• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben ece ye doğduğundan beri mama veriyorum nerdeyse, ve mamasını hazırlarken içme suyunu bi5dk fln kaynatıp dinlendirip öyle yapıyorum siz nasıl yapıyosunuz??
bu kaynatma olayına ne kadar daha devam edeyim???

Mrb canim bende swjin gibiyim hep mamayla buyutuyom ben termos aldim kaynatip icine koyuyorum saatlerce sicak kaliyo tavsiye ederim hiç yoriuyorum hazir suyu oluuo hemen biberona koyup mama yapiyom

Canlar nasılsınız? ailenizle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz musmutlu bir Bayram diliyorum. Ohhh şimdi herkesler giyinip süslenip gezmîştir çünkü biz öyle yaptık. Oğluşum bayramlıklarını giydi koca adam gibi oldu çok yakışıklı oldu maşallah canım oğluma. Yaa ben gün geçtikçe daha çok aşık oluyorum bu minik adama. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın ve uzun sağlıklı ömürler versin.
Çok öpüyoruz teyzeleri oğlumda ellerinizden öpüyor arkadaşlarınında yanaklarından :))):21:

Tatlım sanada yazacaktım önceki mesajımda ama unutmuşum. O haberi bende izledim ama haberin sonunda yasa yılbaşına yetiştirilecek dedi. Yani yine bize vurmıcak bence :((zaten sadece 2 hafta uzatacaklarmış çok değil yani.

Tatlım sanada yazacaktım önceki mesajımda ama unutmuşum. O haberi bende izledim ama haberin sonunda yasa yılbaşına yetiştirilecek dedi. Yani yine bize vurmıcak bence :((zaten sadece 2 hafta uzatacaklarmış çok değil yani.
:8:
Skandal umutlanmistim bende neyse Sağol canım cevabın için

Bu arada telden girince de normal pc den giriyor gibi beğen te smiley çıkıyor çok sevindim:7::7::8:

bütün can arkadaşlarıımmm
veeeeeee
minnoşşlarııııııııı :9::9::9:
hepinizin bayramı çok güzel geçsin inş :9::16:
hep çok mutlu olsun bereketli olsun yuvanız :119::119:
sizi çok seviyorum tabi cücüklerinizideeee :21::21::32::32:

Herkesin bayramı mübarek olsun. Nice bayramlara sağlıkla huzurla bebislerimızle ulaşmak nasi
Birsey soracağım az önce Fox haberde doğum izninin 18 aya çıkmasından sonra esnek çalışma modeli getirilecekX dedi bu izin 18 aya çıktı mı kullanan var mı bizde yararlanıyor muyuz netten baktım ama birsey bulamadım iş yeri ile konuşan var mı
o 18 haftadir canim

Kızlar slm sabah Antalya'ya gidiyoruz. Eşim süpriz yaptı çok mutlu oldum ama endişelerim var bebekle nasıl yaparım diye. Hasta falan olmaz inşallah kuzucum. Uçakta kulaklarına pamuk tıkıcam basınçtan etkilenmesin diye aklıma bu geldi. Umarım sorunsuz geçiririz şu 4 günü. Dua edin kızlar sağ salim gidip gelelim. Yıllar sonra ilk kez tatile gidicem oğlumla gitmek nasipmiş.
Öpüyoruz hepinizi iyi geceler

Kızlar slm sabah Antalya'ya gidiyoruz. Eşim süpriz yaptı çok mutlu oldum ama endişelerim var bebekle nasıl yaparım diye. Hasta falan olmaz inşallah kuzucum. Uçakta kulaklarına pamuk tıkıcam basınçtan etkilenmesin diye aklıma bu geldi. Umarım sorunsuz geçiririz şu 4 günü. Dua edin kızlar sağ salim gidip gelelim. Yıllar sonra ilk kez tatile gidicem oğlumla gitmek nasipmiş.
Öpüyoruz hepinizi iyi geceler

ohhh süpermiş canim ,

dert etme , güzel bi tatil olucak eminim , keyfini cıkar :34::34::34::34: çok öptüm senide kuzunuda :36::16::16:

Kizlar nasılsınız bayram nasil?biz kizimla fildir fildir geziyoruz iyi bir bayram bizim icin.cumartesiden beri 3 sehir degstrdik yuzduk guneslendik tatilin dibine vurduk zeynepimle kocis saolsun:)telden yazamiyorum cok ama aklım sizdeydi parodoksun filan eşiyle sorynlari vardi uzulmustum iyi haberlerini aldim sevindim hepinizi cok optum

Kızlar bu bayram beni çok yordu;
inanın nete giripte bakamadım bile size;
ilk gün kurban telaşı,yerleştirmesi falan filan sonra ikinci gün ziyaret trafiği;
allahım bi yerden çık biyere gir çocuk kucağımda çok zormuş yaa,ve en sonunda yarıda kesdik
bu bayram heryere gitmeye gerek yok artık seneye bakarız napalım :)) bugünde evi toparla falan
benim sıpa zaten ayrı bi yoruyo beni,hep ilgi istiyo hep konuşayım oynaşayım onla istiyo :))
ilgilenmesem vicdan azabı çekiyorum,tüm işlerimi erteleyip oğluşumla koklayışıyoruz bizde ...
yarında kahvaltıya misafirlerim var,akşamdan bi çok şeyi hazırlayıp koydum dolaba
sabah emzir bi yandan alt değiştir,misafir ağırlamak zoruma gidiyoo :))
şimdide yatı misafirlerim var kızkardeşimle bir kızarkadaşı burdalar,onlarada işbölümü yaptım hazır bulmuşken:1::1:

çoookk ama çookk yorgun hissediyorum kendimi kızlar yaaa
:37::37::37:

Herkese merhaba,

Tatile gidenler gelin artiiiiiik :) özledim, buralar çok issiz sessiz:)

Siradan bi bayram gecirdik, kurban kesimi, dagıtımı, bayram ziyaretleriyle bugüne geldik. Sobalı evlere de gidince kızım hasta olur diye çok korktum. Hatta ilk gün biraz üşüttü sanırım epey huysuzlandi. Neyse ki ağırlaşmadan atlattik.

Bi kızımla bi de tek başıma tartiya cikarak kizimin kilosunu olçtüm sanırım bu ay kizim dogru durust kilo almamis. 200 gr falan. Azcik uzuldum bakalim kasimin ilk haftasi kontrol var o zaman belli olacak ak koyun kara koyun.

Benim minik kizimin kiyafetlerinden bazilari kuculmeye basladi -yeni yeni- lcw'den ve kanz'dan bisiler aldim bi de hediye gelenler var ama biraz daha almak istiyorum. Siz hangi markalardan aliyorsunuz ve hangileriden memnunsunuz?

anneler çıldırmak üzereyim bebeğim uyanıkken meme emmek istemiyor sadece uykusunda emiyor gündüz sersemletiyorum anca öyle emiyor yaklaşık 1 haftadır durum bu haftaiçi doktora gidicez aynı durumu yaşayan var mı?
bebeğinizin kakası nasıl hala sıvı kaka normal mi bu durum?

Oh herkezler iyi gezmiş bizde ilk günü kendi baabannem ananem gezdik ikinci günü eşimin abisine ablaasına kendi halama gttik
dün eşimin ablaları abisi çoluk çocuk hepsi bize geldiler çok çok yoruldum yemekti çaydı derken
bugünde babamın teyzesine gittik geldik kızımda mmalesef uykusu pamuk ipliğinde uykuya dalamıyor çok uykusuz.

Back