Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ece ye doğduğundan beri mama veriyorum nerdeyse, ve mamasını hazırlarken içme suyunu bi5dk fln kaynatıp dinlendirip öyle yapıyorum siz nasıl yapıyosunuz??
bu kaynatma olayına ne kadar daha devam edeyim???
Tatlım sanada yazacaktım önceki mesajımda ama unutmuşum. O haberi bende izledim ama haberin sonunda yasa yılbaşına yetiştirilecek dedi. Yani yine bize vurmıcak bence (zaten sadece 2 hafta uzatacaklarmış çok değil yani.
o 18 haftadir canimHerkesin bayramı mübarek olsun. Nice bayramlara sağlıkla huzurla bebislerimızle ulaşmak nasi
Birsey soracağım az önce Fox haberde doğum izninin 18 aya çıkmasından sonra esnek çalışma modeli getirilecekX dedi bu izin 18 aya çıktı mı kullanan var mı bizde yararlanıyor muyuz netten baktım ama birsey bulamadım iş yeri ile konuşan var mı
o 18 haftadir canim
kızlar çapaklanmamız var acil yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum
Kızlar slm sabah Antalya'ya gidiyoruz. Eşim süpriz yaptı çok mutlu oldum ama endişelerim var bebekle nasıl yaparım diye. Hasta falan olmaz inşallah kuzucum. Uçakta kulaklarına pamuk tıkıcam basınçtan etkilenmesin diye aklıma bu geldi. Umarım sorunsuz geçiririz şu 4 günü. Dua edin kızlar sağ salim gidip gelelim. Yıllar sonra ilk kez tatile gidicem oğlumla gitmek nasipmiş.
Öpüyoruz hepinizi iyi geceler