2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

valla varya eşine helal olsun.. benim eşim de sağolsun eve girmiyor.. girdiği zaman da ben çocuğa bakarım hadi sen çık diyor .. ben tek başıma napiyim çıkıp önemli olan beraber çıkabilmek anlamıyor benii

ooffffffffff çok doluyum bu konuda dün resmen bulanıma girdim. onu da anlıyorum işleri sebebiyle devamlı çıkmak zorunda evde pek duramıyor keyfi olarak çıkmıyor ama ben de evde tek başıma kalmaktan çok sıkıldım artık.dün pazar günü bile sabahın 8inde gitti öğlen 3tü eve geldiği... ben de eve gelince verdim veriştirdim.. hadi gel bebeği de alıp çıkalım diyor bu sefer de zaten oğlan sabah o giderken uyandı ve o gelene kadar nerdeyse hiç uyumadı bi yarım saat uyudu sadece.. zar zor yeni uyuttum dışarı çıkalım diyor..illa bunu teklif etmesi için benim patlamam mı gerek anlamıyorum ya.. ben hiçbiyere çıkamam çocuğu zor uyuttum dedim.. sırf ona inat olsun diye çocuğu verdim ona akşam 5 buçuktan 9 buçuğa kadar uyudum.uyanınca da yine bunalım takılmaya devam ettim

Allahtan oğlum uslu sayılır bi de huysuz olsa ben tırlatırdım bu uslu haliyle bile bazen çok tahammülsüz oluyorum

bu ücretsiz izin bana hiç iyi gelmedi

aslında eşim dünya iyisi bi insandır ya herşeye yardım eder okadar dışarda yorulur gelir hiç dinlenmeden hemen çocuğu alır ben dinleniyim diye.. gece kalkar çocuğa bakar evde yemek yoksa sorun yapmaz dışardan söyler bazen kendisi yemek yapar yani hiçbi kusur yok eşimde sanırım bütün kusur bende ben evde olmaya alışamadım yoğun bi iş hayatından sonra... tabi eşimle eskisi kadar başbaşa kalamıyoruz onun da verdiği bi hırçınlık var üzerimde ben nası çıkıcam bu bunalımdan yaaa

günaydın kızlar biz de bugün 5 aylık olduk.hafta sonu çok zor geçti ya.bir rahatsızlığı vardı sanırım ama çözemedim.gece saat başı uyandı ağladı.bir de ağlayışı ilginçti.babababa diye bağıra bağıra ağladı.eşimin de hoşuna gitti baba diyor diye.hala göğsü hırıl hırıl bir iyileşemedi çocuğum.
benim de oluyor tam olarak neden anlayamadım.

biz de konyanın ilçesindeyiz haftasonu konyaya gidince eşimle çocukları bırakıp direk çıkar gezeriz.çok iyi geliyor gerçekten.gerçi eşim arkadaşlarıyla çıkıyorsa da çocuları alıp annemlerle çıkıyorum.yani ben evde duramam.burda gezecek yer yok da ondan evde oturuyorum.ha bir de ben çıkamıyorsam eşim de çıkamaz.öyle beni çocularla bırakıp da çıkmasını kabul etmem ben valla.gerçi eşime de haksızlık etmeyim o da beni daha hiç çocuklarla yalnız bırakıp gitmedi.

ben de izinliyken bunalıma girmiştim.benim eşim de yardım eder aslında ama mesela ben izinliyken,kendi çalışıyor ben evdeyim diye boşlamaya başlamıştı işleri.hiç değilse şimdi ikimizde çalışıyoruz da daha çok yardım etmek zorunda kalıyor.senin eşin ne güzel çalışmasan da yardımcıymış baya.çocuğu al çık sen de.bir alışveriş merkezine falan git sıkıntını atarsın

ah canım keşke bi avm felan olsa burda valla çocuğu alır alır çıkarım ama ben de ilçede yaşıyorum gezebileceğim kapalı bi yer yok.. bi çay bahçesi bi park bi çarşı o kadarr.. çocuğu üşütürüm dışarda diye korkuyorum...ilk zamanlarda da çok küçük diye çıkarmamıştım doğduğundan beri eve kapanıp kaldım kısacası.

