• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yok kız 7. ayımda toplamda 18 kilo almıştım.

ay bu oğlan beni bugün öldürecek!! gece de problemdi. sabahtın 4 ünden beri saat başı problemliyiz. 8 de yarım saat uyudu. o saatten beri uyutmaya çalışıyorum uykusu var bağırıor uyut beni diye! uyumuyor ama ! çok sinirliyim bugün!! sabah suratımın asık olduğunu gören eşim ne oldu dedi. uykusuzum dedim. uyandırsaydın beni bakardım ben dedi. aman! uykusu bölünmeden uyumuştu pazar gecesi ama pazartesi akşamı uykuyla sızdı! sinirliyim valla çook sinirliyim...

ya dik durmuyorum galiba o da göbeği çok çıkartıyor. spor yapmayı ben de istiyorum da ne yapabilirim ki evde:(( bir de ben kiloyu hep göbekte gösteririm ne yazıkki :((

hee ben baya bi yanlış anlamışım:1:
ne kdr sinirli olduğunu tahmin edebiliyorum ben de düne kadar öyleydim. ay aynı benim eşim yaa o da der uyandırsaydın diye uyuyan adamı uyandırıp da çocuğa bakarmısın mı diyim yaa ne saçma çocuğun sesine uyanıyosan uyan işte... hem uyandırmıyon hem de surat yapıyon der suçlu ben olurum yani :D

bak ben bişeyi anladım ki bebeğe asla kızmamak gerekiyormuş.. benim oğlum normalde sakindir(maşallah diyim) bazen geceleri o da saat başı uyanır, 2 gün önce yine uyanıp durdu ard arda bikaç gün ben de uykumu alamadığım için sinirlendim ve kızdım hatta tam dayaklıksın dedim çocuğa yaa keşke demeseydim çok pişmanım gerçekten ve zorla uyutmaya çalıştım resmen birbirimizle inatlaştık... şuanda benden intikam almak ister gibi ortada hiçbi sebep yokken huysuzluk yapıyor ki hiç böyle bi çocuk değildi.. hele dün akşam sebepsiz yere saatlerce ağlayıp durdu.. ben bu zamana kadar hiç kızmamıştım bebeğime..hep sevgiyle yaklaşmıştım beni çok bunalttığı zamanlarda bile kızmamıştım ilk defa 2 gün önce oldu böyle bişey ve çocuk hemen tepki gösterdi ya çok üzüldüm :14::14:
kendime söz verdim bi daha asla kızmıcam çocuğuma yaa inşallah sözüme sadık kalabilirim:14:

herkese merhaba diyorum.bebeğine sadece anne sütü verip de ek gıdaya geçmeyen var mı? benim kızım 2 temmuz doğumlu bu ayın dolmasını da bekleyeceğim ek gıda için.dr kaşığa alıştır dedi ama zaten bi kızım kaşığı çok seviyor.6. ayı doldurayım diyorum.kilosu falan gayet normal çünkü.

canım ben de aynen sadece anne sütü ve ek gıdaya 6. ay geçicem..
tattırmak için bile bişey vermedim bu zamana kadar.. hiçbişeyin tadını bilmiyor daha:1:

günaydın arkadaşlar..bende bir temmuz annesi olarak aynı şeyleri yaşadığımızı görünce yalnız olmadığım için seviniyorum...evin dağınıklığı,benim dağınıklığım....herşey aynı...bu arada ben de ingilizce öğretmeniyim...şubata kadar ücretsiz izne çıktım bakalım..:44:
aa en son 12 öğretmendik 13 olduk senle :)))
şubatta başlıcaksın yani öyle mii:44:

bende 57 ile kaldım 72 kiloydum doğuma girdiğimde süt vermeyide bi gece ve akşamarı işten gelişte yapıyorum şu an kilom 63 inş 57 ye az kaldı :)
benim demir'imde altı açık kalsın isterse 5 saat ölece güleek durur hiç şikayetçi olmaz :) aptamil mama veriyodum bebişime hiç sorun yoktuı bebelac başladım kabızlıkoldu sanki 2 günde bir yapıyor bazen sanırım mamadan yarında tam 5 aylık olucaz randevumuz var bakalım aşı varmıydı 5.ayında ?

sen 2 günde bir yapmasına kabız diyosan ben napiyim bnmki 4-5 günde bir yapıyor:1::1:
5.ayda bizim rotavirüs aşımız var normalde yok sanırım 6. ayda var 3 tane

