onuda denedim canım giyecek kıyafeti kalmayana kadar hatta, sonra uzlaşma yoluna gitti benimle, 2gün iyi sonra yine aynı,canim eşin şükretmeyi öğrense herhalde hiç bir sorunu kalmayacak ?? o kadar zor bi süreç geçirdin bebegini aldin çok şükür kucagina artık dört elle size sarilmasi gerekirken o böyle yapiyosa senin güçlü ve ayakta durmani hazmedemiyo bence , karşı taraf kendinde eksiklik neyse saldiriya geçiyo benim eşim gibi , çok basit parfüm sıkıyo cocugun yanına geliyo diyorumki agir kokuyo hemen gelme ee sen sıkınca bişi olmuyo , o zaman sende beni uyar hemen çok afedersin herşeyde sidik yarişina giriyor benim , ben,m eşimdede vardi seninki gibi muhabbetler çok kaba tabirle evin karisi sen deilmisin kariliğini billl!!! vay dedimm o zaman evde oturayım çalışmayayam bak eşşek gibi o zamanda ee krediler vs vs vs . bunlar hep ayni egolarini tatmin edemedikleri için saldiriyolar eşlerine , hiç umursama , ben en son artık çamaşır yıkamadim ütü yapmadim , kv ler gelmek istedi evim müsait deil dedim 1 hafta evi süpürmedim , sürekli misafirleri reddedince bizim öküzcan ev süpür sil çamasir vs hatta dün yarim_ ler bizdeydi masayi bile eşim kurdu . annem hep der sapla samani ayırmak gerek , yapma yıkama ütüleme , laf dediğindede bu kadar yetebiliyorum de geç kenara . çokta tınnn
ayyynen öle canım, ben neleri atlattım hamile olduğum kısım ayrı,bide benim kv. ve görümceklerle 8 senelik bi geçmişim var doludizgin.çocuk da oldu ne yaparsam bana katlanmak zorunda moduna mı girdi dersin, üstesinden gelemeyeceğin belliydî cümlesi bu forumda söylenecek son kişîsin, biz biliyoruz..
onuda denedim canım giyecek kıyafeti kalmayana kadar hatta, sonra uzlaşma yoluna gitti benimle, 2gün iyi sonra yine aynı,
ben bişey söleyince ''ee sende..... '' diyen cümleler duymaktan bıktım artık.
ya dedim ben artık hayatta boyut atladım, sen artık beni kendinle kıyaslayamazsın, resmen çekemiyor yaaa,
biz olamıyo ben de ben, ama bi kere olsun kendim için birşey yapmak isteyeyim hemen mazeretler laf sokmalar başlıyor,
benimki öle sormaz bişey şak diye getirir anasını danasını, öle iş flnda yapmaz, kendine temiz sadece,
dedim ecenin bakımı,gelişimi ne kadar önemliyse, temiz hijyen bi ortamda büyümeside önemli.
ama anlamıyor yaaa, frekanslarımız ayrı yaa,
bu sene lisanstanda mezun olucam hayırlısıyla onuda çekemiyor tahsili yok diye.
ama sorsan kendisi prof.ları cebinden çıkarır.
poooffff
ayyynen öle canım, ben neleri atlattım hamile olduğum kısım ayrı,bide benim kv. ve görümceklerle 8 senelik bi geçmişim var doludizgin.
insanın zoruna gidiyor yaa gerçekten, bu kadar kör olamaz diyorum ya, siz dahi beni tanımadığınız halde bu kadar anlıyosunuz içinde bulunduğum durumu,adamla 10 yılımız geçti 7/24 beraber, halaaa aynı yaaa
şaşırdım kaldım, ailemin yanına gidemem, onlarda maddi durumlarından ötürü zırt diye gelemezler
üzgünüm, kırgınım, yanlızım
kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim hayatta yaaa
ben çok istiyorum gitmeyi ama göndermiyor,
uzak diyor, ben eceden ayrı kalamam diyor vs.vs.
beni anlayan yokkiii
herkese günaydın canlar
ya dün moralim ne kadar güzeldi, ama bu sabah itibarıyle berbatım, ece'm iyi şükürde ben değilim
benim öküzcan moralimin keyfimin herşeyin içine etti, kime anlatayım? nerelere gideyim çok sıkkınım çoookkkk
ev üstüme üstüme geliyo kızım masum masum bana bakıyor daral geldioooffffff
ben tek başıma herşeye yetmeye yetişmeye çalışıyorum, kendimemi eceyemi evemi bakıyım dört dönüyorum akşama kadar,
3-4 saat uykuyla 20sa. ayığım, dayanamıyorum, yoruldum, dedim ki bari şu kendi eşyalarını dağıtma bide senin arkanı toplamakla uğraşmıyayım, üstünden çıkardığını temizse as, kirliyse sepete at ,yükümü biraz olsun hafiflet nolur? yalvardım resmen günlerdir aynı şeyi sölüyorum,
bu kadar zor olmamalı dedim yaaa, iyi sölüyorum umursamıyor, kötü sölüyorum bnm sinirlerim bozuluyor
beyefendinin cevabı şu; mecburmuşum bu evin kadını benmişim, eceden sonra en büyük sorumluluğum O'ymuuşşşş !!!