benim eşim gerçekten çok iyidir her konuda çok anlayışlıdır ama ben nankörlük ediyorum galiba biraz.. napiyim acayip bunaldım evde yaaaa oofffff

haftaya kayınvalidem gelcek dört gözle bekliom gelmesini en azından biraz dışarı çıkabilirim

Son düzenleme:

bende bitek ben evde bunalıma giriyorum zannediyordum walla bende çok bunaldım bende senin gibi patlayınca hafta sonu 1 günlüğüne kozaklıya gittik bize yakın bayagı 1 saat ii geldi doğrusu eşime de iyi geldi herhalde arada yapalım böyle dedi:)

kızım bu aralar çok komik oldu, emzirirken birazcık emiyo sonra kafasını bana çevirip gülüyo, sonra tekrar emmeyedevam ediyo, biraz emiyo yine bana bakıp gülüyo, sonra yine emiyo.. Böyle devam edip gidiyo, çok komik oluyo :) Bi de aynı annesi gibi yüzüyle oynanınca mayışıyo, bazen yüzüyle oynuyorum, elimle masaj yapar gibi yapıyorum uyuyuveriyo.. ben elimle oynamaya başlayınca gözlerini kapatıyo, ağzını ayırıyo, yapmamı bekliyo..

Bende ücretsiz izindeyim bankacıyım ve çok yoğun bir tempodan sonra izne ayrılmış oldum. Aslında bende çok bunaldım fakat bankanın çalışma şartlarını düşündükte iznimin biteceğini ve sayılı günün çabuk geçtiğini düşündükte fena oluyorum. Mart'ın onyedisinde işe başlıcam geceleri bile aklıma geldikçe körü oluyorum. Evde bunalsamda işe başlamak fikri hemde iki çocukla çok zor geliyor. Sizler ne iş yapıyorsunuz ? Ve şişede işe başlamak zor gelmeyecekmi? Bekalar izin kullandınız?

canım benim eşim de foto hobisine tutuldu bir arkadaşı var beraber foto çekmeye gittikleri o arayınca sanki bir kadın aramış gibi tepki gösteriyorum
sanırım ben evde bunalıma giriyorum ama farkına varmıyorum ve o fark etti...
kv gelince eşinle çıkarsın kendine gelirsin
işe gidip değişik ortamda değişik insanlarla bulunmak iyi geliyormuş demek ki yoksa ne kadar iyi olsalar da eşlerimize sarıyoruz..
karşı komşum bana işe başla yoksa 2 çocukla kafayı yersin demişti,
bazen ciddi bunalıyorum ama başlamayacağım tekrar bugüne dönemem ama işe ne zaman olsa giderim...

adiyef senin kıza da annen ve kv mi bakıyor yoksa o, kreşe falan mı gidiyor?

Son düzenleme:
havalar biraz soğuyunca kombi fazla yanmaya başladı ve benim oğluşun burnu tıkandı:2:
annem deniz suyu yollamıştı
serum fizyolojik yoktu, ben de şırıngayla ondan sıktım hemen kızardı hapşurdu mümükleri çıktı rahatladı yavrum iyi geldi

bende işteyim başladım hemde 1 ay oldu sadece ilk hafta kötüydü fakat şu an alıştım monotonluk halimden kurtuldum oğlumu daha az görüyorum ama cumartesi pazar beraberim sabahları 6 dan 9 a kadar akşamda 7 den sorna birlikteyiz :) memnunum halimden annem ve kv bakıyolar bigün biri bigün diğeri :) oğlumda memnun gyet fakat ben pazar olunca bunalıma giriyorum eşim cumartesi günleri halı saha maçı oluyo gece yoruluyo pazarda uyuyarak geçiriyo bende gezmek istiyrum gel o zaman yok şu akrabasına gidelim diyo yok bu akrabasına gidelim diyo adam gibi 3 kişi biyere götürmüyo kavga ettik dün zaten sinirlendim ama sinir bozucu gerçekten gezmeyi seviyosak hele benim gibi ama kocanda sevmiyosa işte iki zıt karakter evlenmiş dersiniz:)