Ayyy kilo sorunu halen devam kizlar bende spor yok ama cok su iciyorum ki ben 9 ayda 30 kilo aldim tam tavan yaptim yani ama suan son 6 kilom kaldi resmen 36 bedenden 42 bedene ciktim yaaa ama sabırla gidiyo istr bol su için derim ben

elifcim seni görünce aklıma hep ek gıda geliyor :1: bugün ek gıdayla ilgili sorun yok mu kıızzz:1::1:

evet başlamayı düşünüyorum ama işte benim de bakıcı olayı var...düzgün birini bulduk gibi...olmazsa yaza kadar da alabilirim izin ama büyük ihtimal şubatta başlıcam...derslerimi de ona göre ayarlatıcam...okul da çok yakın zaten...müdür de 15 saatlik ders veririz sorun olmaz demişti ...bakalım hayırlısı...sen yaza kadar almışsın izin sanırım...

herkese merhaba diyorum.bebeğine sadece anne sütü verip de ek gıdaya geçmeyen var mı? benim kızım 2 temmuz doğumlu bu ayın dolmasını da bekleyeceğim ek gıda için.dr kaşığa alıştır dedi ama zaten bi kızım kaşığı çok seviyor.6. ayı doldurayım diyorum.kilosu falan gayet normal çünkü.

merhaba....ben varım sadece anne sütü veriyorum..12 temmuz doğumlu benim kızım da...ek gıda olarak bi kere 1 çay kaşığı kendimin yaptığı yoğurdu tattırdım...elma,armut,ayva,mandaliina ,birazcık da peynir tattırdım şimdiye kadar...zaten biz bişey yerken ağzını şapurdatıyo,yalanıyo,ağzını açıyo...biz de onun yanında bişey:1: yiyemiyoruz...

canım biz de geçmedik 2 temmuz doğumluyuz...

evet başlamayı düşünüyorum ama işte benim de bakıcı olayı var...düzgün birini bulduk gibi...olmazsa yaza kadar da alabilirim izin ama büyük ihtimal şubatta başlıcam...derslerimi de ona göre ayarlatıcam...okul da çok yakın zaten...müdür de 15 saatlik ders veririz sorun olmaz demişti ...bakalım hayırlısı...sen yaza kadar almışsın izin sanırım...

branşçı olmanın güzel yanları işte...
benim 15 saat ders alma şansım olsa varyaa 1 dk düşünmem hemen başlarım şubatta.. meslek lisesinde olduğum için yönetmelik gereği en az 40 saat ders almak zorundayım. meslek öğretmeniyim çünkü. 40 saat de günde 8 saat yapar çok fazla ne yazıkki oyüzden en azından oğlanı yürütüyüm de öyle işe başliyim demiştim inşallah doğru bi karar vermişimdir...

bence de başla yaa evde otur otur napcan hem 15 saat hiçbişey değil bebeğin yokluğunu bile farketmez..

Son düzenleme:
anam 2 dk nete gireyim dedim kızın önüne ıslak kek koymuştum istemişti
sen misin 2 dk boş bırakan 10 dk lık iş çıkardı
sandalye çorap pantolon maşallah keke doymuş...
bi de böyle durumlar var ilerde kızlar...

ya evet senin gerçekten yoğun bi programın varmış...ben avantajlıyım dediğin gibi...4 gün ayarlatabilirim ya da sabah alıp dersleri öğleden sonrayı boşaltabilirim...kızım var benim 12 temmuz doğumlu...adı da GÖKÇE:16:

anam 2 dk nete gireyim dedim kızın önüne ıslak kek koymuştum istemişti
sen misin 2 dk boş bırakan 10 dk lık iş çıkardı
sandalye çorap pantolon maşallah keke doymuş...
bi de böyle durumlar var ilerde kızlar...

