• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım şapkayı daha önce bende kullanıyordum uyuturken. ama şimdi herhangi bişeyle örtünce bile kıpırdanmaya mızıklanmaya başlıyor. uykusu varsa bile dağılıyor. :50: şapka çok iyi bir çözüm aslında uyku için. ama kesinlikle uyku saatinde sessiz karanlık bir ortamda olmalı ve öyle uykuya dalmalı bebişler.

O örtme olayını senden hatırlayıp yapmıştım ve hemen bilgisayara sarılıp sana teşekkür etmek istemiştim hemencecik uyuyuvermişti Durucuk:) :8::8::8:
Ama daha sonra yaptığımda baktım ki hiiii hiiii diye iç çekiyor korkuyordu galiba :50:
hemen kaldırıverdim o oldu daha da yapmadım :9:

kızlar ben ece ye doğduğundan beri mama veriyorum nerdeyse, ve mamasını hazırlarken içme suyunu bi5dk fln kaynatıp dinlendirip öyle yapıyorum siz nasıl yapıyosunuz??
bu kaynatma olayına ne kadar daha devam edeyim???

Kızlar selam,
Biz bu akşam kv'lere gidiyoruz iki gece kalıp sonra annemlere gidip iki gece de orda kalacağız kısmetse
Orda internetim olmayabilir
Şimdiden hepinizin ve tatlı minik kuzularınızın bayramını kutluyorm
:118::107::112:
Giyinelim süslenelim bayramda kokoş kokoş gezelim azıcık :115::115::115::116:

Kızlar hepiinizi çok seviyorum Nisa ve ben hayırlı bayramlar diliyoruz size...

kızlar ben ece ye doğduğundan beri mama veriyorum nerdeyse, ve mamasını hazırlarken içme suyunu bi5dk fln kaynatıp dinlendirip öyle yapıyorum siz nasıl yapıyosunuz??
bu kaynatma olayına ne kadar daha devam edeyim???
Canim ben bir gunluk suyumu kaynatip hazirda tutuyorum senin gibi yapiyorum... ben devamli bu sekilde yapmayi dusunuyorum

İyi bayramlar kizlar yavrulariniz ve ailenizle nice bayramlar olsun insallah
Rabbim yavrularimiza bol uyku nasip eylesin :16:
Butun bebisleri opuyorum yesin onlari teyzesi
:nazar:

Sizide opuyorum canlarim:80::80::80:

Herkesin bayramı mübarek olsun. Nice bayramlara sağlıkla huzurla bebislerimızle ulaşmak nasip olsun inşallah.

Birsey soracağım az önce Fox haberde doğum izninin 18 aya çıkmasından sonra esnek çalışma modeli getirilecekX dedi bu izin 18 aya çıktı mı kullanan var mı bizde yararlanıyor muyuz netten baktım ama birsey bulamadım iş yeri ile konuşan var mı

Son düzenleme:
Herkese bebişleriyle çoook mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum :54::54::54:

kızlar bayramınızı kutlamak için bir gireyim dedim.herkesin bayramı mübarek olsun öpüyorum herkesi ve bebişleri:54::54::54:

Back