ben de aynen sizin gibiyim. Evde aslında bazen bunalıyorum, iyice hastalık hastası oldum gibi oldu, bi de boş olunca aklıma olmadık şeyler geliyo, iyice evhamlı oldum gibi geliyo. Bi yandan da okula tekrar başlamakt aistmeiyorum, 40 kişilik sınıflar, bıcır bıcır çocuklar, onlarla uğraşıp bi de eve gelip ev işleri ve çocukla nasıl uğraşacağım, derslere hazırlanıp nasıl gidicem diye şimdiden içim bi tuhaf oluyo..

canım nasıl sıktın ya 1 haftadır beceremiyorum şırıngayla sıkmayı bırak damlalıkla bile damlatamıyorum burnuna bayağı mücadele ediyor benimle şırıngayla da fazla sıkarım acır diye yapamıyorum

Oo süpermiş valla hakikaten 2 saat bile olsa dışarı çıkmak çok iyi geliyor

Canım bu bence hepimizde olan bir bunalım ara ara bana da oluyor her şeye yetişemiyorum o yüzden sinirlerim tepeme çıkıyor acısınıda eşimden çıkarıyorum

ya sen ne diyosun iyi gelmez mi ilaç gibi geliyor hem de.. ya biz önceden hiç evde durmazdık hep bi yerlere giderdik bişeyler yapardık..haftasonları şehirdışı yapardık.. evdeyken bile boş durmazdık ya film izlerdik ya oyun oynardık ya kitap okurduk şimdi hepsi hayal oldu.. öyle hareketli bi hayattan sonra evde olmak gerçekten çok zor

ben öğretmenim ücretsiz izne ayrıldım hazirana kadar ama heran bi cinnet geçirip 2. dönem başlayabilrim

valla haklısın ben de bazen diyorum bebeğimin bugünleri bi daha geri gelmicek niye bunalım yapıyosun keyfini çıkar diyorum kendi kendime ama uzun sürmüyor, eşim "işim var çıkmam lazım" dediği zaman bu düşünce bitiyor

evet valla o da zor benim kocam da çok sever gezmeyi ben de, ama gezemiyoruz çünkü bebeği bırakacak kimsemiz yok burda o daha kötü inan bana

aynı şeyi ben de düşünüyorum, okula başlayınca evde ev işleri ve çocuk ben derslere nası hazırlancam bilmiyorum.. artık okulda boş vakitlerimde yapmaya çalışırım..

yaa biran önce haziran gelse keşke oğluş da büyümüş olur ne gzel olurduuu

eczaneden küçük şırınga almıştık iğnesi yok deniz suyunu çok az çektim bebiş yatar vaziyetteyken burnuna yavaşça sıktım 2 kez yapmıştım ilkinde çok sıkmışım 2. daha iyi oldu..

Oğlumda yapıyor aynısını ya bana bakıyor ya televizyona ya da bir ses geldiyse o yöne sonra keyifli keyifli devam ediyor 2-3 kere çekip sonra tekrar kafayı çeviriyor resmen keyif yapıyor ya serseri

Canım bu bence hepimizde olan bir bunalım ara ara bana da oluyor her şeye yetişemiyorum o yüzden sinirlerim tepeme çıkıyor acısınıda eşimden çıkarıyorum

ben de evde olmanın acısını eşimden çıkarıyorum işte..

hava çok soğuktu ama biraz güneş vardı ben de sabah buraya yazdıktan sonra oğlanı sıkıca giydirdim ben de giyindim arabaya yatırdım çıktım dışarı geze geze eşimin okuluna gittim sürpriz yaptım ona sonra da öğlen arası beraber döndük geze geze evde yemek yedik koklaştık barıştık seviyorum uleeenn
valla yarım saat de olsa dışarı çıkmak çook iyi geldi bunu sık sık yapmalıyım. ilk kez oğlumla çıktım dışarı o kdr zor olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…