyun halısı var 1 hafta oldu alalı maalesef birkaç gündür pek hevesli değil.
Gündüz uyurdu 3 4 saat onu bile uyumuyor yatırıyodum yüzüstü biraz mırıldanıp parmağını emerek uyuyordu şimdi çığlıklar atıyor uğunuyor resmen nedenki acab...

Bizim evde onlarin ustune bi de yerlerde tozlar ve upuzun yerlere dokulen saclarim var. Yarin misafirim gelecek. Ama oturup calikusu izleyesim var :)

dökülen saç faciası bende de kaçınılmaz. bir de dediğin gibi uzun olunca banyoda ve tararken bir tomar (abartmıyorum) saç döküyorum ( kel kalacağım gibime geliyor ( bu aralar biraz daha azaldı ama bu sefer de oğlum yoluyor saçlarımı sağolsun :)))

canım birkaç hafta benim oğlan da emme sorunu çıkartmıştı bana. aç olduğunu biliyorum üzerine uykusuzluk da olunca yaygaralar kopuyordu.. sütüm mü yok diye baktım da her seferinde ama şükür sütüm de vardı... sadece uyku mahmurluğundaysa emiyordu..sonra anladım ki emmek için rahat bir pozisyonda tutmuyormuşum onu. barıştık sonra oğluşumla... kucakta emziremediğim zamanlar yatırarak emzirdim. kilo almayacak diye çok kortkum. ama şükür herşeyi yolundaydı. sen de emzirme pozisyonuna bir bak istersen. bir de memeni uyar süt hazır olsun benim oğlan çok açken süt hemen gelmeyince de kızıp bağırıyordu bana...

dün benimki de 2 kere yarım saat uyudu gündüz sadece. dolayısıyla da mızmızmız dı. ben de uykusuzdum. gergin bir gün oldu benim için yani. eşimin de akşam işi vardı uyuttum oğlanı erkenden yattım bende. ama bu sefer de gece az kalkan çocuk 2 saatte bir kalktı nedense offf yaaa büyüdükçe daha çok zorluyor sanki beni... az önce yine yarım saat uyudu. bakalım devamı nasıl olacak günün...

kızlar ya benim bir meme ucum felaket acımaya başladı yara olmuş... lanocure kullanıyorum ama banamısın demiyor. oğlum da inadına sanki o memeyi daha bir çekiştiriyor dişlerimi sıkmaktan bir hal oluyorum... bir arkadaşım tahinin üzerindeki yağ .ok iyi demişti sürdüm ama bakalım ne olacak... çok acıyor emzirirken.. bir fikriniz varmı ne yapabilirim??

günaydın annişler ve onların mükemmel bebişleri :) uzunca br aradan sonra yne sizlerleyim artık her gün yazarım evde oğlumdan zaman bulamıyorum ama şimdi işe başladım en son hamile iken yazıyordum iş yerinden şimdi oğlum 5. ayını bitirdi bile ne çabuk geçti zaman. anlaşıldığı üzere iş başı yaptım oğlumu ananesine bıraktım içim çok rahat sizler nasılsınız

Cnm inşallah seninkide düzelir benimki bi şekilde uyduysa bi kaç saat uyuyor gündüz uyku problemimiz yok çok şükür..nedenini bi bilsen bizde sürekli okuyoruz nazar icin bazen okuduktan hemen sonra rahatlayip uyuyor bazen de uyumuyor bu is gerçekten sormuş:)

herkese günaydınnnnnn...
benim oğlum 2 gündür bana ceee yapıyor altına veya üstüne serdiğim battaniyeyi kafasına çekip altından bana bakıp bakıp gülüyor.. şu sıralar en büyük zevkimiz battaniyeyle oynamak

canım biz 5 700 ken 4 numaraya geçtik..
siz bezleri nasıl bağlıyorsunuzki kilotlu çorap gibi yapışık mı oluyor vücuduna iyice?
ya ben erkek çocuğu diye çok sıkmak istemiyorum bezin pipiye gelen kısmını bol bırakıyorum bezi de göbek üstüne kadar çekiyorum ona rağmen çocuğun bacaklarında bezin lastiğinin izi çıkıyor kıpkırmızı yani düşün bi de 3 numara kullansam nolur Allah bilir

