Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıntısı dişten değildir daha canım. ama şimdiden salyalar akmaya başlıyor.canlar ya bu diş kaşıntısı burda konuşulmuştu galiba ama benim ilgimi çekmedi o zamanlar ama oğlum 2 gündür çok huysuz ağlıyor dürekli normalde hiç böyle yapmaz acile gittik dün gece bi şey yok ama salyası akıyor iki gündür ve dilini dışarı çıkarıp sürekli süürtüyor dişlerin çıkacağı yerleri olabilir mi acaba daha çok erken değil mi
maşallah oğluna :)) bence 4 al artık bol olması daha iyi sonra çok sıkıyor bacakları acır belkiSelam annelerr
Size bir soru sorucaktım.. Oğlum en son kontrolünde 7 kiloydu biz 3 numara prima kullanıyoruz 96lıydı en son aldığım. Şimdi bitmek üzere. Bugün markete gittiğimde karar veremedim tekrar 3 mü alsam yoksa 4 mü alsam diye. 4 alsam daha rahat olur mu bol mu olur bilemiyorum öbür türlü 3 numara da fazla kullanamayız elimizde kalır gibime geliyor.:44::44: aranızda 4 numara kullanan var mı kızçeler varsa bebikleriniz kaç kilo memnunmusunuz
slm kızlar inş. hepiniz iyisinizdir.kızlar benim kızımın başının arka tarafından hafif bi çukurluk var kırmızııkta var.dr götürecem kontrole ama bi sizede sorayım dedim.bide sürekli sırtüstüyatıo ondanmı acaba ne yaptımsa dönmüo sağa sola uyutamıorum..
Cnm bizdede var aynı çukurluk ben acaba yatış şeklindenmi dedim doktora gösterdim kemikleri çok yumuşakmış ondan olabilirmiş dedi sonra laf karıştı.hatta bir keresinde emzirirken baskı yaptı kafasıyla elim o çukura sanki dahada içeri girdi.yani yumuşak gerçektende.
dunden berı burun akıntım halsızlık ve bas agrısı var ve geceden berı alperen de huysuzz kac kere uyandı gece ve emmek ıstemyooo sabahda erken kalktı derken bu st oldu ne tam emdı nede duruyor mız mız halde surekı kucakta bilee
ben nane lımon ve bol c vıtamını alıyorum
paşama yaapabılıcegım verebılcegım dogal urunlar varmıı bılgı verın hızlıca yaa
bır yıgın utum var yarın valıs hazırlnacak kımetse c.tesı memlekete gıdılecek ılestırın enı paşamda ılerlemeden dursunnn
bırazdan gene nane lımon ıcecegım yamadanda bol lımonlu corba
karabıberlı pekmez ıcmeyı dusunuyorum terlersem atlatırım ne desınızz
paşa hapsurukları artıtı(her zamankıne göree)bırde sankı numaradan yaparmıs gıbı arada bır oksuruyooo
akıl lutfennnnnnnnnnnnnnnn
u aaa nane lımondan paşayada versem olurmu mıktarı nedır
daha once dr danısanlar varmı aranısdaaaaaaaaa:44::44:
gecmıse bakamadım affedınızzzzzzzz
bugün sabah komşuma kahvaltıya gittik ece'mle, babişko bıraktı bizi işe giderken,
saat 6 gibi geldim ordan dönüşte kızımla yürüye yürüye geldik
lcw ye uğradım külotlu çorap vardır belki diye malesef bulamadım bu arada ecede kangurusunda ellerini yiye yiye bitirdi
bende sesimi çıkarmadım uslu uslu etrafa baktı hep ama kanguruda taşımak biraz zor oluyor kolumdada bavulu olunca,
ben dönüşte kendi başıma dönüceğimi hesaba katmadan aceleyle ne varsa doldurdum giderken çantasına
şimdide gezmekten yorulmuş olacakki 1 saattir uyuyor napsam bilemedim uyandırmakta istemiyorum ama 9gibi uyku saati bakalım napcaz??
bu arada güzel iki haber vereyim kızkardeşim ünv. öğretim görevlisi kadrosu sonunda geçen ay açılmıştı, sınavınıda başarıyla vermiş bugün, bilirsiniz ünv. ortamlarında bazen adaletsizlik kol geziyor benzer bi durumdan ötürü çok çok morali bozulmuştu,
2 senedir bekliyordu bu sonucu çok şükür emekleri boşa çıkmadı, duyunca telf.da annemden sevinçten ağladım zıpladım naapıcağımı bilemedim bugün :81:
ikinciside benim için fazla önemli olmasada eşim src sınavını beşinci girişinde verdi şükür
Canım sorduğun oyun matı e-bebekte tekrar indirime girmiş.:124: 69dan 39a...
Sitede sağ tarafta fırsat bu fırsat bölümü var orada bulabilirsin :107::107:
Yine yok olmuş :/