2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

adiyeff özledim seni daha doğrusu herkesi ama pek kimse yok herkes facede bende ordan rahat olamıyorum evet tatlım geldim konyadan evime annem de gelecek sonra kv dönüşümlü biliyorsun doğuda olunca zor bakıcı bulmak güven meselesi

kızlar ben bebeğimi her ay aile hekimine götürüyorum 3.aya kadar özel doktru vardı bıraktım sadece aile hekiminde bakılıyor herkesin çocuk doktoru varmı ? her ay gittiğiniz gerekmi sizce

Ben ilk bebeğimde her ay giderdim.her ayı da geçtim,ufak bir sorun olduğunda da hemen doktora koşardım.çocuk doktorumuz iyiydi gerçekten.biz birgün içeri giriyoruz,aaaa bu kadar da olamaz yine mi geldiniz hasta olmayan çocuğu hasta edeceksiniz demişti. çok gülüyorum şimdi.yazık oğlumu hiç götürmedim.bir kere hasta oldu bir de az kilo alıyordu onun için götürdüm.

kızlar ben bebeğimi her ay aile hekimine götürüyorum 3.aya kadar özel doktru vardı bıraktım sadece aile hekiminde bakılıyor herkesin çocuk doktoru varmı ? her ay gittiğiniz gerekmi sizce

bizim var özel doktorumuz ben sağlık ocaklarına güvenmiyorum oyüzden özel doktor tercih ettim ama sen güveniyorsan problem yok.. acil bişey olduğunda götürebilceğin veya danışabileceğin bi çocuk doktorun olsun bence gitmesen bile..

günaydın...bende en son 6 aylıkken kalça ultrasonu için götürmüştüm doktora...o zamandan beri aylık kontrol için aile hekimliğine gidiyorum...

günaydın...bende en son 3 aylıkken kalça ultrasonu için götürmüştüm doktora...o zamandan beri aylık kontrol için aile hekimliğine gidiyorum...

evet yaaa meslek lisesi... ama çalışma ortamım çok iyi çok rahatım okulumu çok seviyorum tek sıkıntım ders saatlerinin fazla olması işte..
görev icabı doğudasın sanırım sen de mi öğretmensin yoksa
oturtuyomusun bebişi yaa ben de arada sırada oturtmaya başladım 1-2 dk oturur pozisyonda tutup sonra tekrar düzeltiyorum 1ay sonra oturtcağım için damdan düşer gibi olmasın az az alışsın diye..

çatlakla ilgili yazdıklarını hatırlyorum o sıralarda ben de öyleydim şükür geçti o günlerr aahhh ne sıkıntılıydıı yaaaa

bi de benim oğlanda emekleme çalışmaları başladı.. totoyu kaldırdığı zaman göğsünü kaldıramıyor, göğsünü kaldırdığı zaman da totoyu kaldıramıyor 2si biarada kaldırabilse emeklicek bu halde bile bulunduğu yerden az da olsa ilerliyor

günaydın canım benim oğlan yine sadece yarım saat uyudu :) uykusuz mızmız boşverdim artık hiçbir şekilde dalmıyor uykuya. aslında daldırdım saat 11 e gelirken memede daldı (yara olanda öldüm öldüm) yatırdım 5 dk sonra uyandı ne yatağımı toplayabildim ne yemek yapabildim yani. aldım bebek arabasına öyle yetiştirdim yemeği eşime daha az önce kapattım altını...

bezin bel kısmını çok sıktığın için izi çıkıyor olabilir mi? ben bu paket bitince 4 numaraya geçmeyi düşünüyorum. hangi marka sizin bez ? ben prima beyaz paket kullanıyorum.