naptın çalıkuşunu izledin mi

güzel bi karar olmuş bence.. 2. çocuk cesaretinden dolayı tebrik ederim valla

benimki de emerken sorunluydu hala da ara ara sorun yapmaya devam ediyor.. aynı senin dediğin gibi kafasını geri atıyor ağlıyor ben de derdinin ne olduğunu anlamadım..ben acıkmasını beklemeden 3 saatte bir emziriyordum şimdi acıkınca emziriyorum ve 5 saat felan acıkmıyor yani şuanda 4-5 saatte bir emziriyorum acıktığı için de mecburen emiyor sızlanmadan..
bi de narkosis dedikleri mantıklı geldi bana da emme pozisyonunu değiştir gerçi ben yatarak emzirmeyi denediğimde de aynı şekilde kafasını öteki tarafa çevirip emmek istemiyodu.. ama sen bi dene belki çocuğun boynu felan ağrıyodur kucağında emmeye çalışırken..bi de göğsünü mutlaka uyar sütün inmesi bikaç dakika alabiliyor bazen sabırsız bebişler de süt gelmiyor diye kızıp emmiyor

canım bnmki de buaralar hassaslaştı koparacak gibi o yana bu yana çekiştirdiği için acıtıyor baya ama ben göğüs yarası çektiğim dönemde yine bu forumda birisi söylemişti yaraya en iyi gelen şeyy yine senin sütün.. emzirmeden önce sütünü göğüs ucuna sür ve emzirdikten sonra da yine sütünü sürüp kurumasını bekle kuruyunca kapat.. ben ne kremler kullandım hiç fayda etmedi göğüs yaralarım bu süt sürme sayesinde iyileşti..

hoşgeldinnnnn.. iş başın hayırlı olsun diyelim ozaman sık sık yazmanı bekliyoruz bundan sonra:)))
ohh gözün arkada kalmamıştır ne güzel annen gözü gibi bakar oğlunaa şanslısınnn

Sagol cnm cvbin için benimki yatarken de yapabiliyor yani pozisyondan değil gibi..büyüdükçe huy degistiriyolar dedikleri doğru herhalde..acaba gece kalkmalainin sebebi artik büyüdüler ya sütle doymuyorlar mi bazi doktorlar 5.aydan sonra yatmadan pirinxunu mamasi oneriyor sebebi do ymama ihtimali olabilir..
Gogsumde benimde yara çok cikti en iyi kremleri kullandim sözde hiçbirşey fayda etmedi hatta çatlak kapanitordu krem surdugumde yumusayip aciliyordu zamanla kendi kendine geçiyor bence..

kızlar ben bebeğimi her ay aile hekimine götürüyorum 3.aya kadar özel doktru vardı bıraktım sadece aile hekiminde bakılıyor herkesin çocuk doktoru varmı ? her ay gittiğiniz gerekmi sizce

Ben anasınıfı öğretmeniyim benimle geliyor canım şimdilik.seneye de ansınıfına gidecek o zaman başka bir öğretmene vericem tabi.
ben yarım gün çalışıyorum 21 ekimde başladım işe zor gelmedi bana.kayınvaldem annem sırayla bakıyor benim.geceleri onlara veriyorum ben sadece emzirmeye yanına gidip yatağıma geri dönüyorum rahatım valla.
geçmiş olsun.ben de oğlumun burnunu tam açamadım bir türlü.
oh iyi yapmışsın
tecrubeli anneler, 8gunluk bebegme sutum yetmior kahroluyorum. deneyp memnun kaldgnz ne varsa yazın neolur. bebeğim hep aç ve sürekli ağlıyor meme istiyor . cevaplarınızı bekliyorum
( çaresiz )
doğum yapmışsın hayırlı olsun.arkadaşların dediklerini uygula ve en önemlisi stres yapma canım
hatırladım seni çok da erken doğum yapmıştın.acaba ishal olabilir mi.doktora bir sor istersen
çok güldüm.benim kız da 1 senedir falan tayttan başka bir şey giymiyor.bir de kırış kırış değil dümdüz duracakmış.tayt almaktan öldüm.
benim bebeğim de 1 haftadır yapıyor sürekli.karnımı ağrıyor,dişten mi emin olamadım bir türlü.geçen sabaha kadar yaptı hiç uyumadık.