lafa bak yaaaa????
beyefendi bana nasıl yardımcı oluyormuş? ??? kendini evden çekerek, yani yemek sormayarak iş istemeyerek fln filan??
bu mudur dedim yaa? ne güzel yardımcı olmakmış o?? kendi karnını doyurabiliyomusun nasılsın akşama kadar napıyosun diye sordunmu birgün bana bakalım??' :13:
önceden yapıyodum ama artık yetişemiyorum, gücüm vardı zamanım vardıi gözüme gelmiyodu, şimdi yapamıyorum artık dedim.
eeee anne olmaK kolay değilmiş bnm iyice nevrim döndü, istemeden kötü şeyler söyledim
evden çıkarken dediği laf: senin kaldıramıyacağın belliydi zaten?
neyi kaldıramıyormuşum istediğim sadece kendi arkanı toplaması, resmen beni kıskanıyor yaaa, bir insanda aşağılık kompleksi varsa ben onunla nasıl başedebilirim ki ???
bu kadar enecilik olur mu yaaa??? bu kadar bencillik??? komplekssss ????
aslında en başından beri o sadece kendini düşünmüş bnde hep bizi,
bunun farkına 3-4 sene önce varmıştım ve onu terketmiştim ama öyle böyle etti beni inandırdı ve yine devam ettik
sonuç bugün yine aynı yerdeyiz.
anlatıcak kimsem de yok size döktüm içimi işte, kafanızı şişirdim kusura bakmayın kızlar
ben daha hamileyken onu uyardım ama whatever, dedimki bak benim çocuk olduktan sonra sana daha fazla mecbur kalıcağımı düşünüyosan yanılıyosun dedim şimdiden kendini böyle düşüncelerden arındır, ben yavrumu sen sorumluluk sahibi olasın diye doğurmuyorum dedim, o zamanda böle bi beni ezikleme moduna girmişti çünkü.Dert birmi ki? Hepimizin sorunlari var zaten ben bir anlatmaya baslasam oturup aglarsinizayakta kalmaya mecburuz arkadaslar yavrularimiz icin bu kadarina katlanmak zorundayiz... cocuk var sunu yapamiyorum cocuk var bunu yapamiyorum dedikce hepsinin cenesi aciliyor...eskiler nasil yapiyormus hem camasir bulasik yemek temizlik ve 2-3 cocuga bakiyorlarmis.. offf offf
ben daha hamileyken onu uyardım ama whatever, dedimki bak benim çocuk olduktan sonra sana daha fazla mecbur kalıcağımı düşünüyosan yanılıyosun dedim şimdiden kendini böyle düşüncelerden arındır, ben yavrumu sen sorumluluk sahibi olasın diye doğurmuyorum dedim, o zamanda böle bi beni ezikleme moduna girmişti çünkü.
ne sana nede senin hakaretlerine göz yummam asla bilesin dedim. sakın bu çocuğa güvenme, ayağını denk al dedim açık açık ....
ben huzursuz bi ortamda büyüdüm ama çocuğumu asla böyle bi yuvada tutmam dedim.
daha ne deyim, nato kafa nato mermer
sırf ben çalışmıyorum diye bunların hepsini, onunda farkındayım, o yüzden bu kadar yükleniyo,
aslında ben alıştırdım bunu böyle baştan şöle herşeye 'yapamam ben, bilemem ben ne anlarım', deseydim böyle beklentileri olmazdı,
yok ama bu evin hükümdarı benim ya, ben herşeye yeterim ya, kimseye ihtiyacım yok, güçlüyüm ya, adam dayadı sırtını onyıldır,
şimdide garibine gidiyor, abuk sabuk davranıyor tabi
Kızlaar acaba biz kadın olarak kendimizden geçtğimiz için de mi böyle davranıyor kocalar ? Ne bileyim doğumdan beri kendimi hiç kadınsı hissedemiyorum bakamıyorum ihmal ediyorum hep kendimi. Önceden olsa azıcık bakım sonra cilve falankocalar daha bi ılımlıydı sanki doğumdan önce . Ben de çok rahatsızım bu durumdan , oğlumdan hiç fırsat kalmıyor aklım fikrim oğlumda uyusa bile ondan bahsediyorum hep elimde olmadan. Ee kocalar bizim kadar yoğun hissetmiyor babalık duygularını doğum da yapmadılar hormonları da altüst olmadı dolayısyla onlar bizim eskisi gibi olmamızı bekliyolar bence algılayamıyorlar . Çocuk bakmayı da kolay iş sanıyorlar .
