Ben anasınıfı öğretmeniyim benimle geliyor canım şimdilik.seneye de ansınıfına gidecek o zaman başka bir öğretmene vericem tabi.
ben yarım gün çalışıyorum 21 ekimde başladım işe zor gelmedi bana.kayınvaldem annem sırayla bakıyor benim.geceleri onlara veriyorum ben sadece emzirmeye yanına gidip yatağıma geri dönüyorum rahatım valla.
geçmiş olsun.ben de oğlumun burnunu tam açamadım bir türlü.
oh iyi yapmışsın
doğum yapmışsın hayırlı olsun.arkadaşların dediklerini uygula ve en önemlisi stres yapma canım
hatırladım seni çok da erken doğum yapmıştın.acaba ishal olabilir mi.doktora bir sor istersen
çok güldüm.benim kız da 1 senedir falan tayttan başka bir şey giymiyor.bir de kırış kırış değil dümdüz duracakmış.tayt almaktan öldüm.
benim bebeğim de 1 haftadır yapıyor sürekli.karnımı ağrıyor,dişten mi emin olamadım bir türlü.geçen sabaha kadar yaptı hiç uyumadık.
günaydın canım.sen de işe başladın demek.annenlerle farklı şehirlerdeydiniz sanırım annen sizinle mi geldi
kızlar ben bebeğimi her ay aile hekimine götürüyorum 3.aya kadar özel doktru vardı bıraktım sadece aile hekiminde bakılıyor herkesin çocuk doktoru varmı ? her ay gittiğiniz gerekmi sizce
kızlar ben bebeğimi her ay aile hekimine götürüyorum 3.aya kadar özel doktru vardı bıraktım sadece aile hekiminde bakılıyor herkesin çocuk doktoru varmı ? her ay gittiğiniz gerekmi sizce
anam meslek lisesi mi Allah kolaylık versin
maddi imkan varsa başlama bizim borçlar var mecbur başladımayrıca nenem bakıyor birde doğuda olunca enenm bıraktı babamı geldi kalıyor bizimle ay ay bakacaklar kv ile
bende bekletmem ama yaparken çıkıyor ya eğer sarı hugies değilse mavide yeşilde ve primada çıkıyor oturuyor ya artık oturduğu için hemen çıkıyor yaparken
ay ben neşer yazdım önceden buraya çatlakla ilgili benim çatlakla kalmadı koptu 4 kez kanada iltaap oldu vermedim sağdım vs. ama en sonunda impeteks diye bi krem verdi cildiye onu kullandım 1 hafat vermedim oğluma sağdım hep yanında lansinoh da kullandım geçti daha bir ay öncesine kadar çektim çatlaktan kalkan kullan o daha az acıtıyor ama kurtuldum şimdi impeteks ve lansinoh onardı şükür
canım biz 5 700 ken 4 numaraya geçtik..
siz bezleri nasıl bağlıyorsunuzki kilotlu çorap gibi yapışık mı oluyor vücuduna iyice?
ya ben erkek çocuğu diye çok sıkmak istemiyorum bezin pipiye gelen kısmını bol bırakıyorum bezi de göbek üstüne kadar çekiyorum ona rağmen çocuğun bacaklarında bezin lastiğinin izi çıkıyor kıpkırmızı yani düşün bi de 3 numara kullansam nolur Allah bilir
günaydın canım benim oğlan yine sadece yarım saat uyudu :) uykusuz mızmız boşverdim artık hiçbir şekilde dalmıyor uykuya. aslında daldırdım saat 11 e gelirken memede daldı (yara olanda öldüm öldüm) yatırdım 5 dk sonra uyandıne yatağımı toplayabildim ne yemek yapabildim yani. aldım bebek arabasına öyle yetiştirdim yemeği eşime daha az önce kapattım altını...
bezin bel kısmını çok sıktığın için izi çıkıyor olabilir mi? ben bu paket bitince 4 numaraya geçmeyi düşünüyorum. hangi marka sizin bez ? ben prima beyaz paket kullanıyorum.
belinde değil de bacaklarında izler oluyor kırmızı kırmızı.
ben ilk hafta prima Premium care kullandım her defasında sızdırdı sonra huggies e geçtim ondan beri huggies kullanıyorum sızdırmıyor hiç..
ben de kendimi çok halsiz hissediyorum bugün hayrolsun inş hasta felan olmam hava da buz gibi zaten çok uyuyasım var ama bnmki de yarım saatte uyanıyor yattığıma değmez daha çok sinir olurum diye yatmıyorum
ne yemeği yaptın bakim
sözde biber dolması yaptım ama nasıl yaptım yetiştirdim ben de bilmiyorum :))
az önce benim oğlanın pili bitti :)) uykusu var kaç saattir daldıramadım çığlık çığlığaydı acil wc ye gitmem gerekti kıyametleri koparttı... geldim yanına aldım omzuma slow parça söyledim ona "bugün pamuk kalbinden gidiyoruummm" diye diye uyuttum omzumda :)) yatırdım yatağıma umarım uzun süreli uyur da ben de kitap okurum biraz :))
ben galiba adet olacağım ilk belirtisini gördüm. ekim sonunda da belirtisi gelmişti ama devam etmemişti. bakalım bu sefer ne olacak...