günaydın canım.sen de işe başladın demek.annenlerle farklı şehirlerdeydiniz sanırım annen sizinle mi geldi

sürekli çalışmaya alışınca gercekten zor ama ev hanımlığıda süper hakkında en hayırlısı olsun
yok canım 657 yım ben ıstanbulda aıle hekimiyim acıktan atanabılıyoruz tekrarda

ev hanımlığının da güzel yanları var canım şimdi inkar etmiyim rahatım yerinde yaniii:)
annaaamm doktor musun senn artık bi yerimiz ağrıdığında felan kaçışın yokk aile hekimliğine burdan devammm :)))))))))
bilion bizim milletin adetidir mesleği neyse onla ilgili soracak bişeyi mutlaka olur insanımızın
mesela ben bilgisayar öğretmeniyim bana bozulan bilgisayarlarını telefonlarını fotoğraf makinelerini ellerinde ne kadar elektronik alet varsa getiriyolar mübarek sanki elektrikçiyim

ya iyi oldu işe başlamak tavsiye ederim ama insan bebeğini bırakınca zorlanıyor

aynen benim eşimde çok sevmez kabus

az ders de alamam meslek lisesi olduğu içn annem de bakmayacak ama bakıcı tanıdık birisi.. süt izni günde 1,5 saat mi?
anam meslek lisesi mi Allah kolaylık versin
Kizlar ek gidayi ben gunde hi igun ve iki uc kaşık ancak Yedir biliyorum yaaa siz nasilsinuz çokmu az acabaa ama yemiyor
bende başladım yavaş yavaş ek gıdaya devam sütü veriyorum ama nefret ediyor bir öpünde yoğurt veriyorum çok seviyor mamayı hiç sevmiyor
maddi imkan varsa başlama bizim borçlar var mecbur başladımayrıca nenem bakıyor birde doğuda olunca enenm bıraktı babamı geldi kalıyor bizimle ay ay bakacaklar kv ile

tecrubeli anneler, 8gunluk bebegme sutum yetmior kahroluyorum. deneyp memnun kaldgnz ne varsa yazın neolur. bebeğim hep aç ve sürekli ağlıyor meme istiyor . cevaplarınızı bekliyorum
( çaresiz )
su rezene dere otu
canım ben kahvaltımdan helvayı hiç eksik etmem. sen de her kahvaltında helva ye. aklına geldikçe, mutfaktan geçerken hep su iç... bulgur da iyi süt yapar.
helva benim doğumdan sonra kabusum oldu bir daha ağzıma almadım 2 aydır. bana 2 ayda 8kg aldırdı neredeyse çok yedim çok seviyordum şiştim ama faydasınıda görmedim pis boğaz olduğum için yedim :)
38 beden mi :) ben hiç konuşmayayım bence. 38-40 bedende 65 kg da hamile kaldım. doğuma 82 ile girdim doğumdan eve geldim 75 dim 2 ay sonra tartıldım 82 olmuşum dünya yıkıldı başıma şimdi diyete girdim 2 aydır 5 kg verdim. sporada başlıyorum umarım veririm şu an 44 bedenim

annem gelmeden önce bizim evde aynı şekildeydi :)

aynen benim eşimde elini sürmez :)
ya banada doktor aptamil verebilirsin günde 2 öğün dedi bazen süt zini kullanamıyorum sağdığım süt yetmezse ver dedi mümkün oldukça verme dedi. sonra herkes sma dedi doktora sordum oda olur mamaların içerik aynı önemli olan tadını sevmesi dedi ama sevmiyor sma zor yiyor kaşıkla yiyor onuda elini tutuyorum vuruyor
kaka benim oğlumun da tepesine çıkıyor. bence en güzeli pria pişik yapmıyor ama bel bandı olmadığı için kaka tepeye çıkıyor halbuki hiç bekletmem. ama hugies sarı paket çok güzel hem göstergesi var hemde bel bandı tam sarı da 2 ye kadar var işte 3 numarası yok. hugies yeşil ve erkek için olan mavide gösterge yok hemde bel bandı yarım sadade belin ortasında o daha az koruyor sarıya göre ama primaya göre daha iyi tutuyor kakayı. keşke prima bel bandı yapsa . yani benim bez konusu karışık gündüz hugies 3 numara yeşil yada mavi geceleri prima 2 numara kullanıyorum bebeğim 7 kg bol olunca sızdırma yapıyor. gece kaka yapmadığı için prima iyi oluyor 2 kezde değitiriyorum büyüdüğü için çokı çiş yapıyor rahat uyusun diye

bende bekletmem ama yaparken çıkıyor ya eğer sarı hugies değilse mavide yeşilde ve primada çıkıyor oturuyor ya artık oturduğu için hemen çıkıyor yaparken

ay ben neşer yazdım önceden buraya çatlakla ilgili benim çatlakla kalmadı koptu 4 kez kanada iltaap oldu vermedim sağdım vs. ama en sonunda impeteks diye bi krem verdi cildiye onu kullandım 1 hafat vermedim oğluma sağdım hep yanında lansinoh da kullandım geçti daha bir ay öncesine kadar çektim çatlaktan kalkan kullan o daha az acıtıyor ama kurtuldum şimdi impeteks ve lansinoh onardı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…