parodoks ıyıkı acmısın canım bu konuyu herkesın ortak sorun noktası bence. kı yorulmarda hep kendımden bsler buldum. sen cok guclu bı annesın bunu hepımız bılıyoruz. ama BEBO nunda dedıgı gıbı onlar dogrmyorkı cocukları duyguları bzmkı kdr yogun degıl ve koysan kenarda aglasada dursun dyor benım esımde ben ona dayanmyorm tabıkıde yeterkı kendı ıslerı gorulsun
eve geldgnde heryer daglyor kıyftler orda burda acıkcası ben tatlı dılle cozemedım bunu bagryorm onn gıbı dvranyorum koyy sunları yerıne yeter yaa flan dynce hemen yapyor obur turlu anlamyolar cnku.
kendileriyle okdr ılglenlmesnı ıstyolarkı benmkınn ısı dusunce bana cıcım canım pesmden ayrılmaz obur turlu alır elıne ıphonu takılır bı kosede ısı dustgnde de oglanı uyut oglana ugras bul dyor kendıyle ılglenlcek bız neyız bende anlamdım. ıslerıne gelnce cıcım canım ıslerne gelnce sunum utulu degıl yemek neden yok hıc ıslerı dusmeyncede kosesınde kendı kendne takılırlar. hayat onların uzerne donyor. ıstedıklerını gıyen yıyen ıcen eglenen onlar onlar ne kaybettıkı bız onlarla ılglenmedgmz ıcınd ahada ıslrıne gelyor tek tabanca takılmak bence. ben artık tınlamyorm kadınlık gorvlerımı yerıne getryorum ama yerı gelncede catır catır solerım lafımı gerısı onun bılcegı ıs.Allah hepımzıe kolaylık versın
sagolsın cnmmmcanlar doktor bana ıhlamuru içir hiçbi sakıncası olmaz dedi şimdi okudum da bi arkadaşın doktoru da içirme demiş valla ben 20 günlükkenden beri içiriyorum yarım çay bardağı kadar suya 2 yaaprak ıhlamur çiçeğini de koyuyorum bazen bi tane de kurumuş papatya atıp çok az kaynatıp 2-3 tatlı kaşığı ne kadar içerse ılık veriyorum...
ben suyunda zararlı olduğunu düşünmüyorum aklıma geldikçe su da veririm . bu arada ıhlamur ve papatya kayınvalidemin bah.çesinden toplanmış ve kurutulmuş hazır çaylardan kesinlikle vermeyin.
hımmm dişi ile alakalı bi sıkıntısı olduğu belli suzancım diyorum herkes yok artık bu kadar erken olmaz diyor demek başlayabiliyor
Tesekkur edriz teyzesi:)
Masallh pasana canim
allah senı ama ben negatıfım ya senn:)Yaa şimdi aklıma geldi bu gece rüyamda hamile kaldığımı gördüm ,,sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yaf rüyada bile ,,kabus gibiydi,,allah korusun,,suzandan mı etkilendimki
bugün sabah komşuma kahvaltıya gittik ece'mle, babişko bıraktı bizi işe giderken,
saat 6 gibi geldim ordan dönüşte kızımla yürüye yürüye geldik
lcw ye uğradım külotlu çorap vardır belki diye malesef bulamadım bu arada ecede kangurusunda ellerini yiye yiye bitirdi
bende sesimi çıkarmadım uslu uslu etrafa baktı hep ama kanguruda taşımak biraz zor oluyor kolumdada bavulu olunca,
ben dönüşte kendi başıma dönüceğimi hesaba katmadan aceleyle ne varsa doldurdum giderken çantasına
şimdide gezmekten yorulmuş olacakki 1 saattir uyuyor napsam bilemedim uyandırmakta istemiyorum ama 9gibi uyku saati bakalım napcaz??
bu arada güzel iki haber vereyim kızkardeşim ünv. öğretim görevlisi kadrosu sonunda geçen ay açılmıştı, sınavınıda başarıyla vermiş bugün, bilirsiniz ünv. ortamlarında bazen adaletsizlik kol geziyor benzer bi durumdan ötürü çok çok morali bozulmuştu,
2 senedir bekliyordu bu sonucu çok şükür emekleri boşa çıkmadı, duyunca telf.da annemden sevinçten ağladım zıpladım naapıcağımı bilemedim bugün:81:
ikinciside benim için fazla önemli olmasada eşim src sınavını beşinci girişinde verdi şükür
bende un corbası tavuk suyunda yapıyorum arabası corbası yozgat yoresıne aıtt super ksı yemegiiiicanim geçmiş olsun ,
annem bana tavuksuyu corba yapardi maydanozlu biberli limonlu , tavsiye ederim
ınsl cnm yaasuzancım çok geçmiş olsun cnm biran evvel toparlanırsın inş
acenu cnm çok teşk.
