2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

merhaba senınde guatr ve pko vardı nasıl hamile kaldın anlatırmısın bendede aynı sorunlar var ve ilk bebeğim karnımda öldü acaba ikincidede aynısı olurmu diye cok korkuyorum

Selam kizlar

Telefon hep elimde ama ne zamandir okuyamadim yazilanlari. Onlarca sayfa birikmis, odevim cok yani :)

Okumadan once bi sorum var. Papetto salincak alanlar memnun mu acep? Ben de almak istiyorum en uygun fiyatlisi o.

slm kızlar.geçmişi birazcık okudum.bende yazayım dedim.şuan oğluşumu uyuttum.bir kk ya bakım dedim.dün kaynanamlardayık orada geceyi geçirdik iyiydi.ben yalnız bebekle ilgilendim kaynana bize yemek falan hazırladı benden bir şey yapmamı beklemedi.bundan 5 yıl önce olsa bana kızıp bagırırdı ama 5 yıldan sonra barışınca biraz degişmiş.birçoğunuz eşlerinizin ilgisizliğinden üzülüp paylaşmışsınız.inş düzelir bu sorunlar.bu tarz şeyleri geçmşte bende yaşadım ama atlattım.çünkü eşim beni herşeyi dört dörtlük yapayım diye alıp evlenmedi sevdiği için evlendi bu yüzden evde herşeyi temizlik yemeği mükemmel olsun diyemez.ben ev kızı degildim evlenmeden önce.ünv okuyordum temizlikle öyle hep yapabilen biri degildim.oğlum doğumdan öncede ve sonrada hep odalarımız ayrı şimdilik.çünkü gece ışık yakıp ses olunca rahatsız etmek istemediğim için.eşlerinize duygu ve düşüncelerinizi sakin ve net bir şekilde söyleyin.bebekli bir evde bazen ütü temizlik alışveriş yemek vs olmayabilir.gerçekten oğlum uslu bebek olmasına ragmen herşeye koşamıyorum o zaman çocuğum beslenme ya da uyku düzeni aksıyor.eşim bana evde olduğu zamanlar yardımcı olur.Rabbim gönlüme göre verdi.ailede yetişme tarzı diyorsunuz vs ama degil eşimin 2 abisi var onlar eşlerine karşı çok sert ve mükkemmel bir eşi olsun ister.herkes mükemmel olamaz eşlerinde beklentileri üst düzzeyde olmamalı.şu günlerde yardımcı olmasalarda kavga çıkarmamalı bence...

merhaba kızlar..herkese şimdiden iyi bayramlar...ben gene ailemden uzak ayrı bi bayram geçiricem ama rabbime şükürler olsun ki kızım var artık...

kızlar merhaba.nasılsınız.canlar görümcenin düğünü var.benden vücut pudrası istedi.nerden hangi markayla bulabilirim.konyada kule siteden bulabilir miyim.flormarın filan var mıdır.ben hiç kullanmadım o sebeple bilmiyorum

kulesiteden bulamazsın belki ama zaferde kozmetik dükkânlarına bak elif parfumerı falan oralarda vardır

cok haklısın paradokscum erkek cocuk deyıp kenara cekılmesıne izin vermemek lazım ben oğluma herseyi alıstıracam insllh umarım senınde evıne gonlune huzur gelir cektiklerine değer

canım sen şimdi kocanla booll boll vakit geçir boşver bizi. biz nasıl olsa hep buralardayız

canım şapkayı daha önce bende kullanıyordum uyuturken. ama şimdi herhangi bişeyle örtünce bile kıpırdanmaya mızıklanmaya başlıyor. uykusu varsa bile dağılıyor. şapka çok iyi bir çözüm aslında uyku için. ama kesinlikle uyku saatinde sessiz karanlık bir ortamda olmalı ve öyle uykuya dalmalı bebişler.

canlarrrr hepinize iyi gecelerrrr.
oğluşum uyudu bende hemen yatayım

merhaba senınde guatr ve pko vardı nasıl hamile kaldın anlatırmısın bendede aynı sorunlar var ve ilk bebeğim karnımda öldü acaba ikincidede aynısı olurmu diye cok korkuyorum

Hiçbirşey yapmadım canım sadece folik asit içtim eşimede çinko ilaç içirdim ve ilaca başladıktan 10 gün sonra adet oldum
o ay hamile kalmışım.bende 1,5 ay sonra farkettim mucizeydi anlıcan inanamamıştım folik asit Ve Tabiki Allahın mucizesi.

kulesiteden bulamazsın belki ama zaferde kozmetik dükkânlarına bak elif parfumerı falan oralarda vardır

siz ikinizde konyalı mısınız:109:

kızlar benimle ilgili bissürü şey yazmışsınız hepinizden allah razı olsun.
ben cumt günü eşime sakın eve gelme bu sinirle seni görmek istemiyorum demiştim
gece 2 de görümcekide alıp gelmiş ben kıza kalkınca gördüm sabaha karşı.
sabah oldu bi yabancının yanında ona laf söylemiyeceğimi biliyor ya nasılda uyanık bak
ben kahvaltıyı hazırladım fln onunla hiç konuşmuyorum dedi ki dün gece dükkandaki işleri toparladık o saate kadar bugünü sana ayırdık evde yapılacak bişey varsa ben yapayım söyle, dilekte(görümcek) eceyle ilgilensin.
şok şok şok!!!
tamam dedim ve akşam 4e kadar buna bütün salonu temizlettim camları sildirdim,
mobilyaların şeklini değiştirdi dip köşe sildirdim her yeri sonra ben girdim banyoyu hallettim, çamaşır suyu çarptı biraz,
yoruldum da zaten, iki odanın camları bide mutfak dolapları kaldı sadece onlarıda bugün halledicem inş
noldu şimdi yardım etmek isteyince gayet güzel yapılıyomuş işte, ne gerek vardı münakaşaya??
hhiiiiiiççte teşekkür etmedim valla.
bakalım gelecek günlerde nasıl olucak aramız???
akşamda avmye gittik kızıma bayramlık aldık civilden, 6-9ay kot pant. göbeği kapanmadı yaw
tombiş kızım benim bugün verdim değiştirmesi için işe giderken
kendimede ilk defa kot pant aldım 31 olmuşum kot bedeninde bu arada, moralim bozuldu biraz ama napıyım

oh maşallah nazar degmesin , gözün aydin canimmmm , yaps,n tabi işi neee

İyi yapmissin

Suzan eminim kız negatif olduğuna bakmama gerek bile yok,rüya işte

Zaman kulesi gel artık özlettin kendini ama.

Paradoks herşey istediğin gibi olur inşallah bundan sonra çok sevindim bu gelişmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…