- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 116
onuda denedim canım giyecek kıyafeti kalmayana kadar hatta, sonra uzlaşma yoluna gitti benimle, 2gün iyi sonra yine aynı,canim eşin şükretmeyi öğrense herhalde hiç bir sorunu kalmayacak ?? o kadar zor bi süreç geçirdin bebegini aldin çok şükür kucagina artık dört elle size sarilmasi gerekirken o böyle yapiyosa senin güçlü ve ayakta durmani hazmedemiyo bence , karşı taraf kendinde eksiklik neyse saldiriya geçiyo benim eşim gibi , çok basit parfüm sıkıyo cocugun yanına geliyo diyorumki agir kokuyo hemen gelme ee sen sıkınca bişi olmuyo , o zaman sende beni uyar hemen çok afedersin herşeyde sidik yarişina giriyor benim , ben,m eşimdede vardi seninki gibi muhabbetler çok kaba tabirle evin karisi sen deilmisin kariliğini billl!!! vay dedimm o zaman evde oturayım çalışmayayam bak eşşek gibi o zamanda ee krediler vs vs vs . bunlar hep ayni egolarini tatmin edemedikleri için saldiriyolar eşlerine , hiç umursama , ben en son artık çamaşır yıkamadim ütü yapmadim , kv ler gelmek istedi evim müsait deil dedim 1 hafta evi süpürmedim , sürekli misafirleri reddedince bizim öküzcan ev süpür sil çamasir vs hatta dün yarim_ ler bizdeydi masayi bile eşim kurdu . annem hep der sapla samani ayırmak gerek , yapma yıkama ütüleme , laf dediğindede bu kadar yetebiliyorum de geç kenara . çokta tınnn
ben bişey söleyince ''ee sende..... '' diyen cümleler duymaktan bıktım artık.
ya dedim ben artık hayatta boyut atladım, sen artık beni kendinle kıyaslayamazsın, resmen çekemiyor yaaa,
biz olamıyo ben de ben, ama bi kere olsun kendim için birşey yapmak isteyeyim hemen mazeretler laf sokmalar başlıyor,
benimki öle sormaz bişey şak diye getirir anasını danasını, öle iş flnda yapmaz, kendine temiz sadece,
dedim ecenin bakımı,gelişimi ne kadar önemliyse, temiz hijyen bi ortamda büyümeside önemli.
ama anlamıyor yaaa, frekanslarımız ayrı yaa,
bu sene lisanstanda mezun olucam hayırlısıyla onuda çekemiyor tahsili yok diye.
ama sorsan kendisi prof.ları cebinden çıkarır.
poooffff
ayyynen öle canım, ben neleri atlattım hamile olduğum kısım ayrı,bide benim kv. ve görümceklerle 8 senelik bi geçmişim var doludizgin.çocuk da oldu ne yaparsam bana katlanmak zorunda moduna mı girdi dersin, üstesinden gelemeyeceğin belliydî cümlesi bu forumda söylenecek son kişîsin, biz biliyoruz..
insanın zoruna gidiyor yaa gerçekten, bu kadar kör olamaz diyorum ya, siz dahi beni tanımadığınız halde bu kadar anlıyosunuz içinde bulunduğum durumu,adamla 10 yılımız geçti 7/24 beraber, halaaa aynı yaaa
şaşırdım kaldım, ailemin yanına gidemem, onlarda maddi durumlarından ötürü zırt diye gelemezler
üzgünüm, kırgınım, yanlızım
kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim hayatta yaaa