Yine yok olmuş :/
Ay buldum buldum uykusuzluk malum ha bi de demir eksikliği unutkanlık+dalgınlık+ şapşalozluk
Çok sevindiiiiim
Şimdi baktım bitmiş üzülmüştüm sonra ikinci mesajını görünce çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine yok olmuş :/
Ay buldum buldum uykusuzluk malum ha bi de demir eksikliği unutkanlık+dalgınlık+ şapşalozluk
herkese iyi akşamlar, benim bebeğim 2 aylık sırt üstü yatmaktan ve sırt üstü yatıp çoğunlukla kafasını sola çevirmesinden dolayı kafasının arkası düzleşti ve sol yandan yamuldu resmen. sağına yatıramıyorum hemen dönüyor yüz üstü deseniz durduramıyorum kafasını kaldırıp yüzünü çarpıyor. doktoru düzeleceğini söyledi d vitamininin damla sayısını artırdı. sırt üstü yatıyor diye düz kafalar için ortopedik yastık aldım 10 gündür öyle yatırıyorum ama bir düzelme gözlemedim. ne yapacağımı şaşırdım kafasını gördükçe moralim bozuluyor böyle kalacak diye. aslında benim için bebeğim sağlıklı olsun yeter, sırf ilerde o mutsuz olur bu durumdan diye kafama takıyorum. bu arada bebeğim erkek, kız olsa saçla kamufle olur ama erkekte estetik durmaz diye düşünüyorum. benim durumumda olan var mı? neler önerirsiniz deneyimlerinizi aktarın lütfen
herkese iyi akşamlar, benim bebeğim 2 aylık sırt üstü yatmaktan ve sırt üstü yatıp çoğunlukla kafasını sola çevirmesinden dolayı kafasının arkası düzleşti ve sol yandan yamuldu resmen. sağına yatıramıyorum hemen dönüyor yüz üstü deseniz durduramıyorum kafasını kaldırıp yüzünü çarpıyor. doktoru düzeleceğini söyledi d vitamininin damla sayısını artırdı. sırt üstü yatıyor diye düz kafalar için ortopedik yastık aldım 10 gündür öyle yatırıyorum ama bir düzelme gözlemedim. ne yapacağımı şaşırdım kafasını gördükçe moralim bozuluyor böyle kalacak diye. aslında benim için bebeğim sağlıklı olsun yeter, sırf ilerde o mutsuz olur bu durumdan diye kafama takıyorum. bu arada bebeğim erkek, kız olsa saçla kamufle olur ama erkekte estetik durmaz diye düşünüyorum. benim durumumda olan var mı? neler önerirsiniz deneyimlerinizi aktarın lütfen
Cnm bizdede var aynı çukurluk ben acaba yatış şeklindenmi dedim doktora gösterdim kemikleri çok yumuşakmış ondan olabilirmiş dedi sonra laf karıştı.hatta bir keresinde emzirirken baskı yaptı kafasıyla elim o çukura sanki dahada içeri girdi.yani yumuşak gerçektende.
ewt cnm kayserideyim daha önce de konuşmuştuk bn pek yazamıyorum bebeğim çok kusuyor yalnız bırakmaya korkuyorum okumaya çalışıyorum ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz bende faydalanıyorumherkeslere hayılrı cuma larrrrrrrrrrrrr
tatıle bırgn kala
paşamı uyuttumm onun camsırlarıda utuledım valıs hazırlıcammmcok iş var halim yok baogazıma dogru ınıyooo hastalık ınsl ılerlemes bo l eksılı acılı un corbası cıyorum pekmez de tabıı tmm nane lımon yapmayım lımonla cayı ıceyımm nane sütü azaltıyrmusyaa bırde ıhlamur yapım bugunn o zamann
ıhlamur mu ınsl ıeyım cnm dun ark...sobada yapmıs ıctıydımde bgnde ben yapimm ınsllll
damakları seertlesıyo bız 1 aydır öleyız tatlımmmm
parmagımı denenfekde edıp damaklarına suruyourum hosuna gıdıyooo
bısde aylık besımızı alıca yarın a101 de ındırım gunudeee molfıkler
46 bez ler 14.75
den
11:75 düşüyoo
bısde 3 pakett 3 no alcazz bebegımın kg sıı 7,5 du hafta basında elımde 1 no da 4 num..var o buyk yaaa gercı aylık bez oldugu ıcınnn fişini atmıcam kucuk gelırse degıırızzz ınsll send eöle yapabılırısnn
canım masallah kıscene
bnm oglumm uykusu geldıgınde öle aglıyooo emzıgı veryrm agzına emek ıstmyor cunku sınırdenn
uyuyunca cıkartıp emzırıyorum bende
hmm sagolasın cnm
cok sukur onda huysuzluk dısında belırtı yokk esım dıyo huysuzluguda senden gecyr sen suanda hastasınn kendını tam veremyrsn da dıyeeee dıyooo