hmm tanıdım cnmewt cnm kayserideyim daha önce de konuşmuştuk bn pek yazamıyorum bebeğim çok kusuyor yalnız bırakmaya korkuyorum okumaya çalışıyorum ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz bende faydalanıyorum
ben daha hamileyken onu uyardım ama whatever, dedimki bak benim çocuk olduktan sonra sana daha fazla mecbur kalıcağımı düşünüyosan yanılıyosun dedim şimdiden kendini böyle düşüncelerden arındır, ben yavrumu sen sorumluluk sahibi olasın diye doğurmuyorum dedim, o zamanda böle bi beni ezikleme moduna girmişti çünkü.
ne sana nede senin hakaretlerine göz yummam asla bilesin dedim. sakın bu çocuğa güvenme, ayağını denk al dedim açık açık ....
ben huzursuz bi ortamda büyüdüm ama çocuğumu asla böyle bi yuvada tutmam dedim.
daha ne deyim, nato kafa nato mermer
sırf ben çalışmıyorum diye bunların hepsini, onunda farkındayım, o yüzden bu kadar yükleniyo,
aslında ben alıştırdım bunu böyle baştan şöle herşeye 'yapamam ben, bilemem ben ne anlarım', deseydim böyle beklentileri olmazdı,
yok ama bu evin hükümdarı benim ya, ben herşeye yeterim ya, kimseye ihtiyacım yok, güçlüyüm ya, adam dayadı sırtını onyıldır,
şimdide garibine gidiyor, abuk sabuk davranıyor tabi
bu arada ben çareyi huggieste buldum kızlarr çok şükür kaka yıkamıyorum ne zamandıır...
ayrıca birkaç tavsiyede bulunayım uyku için...uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum asla öncelikle...
bir beremiz var uyumak istediğinde mızırdanıyor hemen triko battaniyemiz var birde.onun içine kollarını koyup yatırıyorum beşiğe.
şapkayı gözlerine çekiyorum.hiç konuşmadan yavaşça sallayarak uyutuyorum.
akşam 9dan sonra evde ses ve ışık olayı bitiyor.gece gündüz ayrılsın diye.
sabah kalkana kadar emzirsemde altını alsamda şapkayı gözünden çekmiyorum ve asla konuşmuyorum
o odadan da çıkarmıyorum.uyayacağını anlasın diye.
bizde biraz işe yarıyor inş. fikir olur size de
parodoks ıyıkı acmısın canım bu konuyu herkesın ortak sorun noktası bence. kı yorulmarda hep kendımden bsler buldum. sen cok guclu bı annesın bunu hepımız bılıyoruz. ama BEBO nunda dedıgı gıbı onlar dogrmyorkı cocukları duyguları bzmkı kdr yogun degıl ve koysan kenarda aglasada dursun dyor benım esımde ben ona dayanmyorm tabıkıde yeterkı kendı ıslerı gorulsun
eve geldgnde heryer daglyor kıyftler orda burda acıkcası ben tatlı dılle cozemedım bunu bagryorm onn gıbı dvranyorum koyy sunları yerıne yeter yaa flan dynce hemen yapyor obur turlu anlamyolar cnku.
kendileriyle okdr ılglenlmesnı ıstyolarkı benmkınn ısı dusunce bana cıcım canım pesmden ayrılmaz obur turlu alır elıne ıphonu takılır bı kosede ısı dustgnde de oglanı uyut oglana ugras bul dyor kendıyle ılglenlcek bız neyız bende anlamdım. ıslerıne gelnce cıcım canım ıslerne gelnce sunum utulu degıl yemek neden yok hıc ıslerı dusmeyncede kosesınde kendı kendne takılırlar. hayat onların uzerne donyor. ıstedıklerını gıyen yıyen ıcen eglenen onlar onlar ne kaybettıkı bız onlarla ılglenmedgmz ıcınd ahada ıslrıne gelyor tek tabanca takılmak bence. ben artık tınlamyorm kadınlık gorvlerımı yerıne getryorum ama yerı gelncede catır catır solerım lafımı gerısı onun bılcegı ıs.Allah hepımzıe kolaylık versın
3.ayımızı doldurduk cok sukurrr
dün dısarda arabası basında cekıldık dee
maasallah subhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmm
Eki Görüntüle 830039
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?