belinde değil de bacaklarında izler oluyor kırmızı kırmızı.
ben ilk hafta prima Premium care kullandım her defasında sızdırdı sonra huggies e geçtim ondan beri huggies kullanıyorum sızdırmıyor hiç..
ben de kendimi çok halsiz hissediyorum bugün hayrolsun inş hasta felan olmam hava da buz gibi zaten çok uyuyasım var ama bnmki de yarım saatte uyanıyor yattığıma değmez daha çok sinir olurum diye yatmıyorum

ne yemeği yaptın bakim

Son düzenleme:

sözde biber dolması yaptım ama nasıl yaptım yetiştirdim ben de bilmiyorum :))

az önce benim oğlanın pili bitti :)) uykusu var kaç saattir daldıramadım çığlık çığlığaydı acil wc ye gitmem gerekti kıyametleri koparttı... geldim yanına aldım omzuma slow parça söyledim ona "bugün pamuk kalbinden gidiyoruummm" diye diye uyuttum omzumda :)) yatırdım yatağıma umarım uzun süreli uyur da ben de kitap okurum biraz :))

ben galiba adet olacağım ilk belirtisini gördüm. ekim sonunda da belirtisi gelmişti ama devam etmemişti. bakalım bu sefer ne olacak...

ha bu arada bizim bezdede bacaklarda iz oluyor :)))

Son düzenleme:

allahım senin oğlan müzisyen mi olacak müzik yapımcısı mı müzikle bi ilişkisi var ama çözemedim :)) bnmki de uyuyor şuan acaba yatsam mı kararsız kaldım uyuyim bari biraz yaa

allahım senin oğlan müzisyen mi olacak müzik yapımcısı mı müzikle bi ilişkisi var ama çözemedim :)) bnmki de uyuyor şuan acaba yatsam mı kararsız kaldım uyuyim bari biraz yaa

:) ben müziği çok severim özellikle yabancı müziği.. çocuk bana çekti herhal :)) benimki yarım saati doldurdu uyandı emzirdim tekrar daldı gibi bakalım ne olacak :)) umarım uyur... sana tatlı rüyalar :))

canım çok şart değil aklında bildiğin iyi bir doktor olsun gerekince götür biz çocuklar için öyle yapıyoruz 1.ve 2. ay gittik sonra gitmedik ama bir sorun olsa yine aynı doktorumuza gideriz..

biz de 4 no kullanıyoruz bayağıdır kiloyla da çok ilgili değil 3 no 1-2 paket kullandım bacaklarda iz yaptı..

vsn hayırlı olsun işe başlamışsın? memur musun?

keyfimbilir çocuk ne zaman yatarsa hızlıca işleri halledip yat dinlen bence... sonra dinlenecek vakit bulamazsın...

Son düzenleme:

canım acıkmasını bekle uyusun diye memeye tutma...

biz de bugün oğluş kız ben banyo yaptık oh mis...
çamaşırları yıkadım
yemek yaptım
her zaman bu kadar iş yapamam bugün denk geldi
11 den beri nete girmeyi düşünüyorum, ancak girebildim
şimdi geri çıkıyorum...

Son düzenleme:
yok memurum canım. bende devamlı oturtmuyorum ama bebek arabasında yarı oturu vaziyette oluyor minderlerle destekleyip kanepede oturuyor birde kucakta oturuyor. biz 27 haziran doğumluyuz 5 bitti ya ondan oturtuyorum artık

aynen bizde de :)

bugün öğlen eve gittim eşim aktf bebek almış ilk kez deneyelimn dedik primanın premium care kullanıyorduk ve hugies ikisini bir di prima 2 no du şimdi 3 almış olur gibi ama denemedim gidince bakacağım deneyeceğim belkide annem denedi :) evet memurum cicim

bebek yemekleri tariflerinde yer alan formül süt dedikleri aptamil vs gbi devam sütü mü kızlar ya

Selam kızlar kızımı ağlata ağlata uyuttum valla artık kulaklarımı tıkıcam o ağlarken bende stres yapıyorum ama Allahtan 1 saattir uyuyor
offff 2 gündür saat 2 de kahvaltı yapıyorum kahvalıtı bile sayılmaz hemencik bir yumurta akmek peynir o ağlarken anca bu kadar oluyor.
troidim var ilaç içtikten saatler sonra anca vaktim oluyor bazen çay bile hazırlıyamıyorum kendime.

benim kızım da bu ara biraz mızmız...amma allaha şükür gündüz kendi kendine uyuyo...gece de 2 defa uyanıyo...ama sabah 7de ayakta...babasıyla mesaiye gidecek sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…