maasallah donmelerınız mı basladıı bısde emekleme pozızyonundaken babası arkadan destek verıyor ılerlemeye calısıyorr:)
evet ya her yer hasta pöffffffffff
2.aydakı kg nız normal cnm ınslll
kabıslık ıcınse ben yıyorum benden gecıyor bebegıme bısey yapmadım kuru ayısı dere otu cok fayda verıyor ben yıyorum ara araaaa
aet de henus olmasıdım benn
4.aya gırdık ebe normal 6-12 ay sut korur dedıydııı
ınsl cnm sagolasın cnm sen demı kayseldesınnn
evet cok sogukdu bugunlerde ı ercıyesın karıusutuyorr bısııı
cok sukur cnm bısınkının boyda 63,5 olmuss cok sukurrrrrrrrrrrrr
herkese günaydın canlar
ya dün moralim ne kadar güzeldi, ama bu sabah itibarıyle berbatım, ece'm iyi şükürde ben değilim
benim öküzcan moralimin keyfimin herşeyin içine etti, kime anlatayım? nerelere gideyim çok sıkkınım çoookkkk
ev üstüme üstüme geliyo kızım masum masum bana bakıyor daral geldi oooffffff
ben tek başıma herşeye yetmeye yetişmeye çalışıyorum, kendimemi eceyemi evemi bakıyım dört dönüyorum akşama kadar,
3-4 saat uykuyla 20sa. ayığım, dayanamıyorum, yoruldum, dedim ki bari şu kendi eşyalarını dağıtma bide senin arkanı toplamakla uğraşmıyayım, üstünden çıkardığını temizse as, kirliyse sepete at ,yükümü biraz olsun hafiflet nolur? yalvardım resmen günlerdir aynı şeyi sölüyorum,
bu kadar zor olmamalı dedim yaaa, iyi sölüyorum umursamıyor, kötü sölüyorum bnm sinirlerim bozuluyor
beyefendinin cevabı şu; mecburmuşum bu evin kadını benmişim, eceden sonra en büyük sorumluluğum O'ymuuşşşş !!!
lafa bak yaaaa????
beyefendi bana nasıl yardımcı oluyormuş? ??? kendini evden çekerek, yani yemek sormayarak iş istemeyerek fln filan??
bu mudur dedim yaa? ne güzel yardımcı olmakmış o?? kendi karnını doyurabiliyomusun nasılsın akşama kadar napıyosun diye sordunmu birgün bana bakalım??
önceden yapıyodum ama artık yetişemiyorum, gücüm vardı zamanım vardıi gözüme gelmiyodu, şimdi yapamıyorum artık dedim.
eeee anne olmaK kolay değilmiş bnm iyice nevrim döndü, istemeden kötü şeyler söyledim
evden çıkarken dediği laf: senin kaldıramıyacağın belliydi zaten?
neyi kaldıramıyormuşum istediğim sadece kendi arkanı toplaması, resmen beni kıskanıyor yaaa, bir insanda aşağılık kompleksi varsa ben onunla nasıl başedebilirim ki ???
bu kadar enecilik olur mu yaaa??? bu kadar bencillik??? komplekssss ????
aslında en başından beri o sadece kendini düşünmüş bnde hep bizi,
bunun farkına 3-4 sene önce varmıştım ve onu terketmiştim ama öyle böyle etti beni inandırdı ve yine devam ettik
sonuç bugün yine aynı yerdeyiz.
anlatıcak kimsem de yok size döktüm içimi işte, kafanızı şişirdim kusura bakmayın kızlar
herkese günaydın canlar
ya dün moralim ne kadar güzeldi, ama bu sabah itibarıyle berbatım, ece'm iyi şükürde ben değilim
benim öküzcan moralimin keyfimin herşeyin içine etti, kime anlatayım? nerelere gideyim çok sıkkınım çoookkkk
ben tek başıma herşeye yetmeye yetişmeye çalışıyorum, kendimemi eceyemi evemi bakıyım dört dönüyorum akşama kadar,
3-4 saat uykuyla 20sa. ayığım, dayanamıyorum, yoruldum, dedim ki bari şu kendi eşyalarını dağıtma bide senin arkanı toplamakla uğraşmıyayım, üstünden çıkardığını temizse as, kirliyse sepete at ,yükümü biraz olsun hafiflet nolur? yalvardım resmen günlerdir aynı şeyi sölüyorum,
bu kadar zor olmamalı dedim yaaa, iyi sölüyorum umursamıyor, kötü sölüyorum bnm sinirlerim bozuluyor
beyefendinin cevabı şu; mecburmuşum bu evin kadını benmişim, eceden sonra en büyük sorumluluğum O'ymuuşşşş !!!
lafa bak yaaaa????
beyefendi bana nasıl yardımcı oluyormuş? ??? kendini evden çekerek, yani yemek sormayarak iş istemeyerek fln filan??
bu mudur dedim yaa? ne güzel yardımcı olmakmış o?? kendi karnını doyurabiliyomusun nasılsın akşama kadar napıyosun diye sordunmu birgün bana bakalım??