benim bir arkadaşım çocuğa yemek yedirirken yağmurluk gibi bişey giydiriyor hiçbiyeri kirlenmiyor ay ilk gördüğümde çok gülmüştüm çocuğu ne hale sokuyon diye ama kadın haklıymış demek :1::1:

ya evet senin gerçekten yoğun bi programın varmış...ben avantajlıyım dediğin gibi...4 gün ayarlatabilirim ya da sabah alıp dersleri öğleden sonrayı boşaltabilirim...kızım var benim 12 temmuz doğumlu...adı da GÖKÇE:16:

sorumu sildim önceki sayfada yazmışsın gördüm oyüzden.
allah bağışlasın canımm ammaaan pek de havalı bi ismi varmışşş fıstığın:1:
biz de 18 temmuz doğumluyuz aramızda 1 hafta felan varmışş
ya zaten 2.döneme 7 aylık olacaklar Allah nasip ederse bize bağımlılıkları biraz daha azalmış olacak..
bakıcınızla fiyat olarak kaça anlaştınız sorması ayıp:1:
bizim de düşündüğümüz 2 bakıcı var şuanda burda 400 den aşağı bakmıyolar

ya bende okudum mesajı ona göre kızımı yazdım...sonra baktım sen öle bişi sormamışsın...kendimden şüphe edicektim nerdeyse neremle okudum diye:37: 300 lira diye düşündüm ben genel fiyat burda böyle bi de yarım gün gibi olcak benim.

oğlanın beşiğini salona taşıdık
her odada bir insan uyuyor şimdi
kimse kimseyi rahatsız etmiyor
oğlan uyanırsa kız uyanmasın diye
eşim de işe gidiyor dinlenmek istiyor
aynen sizinkiler gibi uykumu alamadım dediği oluyor
ya diyorum kapını kapatıp yatıyorsun daha ne...
biz ne yapalım?:14::14::14:

benim bir arkadaşım çocuğa yemek yedirirken yağmurluk gibi bişey giydiriyor hiçbiyeri kirlenmiyor ay ilk gördüğümde çok gülmüştüm çocuğu ne hale sokuyon diye ama kadın haklıymış demek :1::1:

bir dönem olabilir... önlük kullandık, sonra bi hayırı öğreniyor
her şeye hayır diyor
çorba vs içerken kare örtüler takıyorum, önlük istemiyor çünkü...

biz yorulmuyoruz uyumaya gerek yok ondan:27:

ya bende okudum mesajı ona göre kızımı yazdım...sonra baktım sen öle bişi sormamışsın...kendimden şüphe edicektim nerdeyse neremle okudum diye:37: 300 lira diye düşündüm ben genel fiyat burda böyle bi de yarım gün gibi olcak benim.
iyiki açıklama yapmışım ozaman ayy :1::1:
yarım gün 300 iyi aslında..
ya işte böyle zamanlarda keşke ailemle aynı şehirde yaşasaydım diyorum!!
ne güzel annem sabah gelir bakar, ben gelince de giderdi...
çocuum bakıcılarda sürünecekk:14:
Allah inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın ya...

:D:D sizin evin düzenine hastayım yalnız :D
eşine de aşk olsun, dün tebrik etmiştim bugün kınıyorum!!! kapıyı çekip uyuyor daha bi de uykusunu mu alamamış..
nolmuş ki alamamış gece sinekler mi rahatsız etmiş tüh tüh sen odayı temizleyip ona güzelce uyuyabileceği bi ortam hazırlasaydın ya canım senin suçun yani :D:D

bir dönem olabilir... önlük kullandık, sonra bi hayırı öğreniyor
her şeye hayır diyor
çorba vs içerken kare örtüler takıyorum, önlük istemiyor çünkü...

Allahımm büyümüş de süsünü de düşünürmüş :9::9::9:
fular tak oldu olacak :9::9:

$28300_b1_pv.jpg

oğlan geç yatıyor ya bazen o da oğlan yattıktan sonra yatıyor geç yatınca uykusunu alamıyormuş
ayol bebek bile geç yatmasına rağmen uykusunu alıyor sen niye alamıyorsun?:1::1::1:

bende çok isterdim annemin bakmasını kızıma...hiç düşünmezdim o zaman ama malesef farklı bi şehirde yaşayınca mecbur kalıyosun.. herkesin annesi bakmıyo çocuğuna, bakıcıya baktıran çok ve inş bizim de yavrularımıza iyi insanlar denk gelir napalım biz de böle yapıcaz artık :14:

ilginç takıntıları oluyor bak demedi deme yaşayacaksın
en eski yeleğini giymek istiyor çıkarmıyor onu
bir taytı var onu çıkarmaya kalkarsan feryat figan ağlıyor
pijamaları görünce kaçıyor uyku vakti geldi diye...:52::52::52:

Son düzenleme:
Back