ha bu arada bizim bezdede bacaklarda iz oluyor :)))
allahım senin oğlan müzisyen mi olacak müzik yapımcısı mı müzikle bi ilişkisi var ama çözemedim :)) bnmki de uyuyor şuan acaba yatsam mı kararsız kaldım uyuyim bari biraz yaa
Merhaba arkadaşlar benim 6temmuz doğumlu bi kizim var bir hafta öncesine kadar çok mutlu çok uslu bi çocuktu ya kendi kendine yada emerek uyuyordu..sadece anne şutu aliyor geceleri bir kere uyanirdi ve emzirip yatiridim..simdi tam tersi durumda emme bagimlisi olan çocuk emzirmek için kucagima yatirdigimda kendini geri atip kasiyor ve ağlamaya basliyor ama her zaman yapmiyor bazense sorunsuz bi şekilde emiyor geceleri mizirdanarak uyaniyor yalanci emzik veriyorum devam ediyor uyumaya ..doktora goturdum idrar ve gaita tahlilleri temi cikti..diş etleri kabarmaya baslamis dedi doktor ama hemen cikmaz dedi..derdinin ne olduğunu anlamadan calpol verdi kullanmadim bugünde emdiği şutu kustu hep doktoru aradik bi ilaç ismi söyledi onu alin dedi almadim akşamki emdigini kusmadi zaten başka doktora gideyim desem bulunduğum şehirde başka iyi doktor yok fakülte hastanesindeki doktora doğum iznine ayrilmis..geceleri uyutacagim zaman emerek uyuyordu simdi dediğim gibi ağlamaktan kendini geri atmaktan sankilesip uyuyamiyor çok uslu bi çocuktu ne yapacagimi sasirdim var mi boyle bi durum yasayan?genelde uykusu olduğu zamanlarda yapiyor kendini gerip aglamayi..
yok memurum canım. bende devamlı oturtmuyorum ama bebek arabasında yarı oturu vaziyette oluyor minderlerle destekleyip kanepede oturuyor birde kucakta oturuyor. biz 27 haziran doğumluyuz 5 bitti ya ondan oturtuyorum artıkevet yaaa meslek lisesi... ama çalışma ortamım çok iyi çok rahatım okulumu çok seviyorum tek sıkıntım ders saatlerinin fazla olması işte..
görev icabı doğudasın sanırım sen de mi öğretmensin yoksa
oturtuyomusun bebişi yaa ben de arada sırada oturtmaya başladım 1-2 dk oturur pozisyonda tutup sonra tekrar düzeltiyorum 1ay sonra oturtcağım için damdan düşer gibi olmasın az az alışsın diye..
çatlakla ilgili yazdıklarını hatırlyorum o sıralarda ben de öyleydim şükür geçti o günlerr aahhh ne sıkıntılıydıı yaaaa
aynen bizde de :)bi de benim oğlanda emekleme çalışmaları başladı.. totoyu kaldırdığı zaman göğsünü kaldıramıyor, göğsünü kaldırdığı zaman da totoyu kaldıramıyor 2si biarada kaldırabilse emeklicekbu halde bile bulunduğu yerden az da olsa ilerliyor
bugün öğlen eve gittim eşim aktf bebek almış ilk kez deneyelimn dedik primanın premium care kullanıyorduk ve hugies ikisini bir di prima 2 no du şimdi 3 almış olur gibi ama denemedim gidince bakacağım deneyeceğim belkide annem denedi :) evet memurum cicimbiz de 4 no kullanıyoruz bayağıdır kiloyla da çok ilgili değil 3 no 1-2 paket kullandım bacaklarda iz yaptı..
vsn hayırlı olsun işe başlamışsın? memur musun?
keyfimbilir çocuk ne zaman yatarsa hızlıca işleri halledip yat dinlen bence... sonra dinlenecek vakit bulamazsın...
Selam kızlar kızımı ağlata ağlata uyuttum valla artık kulaklarımı tıkıcam o ağlarken bende stres yapıyorum ama Allahtan 1 saattir uyuyor
offff 2 gündür saat 2 de kahvaltı yapıyorum kahvalıtı bile sayılmaz hemencik bir yumurta akmek peynir o ağlarken anca bu kadar oluyor.
troidim var ilaç içtikten saatler sonra anca vaktim oluyor bazen çay bile hazırlıyamıyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?