önceden yapıyodum ama artık yetişemiyorum, gücüm vardı zamanım vardıi gözüme gelmiyodu, şimdi yapamıyorum artık dedim.
eeee anne olmaK kolay değilmiş bnm iyice nevrim döndü, istemeden kötü şeyler söyledim
neyi kaldıramıyormuşum istediğim sadece kendi arkanı toplaması, resmen beni kıskanıyor yaaa, bir insanda aşağılık kompleksi varsa ben onunla nasıl başedebilirim ki ???
bunun farkına 3-4 sene önce varmıştım ve onu terketmiştim ama öyle böyle etti beni inandırdı ve yine devam ettik
anlatıcak kimsem de yok size döktüm içimi işte, kafanızı şişirdim kusura bakmayın kızlar
slm herkese uzun zamandır takip ediyorum ama yazma imkanını anca bulabildim.. bugün üç aylık kontrolümüze gittik kilosu 5500 boyu 60cm geldi anlayacağınız artık sütüm yemiyor çok üzgünüm minnak kızım son ayda sadece 500 gr almış
doktorumuz önce anne sütü artırma yoluna gidelim dedi bende mamaya başlasam mı dedim ama bilemiyorum çooook canım sıkıldı offf
canım 500 gr normal ki.. hemen mamaya geçme bir sonraki kontrolü bekle bence..
kendisinin benim için ne yaptığını sordum cevap veremedi,
anca kendi süsü püsü, sporu, arkadaşları, benim 3.5 aydır yaptığım tek bişey yok,
insanda biraz anlayış olur yaa, ailem yanımda olsa gözüme inanın ki gelmez ama bide aile özlemi yanlızlık olunca gerçekten çekilmez oluyor
ben iyi bir eş olduğumdan çok çok eminim, yeri geldi tek başıma hem bu evi geçindirdim, hem bütün sorumluluklarımı yerine getirdim hepsinin üstesinden geldim, çok şükür,
çok zor bir hamilelik ve lohusalık geçirdim, ve devamıda hala zor...
ama birazcık yardımcı olsa ölmez ya, ben anlamıyorum yaaaa
gerçekten anlamıyorum.
bir salıncak yap eve dedim kız sallanarak uyumayı çok seviyor, açacağı iki tane delik yaaa, 1 aydır sölüyorum,
avize aldık ona çok bakıyor ilgsini çekiyor 2 haftadır takılacak koridorda bekliyor,
kızın karyolası sallanan tipte ya, ben bi tarafını kırdım birbuçuk ay önce, haaallaaa tamir edilecek bekliyor,
bu kadar umursamazlık olmaz ama yaa. sonra gelmişsin bana benim g.tümden çıkanıda toplıcan mecbursun diyorsun
bölede ağzını bozduruyorlar işte insanın
ölürmüsün yükümü hafifletsen, yardımcı olsan,
kaldı ki benim yetemediğim yerde yardımcıda tutucaksın, icabında sende yapıcaksın.
ya ben napıyım bilemiyorum
ben çok istiyorum gitmeyi ama göndermiyor,Ah ahh hepimizin canını sıkan şeyler aslında kuzum ama senin orda kimsenin olmaması da tuz biber oluyor sana . Biraz ailenin yanına gitsen ? Kavgayla değil de eşinle anlaşsan çok yoruldum gidip biraz kalayım vs desen ne der ki? Çünkü anne yanı gerçekten çok iyi geliyor tek başına çok zor bide erkeklerin bencilliği de üzerine eklenince.. En azından biraz dinlenir kendine gelirsin kafanı toplarsın
kendisinin benim için ne yaptığını sordum cevap veremedi,
anca kendi süsü püsü, sporu, arkadaşları, benim 3.5 aydır yaptığım tek bişey yok,
insanda biraz anlayış olur yaa, ailem yanımda olsa gözüme inanın ki gelmez ama bide aile özlemi yanlızlık olunca gerçekten çekilmez oluyor
ben iyi bir eş olduğumdan çok çok eminim, yeri geldi tek başıma hem bu evi geçindirdim, hem bütün sorumluluklarımı yerine getirdim hepsinin üstesinden geldim, çok şükür,
çok zor bir hamilelik ve lohusalık geçirdim, ve devamıda hala zor...
ama birazcık yardımcı olsa ölmez ya, ben anlamıyorum yaaaa
gerçekten anlamıyorum.
bir salıncak yap eve dedim kız sallanarak uyumayı çok seviyor, açacağı iki tane delik yaaa, 1 aydır sölüyorum,
avize aldık ona çok bakıyor ilgsini çekiyor 2 haftadır takılacak koridorda bekliyor,
kızın karyolası sallanan tipte ya, ben bi tarafını kırdım birbuçuk ay önce, haaallaaa tamir edilecek bekliyor,
bu kadar umursamazlık olmaz ama yaa. sonra gelmişsin bana benim g.tümden çıkanıda toplıcan mecbursun diyorsun
bölede ağzını bozduruyorlar işte insanın
ölürmüsün yükümü hafifletsen, yardımcı olsan,
kaldı ki benim yetemediğim yerde yardımcıda tutucaksın, icabında sende yapıcaksın.
ya ben napıyım bilemiyorum
herkese günaydın canlar
lafa bak yaaaa????
herkese günaydın canlar
lafa bak yaaaa????