yok kız 7. ayımda toplamda 18 kilo almıştım.
ay bu oğlan beni bugün öldürecek!! gece de problemdi. sabahtın 4 ünden beri saat başı problemliyiz. 8 de yarım saat uyudu. o saatten beri uyutmaya çalışıyorum uykusu var bağırıor uyut beni diye! uyumuyor ama ! çok sinirliyim bugün!! sabah suratımın asık olduğunu gören eşim ne oldu dedi. uykusuzum dedim. uyandırsaydın beni bakardım ben dedi. aman! uykusu bölünmeden uyumuştu pazar gecesi ama pazartesi akşamı uykuyla sızdı! sinirliyim valla çook sinirliyim...
ya dik durmuyorum galiba o da göbeği çok çıkartıyor. spor yapmayı ben de istiyorum da ne yapabilirim ki evde( bir de ben kiloyu hep göbekte gösteririm ne yazıkki (
hee ben baya bi yanlış anlamışım
ne kdr sinirli olduğunu tahmin edebiliyorum ben de düne kadar öyleydim. ay aynı benim eşim yaa o da der uyandırsaydın diye uyuyan adamı uyandırıp da çocuğa bakarmısın mı diyim yaa ne saçma çocuğun sesine uyanıyosan uyan işte... hem uyandırmıyon hem de surat yapıyon der suçlu ben olurum yani
bak ben bişeyi anladım ki bebeğe asla kızmamak gerekiyormuş.. benim oğlum normalde sakindir(maşallah diyim) bazen geceleri o da saat başı uyanır, 2 gün önce yine uyanıp durdu ard arda bikaç gün ben de uykumu alamadığım için sinirlendim ve kızdım hatta tam dayaklıksın dedim çocuğa yaa keşke demeseydim çok pişmanım gerçekten ve zorla uyutmaya çalıştım resmen birbirimizle inatlaştık... şuanda benden intikam almak ister gibi ortada hiçbi sebep yokken huysuzluk yapıyor ki hiç böyle bi çocuk değildi.. hele dün akşam sebepsiz yere saatlerce ağlayıp durdu.. ben bu zamana kadar hiç kızmamıştım bebeğime..hep sevgiyle yaklaşmıştım beni çok bunalttığı zamanlarda bile kızmamıştım ilk defa 2 gün önce oldu böyle bişey ve çocuk hemen tepki gösterdi ya çok üzüldüm
kendime söz verdim bi daha asla kızmıcam çocuğuma yaa inşallah sözüme sadık kalabilirim
herkese merhaba diyorum.bebeğine sadece anne sütü verip de ek gıdaya geçmeyen var mı? benim kızım 2 temmuz doğumlu bu ayın dolmasını da bekleyeceğim ek gıda için.dr kaşığa alıştır dedi ama zaten bi kızım kaşığı çok seviyor.6. ayı doldurayım diyorum.kilosu falan gayet normal çünkü.
canım ben de aynen sadece anne sütü ve ek gıdaya 6. ay geçicem..
tattırmak için bile bişey vermedim bu zamana kadar.. hiçbişeyin tadını bilmiyor daha
aa en son 12 öğretmendik 13 olduk senle :)))günaydın arkadaşlar..bende bir temmuz annesi olarak aynı şeyleri yaşadığımızı görünce yalnız olmadığım için seviniyorum...evin dağınıklığı,benim dağınıklığım....herşey aynı...bu arada ben de ingilizce öğretmeniyim...şubata kadar ücretsiz izne çıktım bakalım..:44:
şubatta başlıcaksın yani öyle mii:44: